http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92482846/detay
Bak işte en güzeli.Madem öyle ver fiyatı dövizle,indi mi çıktımı derdin olmasın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92482846/detay
Bak işte en güzeli.Madem öyle ver fiyatı dövizle,indi mi çıktımı derdin olmasın.
Ben bu motoru alırken cbr 250 kararı vermiştim. Tam tamına çıkacak max param 8000 tl idi. 2. El baktım sahibinden vs araştırdım. Biraz da sezon olduğu için 8500 e falan en ucuzu idi. Kafam bozuldu haliyle. Sonra pulsari gormeye gittim. Dedim ki ulan bilmediğim motora 8000 tl vereceğine bunu alırım 7300 e hem sıfırın kafa rahatlığı olur. Aldım.
Çok da memnun kaldım. Verdiğim paranın hakkını aldığımı düşünüyorum ve motorumu dq çok seviyorum.
Yeniden alacak olsam 7300 tl ye direk bajaj alırım
Ancak..
Şimdi bu motor 8500 olsa idi ben almazdim. Bir çok kisi de benim durumumda kalmistir alırken eminim. Bu arada kalan vatandaşi yeni fiyat politikasıyla kaybeder bence bajaj. Sırf soranin bajaj dedikten sonra "ney ney neymiş o ya " tepkisinden bile honda tercih edilir. Kaldı ki servisi ve japonun kalitesi.
Benim şahsi düşüncem bu.
Valla sıkıntı dövizdeyse dövizle satılsın o zaman.Yani bi çıkar yol aklıma gelmiyo başka.Madem bütün markalar dövize yoruyor olayı,bu en mantıklısı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
Aslında bu karmaşa Bajaj için fırsattı.Gördüğüm kadarıyla bajaja çok yönelen oldu çünkü,ama kısa sürdü bu yöneliş :( Haliyle insanlar tepkili,darılmaca yok.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Kardes hicbir zammi tasvip etmiyorum asla edilmezde zaten zammin hakli tarafi olamaz bana gore. Ama verdigin bilgiler maalesef yanlis diyorum. Ama sen hala israrcisin. 6900 diyorsun mesela ama 7000 lansman fiyati yani 6999 tl imis. Kaldiki ilk satis fiyati o degil iste. Ben seni anliyorum demen oki oyle deyip boyle deyip zam yapiyorlar eyvallah ama yine de verilerin dogru verilmesinden yanayim derdim odur.
amma polemık yapılıyor bu motor konu olunca yahu. su donemde zamlanmıyan urunmu kaldı allah askına nutella bıle 7 tl ıdı 9.50 olmus sız neyın kafasını yasıyosunuz abı saka bır yana gönül isterki bızlerde dıger dunyalılar gıbı mutlu mesut refah ve bolluk ıcınde yasıyalım ama yok olmaz turk mılletı rahat yasayamaz yasak enerjıyı benzınınden tut dogalgazına hatta elektrıgıne kadar dunyanın en pahalı tarıesınden kullanıcaz eti pahalı yııcez koprulerde oto yollarda ucret odemezsek yolculuk yapamıycaz yurtdısında satılan bır aracı veya herhangı bır aletı 3 katı pahalı alıcaz v.b. bıldıgınız bırsuru seyler burda bosuna bırbırınızı kırmayın kardesler alısın artık turkıyenın bu hallerıne bırılerı dedıya reklam arası dıye evet bıttı reklamlar gercek fılm sımdı baslıyor bunlar fırtınadan oncekı sessızlık ALLAH milletimizi korusun ne dıyelım ...
not . bu arada agresıwe kardesımız dogru soyluyor bu aracın gordugu zam 1100 tl dır 2000 degıldır ve lastıgı ısteyen degıstırır ısteyen degıstırmez dıger ruhsat ve sıgorta masraflarını sankı baska motorlarda yapmıyacakmısınızda burda malıyete eklıyorsunuz ayrıca hıcbır 2. el arac 1. elın yerını hem psıkolojık acıdan hemde dıger sebeplerden dolayı yerını tutmaz kaldıkı pulsar kalıtelı bır aractır.
Istanbul da bir mağaza 7900 liraya veriyor 2015 modelini fuar sonuna kadar şayet bir sıkıntı çıkmaz ise görüşüp alırım muhtemelen. Bakicaz bakalım duruma göre. Şimdi sizlere sorum şu. Adamlar ellerinde kalan 2014 leri veriyor olabilir mi yok 2015 ise nakit alıma pazarlık yapmalı miyim
Cem Bey mesajı motorun üzerindeyken yazdınız sanırım Dediğim gibi saçma gelebilir ama bu şekilde kurtuldum stop etmesinden bende acemi bir motosiklet kullanıcı olduğum için teknik anlamda bilmediğim şeyleri sık sık paylaşıyorum ki bilen birisi iki kelam akıl versin diye Debriyaj kullanımı şehir içinde çok mesai harcayan kişiler için farklı şehir dışı uzun yol yapanlar için farklıdır sanırım. Parmak kaslarından da test edebiliriz
Yok bizde 3 aşağı 5 yukarı, bizde 1 aşağı 2-3-4-5-6 yukarı !
