Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Mayıs 2014, 20:42
conmech adlı üyeden alıntı
Ekrem abi bir sorum olucaktı Manisa bölgesinde bir kaç yerle görüştüm en erken sipariş bir sonraki parti 10 Temmuz dediler. Bunun daha önce olasılığı var mıdır ? Vede ayrıca Depo bütün modellerde siyah bunun renklisi var mı ? Alınca stickerları sökmek istiyorum da iyi günler teşekkürler.
Değerli conmech; haziran ayında iki sevkiyat var. Bayilere yapılacak sevkiyat adetleri siparişleri oranında kendilerine bildirildi. Şu anda bazı bayilerin (belki bir çoğu) temmuz ayına sipariş aldıklarını biliyorum. Yani bayi üzerinden takip etmeniz gerekiyor. Temmuz ayında da inşallah yüklü sevkiyatımız olacak.
Ürünlere ait renklerimiz hali hazırda satışta olduğu gibidir. Sticker konusunda karar sizin?
Selam ve saygılarımla...
Reklamlar
-
30 Mayıs 2014, 21:06
Ben çevre illerde ki satış bayileri ile görüşeyim o zaman ayrıca hızlı geri dönüşün için teşekkürler ekrem abi.
-
30 Mayıs 2014, 21:12
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Evet pulsarın tasarımı gerçekten çok güzel agresif falan ama R6 ya çok benzetenler ya hiç R6 görmemiş yada biz R6 diye hep başka motorları görmüşüz
(: grenaj olsa tam r6 (: sigorta yasiniz ne kadar buyukse belli bir oran fark ediyor benim yas 30 bu arada Ekrem ata beye gosterdiyi nezaketten dolayi bikmadan kizmadan tum sorulara elinden geldigi kadar cevap verdiginden dolayi tesekkur etmek boynumuzun borcu oldu
-
30 Mayıs 2014, 21:25
bajaj discovery 125 st
izmir yaş 30
Ergo Sigorta 120 TL.
Sevgiler.
-
30 Mayıs 2014, 22:38
baran79 adlı üyeden alıntı
(: grenaj olsa tam r6 (: sigorta yasiniz ne kadar buyukse belli bir oran fark ediyor benim yas 30 bu arada Ekrem ata beye gosterdiyi nezaketten dolayi bikmadan kizmadan tum sorulara elinden geldigi kadar cevap verdiginden dolayi tesekkur etmek boynumuzun borcu oldu
Nenem'de ''sakal'' olsa tam dedem...
-
30 Mayıs 2014, 22:47
Ekrem Bey gerçekten elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor , bi bajaj sahibi olmasamda kendisine ilgi alakası için teşekür ediyorum. Bu bajaj pulsar benimde aklımı karıştırmıyor değil ama daha kanlı canlı bi pulsar göremedim Tekirdağ da ne bi bayisi var nede servisi 4 ay önce tvs apache almasaydım kesin kararım bu motordan yana olurdu. Pulsarı da açık söylemek gerekirse bekleyemedim. Bakalım kısmet ilerde belki bi pulsar sahibi oluruz
-
30 Mayıs 2014, 23:51
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Ekrem Bey gerçekten elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor , bi bajaj sahibi olmasamda kendisine ilgi alakası için teşekür ediyorum. Bu bajaj pulsar benimde aklımı karıştırmıyor değil ama daha kanlı canlı bi pulsar göremedim Tekirdağ da ne bi bayisi var nede servisi 4 ay önce tvs apache almasaydım kesin kararım bu motordan yana olurdu. Pulsarı da açık söylemek gerekirse bekleyemedim. Bakalım kısmet ilerde belki bi pulsar sahibi oluruz
resimdeki motor seninkiyse aynı renk alacaktım, bana verilmesi gereken para, motoru alacağım zaman verilseydi, almış çıkmıştım bayiden, tipi v.s güzeldi tvs nin, tek eksisi oturuş pozisyonu eğik ti yarı ss gibi neyse dedim, genede alayım ama onay gelmedi alamadım, 1 ay sonra kısmet discover aldım , tvs kullanmadım ama baya iyi diyorlar
-
30 Mayıs 2014, 23:55
Geçen gece bölgemdeki bayi ile ilgili Ekrem Bey'e bir e-posta yolladım afedersiniz gecenin köründe Artık 15 gün sonra cevap gelir diye telefonu kenara koyarken 5 dakika içerisinde detaylı bir cevap alınca çok şaşırdım. Bajaj dünya çapında kendini kanıtlamış bir marka ancak bu forumda Bajaj'ı Ekrem Bey kanıtladı sağolsun. Şu imkanı yıllardır verginin arkasına sığınıp fahiş karlar ile motosiklet kakalayan firmalardan hangisi sundu kendi müşterilerine? Bu ilgi alaka sebebiyle kararım kesin olarak bu motosiklet oldu.
-
31 Mayıs 2014, 00:03
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Nenem'de ''sakal'' olsa tam dedem...
hehehe gece gece guzeldi (:
-
31 Mayıs 2014, 00:04
Motoru r6 ya benzetenler olunca ister istemez bastım kahkahayı
-
31 Mayıs 2014, 00:07
Ekrem bey soylemiyim diyorum ama bir türlü halledemediler.aydin nazilli bayisinden motoru alalı birbuçuk ay oldu. Hala garanti kağıdını çıkaramadı lar. Bayi nasıl yapılacağını bilmiyor.motorin bakımını denizliden yaptırdım ama hala.motorum sisteme girilmedi.lutfen.bayiye bu işlemin nasıl yapılacağını gosterin lütfen. Denizlide motorun faturası yla birlikte veriyorlar.
