Ekrem bey,
Pazar gunu bu saatte cevap yazmanizi ya bu ise gonul verdiginize yada forumun sizi sardigina yoruyorum. Tebrik ederim. Bu cabalarinizin size basari olarak donmesini temenni ediyorum.
Ekrem bey,
Pazar gunu bu saatte cevap yazmanizi ya bu ise gonul verdiginize yada forumun sizi sardigina yoruyorum. Tebrik ederim. Bu cabalarinizin size basari olarak donmesini temenni ediyorum.
Parasına göre iyi motor ha 9000 olsa alirmiyim asla zaten talep görmesi de bu yüzden 7500 u geçerse kendi pimini çeker apache gibi bakınız millet yine yön değiştirdi cbf e bakıyor neden çünkü honda
www.erkakurye.com
error arkadaşın dediği çok doğru;tvs apache fiyat avantajını kaybetti.umarım pulsarda aynı yanlışa düşülmez..
mrb arkadaşlar motorunu alan arkadaşlara kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim
dün izmir bayisine 1000 tl kapora vererek bu ay sonunda teslim edilecek olan motorumu sabırsızlıkla beklemeye başladım(1000tl den aşağı kapora vermezsen siparişi almam demesi hoşuma gitmedi ama pulsar a feda olsun)
Bu hintlier tekirdağ düşmanmı kardeşim ne tvs ne bajaj servisi var
m_sayın ne renk aldınız acaba bizimle paylaşır mısınız ?
Beklemeye degermis ben biraz erken aldim ama caktirmayin 😆😆
Kesinlikle haklısın.Ben de almam açıkçası.9000 e onu alacağıma 10000 e kış dönemi 2. el bir CBF 600 alırım.
TR nin motosiklet gerçeği malesef.Ancak sanmıyorum o tip bir zamlanma olacağını.Bajaj ın her parçayı montajı ve lojistiği kendi bünyesinde halletme olanağı olduğu için bu da.
Apache hakikatten kendini bitirdi.Bayilerde hala 2012 eski kasa satılıyor. Açgözlü yaklaşımlarının bedelini ödediler.
siyah renk tercih ettim ama bu ay sonunda tesim olacak
motoru inceledim genel olarak; fiyat ,kalite ,yakıt ekonomisi ve estetik olarak alınabilecek en iyi motordiyorum
**sadece sinyaller hoşuma gitmedi buda sorun diil alınca güzel bir led sinyal takarım birde xenon far takıldı mı süper olacak
Cbf150 satıldı ve şu an pulsar takipte.
Ekrem bey bayileriniz peşin fiyata taksit imkanı sunacaklar mı.
ben 2012 sonunda aldım motosikleti siteye baktım karşılaştırmalarda CBF/Apache ve YBR vardı ve Apache ciddi anlamda tavsiye ediliyordu... buna rağmen ben aldığımda CBF 4800 Apache 4250 liraydı... geçen sene fuarda baktım hiçbir şey değişmemiş.. gaz kelebeği ve karenaj dışında ama Apache fiyatta CBF i de YBRyi de geçmişti ha keza bu sene de durum aynı... bu abiler manyak mıdır nedir? yeni hiç bir şey yapmadan bir önceki yıl sattığının %25 üstüne motor satmak nedir? kuralkan bu motorda benzer bir hata yaparsa aynı sonu görür muhtemelen.....
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
Herkese Merhabalar,
Pulsarın sele yüksekliğini bilen var mı ?
Pulsar güzel motor , fiyatıda çok iyiydi kendimi hiç kasmadan alabilecektim şimdi 5000 liralık bir ek masrafa girdik ,tamam suzuki çok kaliteli motor ama benim motordan çok fazla beklentim yok hız falan önemli değil işimi görürdü ne yapalım inşallah alanlar memnun kalırlar fiyat açısından bir çok garibanda güzel motora binecekler. Kalkıp kaç senelik eski model eski teknoloji cbf150 ye 6000 lira verene kadar 7000 liraya pulsar 10 numara .
Arkadaşlar hadi.Bir uzun yol yapanınız üç beş kullananınız yok mu şunu? Yorumlarınızı beklemedeyiz bize de farklı model aldırmayın.
Plaka işlerine çok masraf almayan bayi aranıyor bu arada.
Ekrem Ata verdiğiniz cevapları konu başından beri takip ediyorum ve sizi tebrik ediyorum. Türkiyedeki motor satıcılarına göre alışık olmadığımız bir üslubunuz var. bir gün bajaj almaya karar verirsem sizi rahatsız edeceğim.
Arkadaşlarımın güzel temennisi ve yorumları için çok teşekkür ediyorum.
Gücümün ve yetkimin yettiği ölçüde sizlerin yanında olacağıma emin olabilirsiniz. Öncelikle her hadiseye sizin yerinize kendimi koyup bakmaya çalışıyorum. Hatalar olacaktır. Ama geri dönüşlerin hakkaniyetli bir şekilde yapılması çok önemli. Sizlerle mümkün olduğunca iç içe olmaya gayret edeceğim. İnşallah yakın bir gelecekte Pulsar, Discover ve Boxer sahipleri ile ayrı ayrı toplantılar yapacağız. Tüm çabalarımız sizlerin memnuniyeti üzerine kurulu olması gerekiyor. Bunun geri planına da çalışıyoruz. Bayi-servis-yedek parça...Hepsi de çok önemli detaylar.
Ama bizi çok rahatlatan bir ayrıntı var. Bunu unutmamak gerekir. Ürünler ve geri planda BAJAJ çok güçlü.
BAJAJ ile ilk imza atıldığı tarihteki inancındayım. Sektör kesinlikle ayrı bir heyecan kazanacak. Ürün ve esas üretici eğer yeterli değilse bir yerde tıkanıyorsunuz...
Niyet hayır, akıbet hayır olsun.
Saygılarımla...
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)