Öncelikle geçmiş olsun rabbim tüm motorcu kardeşlerimizi kazadan beladan korusun.Çıkardığınız masraflar bizim gibi hem kaliteli motora binmek isteyen hemde maddi durumları zorlayan pulsarcılar açısından fazla. Fakat diğer motorların yedek parçalarına göre bence baya uygun en basitinden, parçası en bol bulunan kuryelerin altında bulunan cbf 150 nin bile farı 150 TL civarında. Pulsara alternatif suzuki inazuma veya cbr 250 gibi motorların yedek parçalarının yanında bedava diyebilirim. Pulsar facebook sayfamızda bir arkadaşımız perte çıkan inazumanın yedek parça fiyatlarını çıkarmıştı görseydiniz dudaklarınız uçuklar örneğin bir egzos 2985 TL idi onun için çıkarılan masraflar bana göre gayet normal.
Arkadaşlar göstergedeki vana işaretine benzeyen sarı lamba, motor çalışırken yanmaya başladı neden kaynaklanabilir.
pashapache bunu dıyor,
ceza31: "ANTAKYA USLU "yu motoruma dokundurmam dıyor ,
baska bır tanıdıgım yıne oyle, kafa sallama ısını halledemedıgınızden (olum tehlıkesı atlatarak benım gıbı) iskenderun bayısınde sorunugıderdı..
ben yıne oyle..
forumda hatayda tanıdıgım uc arkadasım var ucu de boyle soyluyor ..
soruyorum sana ısımıze bakalım derken?
reklamın ıyısı kotusu olmaz ,hadı yıne ıyısın.
Bence hemen servise git.basit bir müşür arızası da olabilir çok riskli problemde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:14 ----------
Allahım o arka lastikler neymiş dün yağmurda Tem de öğrendim :-) frene dokundum sanki tutmuyor gibi kaydı. Gaza yüklendim 100 km hızla giderken arkayı savurdu..
En kısa sürede en azından arkaya kalite bir lastik lazım.
35+35+20+15+5+20+10+20
+115+60+35+15
=385
+işçilik ne kadar belli mi
çin mali ile kaza yaptım
13 tl direksiyon
10 tl amortisör mili dogrultma
15 tl yamulan 3 parcayi dogrultmaya t ve kaynak işlemleri
on çamurluk çatladı kendim tamir ediyorum
sinyal kirildi yapistirdim
far tasi catladi
ayna kırıldı yapıştırdı m
koruma demiri komple 25 tl
sadece ucu ezildi
2 fis fis tamamdır
toplamda 38 tl pulsarin yaklaşık 10 da birine tamir
ufak kaza da değildi
karsi seritten gelen aracla kafa kafaya
gene az çıkmış masraf
1000 lira bekliyorduk sizinkini
cekici masrafı cevre zararlari ile kaza ucuza gelmiyor
siz nasılsınız ezik kirik falan var mi ???
Ekonomi, senin çekici masrafı ne oldu. Birde karşı taraf beni arıyor. Nedense sana ulaşamamış.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
İyi akşamlar arkadaşlar bugün siyah pulsarı aldım iskenderundaki bayiden yoktu bende antakyadaki uslu motordan aldım iskenderuna geldim plakasız gelirken çevirme olmasın diye yolda nerdeyse hatim indiriyodum bişey dikkatimi çekti orta amortisörün ordan egosoza dogru bi sıvı gelmiş ne olduğunu anlamadım böyle bişe başına gelen varmı
neden bu renkten bizde yok
Pulsarı olan arkadaşlar cevaplayabilirmi ?
Bugüre kadar motor çalıştıktan sonra marş düğmesine basınca birşey olmuyordu. Bugün ise elim çarptı ışık azaldı. Farkettimki çalışıyor. Normalmi bu.
Bide pulsara cross kask nasıl olur ? Gider mi sizce ?
Bugün o resimdeki turuncudan gördüm
Ne gül olmak kolay ne de bülbül!Bülbül olmayı istersen bir ömür boyu yanacaksın!Gül olmayı seçtiysen bir ömür boyu solacaksın
Herkese merhaba,
Arka fren ile alakali sorunu olan var mi ?
Arka frenim hic tutmuyor gibi ..
yıkadım zaten ve aküyüde çıkardım ama etrafında ıslaklık yoktu umarım mühim bişe değildir
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
genel olarak motoru beğendim gaz yemesi performansı harika antakyadan iskenderuna getirdim motoru 75 km yol yaptım. valla yeni diye fazla yüklenmemeye özen gösterdim gelirken ama tahrik ediyo bu motor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
[IMG][/IMG]
buda benim dün aldığım siyah pulsarım. bide bişey sorcam çok tozluydu motor bugün yıkadım daha sonra çalıştırdım kullandım yağ lambası yandı stop ettim hemen yağ seviyesine baktım yağ vardı yani seviye normaldi acaba sudan dolayımı umarım kurur düzelir böyle bişe başına gelen varmı.
Yag musurunun degismesi gerekebilir.
Dört ay önce YBR mi sattım. Bajaj Pulsar almayı düşünüyorum. Ancak biraz daha bekleyip 2015 model mi alsam diye kararsız kaldım.Bu konuda tavsiye alabilir miyim.
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)