-
31 Mayıs 2014, 01:00
clashofbike adlı üyeden alıntı
Ekrem bey soylemiyim diyorum ama bir türlü halledemediler.aydin nazilli bayisinden motoru alalı birbuçuk ay oldu. Hala garanti kağıdını çıkaramadı lar. Bayi nasıl yapılacağını bilmiyor.motorin bakımını denizliden yaptırdım ama hala.motorum sisteme girilmedi.lutfen.bayiye bu işlemin nasıl yapılacağını gosterin lütfen. Denizlide motorun faturası yla birlikte veriyorlar.
Rica ederim değerli clashofbike; her zaman söylüyorum. Görmüş olduğunuz hata, aksaklıkları lütfen bizlerle paylaşın. Bunları iletmenizden sadece mutlu olurum. Gereği hemen yapılacaktır, istediğiniz zaman gidebilirsiniz.
Selam ve saygılarımla...
-
31 Mayıs 2014, 01:40
MCD adlı üyeden alıntı
Geçen gece bölgemdeki bayi ile ilgili Ekrem Bey'e bir e-posta yolladım afedersiniz gecenin köründe
Artık 15 gün sonra cevap gelir diye telefonu kenara koyarken 5 dakika içerisinde detaylı bir cevap alınca çok şaşırdım. Bajaj dünya çapında kendini kanıtlamış bir marka ancak bu forumda Bajaj'ı Ekrem Bey kanıtladı sağolsun. Şu imkanı yıllardır verginin arkasına sığınıp fahiş karlar ile motosiklet kakalayan firmalardan hangisi sundu kendi müşterilerine? Bu ilgi alaka sebebiyle kararım kesin olarak bu motosiklet oldu.
Bu forumda bu motoru alanların çoğu kuralkandan çok, Ekrem bey'e güvenipte aldığını düşünüyorum. Aksi takdirde bu kadar çok sorun yaratan bir servis ağı varken bu motor alınmazdı. "Yiğdi öldür, hakkını yeme"
Kuralkanın tek hatası altyapıyı hazırlamadan, motoru piyasaya sürmeleri oldu.
-
31 Mayıs 2014, 04:28
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Rica ederim değerli clashofbike; her zaman söylüyorum. Görmüş olduğunuz hata, aksaklıkları lütfen bizlerle paylaşın. Bunları iletmenizden sadece mutlu olurum. Gereği hemen yapılacaktır, istediğiniz zaman gidebilirsiniz.
Selam ve saygılarımla...
Çok teşekkür ederim. Hakkınız yenmez gerçekten. Birsey daha söyleyeyim. 5000 km lik yola çıkan arkadaşlarımız face grubunda güncel foto ve bilgiler paylasabilirmi acaba.biz kullanicilar ve almayı düşünenler için daha aydınlatıcı olacağını düşünüyorum.
-
31 Mayıs 2014, 06:51
pulsar zinciri o ring mi
yoksa x ring mi?
seneye kırmızı renk gelme ihtimali var mi
discover 100 favorim hala
-
31 Mayıs 2014, 11:45
Tabi ki Değerli clas hofbike; bugünden itibaren Pulsar Türkiye resmi face sayfamızda paylaşimlar başlayacaktır. Arkadaşlarımız dün gece Konya'ya vardılar. Allah görünür görünmez tüm kazalardan motorcu arkadaşlarımızı muhafaza etsin inşallah. ..
clashofbike adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür .ederim. Hakkınız yenmez gerçekten. Birsey daha söyleyeyim. 5000 km lik yola çıkan arkadaşlarımız face grubunda güncel foto ve bilgiler paylasabilirmi acaba.biz kullanicilar ve almayı düşünenler için daha aydınlatıcı olacağını düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:19 ----------
EKONOMİ adlı üyeden alıntı
pulsar zinciri o ring mi
yoksa x ring mi?
Değerli ekonomi;
Zincirlerimiz o ring,
Renkler konusu önemli ve detaylı görüşeceğiz. Ancak şu an itibari ile net alınmış bir karar yok,
Bir çok modelimizin versiyonları zaman içinde gelecek. Discover 100 de böyle modellerimizden. Ama bu konu da net değil.
Selam ve saygılarımla...
-
31 Mayıs 2014, 12:00
EKONOMİ adlı üyeden alıntı
pulsar zinciri o ring mi
yoksa x ring mi?
evet 100 lük motor muhteşem olurdu...
-
31 Mayıs 2014, 12:17
-
31 Mayıs 2014, 14:08
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Tabi ki Değerli clas hofbike; bugünden itibaren Pulsar Türkiye resmi face sayfamızda paylaşimlar başlayacaktır. Arkadaşlarımız dün gece Konya'ya vardılar. Allah görünür görünmez tüm kazalardan motorcu arkadaşlarımızı muhafaza etsin inşallah. ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:19 ----------
Değerli ekonomi;
Zincirlerimiz o ring,
Renkler konusu önemli ve detaylı görüşeceğiz. Ancak şu an itibari ile net alınmış bir karar yok,
Bir çok modelimizin versiyonları zaman içinde gelecek. Discover 100 de böyle modellerimizden. Ama bu konu da net değil.
Selam ve saygılarımla...
Amin insallah sag salim gelirler. Merakla bekliyorum
-
31 Mayıs 2014, 15:20
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)