Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Kasım 2014, 19:15
Değerli arkadaslar, 15 kasim tarihine kadar eski giyat geçerlidir. Farkli bir fiyat talebi olursa bana yazabilirsiniz. ekrem_ata@kuralkan.com.tr.
selamlar. ..
Reklamlar
-
02 Kasım 2014, 19:44
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Değerli arkadaslar, 15 kasim tarihine kadar eski giyat geçerlidir. Farkli bir fiyat talebi olursa bana yazabilirsiniz. ekrem_ata@kuralkan.com.tr.
selamlar. ..
ya ekrem bey ben ancak yılbaşından sonra alabiliyorum bi yardımcı olmaz misiniz anca birikiyor bütçe :/
-
02 Kasım 2014, 19:44
ekrem ata adlı üyeden alıntı
selamlar. ..
aleykum selam
discover 100 bekliyorduk 2016 ya gelir mi acaba?
-
02 Kasım 2014, 20:07
storm35 adlı üyeden alıntı
Merhabalar.
uzun süreli ybr kullanıcısıydım, ybr'mi satıp: pulsar 200ns almaya niyetlendim.!
motorumu sattım, sıra pulsar almaya derken pulsarın fiyatının zamnlanmış olması canımı sıktı.!
bajaın web sitesindeki fiyat 7370. izmir bayileri: 7950 civarında rakam istediler.!
ve bu aradaki zamın daha yeni geldiğini sölediler.
Anlamadığım.???? kışın ortasında: motora yapılan fiyat zamı ne derece mantıklı.? Kİ zeten oturmuş bir marka bile değil.!
Hepsi bir yana daha senesini doldurmuş bir marka bile değil.!
Yaptıkları zamla gelen fiyat farkı: motorun plakasına harcanacak fiyattan daha fazla.!
Oturmuş markalar honda yamaha vs. tüm modellerine fiyat zamlarını mayısın ilk haftalarında gerçekleştirir.!
Kışın ortasında yapılan bu fiyat zamını bir tüketici olarak kınıyorum.!
saygılarımla
Ekrem Bey'in cevabını görebilmeniz(size forumdan uyarı gelmesi) için mesajınızı alıntı yapıyorum. Kısacası 15 Kasıma kadar eski fiyatlar geçerli, ekstra ücret isteyen bayi'yi Ekrem Bey'e iletin mutlaka. Gerekeni yapacaktır.
-
02 Kasım 2014, 20:16
Merhabalar.
uzun süreli ybr kullanıcısıydım, ybr'mi satıp: pulsar 200ns almaya niyetlendim.!
motorumu sattım, sıra pulsar almaya derken pulsarın fiyatının zamnlanmış olması canımı sıktı.!
bajaın web sitesindeki fiyat 7370. izmir bayileri: 7950 civarında rakam istediler.!
ve bu aradaki zamın daha yeni geldiğini sölediler.
Anlamadığım.???? kışın ortasında: motora yapılan fiyat zamı ne derece mantıklı.? Kİ zeten oturmuş bir marka bile değil.!
Hepsi bir yana daha senesini doldurmuş bir marka bile değil.!
Yaptıkları zamla gelen fiyat farkı: motorun plakasına harcanacak fiyattan daha fazla.!
Oturmuş markalar honda yamaha vs. tüm modellerine fiyat zamlarını mayısın ilk haftalarında gerçekleştirir.!
Kışın ortasında yapılan bu fiyat zamını bir tüketici olarak kınıyorum.!
saygılarımla
Ben de dün siyah pulsarın siparişini verdim eski fiyattan satmak istemelerini çok ayıp.Bende dün bayilerini gezerken bayinin birisi siyahlarda fiyat farkı alabiliriz dedi ve dediğine pişman ettim adamları sonra başka bir bayiyle iyi bir fiyat ve + olarak orta sehpa ve çanta demirini hediye olarak anlaştım.
