tutuyor ama tepkisi geç oluyor, motoru düz seviyeye getirdim camından hiç bir şey gözükmüyor fren kısmı hortumu sıvı olmuş büyük bir ihtimal hortumu sıkan 4cm metal bir parça var ordan veya başaltma sıvısından kaçırıyor. resimleri yarın yüklerim, bilgisayarda sorun yaşıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------
Ön fren göstergesi ve fren disk üzerindeki sıvı damlacıkları.
hidolik kaçırmış, hemen servise götür kaçağı tespit ettir. Allah muhafaza tutmuyor diye asılırsın frene öyle bir yerde kavrama yapar ki.... fena
Hidrolik sıvısı beyaz diye biliyorum bu yeşil bebek sanki radyatör sivisina benzettim ama kesinlikle baktır .gidonu sağa kır motoru sağa yatir sıvıyı göreceksin .
sağ kısımda yeşil sıvı var ama oraya nasıl sıçradı bilmiyorum, fren hidrolik gostergesinde sıvı gözükmüyor bağlantı hatasımı var onu bilmiyorum. motoru hafta içi çalıştığım için kullanmıyorum akşama servise götüreceğim, bir kaç işlem daha var tespit edip yapılmasını isteyeceğim.
hidrolik sıvısı oldukça asindirici bir madde
gözüne falan sıçrama yapmasın
motora bulaşan yerleri hemen su tutarak uzaklaştır
silmeye calisirsan yuzeyini asindirabilir
radyatör suyuna benziyor rengi
radyatör sivisiz kalmasın
motora bulaşan sıvı yok sadece resimde gözüken fren kısmında yeşil sıvı var, fren göstergesinde sıvı gözükmüyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------
sorunu buldum, soğutma sıvısının su konulan kapağı tam sıkılmamış baskı yapınca kopaktan sıvı atıp ön fren hortumuna sıçratıp fren yeşile boyanmıştı, biraz ekleme yapıp kullanacağım ama test etme gibi bir durumum yok artı fren hidroliğimdede sorun yokmuş içinde sıvı var mı yok mu belli olmuyordu bugün baktık varmış.
Herkese merhaba,
Bende bugün itibariyle siyah Pulsar'ı teslim aldım. Plaka ruhsatı kendim hallettim 1 saatte hepsi bitti 35 km kadar sürdüm şimdilik çok beğendim umarım uzun vadede üzmez. Bu arada Peker motor'a ilgi alakadan dolayı teşekkürler, Ümraniye bayiye uğramayın bile, ilgi yok alaka yok, 1 hafta öncesinden zamlı fiyattan satmaya çalışması vs. Resim yükleyecektim ama bulamadım yüklemeyi.
Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin...
Hayırlı olsun, allah kaza bela vermeden, sinek dahi gonmadan sürmeyi nasip etsin. arama kısmına hızlı resim yükle deyin açılan pencereden resmi yükleyip linki yazı yazma bölümüne gelin resim veya video yeri var fare ile işaretlerin üzerine gelirseniz ( insert image ) tıklayın yapıştırın ok deyin bitti gitti.
Arkadaşlar merhaba,
Pulsar için yeni bir zincir dişli seti çalışmamız var. Yurt dışındaki örneklerini inceledik ve üretmeye karar verdik. Bu zincir dişli setiyle motosiklet
160 km hızda sabit gidebiliyor.
Yakında gelişmelerden sizi de haberdar ederim.
Selamlar.
hız severlere hayırlı olsun, şu an ki limitleri bana yeter henüz daha 55km hızı geçmiş değilim rodajdayım.
Çok sağol hepimize inşallah.
O akan yeşil sıvı-antifriz....fren hidrolik rengi açık ayçiçeği yağı rengindedir...Zaten fren hidrolik sıvısı kaçırmış olsa...;
1) fren hava yapacağı için hiç tutmaz2)fren sıvısı değidiği yeri (boyayı söker) mahveder....Antifriz e dikkat et de- motora hararet yaptırıp-conta yaktırma....
The Power of The Dreams.
Benim sinyallerin ustundeki mavi isiklar yanmiyor.acaba orada isik yokmu yoksa benim ki mi bozuk.bayiden alirken yanmiyordu servise goturemedim .halen binemiyorum plaka olmadigi icin.
Arkadaşlar merhaba,
Ben de uzun kararsızlık ve bütçe ayarlamaları sonucu ilk motorum beyaz Pulsar'ı almış bulunmaktayım. Yarın ruhsat plaka işleriyle uğraşacağım. Bir de motolastiği aradım metzeler lasertek veya bridston batlax bt39 ellerinde varmış. Fiyat açısından metzeler baya uygun bu lastikle batlaks arasında çok fark var mıdır? Bilgi verebilir misiniz? Kışın çok binmeyi düşünmüyorum. Ancak hava güneşli olursa binerim. Bir de yeni başlayan birine tavsiyeleriniz olursa beklerim.
Keyifli Sürüşler.
Motorum henüz 170 km'de.Resimde işaretlediğim, gidonu tutan vidalar gevşemiş.Gidon neredeyse elime gelecekmiş o derece.Ehliyeti henüz alamadığım için gece sürerim mahalle aralarında.Ve geceleyin bu durumu fark edemedim.Gündüz gözüyle motoru arkadaşa gösterirken o fark etti. Alyanla hemen sıktık.Binmeden önce motoru hep kontrol ederim ama bu vidaların gevşeyeceği hiç aklıma gelmezdi.Söylemek istediğim şey motorumuzun her yerini, her sürüş öncesi kesinlikle kontrol edelim.
baktım hava fena değil
biraz alıştırma yaptım
ve biraz renklenelim diye sizlerle paylaşıyorum,bu arada benim ilk motorum ve henüz 80 kilometre anca yaptım,,,
Şu an bu konu içerisinde 62 kullanıcı var. (0 üye ve 62 misafir)