Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Temmuz 2014, 18:38
Arkadaşlar motorum 18inde gibi bi tarihte geliyor sağolsun ekrem bey aşırı derecede yardımcı oldu.
motor elime ulaşır ulaşmaz Eksiklerini artılarını yazacağım merağı olan kişilerde merağını giderir.
Çoğu kişi servis ilgisinden problem etmiş ama bence zamanla düzeliyor bu durum. Sonuçta şuan bu fiyata daha iyisi yok.
Ktmye okadar para vereceğime pulsar alırım.
Reklamlar
-
08 Temmuz 2014, 20:25
Dün motorumu icim rahat etmedigi icin 3000 kmde yağ degisimine goturdum.ilk bakiminida yaptirmis oldugum denizli servisi iyi ilgilendi normalde hassas biriyim ama ben soylemeden yaptığı dedayli bakimdan sonra motorun bssinda bile durasim gelmedi. mesela yağ filitresini takarken o hazneye yağ doldurup taktı,bu tür ayrıntılar insanın hoşuna gidiyor.
-
08 Temmuz 2014, 21:19
clashofbike adlı üyeden alıntı
Dün motorumu icim rahat etmedigi icin 3000 kmde yağ degisimine goturdum.ilk bakiminida yaptirmis oldugum denizli servisi iyi ilgilendi normalde hassas biriyim ama ben soylemeden yaptığı dedayli bakimdan sonra motorun bssinda bile durasim gelmedi. mesela yağ filitresini takarken o hazneye yağ doldurup taktı,bu tür ayrıntılar insanın hoşuna gidiyor.
Çivril servisimi
-
09 Temmuz 2014, 12:59
-
09 Temmuz 2014, 13:11
-
09 Temmuz 2014, 21:36
centaur adlı üyeden alıntı
Çivril servisimi
Hayır denizli merkez yıldız motor sanırım ismi. Memnun kaldım.
-
09 Temmuz 2014, 23:14
arka çanta demiri hoş olmamış, nostalji scoter modellerindeki gibi olmuş,daha önceki model daha hoştu kendi düşüncem.
-
10 Temmuz 2014, 00:58
clashofbike adlı üyeden alıntı
centaur adlı üyeden alıntı
Çivril servisimi
Hayır merkezdeki yıldız motor galiba.
-
10 Temmuz 2014, 05:48
Arkadaşlar merhaba bende pulsar ailesine katilmak istiyorum acaba taksit imkanlari nasil bilgisi olan var mi ancak taksitle alabiliceğim çünkü. .
-
10 Temmuz 2014, 08:54
hsnkzyrt adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba bende pulsar ailesine katilmak istiyorum acaba taksit imkanlari nasil bilgisi olan var mi ancak taksitle alabiliceğim çünkü. .
7370tl peşin ya da tek çekim kredi kartı fiyatı. Taksit yapmak istersen vade farkı biniyor üstüne. Bu genelde(hatta sanırım tüm satıcılarda) böyle. Ankara bayisinin söylediğine göre vade konusunda en avantajlılarından biri yapıkredi/worldkart, en avantajSIZından biri ise garanti/bonuskart. Tabi siz yine de araştırın bankaların vade olaylarını.
-
10 Temmuz 2014, 10:03
Merhaba arkadaşlar. Motoru bulmak çok zor ben bursada yaşıyorum ağustos a sıra yazıyoruz abi diyor bayi bende araştırdım istanbulda bir firma en geç temmuz 20 sine gelicek olan partiden 3 tane kaldığını kapora karşılığı alabileceğimi söylediler bende bu şekilde almaya niyetlendim 7300 liradan.Fakat dikkatimi çeken bir şey plaka masrafı için benden 600 ila talep ettiler bu bana çok geldi.Mayıs ayında arabamı sattım alan arkadaş plaka değiştirmedi 100 lira kadar masraf verdi notere plaka değişseydi 200 olucaktı. Bu motorların sıfırına plaka çıkarmak 200 lira değilmi? Sigortası ne kadar tutuyor?
Benim hesabıma göre 200 plaka + 250 sigorta (en fazka ki tutmaz ) +30 da vergisi desek 480 lira yapar 600 ne oluyor?
Bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini yazarsa sevinirim
2. konuda kask ihtiyacım olacak çok fazla butcem olmadıgı için esnaf işi birşey bakıyorum. LS2 bildiğim ve incelediğim kadar ile fena olmayan bir kask dün birde venom kaskları gördüm şekil itibari ile LS2 den daha yakışıklı fiyatlarıda 160 civarı bilen kullanan arkadaşlar VENOM kask konusundada yardımcı olursa sevinirim.Birde kask camı siyah gece çok sorun olurmu görüş açısından?