-
03 Kasım 2014, 10:19
tekoklava adlı üyeden alıntı
saat 8 gibiyse benim o iş dönüşü=)
hatta bitane 2500cc scooter vardı ışıklarda=)
saat 10 gibi, sırtınca çantası olan biriydi
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
03 Kasım 2014, 11:32
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
saat 10 gibi, sırtınca çantası olan biriydi
sırtımda çanta vardı ama saat 8 gibiydi
hadi gel şunu 8 yapalım
-
03 Kasım 2014, 11:36
tekoklava adlı üyeden alıntı
sırtımda çanta vardı ama saat 8 gibiydi
hadi gel şunu 8 yapalım
o arkadaşla tatlı bir kapışma olayına girdik hadi kapışmış olalım :D
-
03 Kasım 2014, 12:08
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
o arkadaşla tatlı bir kapışma olayına girdik hadi kapışmış olalım :D
kapıştık gitti birşey olmaz ha sen almışın ha ben
-
03 Kasım 2014, 18:00
merhaba arkadaşlar az önce yeni almış olduğum pulsar 200 ns den,motor bloğu kısmından şırrrr diye bi ses gelmekte,sıfır motorda bu ses gelmesi normal mi acaba subap ayarından kaynaklı mıdır acaba şimdiden teşekkürler
-
03 Kasım 2014, 19:20
Brock07 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar az önce yeni almış olduğum pulsar 200 ns den,motor bloğu kısmından şırrrr diye bi ses gelmekte,sıfır motorda bu ses gelmesi normal mi acaba subap ayarından kaynaklı mıdır acaba şimdiden teşekkürler
Hayirli ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Hocam sifirda bazi vidalar ya cok gevsek yada cok siki oluyor. Genelde gorulen alt eksozun orda bi tane baglanti bogazi var. Buyuk ihtimalle tam sikilmamistr. Bi elle kontrol et istersen en alt kisimda egilince gorursun. Onun disinda motor blogundaki vidalarda az bucuk gevsek olabilir onlarada baktir istersen, ayak peglerinin arkaskasindaki civata da gevsek olabiliyor ses yapiyor. Bide on kafa grenaji gostergeye titresimden carpip ses yapiyor. En onemliside denge sensoru ses yapar seninki oda olabilir belli bir devire gelince ziril ziril eder motordan geldigini sanabilirsin.
-
03 Kasım 2014, 19:27
öncelikle teşekkür ederim.Vidaları bir kontrol edeyim,ses baya bi aşağıdan geliyor,bütün vidaları elden geçirdikten sonra aynı ses gelirse servisine gösteririm olmazsa
-
03 Kasım 2014, 21:19
Hemen hemen herkeste olan denge sensörü çırıltısı olmasın o ?
Benzin deposunun altında öntaraftadır.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
03 Kasım 2014, 21:44
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Abi o sesi ne guzel tasvir etmissin. Ne zirilti ne citirti. O ses tam bir çırıltı
-
03 Kasım 2014, 21:45
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Hocam bu denge sensörünün amacı nedir acaba pulsar aldım ama hakkında hiç bir bilgim yok cahillik kötü şey 😀
-
03 Kasım 2014, 21:55
Hocam bu denge sensörünün amacı nedir acaba pulsar aldım ama hakkında hiç bir bilgim yok cahillik kötü şey
Denge sensörü: Motor yattığında düştüğünde kazada vs, Motoru stop ettirir. benzin pompasının çalışmasını durdurur, bazı araçlarda benzin pompası + ateşlemeyi keser.!
-
03 Kasım 2014, 21:57
Denge sensörü: Motor yattığında düştüğünde kazada vs, Motoru stop ettirir. benzin pompasının çalışmasını durdurur, bazı araçlarda benzin pompası + ateşlemeyi keser.!
.
Teşekkür ederim bilgi için,motoru kullandıkça öğrenicem inşallah 😀
-
04 Kasım 2014, 20:37
agrasiwe adlı üyeden alıntı
Hayirli ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Hocam sifirda bazi vidalar ya cok gevsek yada cok siki oluyor. Genelde gorulen alt eksozun orda bi tane baglanti bogazi var. Buyuk ihtimalle tam sikilmamistr. Bi elle kontrol et istersen en alt kisimda egilince gorursun. Onun disinda motor blogundaki vidalarda az bucuk gevsek olabilir onlarada baktir istersen, ayak peglerinin arkaskasindaki civata da gevsek olabiliyor ses yapiyor. Bide on kafa grenaji gostergeye titresimden carpip ses yapiyor. En onemliside denge sensoru ses yapar seninki oda olabilir belli bir devire gelince ziril ziril eder motordan geldigini sanabilirsin.
en önemlisi karter yağ boşaltma vidasi gevşek olabilir
ses yapmaz ama sinsi bir şekilde cok tehlikelidir
konuyla alakasi yok ama rebel puntonun basina gelmişti hatirlatayim dedim
-
05 Kasım 2014, 13:24
Bu denge sensörüne çözüm bulan varmı bendede başladı değiştirsem yine yapacak. Onu söküp iptal etmeyi düşünüyorum onu iptal eden arkadaş varmı..
-
05 Kasım 2014, 13:30
coskun913 adlı üyeden alıntı
Bu denge sensörüne çözüm bulan varmı bendede başladı değiştirsem yine yapacak. Onu söküp iptal etmeyi düşünüyorum onu iptal eden arkadaş varmı..
iptal etmek yerine söküp izole etmeyi denesene.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)