Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Temmuz 2014, 16:47
sayın tekoklava ampul değişimi yaparsanız lutfen benıde nasıl yaptıgınızı veya nerde yaptırdıgınızla ılgılı bilgilendirirseniz sevinirim.ben bide ek olarak sıs farı gıbı ledler var onlardan takiim diyorum sizce nasıl olur estetetiği bozmadan becerebılırmıyız,faydalı olacagını dusunuyorum zira...
Reklamlar
-
29 Temmuz 2014, 17:59
Far değiştirecek arkadaşlar 111. sayfada benim gonderime bakabilirsiniz . Far değişimi çok kolay hazır acmışken su alabilicek yerleri bantlarsanız daha iyi olur ayrıca ampul H4 55/60 watt. Hazır farı acmısken far ayarını da yapın yarım tur çevirirseniz tam ayarında oluyor.
-
29 Temmuz 2014, 18:06
hkn34 adlı üyeden alıntı
sayın tekoklava ampul değişimi yaparsanız lutfen benıde nasıl yaptıgınızı veya nerde yaptırdıgınızla ılgılı bilgilendirirseniz sevinirim.ben bide ek olarak sıs farı gıbı ledler var onlardan takiim diyorum sizce nasıl olur estetetiği bozmadan becerebılırmıyız,faydalı olacagını dusunuyorum zira...
kışa doğru yapmayı düşünüyorum genelde bu tür ufak defek işleri kendim yapıyorum ön kafayı sökmek biraz karışık gibi duruyor bakıcaz
bence sis farı yapmana geek yok estetik olarak motorda iyi durcagını sanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
conmech adlı üyeden alıntı
Far değiştirecek arkadaşlar 111. sayfada benim gonderime bakabilirsiniz . Far değişimi çok kolay hazır acmışken su alabilicek yerleri bantlarsanız daha iyi olur ayrıca ampul H4 55/60 watt. Hazır farı acmısken far ayarını da yapın yarım tur çevirirseniz tam ayarında oluyor.
Dostum ön kafayı sökmek için hangi vidaları sökmek gerekiyor
-
29 Temmuz 2014, 18:35
-
29 Temmuz 2014, 22:11
arkadaşlar arka çanta ve jant sticker montajından sonraki görüntü bu umarım kısa zamanda alt karenaj ve tur camı da gelir Türkiyeye...
-
29 Temmuz 2014, 23:39
co2fix adlı üyeden alıntı
Hayirli bayramlar
Motor bayram gezisi dolayisi ile 600 km devirdi bayram sonrasi bakima gidicem artik.Gectigimiz cmts servise gitttim gidon mili icin saolsunlar siktilar bakim icinde 1000 de gel iyice capak atsin dediler fakat sormayi unuttum ilk bakim icin ne kadar ucret isteniyor.Gidenler ortalama ne kadar odediler ?
Birde gercekten ana yol disi yerlerde cok sarsici hic o yollarin motoru degil dedirtti kendine daha oncede naked kullandim ama bu daha cok super sport a kaciyo tamamen asfalt icin tasarlanmis
---ilk bakım sevis ücreti 90 TL'dir yanlız yag ve filtre degişimini benim gözümün önünde yapmadılar ben rahat edemedim acaba degiştimi diye ayrıca yaga bir bakmak isterdim ama olmadı o yüzden sevisle kavga ettik zaten .benim tavsiyem gidecegin servise önceden yağ degişimini görmek istediğini özellikle söylersen daha iyi olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
farm adlı üyeden alıntı
jant stickerleri çok yakışıyor gerçekten çok ugraşmama ragmen gayet güzel temizledigim halde yapıştıramadım yapışıyor bir müddet sanra bazı yerleri atıyor gıcık oldum aldığım sticker kötüydü sanırım 35 tl de para verdim motomaxtan aldım ama peş para etmez lütfen iyi yapısan stikerleri nerde bulabilirim kesik kesik olanlar degilde tam dolanacak şekilde olnnını daha önce kullananlar varsa lütfen bildirirseniz sevinirim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
enescanatar adlı üyeden alıntı
Arkadaşım bayramın 2. günü oktay motor, 3. günü avrupa motor hizmet veriyor. Orayla irtibata geçebilirsin
--
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
Aka adlı üyeden alıntı
Hayırlı bayramlar..
Motordan memnunum iyiydi gayet.Ama bu akşam bende katıldım arızalılar kervanına
Boğazda durdum bir sigara içtim sonra bindim motora aa marş basmıyor tık tık diye ses var sadece.
