Pulsar yazılı jant şeriti almak isteyenler için facede siperlik sayfası toplu alım olursa ürün sayısına göre 10 - 20 tl arasında bir fiyata yapabilecegini belirtmiş almak isteyenler varsa birlikte alalım.
Pulsar yazılı jant şeriti almak isteyenler için facede siperlik sayfası toplu alım olursa ürün sayısına göre 10 - 20 tl arasında bir fiyata yapabilecegini belirtmiş almak isteyenler varsa birlikte alalım.
valla bende merak ediyorum bu denge sensörü sesini bazen civata gevşemiş gibi bir ses geliyoröyle bir şeymi acaba birisi video çekip koyarsa bizde anlarız
bildiğin zırıltı sesı özellikle gazı kapattığında cıkıyor yeride deponun altında biyerlerde seste ordan gelıyor zaten bende oncellerı azdı su sıralar arttı garantiden parcayı degıstırıyorlarmıs ama yıne o ses gelıyormus galıba ben asıl arko fren balatasından gelen vonk vonk sesıne takmıs durumdayım bıkere mudahale edıldı servıste ama ıse yaramadı sımdı jantın veya dıskın yamuklugundan suphelenıyorum pzt sı kuralkan la ırtıbata gecıp cozucez servısle ınsallah...
arkadaslar o zaman bu bır fabrıkasyon serı uretım hatası asagı yukarı herkezde bu ses mevcud ıse ya jant yamuk yada dısk cunku ben gecen hafta servıste balatanın dıske surten yerını hafıften traslattım sorun balatanın o surten yerının koselı olmasından yapıyordur deyıp bıraz ovallestırmıstık ama olmadı ses 1 gunlugune kayboldu ama sonra yıne basladı ben pzt sı bunun ıcın gereklı ıslemlere baslııcam gerekırse artık nerde hata varsa jantta veya dıskte garantıden degısme talebınde bulunucam...
Balata sesi çogu motordan gelir arkadaşlar bu kadar takılmayın bu biraz da balatanın kalitesi ile alakalı
Pulsar'ı bazı -duygusal- sebeplerden dolayı almadım ancak devamlı suretle konu başlığını takip ediyorum.
174 sayfanın tamamını istisnasız okumuşumdur tek bir mesaj bile kaçırmamışımdır.
İlk düşüncelerim bu modeli almayı ertelemiş olmamdı belli bir süre sonra mutlaka alırım diyordum ancak konu ilerledikçe ve ben bu mesajları okudukça fazlaca soğudum pulsardan.
Sanırım biraz sorunlu bir model.
İlerdeki fikrim ne olur bilmiyorum ama şu an motosiklet alacak olsam seçimimi pulsardan yana kullanacağımı sanmıyorum.
sayın reverse bastan soylıım marka fanatıklıgı yapmıyorum aracım pulsr dıyede yazmıyorum , ınanın sızın gıbı yapsaydım ve bu 174 sayfayı okusaydım ve pulsar almak ıcın bekleseydım yıne gıder pulsar alırdım. nıtekım bende almadan once sızın gıbı forumu basından berı takıp edıyorum aldım hala dogal olarak forumdayım .ınanın burda yasanan sorunlar devede kulak ve cok buyuk sorunlar degıl halledılebılecek ve ufak sorunlar sonucta pazara yenı gırmıs bır arac ve kuralkan ve fırma yetkılısı ekrem bey markanın arkasında yasanan sorunalra cozum uretmede gec kalınmıyor . pulsar bence bu segmentte ıdeal bır arac kullandıkca keyıf veren son derece atak kıvrak ve kullanıslı ıstanbul gıbı bır sehırde cok guzel ıs goruyor tam bır fıyat performans aracı tabıkı eksık yanları olur ve olacak ama hangı markanın sıkıntıları yokkı yeterkı sorunlar fırma tarafından gıderılsın ha kuralkan markanın arkasında durmaz ve bız kullanıcıları aracla basbasa bırakır ve cozum uretmez ıse sıkıntı olur hepımızde tepkımızı koyarız ama su anda boyle bır sey yok olmayacak gıbıde duruyor . sonucta motosıklet dedıgmız arac mekanık ve elektronık parcalardan olusan bır yığın, sorun cıkarmayan bır cıhaz daha bence uretılmedı cıkacak sorunlara cevap veren uretıcı oldugu surece sıkıntı cıkmaz. bence sız yınede bence bırazdaha takıp edın dıger markalarıda tahmınımce arastırıyorsunuzdur goreceksınız onlardada sıkıntı vardır tabı bu ıs butce meselesı pulsarın en bas rakıbı ktm duke 200 daha kalıtelı eyvallah ama ınanın aradakı fıyat farkı kadar degıl veya cbr 250r yegenım yenı aldı hergun nerdeyse beraber suruyoruz cok buyuk fark yok tamam daha konforlu ve son suratı 10 15 km daha fazla ama yıne arada fıyat olarak baya fark var ... hayırlı aksamlar dılerım...
Hkn34 kardesim bu yukarda yazdiklarinin birebir aynisini 4 sayfa önce ben yazdigimda biz pulsar satın aldik ekrem beyi satin almadik gibi saçma şeyler yazdin bana cvp olarak ama ne hikmetse simdi ayni şeyleri kendin yazuyorsun başkalarına ! Neyse bende polemiğe girmek istemiyorum.
YBR mi satınca alacağım motor pulsar olacak inşallah ) Yakından inceledim çok hoşuma gitti nasip olursa bende aranızdayım
lastromantic kardesım sen sasırdın sanırım, sana ben yazdıkların hakkında cevap falan yazmadım burdan kımseylede polemıge falan gırmem de tartısmamda konular hakkında fıkrımı ve goruslerımı bıldırırım oda maksat aynı aracı kullanan ınsanlar bırbırınden bıseyler ogrensın ve faydalansın dıye, bı bak bakalım sana cevap veren benmıyım baska hakan mı sen hakanları karıstırdın galıba sen cok kızmıssın gozun kor olmus dıkkatlı bakmıyosun ekrana...
174 sayfa okuyup karar değiştiren arkadaşım
ben de 174 sayfayı okudum , + motoru alıp 2000 km kullandım
şimdi motorum olmasa ve gidip yeni motor alacak olsam ,
pulsar bu fiyata burda dururken ,
200-250 bandında hiçbir motora etiketlerindeki parayı ödemem.
ödersem kendimi gerizekalı gibi hissederim çünkü.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)