beklediğinize fazlasıyla değer can sıkmayın iyi olacak herşey motoru alınca bunları unutursunuz arkadaşlar....
beklediğinize fazlasıyla değer can sıkmayın iyi olacak herşey motoru alınca bunları unutursunuz arkadaşlar....
Şimdi bir arkadaş facebook grubunda söyledi. İstanbulda oktay motor 20 hazirana sarktı demiş ona. Kayalar motor bana 25 dedi. Aynı gemide gelen üründe nasıl böyle 5 gün fark olur
İstanbul urfa arasında 5 gün oynasa yine anlayabilirim. Çünkü farklı şehirler sonuçta. Ama aynı şehir aynı yaka. Araları bir saat ya var ya yok yani. 5 gün nedir
Yani mantıklı olanı da senin dediğin yani. Hadi bir gün oynasın
Inazuma da da aynı sıkıntılar oldu, ithalatta olabilecek şeyler bunlar Ekrem Bey'in dediği gibi. Motor alacak arkadaşlar fazla stress yapmayın, eğer istediğiniz tarih olmazsa başka marka modele yönelirsiniz kaporalarınızı alıp. Sonuçta bayilerde para kazanacak sattığı motordan, kimse keyfinden para kazanmamak istemez herhalde. Motoru beklerken ki heyecan ayrı bir şey tabii! Motoru alan ve alacak herkese hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip olur umarım.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Biz sabırsız bir milletiz istediğimiz şey hemen oluversin istiyoruz ondan oluyor aslında 😃
Arkadaşlar motorumun ilk bakımını (750 km bakımını)yarın yaptıracağım yağ filtresi olmadığı için KTM'nin KN-155 yağ filtresini kullanacak servis hayırlısı bakalım...
Site içi cep telefonu ile video denemeleri;
http://youtu.be/GiOARlWwgFI
Merhabalar, lastik konusunda sorusu olan arkadaşlar için fikir olsun diye yazayım; 2 gün önce motolastik.com dan metzeller lasertec aldım ön ve arka ebatları birebir aynı mevcut. Bu arada netten siparişi verip not kısmına 2 soru yazmıştım, 3 dk da geri dönüş yapıldı, birkaç ekstra soruma da gayet sıcak biçimde yanıt verildi. Kendilerine buradan ayrıca teşekkür ediyorum
arkadaslar bugun netten sipariş ettiyim motul 15w50 yağ ve ktm yağ filitresi geldi motorumun yağını boşalttım yağfilitresini söktüm ve gelen ktm filtresını taktım birebir aynı filtreler buyrun buda eski ve yeni filitre resimleri not:filitreyi 20 tlye aldım
Küçük kalıcağını zannetmiyorum aksine çuk diye oturucaktır . Fotoğraflarda görmüştüm ilk başlarda güzel görünüyordu felan ama canlı görünce daha iyi olduğunu hemen orada fark edebiliyorsunuz direk. Daha bir büyük daha bir yapılı olduğunu gösteriyor hemen. Şaşırmıştım bende bu kadar büyük beklemiyordum açıkcası benim tahminim cbr 125 eksi kasalar var hani repsol o tarz birşey diye umuyordum resimlerde gördüğüm kadarı ile ama daha farklı çıktı ve şaşırttı beni açıkcası
Kaza Anında Seni Korur !
Yağı ve filtreyi kendimiz değiştirdiğinizde garanti ile ilgili sıkıntı oluyor mu
Ekrem Bey bugün 5 bayi ile konuştum 2 tanesi Haziran 15 inde pulsar gelecek diye bilgi verdiler, doğru mu? Bayilere güvenmiyorum sizden teyit etmek istedim.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)