Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Haziran 2014, 16:13
Kocaeli İl Temsilcisi
tazy21 adlı üyeden alıntı
çanta maxem sl-45 yani 150-170 civarı bi fiyatı var camta demiri etsin etsin 500 lira eder mi ki :Dyani hadi sonradan aldıklarının da parasını istiyo olsun gene 8000 tl komik ya
işine gelen gelmeyen kısmı içinde "ben sizi kazıklıyorum bunu da biliyorum kazıklandığınızı bilerek gelip alın motoru" demek istiyor galiba
İnşaallah motoru elinde patlarda servis servis dolaşıp yedek parçalara para yatırır başka bişey diyemiyorum .. İnsanımız insanımızı kazıklamaya düdüklemeye çok meraklı . İnsanda Allah korkusu olmayınca böyle oluyor bu işler işte . Suyuna para mı verdim misali kazıklayabildiği kadar kazıklamak amaçları ... İnşallah satamaz motoru .
Reklamlar
-
26 Haziran 2014, 16:16
-
26 Haziran 2014, 16:39
seyyid47 adlı üyeden alıntı
kirletmeyin o zaman kardeşim. .....
Arkadaşa cevabımı bu başlığı kirletmemek adına özelden yolladım, isterse kendisi burdan(değiştirmemek kaydıyla)yayınlayabilir.
------------------------
Asil 1920 adlı üyeden alıntı
Ekrem bey Türkiye'de şu ana kadar kaç adet pulsar sattınız acaba? bu sorumun cevabını hala ısrarla alamıyorum :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
Kendi segmentinde satış rekoru kırdı demişsiniz. Bu yaptığınız hangi cc segment kıyaslaması acaba. Benim çevremdeki insanlar ben dahil 2 aydır motor alamıyor/bulamıyor (Pulsar) siz ise pulsar kendi segmentinde satış rekoru kırdı diyorsunuz. Anlamak gerçekten zor.
KAç tane pulsar satıldığını ben de merak ediyorum, Ankaradaki bayii de klasör dolusu alacak/alan bilgisi vardı. klasörde alanlar ve alacaklar birlikteydi, ve mavi kalın klasörlerdendi).
Ayrıca Ekrem Bey'in dediğine göre "sipariş rakamının değişmesi" gecikmeye sebep oluyor, doğru mu anlamışım? tabi (örnek veriyorum)5 parça sevkiyat yerine 3 toplu sevkiyat yapmak daha karlıdır, ancak bunun ceremesini bize çektirmek çok da doğru değil kanısındayım. Velhasıl kelam beklemeye devam
-
26 Haziran 2014, 17:07
Neyse bir şekilde şu Pulsarlar gelsede artık sipariş vs meselesi kapansa. Bayiye gidildiğinde herkes istediği renkleri bulsa parasını ödese ve alsa.. Pulsar an itibariyle zaten beklenti/fiyat endeksinde çok iyi bir yerde.. Bu fiyat ile devam edilirse talep azalmayacaktır. Ancak 8,500 üzerinde durum değişir diye düşünüyorum. Bu yılki Pulsar satışları KTM 200 fiyat düşüşü gibi önümüzdeki yıl içinde bazı bilindik markaların fiyatlarını tekrar gözden geçirmelerine yol açacak eminim. Hali hazırda 13 bin TL bandında satılan motorların birçok potansiyel müşterisi Pulsara kaydı bu kesin..Özellikle 250 cc SS düşünen herkes aradaki fiyat farkını görünce Pulsarı ciddi ciddi düşünür eminim. Diğerleri 40 Hp vs olsa anlarım ama teknik veriler birbirine çok yakın. Aradaki küçük fark içinde +6 bin TL vermek manasız olur...
-
26 Haziran 2014, 18:11
valla onu bilmem de her bindiğimde ilk aldığım gibi hecanlanıyorum iyiki wolf almadım aradaki farkı benzine veririm dedim hala yiyemedim 4500 km oldu
-
26 Haziran 2014, 18:18
İphone 'nun yurt dısında satısı basladığında memleketimde 3000 - 3500 tl para verip alan cok kişi var. 8 bin yazan adamı çok görmüyorum.Çünkü 8 bine veren adamın kullandığının yanında bir kârı yok. Arz/talep meselesi...
-
26 Haziran 2014, 19:18
Hocam orta sehpa icin istenen fiyat nedir. Baska sehirden istesek yollayabilirlermi?
-
26 Haziran 2014, 19:20
guanhumi adlı üyeden alıntı
Hocam orta sehpa icin istenen fiyat nedir. Baska sehirden istesek yollayabilirlermi?
