xterkan adlı üyeden alıntı
motor da ellerini bıraktığın zaman sola veya sağa çekmemesi lazım, lakin sıfır motorlarda, yürüyen aksam, bir süre sonra yerine oturmaya başlıyor daha stabil dengeli hale geliyor, şasede veya bağlantılarda 2.3 mm açı hatasından bile olur, bende ki discover da sağa gidiyor, ben sağcı olduğumdan, sağ cı takılıyor, sen solcuysan sola gidiyor demek ki :D ,şaka yaptım, kardeş kısaca fazla takma, şuan motorum daha dengede, bu olayda 1.2 sebep daha var ama tam emin değilim, benim eski ybr motorumda, sıfırından beri sağa çekerdi, sonra honda shadow o da sıfır aldım o da sağa çekiyordu, hatta 1.2 kişide yazmıştı, tartışılmıştı, sonra fazer ım oldu, kazasız oda sağa çekiyordu, arada gazladığım zaman ve seri kullandığım zaman araçlar daha dengeli oluyordu, bir süre kullan daha dengeli olduğunu göreceksin, şayet hatalı bir şeyler yoksa, zincir ayarını gerdiğim zaman daha düzgün oluyordu motor ama zincir dişli çabuk aşınıyordu, fazla takılma, seri kullanımlarda yap, bir süre sonra daha dengeye oturacaktır bu konuya ben eski motorlarımda da çok takıldım, hata bulamamıştım, seri kullanım ve bir kaç ayar sonunda düzeldi, birde lastik sıcaklığı meselesi var, soğuk lastik kayma yaptırıyor, kısaca fazla takmadan, bir süre kullan, gene yorum yazarsın