Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Eylül 2014, 19:25
pulsar kullanıcıları pulsarımın şurası hatalı burası kırıldı ordan ses geliyor diyen arkadaşlar buyrun size en basit örnek yamaha mt-09 motorun sorunu buyrun bu linkte http://www.motosiklet.net/forum/son-haberler/136926-yamaha-mt-09-modelleri-far-baglanti-sorunu-nedeniyle-geri-cagiriliyor.html
Reklamlar
-
26 Eylül 2014, 21:56
-
26 Eylül 2014, 22:38
Merhaba arkadaslar motoru alacagim yer ile kaldigim yer arasi 400km bayiye veya servise kalirsa 900km git bir sey olmaz diyolar. Sizce motoru surerek bu kadar yolu yapmamda sakinca olur mu? Sakinca olmassa bu sürüşun devri ve max hizi kac olmali? Ya da diger bir secenek otobuse mi versem motoru?
-
26 Eylül 2014, 22:38
ceza031 adlı üyeden alıntı
senin demek istediğin biraz yanlış oldu bence, çünkü bajaj yetkilileri motorun kronik bir sorunu yoktur diyerek olayı kapatırken yamaha motorları geri çağırmış ve parça değişimi kararı vermiş.
-
26 Eylül 2014, 22:43
ismo61 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaslar motoru alacagim yer ile kaldigim yer arasi 400km bayiye veya servise kalirsa 900km git bir sey olmaz diyolar. Sizce motoru surerek bu kadar yolu yapmamda sakinca olur mu? Sakinca olmassa bu sürüşun devri ve max hizi kac olmali? Ya da diger bir secenek otobuse mi versem motoru?
ehliyetin ve tecrüben varsa mecbur kalmadıkça 7.000 deviri geçme. 7.000 deviri sadece araçlardan kaçmak veya sollamak zorunda kalırsan anlık geç. gerisinden korkma. istersen bin kilometre git. olacak bir şey varsa on kilometre gitsen de olur zaten. hayırlı uğurlu olsun.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
26 Eylül 2014, 23:14
Ümit IŞIK adlı üyeden alıntı
Kappa RA300; çok kullanışlı ister el çantası istersen omuz çantası olarak kullanılıyor, askıları ve yağmur kılıfı da var içinde.
küçük olsa da iyi bir çanta ... özellikle şekli ile motosiklete çok yakışıyor... ben de aldım 2-3 hafta önce... içinde yağmurluk var kavuniçi dikkat çekiyor ben sürekli takıyorum fark edilmek için iyi bir destek
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
-
27 Eylül 2014, 02:42
-
27 Eylül 2014, 09:41
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
ehliyetin ve tecrüben varsa mecbur kalmadıkça 7.000 deviri geçme. 7.000 deviri sadece araçlardan kaçmak veya sollamak zorunda kalırsan anlık geç. gerisinden korkma. istersen bin kilometre git. olacak bir şey varsa on kilometre gitsen de olur zaten. hayırlı uğurlu olsun.
Evet, ehliyetim uzun yol tecrubem var. Problem ettigim nokta sifir alacagim motorun rodaji bitmeden 400km lik yolu kat etmemde sakinca olur mu? Bu yolu kat ederken motoru nasil kullanmam gerekir? Devir, hiz; motoru ne kadar bir vakitte dinlendirme?
