Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Mayıs 2014, 16:09
Reklamlar
-
26 Mayıs 2014, 16:28
Kocaeli İl Temsilcisi
Evet arkadaşlar gözümüz aydın Pulsar 200ns ikinci ele düşmeye başladı
http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=bajaj+pulsar+200
-
26 Mayıs 2014, 17:02
Ezio41 adlı üyeden alıntı
o motor forumdan bir arkadaşın. kendisinin boyu 1.86 ve maxiscooterden geçtiği için kız arkadaşı artçı olarak rahatsız olmuş. o nedenle tekrar maxiscootere geçme kararı almış o nedenle satılığa çıkardı.
BAJAJ DİSCOVER 125 MT - HONDA SPACY ALPHA
-
26 Mayıs 2014, 17:03
Kocaeli İl Temsilcisi
fabialife adlı üyeden alıntı
o motor forumdan bir arkadaşın. kendisinin boyu 1.86 ve maxiscooterden geçtiği için kız arkadaşı artçı olarak rahatsız olmuş. o nedenle tekrar maxiscootere geçme kararı almış o nedenle satılığa çıkardı.
Onu biliyorum başka bir tane daha var 2. el
-
26 Mayıs 2014, 17:20
2. Ele düşmesi bir şey ifade etmez. Sonunda ihtiyaç meselesi. Nette alındığı hafta satılan Suzukiler Hondalar yamahalar da var. İnsanlar acil paraya ihtiyaç duyabilir. Hastalık var icra var haciz var kredi kartı, senet vs bir dünya aciliyet var. Allah kimseyi böyle acil bir satışa muhtaç etmesin. Bunun için büyük konuşmayın siz de onlardan biri olabilirsiniz.
-
26 Mayıs 2014, 17:25
byturuncu adlı üyeden alıntı
Kullanım kitapçığı vermiyorlar mı bu motoru satarken? Orada yazıyordur tahminimce.
Yurdukoru adlı üyeden alıntı
Kaliteli döşemecilerde şu iki grup süngerden arayınız: HR (high resilient) yüksek esneklikli ya da HD (High density) yuksek yoğunluklu sungerler.
Bunlar genelde pahalı mobilyalarda ve yatlarda kullanılıyor ve inanılmaz rahatlar. ( özellikle HR grubu)
Selemizin kapladığı alan küçük olduğu için fazla birşey tutacagini sanmıyorum. En azından oto döşemecilerde paramızla heba olmayız.
Sıradan sünger kaplatirsaniz 2 ayda kalas gibi oluyor bilginize.
Güzel bilgiler, teşekkür ederim.
-
26 Mayıs 2014, 19:56
http://www.youtube.com/watch?v=-3U1BWj0zDM
MotorON dergisinin Pulsar incelemesi
-
26 Mayıs 2014, 20:10
o nasıl bir yakıt tüketimiymiş utandım :D
-
26 Mayıs 2014, 20:15
Kocaeli İl Temsilcisi
samet10 adlı üyeden alıntı
o nasıl bir yakıt tüketimiymiş utandım :D
Benim cbf'ten bile az yakıyor kerata
-
26 Mayıs 2014, 20:20
ozetle ne diyor bende youtube yasak da
yakit tuketimi ne yazmışlar ne diyorlar merak ettim
-
26 Mayıs 2014, 20:20
morpho adlı üyeden alıntı
http://www.youtube.com/watch?v=-3U1BWj0zDM
MotorON dergisinin Pulsar incelemesi
Incelemeden ziyade reklam olmus bence. Ekrana katalogdaki bilgileri okuyan birini koyup, okuyamadiklarini da yaziyla ekleyip inceleme adiyla hazirlanan bi video. Video'da urunun iyi kotu yanlari beraber anlatilacak ki inceleme olsun.
-
26 Mayıs 2014, 20:22
Kocaeli İl Temsilcisi
herdem09 adlı üyeden alıntı
Incelemeden ziyade reklam olmus bence. Ekrana katalogdaki bilgileri okuyan birini koyup, okuyamadiklarini da yaziyla ekleyip inceleme adiyla hazirlanan bi video. Video'da urunun iyi kotu yanlari beraber anlatilacak ki inceleme olsun.