Neyse Allah'tan 2 .vitese takıp iteleyip çalıştırdım motoru. Yokuş aşağı olan bir yere kadar sürdüm.
Söktüm koltukları akü kutup başları gevşektir dedim ama kesinlikle gevşek değiller.Mecburen kapattım tekrar.
Vurdurarak çalıştırdım yine eve geldim.Gödterge panelinde akü lambası yanıyor.Vurdurup çalıştırdıktan sonra 2 dk civarı sönüp sonra tekrar yanıyor.
Marş basarken ekranda bir defaya mahsus H5 yazısı çıktı bir dahada hiç çıkmadı.
Giderilmeyecek bir sorun gibi gözükmüyor ama bayram tatilinde olması can sıkıcı..
--Arkadaşım geçmiş olsun sıkıntı neymiş sorun hallolunca bildirirsen seviniriz çünki dag başında falan kalırsak tecrübemiz olur.
-
30 Temmuz 2014, 00:05
[/COLOR] jant stickerleri çok yakışıyor gerçekten çok ugraşmama ragmen gayet güzel temizledigim halde yapıştıramadım yapışıyor bir müddet sanra bazı yerleri atıyor gıcık oldum aldığım sticker kötüydü sanırım 35 tl de para verdim motomaxtan aldım ama peş para etmez lütfen iyi yapısan stikerleri nerde bulabilirim kesik kesik olanlar degilde tam dolanacak şekilde olnnını daha önce kullananlar varsa lütfen bildirirseniz sevinirim..[COLOR="Silver"]
Arkadasım KEİTİ marka jant şeridi çok kalıtelıdır tavsıye ederım..
ben keiti marka aldım çok ıyı yapısıyor şekıl sendekı ıle aynı sizinkının markası nedır? ben keitiyi 47 tl ye aldım..
-
30 Temmuz 2014, 00:07
farm adlı üyeden alıntı
Güle güle kullan fakat o çanta demiri bana pek sağlammış gibi gelmedi.
-
30 Temmuz 2014, 00:43
paauull adlı üyeden alıntı
[/COLOR] jant stickerleri çok yakışıyor gerçekten çok ugraşmama ragmen gayet güzel temizledigim halde yapıştıramadım yapışıyor bir müddet sanra bazı yerleri atıyor gıcık oldum aldığım sticker kötüydü sanırım 35 tl de para verdim motomaxtan aldım ama peş para etmez lütfen iyi yapısan stikerleri nerde bulabilirim kesik kesik olanlar degilde tam dolanacak şekilde olnnını daha önce kullananlar varsa lütfen bildirirseniz sevinirim..[COLOR="Silver"]
Arkadasım KEİTİ marka jant şeridi çok kalıtelıdır tavsıye ederım..
ben keiti marka aldım çok ıyı yapısıyor şekıl sendekı ıle aynı sizinkının markası nedır? ben keitiyi 47 tl ye aldım..
benim aldıgımın markası ''MOTORGRAPHICS''imiş bu markayı kimseye tavsiye etmem.igrenç degişik arlıklarla 3 saaat ugraşmışımdır yapışıyor bir bakıyorum kavlamış benim sinirlerde kavladı..
-
30 Temmuz 2014, 01:48
farm adlı üyeden alıntı
Sevgili Farm hayırlı olsun ve iyi günlerde kullan.
Çanta demirinde, İki noktadan bağlantı, hem bağlantı noktalarına zarar verebilir, hem de stabilite sorunu yaşatabilir.
Koyduğun hafif bir yük bile kaldıraç etkisi ile sıkıntı ve denge problemi yaratabilir.
Değiştirmeni tavsiye ederim, Değiştirme şansın yoksa yan bağlantılar için birer parça kaynattırabilirsin.
-
30 Temmuz 2014, 02:31
Sendeki çanta taşıma demirinden banada lazım. Nereden aldığını anlatırmısın? Bu tip olsun istiyorum çanta taşıma demirim.