-
27 Eylül 2014, 10:26
ceza031 adlı üyeden alıntı
bajajın kronik bir sorunu varda bizmi görmedik pulsarınızda arıza olustuda servis arızayı düzeltmedimi hatayda farklı tarıhlerde alınma 7 tane pulsardan oluşan gurubumuz var motorumu ilk aldığım gun rodajmı oda ne dıyerek makınayı yakarcasına zorladım
ve diye pulsarlarda öyle hiç birimizde tık sıkıntı yok bitek pashapache savas kardesımın motorunda yağ kaçırma olayı vardı oda giderildi demek istemem şuki bajajı kotuleyenler oluyor yapmayın abıcım her mootorda sorun çıka bılır buna yamaha ve hondada dahıl
şununda altını çizeyim bajaj türkiyede yeni honda yamaha yada başka bır marka gibi büyük bir servis ağına sahip deyildir belki ama bu zamanla oturucak gibi görünüyor tekeriniz düz bassın
Bu sizin 7 kişide problem olmaması da güzel bir örnek tabi ama bir kaç kişi aynı sorunlardan şikayetçi olduğu için demek ki genel bir sorun diye düşünüyor insan bu da çok normal. Kronik sorun veya montaj sorunu isim ne olursa olsun artık. Sizin motorları aldığınız yer neresi acaba? Montaj nerede yapılıyor motorların?
Ben pulsar sahibi değilim ama almayı düşünüyorum, o yüzden ince eleyip sık dokuyorum.
-
27 Eylül 2014, 11:34
ismo61 adlı üyeden alıntı
Evet, ehliyetim uzun yol tecrubem var. Problem ettigim nokta sifir alacagim motorun rodaji bitmeden 400km lik yolu kat etmemde sakinca olur mu? Bu yolu kat ederken motoru nasil kullanmam gerekir? Devir, hiz; motoru ne kadar bir vakitte dinlendirme?
ehliyetin ve tecrüben varsa dediklerimi tut yeter. bir de yağmura denk gelirsen sağdan ve yüksek vites düşük devirde git. 4500 deviri geçme. sabırlı ve sakin ol yeter. konsantrasyonunu kaybedeceğin hissine kapılırsan veya stres yaparsan vites say. vitesleri unutursan dur ve birinci vitesten tekrar saymaya başla. gerisinden korkma.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
27 Eylül 2014, 13:52
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
ehliyetin ve tecrüben varsa dediklerimi tut yeter. bir de yağmura denk gelirsen sağdan ve yüksek vites düşük devirde git. 4500 deviri geçme. sabırlı ve sakin ol yeter. konsantrasyonunu kaybedeceğin hissine kapılırsan veya stres yaparsan vites say. vitesleri unutursan dur ve birinci vitesten tekrar saymaya başla. gerisinden korkma.
Tesekkurler yardimci oldugunuz icin.
-
27 Eylül 2014, 16:00
Akadaslar motorumda 140km hizi gecince kafa sallama vardi tam bakamadim ama sanirim serviste hallettiler , yalniz soylememe ragmen frene basinca bi ugultu sesi (sanirim disk yamuk) ve zirilti sesi hala devam ediyor..
Ah bu sorunlarda bi hallolsa...
-
27 Eylül 2014, 16:45
vico adlı üyeden alıntı
Akadaslar motorumda 140km hizi gecince kafa sallama vardi tam bakamadim ama sanirim serviste hallettiler , yalniz soylememe ragmen frene basinca bi ugultu sesi (sanirim disk yamuk) ve zirilti sesi hala devam ediyor..
Ah bu sorunlarda bi hallolsa...
