Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Ağustos 2014, 18:27
celikg adlı üyeden alıntı
yabancı bir sitede on konsoldaki titreşim için teknik olmasa da çözüm bulmuşlar
http://www.xbhp.com/talkies/attachme...6-11.52.19.jpg
detaylar linkte. Belki işinize yarayabilir
http://www.xbhp.com/talkies/do-yourself/24413-getting-rid-console-vibrations-bajaj-pulsar-200-ns.html
Abicim bu olmamış ki. Çarşamba pazarına dönmüş
Ön camı sökünce iki tane süngerli ayak var, o ayaklara 2 mm çift taraflı yapıştırıp tekrar takın keser. Kesmezse karşı alına siyah fitilden takviye yapılır olur biter. Sesi yapan alın zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
volkansacar adlı üyeden alıntı
ÖNDEN GELEN SESİ SADECE KÜÇÜK CAM APARATI YAPIYOR ONUDA SOKUP İÇİNE ÇFT TARAFLI BANT YAPTIM OYLE MONTE ETTİM ZIRILTI FALAN KALMADI. SADECE DEVİR SAATİNİN ÇUBUĞU ÇOK TİTREME VE SES YAPIYOR ONUDA GÖSTERGE DEĞİŞECEK HATTA GELMİŞ SERVİSE BAKIMDA ONUDA DEĞİŞTİRCEKLER..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
http://<a rel="nofollow" href="http:...DD.jpg" /></a>
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
http://i.hizliresim.com/1j3aDD.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
http://i.hizliresim.com/Z2aPka.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
http://i.hizliresim.com/LdXWnZ.jpg
ARKA ÇANTA VE DEMİRİNİ KENDİM BOYADIM
Çok güzel. Allah güle güle binmeyi nasip etsin. Kazasız belasız inşlallah.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Reklamlar
-
22 Ağustos 2014, 18:36
Pashapache adlı üyeden alıntı
Geçtiğimiz gün 5.000 km bakımını yaptırdım motorun maşallahı var gerçekten kaliteli bir ürün...
Aksıyan, dökülen, çalışmayan hiç bir aksamı yok şükürler olsun.
Gel gelelim beni rahatsız eden iki durum var. Bunu sorun olarak görmek ne derece doğru bilemiyorum ama paylaşmak istedim
1. si motor rolantide beklerken devir saati 1.500-2.000 rpm arasın dalgalanma yapıyor ara ara (Bu durum normal midir? Aynı durum ile karşılaşmış ve durumu düzeltmiş olan varmı?
2. si motorun ön kafa kısmından 1.2.3. viteslerde 3.000-5.000 devir aralığında gelen sonrasında kaybolan bir zırıltı var. (Bu durum ile karşılaşan arkadaşlar varmı ve varsa çözümü konusunda fikir verebilecek)
Teşekkür ederim.
Arkadaşlar;
Zırıltı için egzoz bağlantı kelepçesi gözden geçirin. Motorda, 300 Km den sonra bir zırıltı peydah oldu. Motor ısınınca zırıltı kesiliyordu. Ustamın yaptığı kontroller sonucunda, egzoz bağlantı kelepçesinin çok sıkıldığı bunun sonucunda diş atarak hafif gevşediğini tespit etti. Bağlantı kısmına ufak bir saç parçası sararak sorunu çözdü.
-
22 Ağustos 2014, 18:51
Teşekkürler kardeş kafamıza göre takılacaz zorlamadan öyleyse kitapçık hikaye yani.
-
22 Ağustos 2014, 18:55
Ben de pulsar aldim arkadaslar.yaninda garanti kagidi haric bisey verilmedi kitapcik falan.burda kitapcik asagi kitapcik yukari konusulunca bayiye de sordum alirken , kitapcik yok bizde dedi.
Nedir durumun asli.
-
22 Ağustos 2014, 21:23
MD.Murat adlı üyeden alıntı
Ben de pulsar aldim arkadaslar.yaninda garanti kagidi haric bisey verilmedi kitapcik falan.burda kitapcik asagi kitapcik yukari konusulunca bayiye de sordum alirken , kitapcik yok bizde dedi.
Nedir durumun asli.
DOSTUM GARANTİ BELGENİ VE KİTAPCIGI SERVİS VERECEK SANA. Bİ SERVİS İLE BAGLANTI KUR İSTERSEN.
-
22 Ağustos 2014, 21:48
MD.Murat adlı üyeden alıntı
Nedir durumun asli.