Altın elbiseli adam'ın incelemesini bekliyorum ben şahsen . Barkın reis iyi kötü yanları ile anlatan bir kişi . Eğer Altın elbiseli adam motoru övmezse bende almam motoru , Överse alınır derse öyle alıcam
-
26 Mayıs 2014, 20:28
Altın elbiseli adam'ın incelemesini bekliyorum ben şahsen . Barkın reis iyi kötü yanları ile anlatan bir kişi . Eğer Altın elbiseli adam motoru övmezse bende almam motoru , Överse alınır derse öyle alıcam
pek cok kişi barkin ustanın yorumlarini merak ediyor da neden hala bir yorum yok onu merak ettim
program fiyatinda mi anlasamadilar
yoksa yorumlarindan mi çekiniyorlar
sebep ne merak ediyor insan
cok defa dile getirildi bu konu cunku
-
26 Mayıs 2014, 20:30
EKONOMİ adlı üyeden alıntı
pek cok kişi barkin ustanın yorumlarini merak ediyor da neden hala bir yorum yok onu merak ettim
B şıkkı olabilir...
-
26 Mayıs 2014, 20:31
Kocaeli İl Temsilcisi
ozetle ne diyor bende youtube yasak da
yakit tuketimi ne yazmışlar ne diyorlar merak ettim
Yakıtta 1 litre ile 50 km dedi
Barkın reis Pulsar'ında incelemesini yapacak ama şuan başka motorların incemeleri gelecek . Mt 07 gelecek ve başka motorlarda var . Bajaj'a sıra sonra gelir . Ama bir tane pulsar bulursa istanbulda o zaman daha erkende inceleme yapabilir . Zaman gösterecek ne zaman olacağını artık
-
26 Mayıs 2014, 20:34
Barkin'in incelemesini bekle tabii ama yorumlarina cok da takilma derim. Cunku hoslandigi belli basli marka ve motor turleri disindakilere adil davranmayip hep bi acik ariyormus gibi geliyor bana.
-
26 Mayıs 2014, 20:39
Kocaeli İl Temsilcisi
herdem09 adlı üyeden alıntı
Barkin'in incelemesini bekle tabii ama yorumlarina cok da takilma derim. Cunku hoslandigi belli basli marka ve motor turleri disindakilere adil davranmayip hep bi acik ariyormus gibi geliyor bana.
AEA'nın bir kriteri var oda japon , italyan motorlarından başka motorlara motor gözüyle bakmıyor . Çünkü çin mallarının ve japon mallarının kalitesi ortada . Hint mallarına bir şey diyemem ama çinlilerden 2 gömlek üstte oldukları kesin . Ama bir hintte ne olursa olsun bir japon veya italyan olamaz . Orasıda ayrı bir gerçek . Bajaj'ın daha ucuz olmasını dilerdim Tr'de çünkü Hindistanda motorun fiyatı 4 bin tl civarında ama bizde sağolsun ötv ve kdv olunca fiyatlar şişiyor ...
-
26 Mayıs 2014, 21:51
videoyu kaldımıslar yav..
-
26 Mayıs 2014, 22:12
Mode dugmesinden (trip 2) yi seciyorsun ondan sonra (mode) ile (set) düğmesine aynı anda 10 sn falan basılı tut anahtar gostergesi silinecektir motor calismazken yaptim oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
Mode dugmesinden (trip 2) yi seciyorsun ondan sonra (mode) ile (set) düğmesine aynı anda 10 sn falan basılı tut anahtar gostergesi silinecektir motor calismazken yaptim oldu
-
26 Mayıs 2014, 22:14
vico adlı üyeden alıntı
videoyu kaldımıslar yav..
Kacirdiginiz bisey yok. Motorun onunde tulumuyla dururken katalogu okuyan birini hayal etmeniz yeterli.
Ben anlamiyorum arkadas. Motor belli ki fiyatina oranla gayet guzel bi makine fakat insanlarin Kuralkan'dan yana bi ikilemi var. Firmanin motoru inceleme icin bi dergiye gondermesi ve sonucta boyle bi videonun ortaya cikmasi ancak insanlarin suphelerini arttirir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (1 üye ve 15 misafir)