gps ile max hız ölçümü yapan oldu mu? (duz yolda)
biner binmez zaten bir gacurtu gucurtu vardı çeşitli yerlerde
yok ışte sıfır motor olur öyle dendi ilk başta
yoldayken motorla yaklaşıyorum senin motora
zincir sesi gibi bir ses geliyor
pulsar alirken yaninda kulaklik da almalı
geçen 3M bayisinden 1100 kulak tikaci aldim
sesi 38 db (snr) kadar kesiyor veya 34
aea da motor surerken kulaklik takmayi öneriyor
motorcu hastaliklarindan biri de SAĞIR OLMAK
kulaklık takmanin ne gibi dezavantaji var
kulak tıkalı iken insan dengesini daha az sağlayabiliyor
motorda da denge önemli
detaya cok girmeye gerek yok da kisaca konu böyle
kaliteli dizili araştırmalarım devam ediyor
tommyco pad2000 adli urunu buldum
fiyat 30 tl 1 cift
satilan yer koctas
etken koruyucu madde eva sünger (gezerin eva terlikleri de var)
omuz koruması olarak da düşünülebilir
fakat kolda çıkıntılı bir şekle neden olursa kalan kisimla seviye farkı nedeniyle acaba kiriga neden olabilir mi diye bir soru da akla geliyor
bunun bir de jel olanı var 35 tl o da
cocuk oto koltuklarda siyah köpük (eps) kullanılmaya başlanmış
satıcının iddiasina göre beyaz kopukten (strafordan) 10 kat daha fazla darbe emici imiş
siyah köpük darbe anında tekrar eski haline geliyor ve özelliğini koruyor hafizali deniyor sanirim buna (memory foam)
siyah köpük fiyati yaklaşık 3 tl (100 cmx50 cm x 3 cm) koctas- 16 li pakette yaklaşık 46 liraya satılıyor
eps genisletilmis veya gelistirilmis polistren demek sanırım
kasklardaki strafor köpük beyaz üstüne siyah boyali maalesef
ls2 ff351 ve mt revenge kasklarda rastladım bu duruma
-
27 Eylül 2014, 19:10
Motorum 300 km'de 1 veya 2 viteste gazı tamamen kesip tekrar gaz kolunu çekince ilk çekiş esnasında tak diye bir ses geliyor bu normal midir ?
-
27 Eylül 2014, 21:05
Normal değil ama pulsarda normal oldu bendede var. Zincir boşluğu dedi servis. Ama boşluk yoktu. Bende kontrol ettim yoktu. Bence şanzımardan kaynaklı vites karşılıklarrı arasında fazla boşluk var. Aklıma getirmek istemiyorum ama küçük dişli kontra sacı gevşeyipte vida boşlamışsa o zaman yakında elimize alırız motoru
Ne gül olmak kolay ne de bülbül!Bülbül olmayı istersen bir ömür boyu yanacaksın!Gül olmayı seçtiysen bir ömür boyu solacaksın
-
28 Eylül 2014, 04:46
Böyle bir sorun yaşamadım. Ama bana da krank gibi geldi.
Hakikaten sorunlar çoğaldı gibi görünüyor.
-
28 Eylül 2014, 09:24
bir laf vardır
ne kadar az zamazingo o kadar az sorun
-
28 Eylül 2014, 11:52
Arkadaşlar insanların migde sini bulandirmayin. Motordan ses geldi yok krank, yok motoru elimize alariz yakinda, yok soyle yok böyle. Ayiptir ya. Buraya yazıyorsunuz sonra gidip gosteriyor sunuz motoru ufacık bir sorun çıkıyor düzeliyor bir vida sıkılıp. Ama yazilanlar burda insanın aklinin bir köşesinde kalıyor. Sonra pulsar krank kuriyormus, motor kilitliyormus, 5 bin km olamdan dokuluyormus, alan 3 bin 5 binde satiyormus gibi laflar çıkıyor. Allah askina varsayımlar uzerine yorum yapmayın. Küçücük sorunları abartmaywlim. Bu motor Afrika'da hiindistanda deli gibi satılıyor. Afrikada toprak yoldan cikmiyllar kullanıyorlar 100 bin 150 bin deviriyolar.
-
28 Eylül 2014, 14:26
Pulsar a mt60rs corsa ebatları uyuyormu, bu lastiği takınca süper moto gibi kullanılabilir.
-
28 Eylül 2014, 16:30
arkadaşlar apache aynası tam olarak uyumlu mu , sipariş versem ek bi aparat falan gerekmeden direk takabilirmiyim ,
tam olarak bahsedilen ayna şu mu ;
http://www.motorsikletyedekparcaci.n...R,PR-6414.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (2 üye ve 43 misafir)