Kitapçık verilmiyor. Sadece garanti belgesi, garanti koşullari yazan bi belge vericekler. motorun kitapçığını bu adreste bulabilirsin:http://bajaj.com.tr/upload/archive/f...ımKılavuzu.pdf
iki teker candır can
-
22 Ağustos 2014, 22:01
Bende ilk resımdekınden aldım Kaynak yapılan yerlerı çapaklı bırakmıslar tek sorun bu.. motora yakısıyor ve granajlarıda korumus oluyor.. FİYAT OLARAK Sadece arka çanta demiri 90 tl arka ve yan çanta demırleri her ikisi 150 tl.Almak ıstersen aldıgım yerın telefonunu yazarım..
volkansacar adlı üyeden alıntı
dostum ekrem beyle geçmişimi biliyormusunda yorum yapıyorsun. senin ne haddine bana laf soylemek. seninle muhatap olan oldumuki. kendine sakla fikirlerini. çözüm yolu biliyorsan konus bilmiyorsan yorum yapma lütfen...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
üsteki çanta demiri ben aldım. memnunum gerçekten motor rengide boyadım. gayet güzel. almayı dusunursen telini veririm sana 150 tl fiyatı yan çanta demirleride var içinde fiyatın.
-
22 Ağustos 2014, 22:32
Pashapache adlı üyeden alıntı
Geçtiğimiz gün 5.000 km bakımını yaptırdım motorun maşallahı var gerçekten kaliteli bir ürün...
Aksıyan, dökülen, çalışmayan hiç bir aksamı yok şükürler olsun.
Gel gelelim beni rahatsız eden iki durum var. Bunu sorun olarak görmek ne derece doğru bilemiyorum ama paylaşmak istedim
1. si motor rolantide beklerken devir saati 1.500-2.000 rpm arasın dalgalanma yapıyor ara ara (Bu durum normal midir? Aynı durum ile karşılaşmış ve durumu düzeltmiş olan varmı?
2. si motorun ön kafa kısmından 1.2.3. viteslerde 3.000-5.000 devir aralığında gelen sonrasında kaybolan bir zırıltı var. (Bu durum ile karşılaşan arkadaşlar varmı ve varsa çözümü konusunda fikir verebilecek)
Teşekkür ederim.
Merhabalar
Problemsiz nice 5.000 km'ler dilerim. Bu iki sorunun aynısı bende'de var. Rölantideyken devir saati 1500-2000 arası gidip geliyor. Ben pek takılmadım buna. Asıl problem, düşük devirde ön kısımdan gelen zırıltı çok sinir bozucu oluyor bazen. Onunda çözümü olarak arkadaşlar paylaşımlarda bulunmuş müsayit bir zamanda ugraşmak gerek
iki teker candır can
-
22 Ağustos 2014, 23:02
:bus: adlı üyeden alıntı
Merhabalar
Problemsiz nice 5.000 km'ler dilerim. Bu iki sorunun aynısı bende'de var. Rölantideyken devir saati 1500-2000 arası gidip geliyor. Ben pek takılmadım buna. Asıl problem, düşük devirde ön kısımdan gelen zırıltı çok sinir bozucu oluyor bazen. Onunda çözümü olarak arkadaşlar paylaşımlarda bulunmuş müsayit bir zamanda ugraşmak gerek
Öncelikle teşekkür ederim Aynen dediğin gibi yarın ben de çift taraflı bant alıp birşeyler deneyeceğim bakalım umarım olumlu bir sonuç alırım da paylaşırım.
-
23 Ağustos 2014, 01:37
arkadaslar serviste kafayı falan söktüler heryere cift taraflı bant yapıştırdılar ama sorun çözülmedi hatta biz bezde koyduk denedik yine çözüm olmadı bence denge sensöründen geliyor mersinde bi abimiz yazmıstı denge sensörünü degiştirmiş sorun çözülmüş.
-
23 Ağustos 2014, 02:37
şu motoru alcağım parada hazır ama birkaç sıkıntısı denk geldi..bu sebeple beklemedeyim;
1. Zırıltı sesi;denge sensörü olduğu kesinleşti,değiştiripte montajda altına bişeyler konup çözüldüğünü söyleyen var
2. Boşta debriyaj sıkınca stop etme sorunu
-
23 Ağustos 2014, 08:56
Bendede zirilti geliyordu garantiden denge sensoru siparisi verildi. Ama ses sizinkilerle aynimi bilemem. 3500 4000 devir arasi geliyor ses.