farm adlı üyeden alıntı
-
30 Temmuz 2014, 04:33
Arkadaşlar kimse demiyor ki hani nerede kaldı Devil egzostlar? Akrapoviçler? Leo vince ler? Biraz araştırdım youtube da bu motora enteresan egzost uygulamaları var. Böyle bişey yapılabilir aslında. ne düşünüyorsunuz fikrinizi alayım
-
30 Temmuz 2014, 05:39
Bahsettiğini bi arkadaşımız yapmış bulunmakta. Buyur buda video Linki: https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Cronos adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar kimse demiyor ki hani nerede kaldı Devil egzostlar? Akrapoviçler? Leo vince ler? Biraz araştırdım youtube da bu motora enteresan egzost uygulamaları var. Böyle bişey yapılabilir aslında. ne düşünüyorsunuz fikrinizi alayım
http://www.youtube.com/watch?v=TEJF2ANzOnI
-
30 Temmuz 2014, 09:35
Hocam sağda ve solda toplamda 4 tane alyan vida var. Ve kauçukun korumanın icinde farı sabitlemek için de 2 tane yıldız vida var. Ayrıca far ayarı içinde düz uçlu tornavida lazım yani toplamda alyan takımı, yıldız tornavida, düz tornavida ile çok kısa surede yapabilirsiniz hocam.
-
30 Temmuz 2014, 09:43
K.kartına taksitte vade farkı varmı yoksa bayisine göre degisiyormu ? Yılbaşından sonra gelecek sezon belli olmayan bir zamanda insallh pulsara geciyorum
-
30 Temmuz 2014, 10:40
Selamlar iyi bayramlar herkese.
Motorunu cuma günü Kartal Yeşilyurt Motordan aldım. Plakasız bir şekilde izmite kadar geldim. Hemen trafik şubeye işlemleri yapmaya gittim. Saat 13.30du. Fakat işgüzar memur işlemlerin yetişneyeceğini soyleyip beni yolladı..
İlk motorum olduğundan çok kıyas yapamayacak ama kotu özelliklerini arkadaşlar söylemiş.sele ve aynalar beni de inceden rahatsız etti. Ama çözülmeyecek sorun değiller.
Neyse aldığımda 40 tl lik benzin doldurmuştum en son 215 km de benzin ışığı yandı.
Motorun iyi yanı çok. . mesela ivmelenmesi çok tatmin etti beni. Çok seri bi alet. Nispeten ufak bir motor olduğundan kontrol etmesi de kolay. Her deliğe girer her düzlükte uçar kaçar birşey. İstanbul icin birebir.. memnun kaldım.
Şimdi kafama takılan iki sorum var siz bilgili dostlara:
1) izne çıktığın için motor 1 hafta kımıldamadan yatacak. Bir sorun olur mu dersiniz? Aküyü çıkarmadım. Aslında hiç birşey yapmadan sadece garaja kitleyip bıraktım.
2) arka frene basınca fren lambası yanmıyor. Bu normal değil, değil mi?
Teşekkürler selamlar
-
30 Temmuz 2014, 13:19
infidel imam adlı üyeden alıntı
Selamlar iyi bayramlar herkese.
Motorunu cuma günü Kartal Yeşilyurt Motordan aldım. Plakasız bir şekilde izmite kadar geldim. Hemen trafik şubeye işlemleri yapmaya gittim. Saat 13.30du. Fakat işgüzar memur işlemlerin yetişneyeceğini soyleyip beni yolladı..
İlk motorum olduğundan çok kıyas yapamayacak ama kotu özelliklerini arkadaşlar söylemiş.sele ve aynalar beni de inceden rahatsız etti. Ama çözülmeyecek sorun değiller.
Neyse aldığımda 40 tl lik benzin doldurmuştum en son 215 km de benzin ışığı yandı.
Motorun iyi yanı çok. . mesela ivmelenmesi çok tatmin etti beni. Çok seri bi alet. Nispeten ufak bir motor olduğundan kontrol etmesi de kolay. Her deliğe girer her düzlükte uçar kaçar birşey. İstanbul icin birebir.. memnun kaldım.
Şimdi kafama takılan iki sorum var siz bilgili dostlara:
1) izne çıktığın için motor 1 hafta kımıldamadan yatacak. Bir sorun olur mu dersiniz? Aküyü çıkarmadım. Aslında hiç birşey yapmadan sadece garaja kitleyip bıraktım.
2) arka frene basınca fren lambası yanmıyor. Bu normal değil, değil mi?
