yakıttan rolanti ayarından yada enjeksyon sıstemınden olabılır bu sıkıntı gerçi subaplarında sıkı olması bu soruna yol açar diye biliyorum ama yinede servise bi göstermende fayda var
yakıttan rolanti ayarından yada enjeksyon sıstemınden olabılır bu sıkıntı gerçi subaplarında sıkı olması bu soruna yol açar diye biliyorum ama yinede servise bi göstermende fayda var
Pulsara nasıl benzin kullanıyorsunuz arkadaşlar? 95 mi 97 oktan mı? Bu konuya rastlamadım sanki hiç.
97 oktan almıstım ilk aldıgımda motoru. ama performans cok düşmüştü nedenini anlamayamadım. servise sordogumda aldıgım cevap motor hangisi yakabiliyorsa onu alın demiştibenim 95 oktanı begendi sanırım
97 oktan benzin performansı ve hızınızı bir nebze arttıracaktır ama sureklı ve uzun vadeli kullanımda sıkıntı yarattığını okumustum bikaçyerde
ben shell den 97 oktan benzın kullanıyordum artık 97 yok demeye başladılar yerine 95oktan nitro bilmemney tırıvırısı çıkarmışlar onu kullanıyorum ama yolda kalsam bile shell den başka yerden benzin almıyorum benzın doldurmada 10 tl 20 tl dıye oynamıyorum haftadan haftaya fulle diyorum
Şu ana kadar 97 oktan hiç kullanmadım,ondan soruyorum.Pulsar kullanan arkadaşlardan bir kaçı sormuştu bu soruyu,cevap veremedim bende 97 nin artısı nedir diye.
lastik için öneriniz nedir peki? orjinal lastikler bana hiç güven vermiyor 3400 km oldu ama virajlarda korkutuyor. yasadıgınız sıkıntıları da herkes paylasırsa ve çözümlerinide sevinirim
Benim motosikletim drift.Michelin hem sporty hem de street modelini kullandım.Frene asıldığımda sessiz sessiz fıssss diye kayıyor,yani o fren cayırtısı yok.Çok hafif virajlarda vites değiştirip gaza basınca arka kayıyor.Kilom 60, motorda torklu diye mi böyle oluyor anlamadım ama o parayı bunları yaşamak için vermedim Virajlara girmeye korkuyorum.Oysa seneler önce adını sanını duymadığımız lastiklerle ne viraj dinlerdim ne firen mesafesi.Karışık bi durum anlayacağın.Ben çözemedim.
Kullandığım pulsarlarda da lastikleri beğenmedim malesef.Ona göre kullanmak lazım
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
lastik olarak daha önce kullandığım motorlarımda hep metzeller lastikler kullandım mz kanuni tvapache hepsındede metzeller kulandım sağlam ve kalıtelıdır çokta memnun kaldım pulsarda michelin pilot street taktırdım orjınal ebatlarda kayma kıtleme vs vs yaşamadım daha memnunum tavsıye ederım
İyi akşamlar herkese bugün bi bayiye bu motordan almaya gittim. Kredi kartıyla alayım dedim 9 ay taksit için %1 komisyon alıyorlar normal mi? Vade farksız olmuyor mu. Bu olmazsa Sym wolf almaya niyetliyim vade farksız 9 taksit yapıyorlardı orda
Yüzde 1 komisyonda hicbisey değil bence .ben 9 taksit için 350 TL fark vermiştim.
öle olmuyor aylık %1 dedi 9 aya dökünce 737_tl fark alıyor. saçmalık tamamen. 9 ay için 8200 küsür istedi bayi
Bence biraz daha bekleyin.Yaz bitiyor nerdeyse eylül ekim gibi kampanyalar baslar diye düşünüyorum bende o zaman bitane daha alacam pulsar . motoru sattım pişman oldum .
Ekimde ehliyeti aliyorum pulsar istiyordum. forumuda aylardir takip ediyorum, ama simdi is yuzunden babamin araba almasi gerekti. kredininde buyuk cogunlugunu ben oduyorum. Pulsar simdilik ikinci motor oldu sanirim :( ybr falan alabilicem bu gidisle cok zorlamak istemiyorum kendimi. Araba mevzusuna gonlumdeki motoru alamiyorum be :/ ne kotu bi duyguymus bu
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)