-
23 Ağustos 2014, 13:03
Merhaba,
Bende yeni bir Pulsar kullanıcısıyım. Türkiye'deki tüm Pulsar kullanıcılarını bir araya toplamak için pulsarturkiye.com'u kurdum ve aktif hale getirdim. Amacım motorumuza dair tüm bilgileri kategorilendirilmiş bir şekilde tek bir site üstünden erişilebilir hale getirmek. Bunu başarmak içinde sizinde yardımınıza ihtiyacım var. Sitemize kayıt olarak her türlü bilginizi ve sıkıntınızı paylaşırsanız seviniriz. Bu hem sitemizin gelişmesine, hemde diğer Pulsar kullanıcıların takıldığı noktalarda bir rehber niteliğinde olacaktır.
Forumumuz geliştikçe motorlarımızın üstüne atlayıp etkinlikler, geziler, kamplar ve buluşmalar düzenlemeyi düşünüyorum. Bir nevi sanal ortamdaki dostluklarımızıda gerçek hayata taşıttıracağım. Bize destek olursanız memnuniyet duyarız.
Pulsarturkiye.com
-
23 Ağustos 2014, 13:17
Furkan Ekmen adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Bende yeni bir Pulsar kullanıcısıyım. Türkiye'deki tüm Pulsar kullanıcılarını bir araya toplamak için pulsarturkiye.com'u kurdum ve aktif hale getirdim. Amacım motorumuza dair tüm bilgileri kategorilendirilmiş bir şekilde tek bir site üstünden erişilebilir hale getirmek. Bunu başarmak içinde sizinde yardımınıza ihtiyacım var. Sitemize kayıt olarak her türlü bilginizi ve sıkıntınızı paylaşırsanız seviniriz. Bu hem sitemizin gelişmesine, hemde diğer Pulsar kullanıcıların takıldığı noktalarda bir rehber niteliğinde olacaktır.
Forumumuz geliştikçe motorlarımızın üstüne atlayıp etkinlikler, geziler, kamplar ve buluşmalar düzenlemeyi düşünüyorum. Bir nevi sanal ortamdaki dostluklarımızıda gerçek hayata taşıttıracağım. Bize destek olursanız memnuniyet duyarız.
Pulsarturkiye.com
Forum konularini arttirmalisiniz. Biraz daha detaya inseniz daha iyi olur bence.
-
23 Ağustos 2014, 13:27
sbr adlı üyeden alıntı
Forum konularini arttirmalisiniz. Biraz daha detaya inseniz daha iyi olur bence.
Haklısınız,
Forum konuları kullanıcılarımla birlikte otomatik olarak artacaktır zaten. Henüz yeni kurulmuş bir oluşum olduğu için şu anlık normal karşılıyoruz. Eksiklerimiz çok hepsini tamamlayacağız zamanla. Üye olduğunuz için teşekkürler.
-
23 Ağustos 2014, 17:15
Merhaba,
Pulsarturkiye.com
Site kurup aktif hale getirmek ve bunu tanıtmanın ne kadar özveri istediğini biliyorum az çok.
Umarım çabaladığınız şeyde başarılı olursunuz.
Şimdi girip üye olacağım.
-
23 Ağustos 2014, 17:58
hak_anm adlı üyeden alıntı
Site kurup aktif hale getirmek ve bunu tanıtmanın ne kadar özveri istediğini biliyorum az çok.
Umarım çabaladığınız şeyde başarılı olursunuz.
Şimdi girip üye olacağım.
Desteginiz icin tesekkurler.
-
23 Ağustos 2014, 19:44
Desteginiz icin tesekkurler.
Bir üyelikte benden
-
23 Ağustos 2014, 22:06
arkadaşlar merhaba. sizlere bişey danışmak istiyorum. sıfır pulsar mı alınmalı yoksa 2.el aynı fiyatlar çerçevesinde honda ya da hyosung 250gt-r mı alınmalı?
-
23 Ağustos 2014, 22:59
Arkadaslar Dun arsuz iskenderun turu yaptik iki kisi ve agresif surus ve belenin malum dik yokuslari,depoyu antakyada agzina kadar fulledim 210 km yaptik donuste tekrar fulledi ,
Yani 7lt ile 210 km yaptik
1lt ile 30 km
Ort 3.3 ediyor bence cok cok az 2kisi ve dip gaz gittik , pulsari aldigim icin bi kez daha sevindim (bu ara da motorum 1.500) kmde
Bugunde yayladagina gittik virajlar fena diildi ...
antakyadan pulsarci arkadaslara slmlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)