efendy06 adlı üyeden alıntı
Tamam, haklısın. Ancak şuraya kadar; şimdilik. Daha piyasada 10 bini devirmiş pulsar parmakla sayılır. Hele 20 binleri bir görelim, 2-3 yaşına gelsin makinalar. O zaman hala memnunsanız, ki inşallah memnun olursunuz da bu kadar insanın parası boşa gitmez, bende derim ki hakkıymış. Para konusuna gelince, param var, sıkıntı yok o konuda. Ama insanların gelecek kaygıları var. Kimse, enazından belirli bir yaşa gelmiş kimse, bütün parasını motora bağlamak istemez. Benim bugün sıfır alacağım motorla yılda yapacağım 5 bin kmyi geçmez, hadi senin hatrına 10 bin diyelim, 2 sene dedim kendi kendime, taş gibi binsem, kışın zaten evin içinde, kar görmez buz görmez, bana yeter. O zamana kadar da kendimi geliştirir, sağlamından bir yol endurosu alırım yeter. Fikir buydu. Yani pulsarı acemilik için düşünmüştüm. Vulture ile motor nedir, nerede gider, nasıl viraj yapar nasıl fren yapar öğrendim çok şükür. Pulsar ile acemiliği atıp kendimi geliştirip üst segmente sağlam geçecektim. şimdi 15 bin tlye acemilik motoru olmaz. Ben onunla dağ bayır gezcem, hep örnek gösteriyorum ya, bi inazumanın 2 amortisörü benim şuan bindiğim motoru satın alır. O yüzden aklıma yatmadı. Yoksa alır 250 cc naked binerim. Ancak çok uzun vadeli düşünmedim pulsarı. Zaten arabam var, kışın ona biniyorum. Bana yazın gezmelik, acemiliği atmalık pulsar idealdi.
8000 tlye kadar eyvallah, ama fazlası gerçekten fazla. Motor kötü değil, ama o paranın motoru da değil.