-
10 Temmuz 2014, 10:10
co2fix adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. Motoru bulmak çok zor ben bursada yaşıyorum ağustos a sıra yazıyoruz abi diyor bayi bende araştırdım istanbulda bir firma en geç temmuz 20 sine gelicek olan partiden 3 tane kaldığını kapora karşılığı alabileceğimi söylediler bende bu şekilde almaya niyetlendim 7300 liradan.Fakat dikkatimi çeken bir şey plaka masrafı için benden 600 ila talep ettiler bu bana çok geldi.Mayıs ayında arabamı sattım alan arkadaş plaka değiştirmedi 100 lira kadar masraf verdi notere plaka değişseydi 200 olucaktı. Bu motorların sıfırına plaka çıkarmak 200 lira değilmi? Sigortası ne kadar tutuyor?
Benim hesabıma göre 200 plaka + 250 sigorta (en fazka ki tutmaz ) +30 da vergisi desek 480 lira yapar 600 ne oluyor?
Bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini yazarsa sevinirim
2. konuda kask ihtiyacım olacak çok fazla butcem olmadıgı için esnaf işi birşey bakıyorum. LS2 bildiğim ve incelediğim kadar ile fena olmayan bir kask dün birde venom kaskları gördüm şekil itibari ile LS2 den daha yakışıklı fiyatlarıda 160 civarı bilen kullanan arkadaşlar VENOM kask konusundada yardımcı olursa sevinirim.Birde kask camı siyah gece çok sorun olurmu görüş açısından?
600-480=120 adamların uğraşı oluyor(çok birşey yapmıyorlar ama o para onlara kâr parası, kimse şu zamanda hayrına bir iş yapmıyor)
Kask konusunda ise görüntüden çok koruma konusuna dikkat edin. sharp testlerinden en az 4 yıldız alabilmiş olsun tercihen. Her marka/model için sharp testi bulunmuyor ne yazık ki.
-
10 Temmuz 2014, 10:52
AYNA PROBLEMİNİ ÇÖZDÜM:
arkadaşlar motosikletimin her iki aynasının alttaki somununu gevşetip, aynaları öne doğru çevirdim, tabi fren ve debriyaj magnetleride doğal olarak aşşaı çecrildi biraz. hem kullanımı daha rahat oldu hemde ayna da arkayı çok daha iyi görmeye başladım (aynaları biraz da içe doğru çevirmek gerekiyor tabi. ) yeni ayna almayı düşünüyordum, artık gerek yok, herkesede tavsiye ederim...
-
10 Temmuz 2014, 11:12
Arkadaslar ben aldıgım bayide AXESS Karta vade farksız 8 Taksit iş bankası maximum karta Vade farksız 9 taksit şeklinde satılıyor.. Tek çekim veya peşin ödeme ağır gelir herkese
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------
Arkadaslar ben aldıgım bayide AXESS Karta vade farksız 8 Taksit iş bankası maximum karta Vade farksız 9 taksit şeklinde satılıyor.. Tek çekim veya peşin ödeme ağır gelir herkese
-
10 Temmuz 2014, 11:45
paauull adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------
yok ki 7-8 bin tl'lik limiti olan kredi kartımız vuralım masaya da alalım motosikleti :D
-
10 Temmuz 2014, 11:49
Bana da Kağıthane kayalar motor, bonusa %9,card finans a %7 vade farkıyla 9 taksit verdi, kafanda soru işaretleri varsa test motoru var.Kullanmanı öneririm.
-
10 Temmuz 2014, 11:49
paauull adlı üyeden alıntı
ozaman bayii'nin bankayla/bankalarla anlaşması olması gerekiyor sanırım ve sizinkinin(hangi bayi bu arada, nerde) varmış gibi görünüyor. Ankara bayisinde taksit olayı yok ne yazık ki:(
-
10 Temmuz 2014, 11:57
centil40, nerelerdesiniz bilader,döndünüz mü??sesin soluğun çıkmıyor...
-
10 Temmuz 2014, 12:24
Paksoy adlı üyeden alıntı
centil40, nerelerdesiniz bilader,döndünüz mü??sesin soluğun çıkmıyor...
Yok arkadaşım ne dönmesi.
Şu ana kadar yaptığım konaklamalar; Samsun - Bolu - Çerkezköy - Bulgaristan Burgaz - Bulgaristan Varna - Romanya Bükreş - Bulgaristan Sofya - Makedonya Üsküp.
1 saate kadar Üsküp ten yola çıkacağız. Hedef Kosova Prizren.
Ertesi gün de inşallah Bosna Hersek Saraybosna.
Yola devam.....
-
10 Temmuz 2014, 12:44
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)