servislerle ilgili bir anımı paylaşmak istiyorum sizinle: Denizli'deyim. motosikletimi bakıma sokuyorum, ee tabi motosikletimi gözlüyorum. Sözde servis müdüriyetinde biri gelip burada duramayacağımı müşteri bölmesinde beklememi istedi. Tabi ben bunu kabul etmedim, motosikletim nerede ben orada. Neyse motosikletle uğraşan ustanın yanına yaklaştım bu mevzu hakkında konuştuk. bana ne dedi biliyor musunuz? Aynen şöyle (tabi bu arada motosikletimin yağını değiştiryor) : Ya müşterileri buraya alamıyoruz. Şimdi burda motosikletin bir parçasını kırarız felan ihale bize kalır. Ben şaşkınlıkla (sözde) ustayı dinliyorum. Adamın suratında bırakın gülmeyi, nükteli konuşuyor diye tebessüm arıyorum. Maalesef adamın çok ciddi olduğunu anlayıp soruyorum. Eee peki müşteri gitti bir km sonra vida düştü motordan varsayalım geri döndü size ne diyeceksiniz. Adamın verdiği cevap şu: Bu kapıdan çıktıktan sonra beni alakadar etmez, bu kapıdan teker üstü çalışır vaziyette çıksın umrumda değil. Ben duruma kızmadım ama üzüldüm ve bir daha onların eline motosikletimi vermedim.
Onların elinde (mesela) silindir saplaması yalama edecekse benim elimde etsin daha iyi. çünkü adam o yalama ettiği vidayı sizin önünüze "bu vidayı ben yalama ettim veya şurayı ben kırdım" diye çıkarmıyor. Şurası kırıkmış oraya şu tamiri yaptık şu parçayı taktık vs. deyip kazığı bipliyor.
Bayi adı vermiyorum ama bölgenin en işlek bayisi servisi bunu yapıyor düşünün artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
valla kardeşim siparişi iptal edebilir misin bilemiyorum ama şunu söyliyim ben. pulsarı kullanmadım. Ama arkadaşlar bazı fotolar paylaşmışlardı ben de bunları inceledim. Fotolarda pulsarların özellikleri yzıyordu.
adamlar üç buji koymuşlar, 4 valf koymuşlar, farklı bir egzoz sistemi yapmışlar. Tamam hepsini yapmışlar kabul ediyorum, birden fazla bujinin etkisini de kabul ediyorum.farklı olacağına da inanıyorum. Ama beygire bakıyorsun çinliler arasında pek fark yok. benim istediğim tvs apache nin 180 cc lik modelini getirmeleri. Bak bakalım pulsara bakan oluyor mu? Al bi cbf yap 200 cc bak keyfine veya apache alırsın bi ikinci el yaparsın 180 veya 200 cc tadından üzerinden inilmez.