zamdan sonraki bütün yorumları okudum. kimine hak verdim kimini haksız buldum objektif yaklaşmak istedim. şimdi motorun lastik değişim masrafı, ruhsat plaka masrafı, sigorta masrafı, topcase demiri ve topcase masrafını yazan dostlara soruyorum. peki inazuma alınca ruhsat çıkarmıyor mu insanlar? sigorta yaptırmıyor mu? isteğe bağlı olarak topcase takmıyor mu? yani plaka ruhsat sigorta topcase sadece pulsara özel mi? aea lastik kötü dedi diyorsunuz ama çat diye lastik reklamı yapıştırdığını söylemiyorsunuz tamam yeni kullanıcı için lastikler sorun yaratabilir ki 5 yıldır motor kullanırım yine de kendimi güvende hissetmek için lastiği değiştirdim. aea yı takip ediyorsan son günlerde 2014 kasa(repsol kasa) cbr250r incelemesinde motorun sahibine bu lastikleri değiştir demiş ve motorun sahibi de reklamı çaat diye yapıştırıp abi dediğin siteye motolastik.com a girdim pirelli diablo rosso 2 aldım dedi. reklam reklaaam $$$$$$ para o zaman cbr250r a lastik masrafını da ekleyin. 13500+626(o sitedeki diablo rosso 2 fiyatı. sizin kafanızla düşünürsem o zaman lastiğe 20 lira da kargo ücreti eklerim :D aaa daha montaj balans var 50 lira :D hondada ruhsat plaka sigorta masrafı yok dimi gerçi :D
Sıfırının pahalanması 2 elleride etkiloyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97446246/detay
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Sahibindene baktığınızda çoğu firmaların fiyat daha sitede değişmeden yeni fiyatı yapıştırdıklarını görüyoruz.Ben bir firma gördüm 2015 lerin fiyatlarını fuar sonuna kadar değiştirmeyeceklerini.İşte en başından beri yırtındığım,kızdığım konu budur.Fırsatçılık diz boyu.Belki Bajaj fiyatları değiştirmeyecek,belki servis olayındaki gibi radikal bi değişim kararı alacak ve fiyat arttırımına gitmeyecek!!!Bu neyin acelesi anlamadım.Fiyatını değiştirmeyen bayiinin motoru dövizden etkilenmemişmi.Bi toplu hareket etmesini öğrenemedik gitti.
[IMG][/IMG]
Yakıt daha da düşecektir, rodaj + rüzgar + çanta etkenlerini unutmamak lazım.
Boy 1,69mt. Uzun boy için yorumlar, boylu poslu arkadaşlardan gelmeli.
Saat başı mola? Sebep?
9000TL üzerinde maliyet bu motosiklet için fazla; 7950TL civarı olabilecek en yüksek seviye idi bence...
Bu fiyatla satışlar baya düşer çünkü bu motor bu kadar etmez
Sıfırın bu kadar yükselmesi pulsar'a ilgiyi de azaltacak. Bu ikinci elini de etkiler illa ki. 7300'e alıp 8500 'e koyanlar çok olacaktır, eğri oturup doğru konuşalım kim olsa sıfır fiyatını da hesaba katarak satar motorunu. Ben 7300 e almıştım 4000km de şu an ve tarz değişikliği nedeniyle satmayı planlıyordum. 3-4 ay önce 6700-6800 civarı bir fiyat vardı aklımda şu an tabiki o fiyattan vermem! Borsada hisselerim değer kazandı sanki birden yükselti fiyatı, doğru orantılı olarak beklentim ve alacağım motor skalası da genişledi. Buna fırsatçılık da diyenler olur şans da kader de. Ama piyasa bu yönde ivmelenecektir Japonun karşısında satış adetleri düşecektir. Ne firmanın neden bayiinin nazarında bu olay, tamamen ekonomik çalkalanmaların yansıması. Çok yakından takip ettiğim RX3 için 8500 gibi bir beklenti varken firma 11,000 e yakın bir fiyattan bahsediyor şu an. Her şey birbirine paralel artış gösterdiği için kimse kar ettim sanmasın bence. O paraya Japona binerim diyen de paralel artış sonrası "kaç diyolardı şu pulsara" diyecektir. MONDİAL'in ÇİN'den getirttiği RX3 bile 11,000 ediyorsa Pulsar da 8,5 eder güzel kardeşim.
Yok bizde 3 aşağı 5 yukarı, bizde 1 aşağı 2-3-4-5-6 yukarı !
Kartal yeşilyurt motor'da kampanya var diyo 7.500 den veriyolarmış sahibindende ilanı var
varmı bakan ?
Ben başka bir yerde gördüm 7900 TL'ye direk görüştüm ve bu hafta içerisinde kaporayı göndericem. Küçük bir araştırma da yaptım. Ybr 125 ve Honda Cbf 150'nin fiyatlarını kontrol edip teknik özelliklerine baktıktan sonra şöyle bir düşünce hasıl oldu bende. Şayet bir aksilik olmaz da 7900 tl ye alabilirsem Bajaj'ı iyi bir iş yapmış olacağımı düşünüyorum. Çünkü şu an Ybr 125 5.000 lira ve Honda Cbf 150 5800 lira ve her iki motoru güçte 2'ye katlıyor, torkta ise yarı yarıya daha fazla torka sahip bir araç. Gerçekten düşünüldüğünde makul bir olay gibi geldi bana. Sonuçta hele ki CBF 150'ye baktığımızda arada 2100 TL var ki bence atla deve değil.
Belirttiğim gibi bir aksilik olmazsa şayet 7900 TL'den alacağım pulsarı. Beklemedeyim şu an. Motosiklet fuarına gittiğimde almış olurum diye tahmin ediyorum. 7900 TL için siz ne dersiniz dostlar? Tavsiyelerinizi alayım.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)