sadece gaz telinin geldigi yerde ufak bi degisiklik yapiyosunuz
sadece gaz telinin geldigi yerde ufak bi degisiklik yapiyosunuz
Her motorda gaz teli oynamak gerekmiyor Kimisi nde kurtarıyor.brnde siparis ettim gelmesini bekliyorum.bir arkadasin motor da test ettim gayet güzel ve rahatti
Geçen hafta Kemal arkasimizin motorunda test ettim ayni cbf direksiyinu gibi rahatti şiddetle tavsiye ederim.Teşekkurler Muhammed
Yapmış olduğu gidon yükseltme aparı için Muhammet arkadaşımıza teşekkür ediyorum, yine nasıl takılması gerektiği hakkında resim çeken Muharrem beye emekleri için teşekkür ediyorum. Malzememiz alüminyum 7075'den yapılmıştır, paslanma yapmaz ve her kolda 3 er adet parçadan oluşmaktadır. Adet fiyaı 60TL ve kargo alıcıya aittir. Bu numaradan almak isteyen irtibata geçebilir. Muhammet (0593 601 35 33)
Nasıl takılacağının montaj resimleri,
Bu resimler de takılmış hali olarak, kendi motorum da kullanıyorum, gayet memnunum.
Standart aynanın görüş alanında iyileştirme yapıyor mu aparat yükseklik sayesinde?
o konuda bilgi veremiyeceğim çünkü tvs aynası kullanıyorum. belki biraz yükselmeden dolayı iyi olabilir,
burdan bilgi ve yorum alabilirsiniz: https://www.facebook.com/groups/baja...r200nsturkiye/
slm arkadaşlar
kuralkanın online yedek parça satış sistemi çalışıyor mu,parça alan var mı ? pulsarın arka çamurluğa ihtiyacım var,burdan temin edebilirmiyim.
Kuralkanın online yedek parça sistemi çalışıyor. Seçtiğiniz parçaları sepete attıktan sonra ellerinde olup olmadığını yazıyor, ellerinde yoksa kırmızı yazıyla belirtiyor. Ben pulsar için yağ flitresi, vitespedalı gibi 7-8 parça şey sipariş etmiştim, Cuma günü verdiğim sipariş hemen sonraki salı günü gelmişti eksiksiz olarak, parçalar direkt olarak orjinal bajaj yedek parçaları. Hepsi kendi paketinde oluyor. siparişi tamamladığınızda " 1 hafta içinde istediğiniz parçalar yollanacaktır" gibisinden bir şey yazıyordu, ama gayet hızlı yolladılar. Yalnız sepetinizi onaylamadan önce bir ekran görüntüsünü alın, zira onayladıktan sonra ne sipariş vermişsiniz, ne kadar para ödemişsiniz göremiyorsunuz. Verdiğiniz sipariş bile görünmüyor. Çok parça alacaksanız eller aldığınızı hatırlamanız için ekran görüntüsünü mutlaka alın.
bu arada arka çamurluk sadece plastikten oluşmuyor, pulsardan başka bir motora takacaksanız destek demirlerini de almayı unutmayın.
sağolasın, yarın ilk işim sipariş vermek olur.
evet 4 parçadan oluşuyor,toplamda kargo dahil 62 tl ödeme çıkıyor.Başka motora takacağım. Farklı motorlarda gördüm gayet yakışıklı olmakta.
bu motor yazın 6500 e 2. elde bulunurmu acep, 2. el fiyatları ucmaz inş
Yokmu istanbul maltepe yakınında şuna sahip olan biri veya firma?
Deneme imkanı olmasada, ölçülerini görüp üstüne oturma imkanı sunabilecek bir motorcu yada firma? P.M atarsanız iletişime geçebiliriz.
Yeşilyurt motor
Topselvi Cad. No:9 Kartal, İSTANBUL
Tel : (0.216) 389 20 10 - 353 14 61
http://yesilyurtmotor.com/Default.aspx
Güvercin Ahmet'in selamı var de
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
O sitede yayınlanan motorla türkiyede şu anda satılan motor tip olarak aynı ama motor özellikleri farklı zaten sitede satılan motorun teknik özellikleri de yayınlanmış motor tipi CG 200 yani karbüratörlü ve yağ soğutmalı bir motor ve sıkıştırma oranı 9,0;1 türkiyede satılan pulsar ise dtsi enjeksiyonlu sıvı soğutmalı sıkıştırma oranı 11:1
Zaten sitede belirtildiği gibi Marka Adı:ZF-KYMCO marka adını google de arattığınızda çıkan motor modelinin motor aksamını kullanarak hindistanda üretilen motorun ucuz kopyasını üretmiş çinliler
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
Birde aynı sitenin "http://www.alibaba.com/product-detai...482631929.html" en altında yayınlanan sarı renkli motorda görsel olarak baktığınızda da motor kısmının türkiyede satılan pulsarla aynı motor olmadığı açıkça görünüyor.
#MKayhan kardesim toptan fiyat için hakli olabilirsiniz bizde öğrenmiş olduk. Tsk ederiz. Fakat ikinci verdiğim linkte bir sorun yok, hindistan son kullanici satış fiyatı 88.000 rupi yani yaklasik 1410 dolar başka yerden de tegit ettim. Teknik verilerde tutuyor. Saygilarimla.
facebook pulsar türkiye sayfasında kask yarışması yapılıyor bayi,motorun ve senin olduğun resmi yolluyorsun kişisel bilgilerini girip gönderiyorsun çekilişle üzerinde adının yazılı olduğu kask hediye ediliyor haberi olmayanlar için söylüyorum bunun yanı sıra 2 sefer bizzat kendim gönderdim 1 de bayi göndermiş olmasına ragmen mj gelmedi diye cevap aldım bu da olayın farklı boyutu ama girin şansınızı deneyin derim
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Motorun sigorta masrafı ne kadar tutuyor plaka, ruhsat dan başka işlem yapacak mıyım ?
Arkadaşlar 1 adet Pulsar için yaklaşık maliyet hesabını sunuyorum.
fabrika çıkış fiyatı varsayılan: 1410usd
90usd nakliye+ardiye 1500,-
%4,5 gümrük vergisi 1570
%18 kdv 1850
%8 ÖTV 2000
230usd ekmali yükümlülük vergisi (adet başı)
TSE uygunluk masrafı+gümrük müşvavirliği hizmeti:50usd
toplam 1 adet pulsarın yaklaşık ülkeye giriş fiyatı:2270usd x 2,7 =7000 TL
Rakamlar yaklaşıktır, gerçegi yansıtmaz. Yüklü ithalat için hesaptır.
1 adet getirmeniz için disbiritör izni gerekir ve maliyetler yaklaşık %20-30 artar.
Biraz bilgi olan herkes bu hesabı yapabilir.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)