Bende havali minder diyecektim ki akil etmissin hizin 100un altina inmesin, molalari sık ve kısa ver. Yolculuk boyunca bi kere zincirini yagla. Yaninda agri kesicin olsun, ruzgar bas agrisi yapar. Kulakici kulaklikla hafif muzik dinle boylece daha az rahatsiz olursun.bide gitmisken bize kaymakli lokum gonder
TRANSALP XL700
Öncelikle problemsiz bir seyahat yapmanızı ve sağlıkla ulaşmanızı ve dönmenizi dilerim.
Yolculuk öncesi gerekli kontrolleri yapmışsınızdır.
Hava ve yol şartlarını öğrenmiş ona göre de önlem almışsınızdır.
Yol tecrübenizin olduğunu belirttiğinize göre 800km'yi de rahatlıkla katedebilirsiziniz.
En azından 800km gidecek ve dönecek deneyime sahip olduğunuzu hissettiriyorsunuz.
Bence sadece ve sadece sürüş güvenliğinizi riske edecek davranışlarda bulunmayın. Görünür olun, mümkünse reflektörlü (yeşil veya turuncu) yelek giyin.
Rüzgar faktörü ve motora hakimiyetinizi riske edecek hızlara ulaşmayın. Hız limitinizi sadece siz belirleyin.
Motosikletinizin ve kendinizin limitlerini öğrendiyseniz sorun yok.
Çabuk gitmeniz değil, güvenli gitmeniz önemli.
İyi yolculuklar
bi kılo afyon sucugu yarım kılo kaymak ,
ha unutmadan gelırken saglam gel
saka bı yana hayırlı yolculuklar dostum..
Randevusuz işleri halletim plaka basıldı allaha şükür on takımda boşluk vardi servise gittim halletto arka amortisör ayarinida ortaya getirttim 440 km deyim hala benzin var 500 rahat görecek herhald
2006 MONERO ANGEL 150/2013 ARORA KARTAL 100/2013 MONDİAL 100 MG PRİNCE/2014 BAJAJ BOXER BM 150
deponuz ne kadar doldu birde kullanımınız nasıl mesela devir kaça gelince vites değiştiriyorsunuz ben 50 liraya depoyu doldurmustum 275 km gittim sonraki dolumda 47,45 liralık benzin aldı ortalamaya vurusak km de 17 kurus civarı yapıyo bana göre güzel ama sizin km yi okuyunca şaşırdım
Onda bajaj boxer var
Arkadaşlar malesef yurt dışı nedenim ile satmak zorundayım pulsarımı ilgilenen varsa temiz motor arayan varsa ulaşabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8652181/detay/
İlanda her şey detaylı.
Sıfırı 7300tl olan motorun 2. eline 7700 verecek bir enayi buradan çıkmaz bana kalırsa. Size hayırlı satışlar.
Arkadas ben anlamiyorum boyle ilanlardan bir sey akli selim olan kim verir o motora o parayi. fiyatini 6500 yazsan bile yine de dusunurum sifirini almak varken sahsen benim boyle bir motorum olsa fiyati 7700 yazipta ilan vermeye utanirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
Merhaba nasipse bu ayin sonunda yeni motorumu nihayet aliyorum. Motor sifir olacagi icin ekstradan masraf cikmasin diye gerekli islemleri yapip ruhsata isletmeyi dusunuyordum topcaseyi yalniz ticari olmayanlar icin projelendirme yapilmadigini bir arkadas paylasmisti bu noktada bazi islemler kilitleniyo cunku projelendirme yapilmadan ruhsata nasil islencek gibi. Sizce ne yapmam gerekiyor degerli abilerim ve arkadaslarim bu islerle hic ugrasmaya gerek var mi yok mu nasil emin olcagim ben. :( Bu konuya bir aciklik getirebilecek veya beni yonlendirebilecek olan varsa sevinirim
Arkadaslar
michelin pilot street 680tl
Metzeler lazertech. 480tl
Sizce hangisini almali ???
Hala motoru test edebilecegimiz biryer var mi ? Istanbuldan bahsediyorum ve kullananlar artik baya kilometreler yaptiniz bir problem yok gibi gorunuyor he ?
Şu yağmurlar bir başlasın bu ayda bir dönsün ondan sonra ikinci el motorlarına 7-8-9 bin yazanları görecez bakalım artık ya naftalinleyip kaldırırlar sandığa yada bu fiatlar düşecek elbet
SAVA MC25 -250-300 civarı. Üzerinde su kanalları var. Ona göre tercihini yap. Ben bunu kullanıyorum. On numara lastik.
http://www.savaturkiye.com/UrunDetay...0Bogart&UID=15
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Atilla abi sen SAVA kullanıyorum 10 numara diyosunda geçen yağmurda aklım gitti yazıyordun kontrolu zor yağ gibi kaydım bi kaç kez diyodun.Tork yüksek olduğu için gazlamaya gelmiyor yüksek viteste düşük devirde kullanımı öneriyordun.Geçen pazar günü bursaya yağan yağmuru seli haberlerde görmüşsünüzdür.Ben o gün eşimle beraber motorun orjinal lastikleri ile trafikteydim ve şükür bir problem yaşamadım.Yazılanlar ve yapılan yorumlar nedeni ile çok temkinli dikkatli kullandım ama öyle senin yazdığın gibi sabun üzerinde gider gibide değildim.Ve lastiklerim Michelin-Metzeler-Sava v.s bir marka değil orjinal üzerindeki lastiklerdi.He bu demek değilki üzerindeki lastikler çok iyi ama çok kötü de değil bence şöförlede alakalı lastik olayı.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)