bajajın 400cc si gelirse bende alıcılarından biriyim ss, naked hiç fark etmez apacheden sonra 400cc iyi gelir merakla bekliyoruz
bajajın 400cc si gelirse bende alıcılarından biriyim ss, naked hiç fark etmez apacheden sonra 400cc iyi gelir merakla bekliyoruz
Değerli arkadaşlar;
Renk konusunda taleplerimizi iletiyoruz. Ama tüm dünyada yapılan bazı araştırmalara göre renkleri belirliyorlar. Tercihlerde ülkelerden ülkeye çok farklılıklar var. Bizim beğendiğimiz renk üretimden kalkmış olabiliyor. Ama talepleri mutlaka iletiyoruz, paylaşıyoruz. Sarı renk de bunların içinde. Ancak şunu söyleyebilirim, renk değişim süreci çok hızlı beklenmesin.
Ödeme konusunda belirtilen fiyat parekende tavsiye edilen nakit fiyattır. Bayilerin yapmış oldukları anlaşamalara göre % 3-5 civarındavade farklı 9 taksit vadeli uygulamaları vardır. Bayiler bu konuda size bilgi vereceklerdir.
Selam ve Saygılarımla...
k.kartına vade farkı verip 9 taksıt devam edıyor yanıo zaman... bıde ben bı bayıye gıttım vade farkını hesaplayıp bana bır fıyat cıkardılar plaka,ruhsat ve sigorta ıcın 600 tl ıstedıler cok geldı bana tabı ıstersenız sızde kendınız yaptırabılırsınız dedıler normalde ben kendım yaptırsam kaca mal olur bu ıslemler ıstanbul ıcın bılen varmı acaba...
Bunun sarı rengi artık Hindistan'da bile yok. Tek renkle devam etseler daha iyi olacaktı.
Dur bakalım, yarın hava biraz durulursa ben de teste gidiyorum. Çok merak ediyorum bu motoru....
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Arkadaşlar motorun üzerindeki stikerleri sökün düzrenk olur. beyaz, kırmızı ve mavisindeki stikerler çıkartılırsa bence daha iyi olur,
Altın elbiseli adam, barkın abi bu motoru test etmek istediğini belirtmiş fuarda muhabbet arasında. Eğer istanbuldan arkadaşlar varsa test ettirmek isteyen irtibata geçebilir barkın bey ile.
https://tr-tr.facebook.com/altinelbiseliadam
https://twitter.com/AltnElbsAdm
https://twitter.com/BarkinBayoglu
birGarip..
An itibarı ile cbf 150 mi satmış bulunuyorum..Karabük bayisinde mucizevi bir şekilde satılmamış siyah-beyaz pulsarın anlaşmasını yaptım..Nasipse yarın teslim alacağım..Allah gönlünde olan herkese nasip eder inşallah..
Arkadaşlar size tavsiyem memleketin iç kısımlarındaki küçük yerlerde bulunan bayileri araştırın, eminim ellerinde vardır. Hem daha iyi ilgi, alaka görürsünüz, hem de sıra beklemezsiniz, ben mesela oldukça küçük bir yerden aynı gün aldım Boxer'ı. Çok iyi ağırladılar, çaylar yemekler vs...Sağolsunlar bir yatıya kalmadığımız kaldı. (Aydın'ın İncirliova ilçesiydi)
Merhaba arkadaslar stickerlari söken var mi fotoğraf atabilirseniz çok iyi olur şuan içime sinmeyen tek şey renk olayi tek renk kirmizi gelseydi koşa koşa alicaktim acaba stickerlar sökülünce nasl olur meraktayim kazasiz sürüşler..
Değişik olsun istiyorum bide düz siyahin farkindalığı düşürdüğünü düşünüyorum bence pulsarin en büyük hatasi tek renk değil de çift renk getirmesi tabi bu bana göre öyle...
Ekrem bey bajajauto sitesinde okudum bajaj marka motosiklet yağı varmış ve 10000 km.de değiştiriliyormuş o yağlardan servislere getirmeyi düşünüyormusunuz.
Değerli alicengel; yağ ithalat konusunda ciddi kısıtlamalar vardır. Oldukça sıkıntılı bir konudur. Maalesef getiremeyeceğiz. Ancak motosiklette güven duyabileceğiniz bir çok marka vardır. Castrol, Repsol, Ipone, Mobil, Shell... gibi bir çok markalar güvenle kullanılabilir. Ancak yukarda vermiş olduğum bilgiler çerçevesinde olmak koşulu ile tabi ki...
Saygılarımla...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (1 üye ve 9 misafir)