Rodajý 1000 km kadar elimden geldiðince yazýldýðý gibi yaptým, olayý ben serviste olan olaylara kadar yazayim.
---------- Mesajlar birleþtirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamaný 12:21 ----------
Aldýðýmdan beri stop edip duruyordu ona alýþtým, birde yüksek devirlerde tak tak diye bir ses vardý çok azdý yanlýz, ilk bakýmda 450 km servise söyledim, gazý kökledi sephada, yok birþeyi canavar gibi dedi, onu þimdide dile getirdim söyledim diye, o ustayý gönderdik iyi deðildi
benim suçum ne usta,þimdi km 3.228 tam senelik izne çýktým hesabýmda gezicektim maltepe sahil yolunda gidiyorum motordan tak tak tak vurmaya baþladý birþeyer gaz yememeye baþladý, beyaz duman neyse en yakýn kartaldý servise gittim, saat 4' geliyor 1 ustasý var oda okula gitmiþ, motoru býraktým, ertesi gün gittim motor noldu baktýnýzmý?, motor býraktýðým yerde duruyor o günde zinciri yaðlamýþtým, usta hemen yazdý! motor fena yað kalmamýþ motorda, motorda yað sýzdýrýyor demezmi oldukmu suçlu, bende devamlý kontrol eden biriyimdir yaðýný suyunu, usta nasýl anladýn dedim, baksana yerde yað damlalarý var, yað göstergesindede yað görünmüyor, motor yaðsýz kalmýþmýþ, halla halla dedim nasýl olur, düz konuma aldým maxsimumda yað, öylemi bakýlýr diyor
, napcaz tersmi çevircez motoru dedim
,neyse akþama kadar baþýnda durdum motoru indirdi, tam parçalayamadan saat 4 oldu okula gidiyomum dedi, zaten usta bir tane oda gitti, usta dediðimde (18) yaþýnda bir arkadaþ, bakalým yarýn kaldýðý yerden devam edilecek eksik parçalar gelicek takýlacak benimde izin bitecek birde para isterler.. ah pulsar ah pulsaramý kýzim þansýmama kýzim...