İlgimi çeken bir model olduğu için forumda her pulsar konusunu takip ettim. Yalnız şu fiyat muhabbeti bıktırdı açıkçası.
Bir kere motorun hindistan fiyatı ile karşılaştırılması çok komik. Yok böyle bir dünya arkadaşlar.
Üstelik burada konuşulan model ile hindistanda satılan modeller arasında fark var. Burada satılan modeller enjeksiyonlu. Ayrıca bu konularda net bilgim yok ama bir de euro 3 emisyonu mudur ne zıkkım, bir de o fark var. Ha, bu maliyete etki eden bir şey mi bilmiyorum.
Dersiniz ki, motor 6900küsür tl denildi, 7300tl'den geldi onu tartışabiliriz. Ama kim nerede gördü 6900küsür tl fiyat etiketini?
Bilmiyorum, mesela resmi bajaj TR sitesinde motosikletin fiyatı olarak 6990 denildi mi? Bilmediğimden soruyorum. Yoksa ortada dolaşan spekülasyonlarla mı bunu ortaya sürüyorsunuz?
Artık fiyatı eleştirmeyi bırakalım da motoru konuşalım. Fiyatı yüksek bulan almaz, pazardaki fiyatını hakettiğini düşündüğü bir marka-modeli alır. Olur, biter.
Bu arada pulsar sahibi arkadaşlar bir video çekebilir misiniz? İlk çalıştırma görüntüsü gibi mesela. Motor soğukken. Göstergeler vs. Daha sonra egzos sesi, ufak gaz verince vs. Ecnebilerin walkaround dediği türden.