Teşekkürler selamlar
kitapciga göre günde su kadar km yapman gerek veya su kadar süre rolantide boşta calistirin deniyor
aksi halde garanti disi kalir deniyor
ayrıntılı bilgi icin kitapcigi indirip inceleyebilirsiniz
1 hafta durdurup tek marsta calistirdigini belirten de oldu tabi
secim senin
ampul patlak olabilir
servis bakmalı
bazi arabalarda her ampulün kendi sigortasi var
bunda var mi bilemem
infidel kafir demekmiş bu arada
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:01 ----------
yola çıkacak arkadaşlar lastik tamir spreyi almadan yola çıkmasın
mümkünse 12 volt ile çalışan elektrikli kompresör bulundurun
yolda kalmak hic hos olmaz
motosiklet bakiminda tabiki de motorun basinda durmalisiniz
nerden bileceksin ciraga bakim yaptirmadigini
servis yaka kartin nerde diye sorun bakalım
motorun karenajinda cizik falan olursa yok geldiginde böyleydi yok şimdi olduydu olmasın
motosikletin fotolarini cekebilirsiniz servise gitmek için yola cikmadan once
10 40 castrol power 1 sentetik yağ şimdilik onerim
yag filtresi var mi telefonla teyit alin yola cikmadan önce
hangi yag var serviste onu sorun
uyduruk yag koyulmasin
tork anahtarın var mi diye sorun
duzeyli bir yer olduguna kanaat getirirseniz bakım yaptırın
yoksa baska şehirdeki servise gidip gezdiginize sayarsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------
castrol power1 10 40 YARI sentetik (onu gec api sl bile degil api sj yaziyor sanırım)
bkz. yag özellik tablosu
http://www.castrolmoto.com/tr/our_oi...oils_table.php
21.5 tl fiyatı var. http://www.ozenticaret.com.tr/asp/pr...er-1-4T-10W-40
castrol power1 racing 10w50 TAM sentetik
API SL koruma sınıfına sahip; kitapcikta tavsiye edilen api sl
yaz aylarında ideal yağ oneririm şimdilik
4 litresi 83 tl +kargo
1.33 litre x 3 defa pulsar yağ değişimi yapabilirsiniz (1.4 lt yag konuluyor normalde
1 lt alsanız yetmez
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/pr...4T-10W-50-4-LT
1lt 24.5 tl. http://www.ozenticaret.com.tr/asp/pr...-4T-10W50-1-LT
servis ile anlaşma yapın yag sizden olsun 25 30 tl eksik verin
90 yerine 60 verin kabul ederse
yoksa belirtin istediğiniz api sl ozellikli yagi
bak kardesim kitapçıkta bu api sl öneriliyor bu ozellikte yag koymalisin deyin bulunmaz hint kumaşı değil bulundursun işyerinde belirtilen ozellikte yağı
castrol power1 5w40 motosiklet yagi da varmış
daha cabuk hızlanma sağladığı iddia ediliyor. http://www.sanalpazar.com/Castrol-Po...e__isp19047880
3 saniye ye kadar
20 50 yaga gore diyor
zaten 20 50 hantallastiriyor makineyi
10 40 yerine 15 50 koydum kendi motoruma iyice hantallasti motor o bile farkediyor
bir diger husus
yaglarin da raf ömrü var
2-3 yil şeklinde ureticiler tarafindan açıklanır
yağı fazla alirken bu süre içinde tüketmeye ozen gösterin
-
30 Temmuz 2014, 13:31
çanta demirinin arka sinyallerin üzerinden geçip karosere bağlanan kısmı var ama ağır yük taşımayacağım için (biraz da üşengeçlikten )ben monte etmedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
facebook'a video koyan arkadaşın son sözleri ilginç olmuş. vites oranları veya lastik ebatları değişmediği suretle motorun çevirdiği devirde aracın hızı değişmez. örneğin 9000d/d 100km/h yapıyorsa egzoz takılıp güç artınca da yine 100km/h hız yapar. sadece bu hıza ulaşma süresi kısalır...
-
30 Temmuz 2014, 15:47
farm adlı üyeden alıntı
çanta demirinin arka sinyallerin üzerinden geçip karosere bağlanan kısmı var ama ağır yük taşımayacağım için (biraz da üşengeçlikten
)ben monte etmedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
facebook'a video koyan arkadaşın son sözleri ilginç olmuş. vites oranları veya lastik ebatları değişmediği suretle motorun çevirdiği devirde aracın hızı değişmez. örneğin 9000d/d 100km/h yapıyorsa egzoz takılıp güç artınca da yine 100km/h hız yapar. sadece bu hıza ulaşma süresi kısalır...
Arkadaş doğru söylemiş.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
30 Temmuz 2014, 16:10
conmech adlı üyeden alıntı
Hocam sağda ve solda toplamda 4 tane alyan vida var. Ve kauçukun korumanın icinde farı sabitlemek için de 2 tane yıldız vida var. Ayrıca far ayarı içinde düz uçlu tornavida lazım yani toplamda alyan takımı, yıldız tornavida, düz tornavida ile çok kısa surede yapabilirsiniz hocam.
teşekkürler bende öyle tahmin etmiştim kazasız belasız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)