Resimler de numara çıkmış. Bir irtibata geçin isterseniz.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
26 Haziran 2014, 21:06
Sevgili centil bey. Nasıl uslüp ile soru sormayı sizden öğrenecek değilim. Biz yanlış gördüğümüz konuları has uslubümüzle sormayı biliriz. Siz anladığım kadarıyla motorunuzu almışsınız gerisi bana ne uslubündesiniz.
centil40 adlı üyeden alıntı
Satış rakamları firmaların izin vermeleri durumunda yıllık olarak ilan edilir zaten. Ekrem bey birinci ağızdan şu ana kadar sipariş verenlerin tamamının Temmuz sonuna kadar motorlarını alacağını yazmış zaten. Bekleyebilirsiniz veya sabrınız yetmez ise siparişinizi iptal edebilirsiniz. Ancak Kuralkan ın sahibi gibi şimdiye kadar kaç adet sattınız sorusunun en azından Ekrem beye karşı üslup olarak uygun olmadığını düşünüyorum. Bu soruya net cevap vermek isteseydi verirdi zaten. Bazı bilgilerin açıklanması ticari olarak stratejik zamanlama gerektirebilir.
Ben motorumu iki hafta beklemiştim ve zaman geçmek bilmedi. Bana verilen tarihten de 4 - 5 gün önce almama rağmen. Halen aldığım bayiye çay içmeye, malzeme almaya vs. gittiğim zaman bayi hemen motoru görmek isteyen bir kaç müşteriyi arıyor ve hemen gelip motoru inceliyorlar. Kimse için beklemek kolay değil. Hele de tam motor mevsimi gelmişken.
İnşallah bekleyen arkadaşlarım da benim gibi güzel bir sürpriz yaşarlar da motorlarını beklediklerinden erken teslim alırlar.
-
26 Haziran 2014, 21:13
2 eli sıfırdan pahalı sıfır fiyatı yazsa gene iyi
Motorun parası plaka ruhsat sigortanın parası Mtvsi belki bandrol borcu az daha aldığı benzinin parasını bile isteyecek
-
26 Haziran 2014, 23:10
ERROR88 Erol malum sitede senin ilanı gördüm. cbr ı satıp binbir heyecanla aldığın pulsarı neden satıyorsun samimice sormak istiyorum , Nerden esti bu tarz değişikliği ??
-
26 Haziran 2014, 23:17
Sevgili centil bey. Nasıl uslüp ile soru sormayı sizden öğrenecek değilim. Biz yanlış gördüğümüz konuları has uslubümüzle sormayı biliriz.
Sevgili Asil 1920 amacım zaten size üslup öğretmek değildi.
Yorumumda dikkat ederseniz "üslubunuz uygun değil" demedim, "uygun olmadığını düşünüyorum" diye yazdım. Yani size üslup dersi vermeye kalkmamışım, kendi yorumumu yapmışım. Siz nasıl yorum yazabiliyorsanız, sizin yazılarınızın da olumlu yada olumsuz yorumlanacaktır doğal olarak.
Siz anladığım kadarıyla motorunuzu almışsınız gerisi bana ne uslubündesiniz.
Yorumumun genelinden "motorumu aldım gerisi bana ne" gibi bir üslubumun olduğunu söylemek sanırım bana karşı biraz haksızlık olur. Tam tersine beklemenin ne kadar zor olduğunu, iki haftalık bekleyişin bile beni bunalttığını, siz ve sizin gibi bekleyenleri anladığımı ifade etmeye çalıştım.
Yanlış anlamaları önlemek adına tekrarda fayda görüyorum; Kimse için beklemek kolay değil. Hele de tam motor mevsimi gelmişken. İnşallah bekleyen arkadaşlarım da benim gibi güzel bir sürpriz yaşarlar da motorlarını beklediklerinden erken teslim alırlar. Bu temennime tüm içtenliğimle siz de dahilsiniz sevgili Asil 1920.
-
27 Haziran 2014, 00:31
ekonomide buna arz-talep dengesi diyorlar. bir ürüne talep çok oluyorsa fiyatı ister istemez artıyor. mesela kendimden örnek vereyim; ben sıfır fiyatına 1 ayllık 1000 kmde pulsar aldım, çünki en azbir ay beklemem gerekecekti, beklemedim ve aldım. şu an ufak bi sağlık sorunundan süremiyorum ama gün içinde motora bakıyorum, çalıştırıp biraz gaz vriyorum, beni tatmin ediyor arkadaşlar.
-
27 Haziran 2014, 00:49
düşeş bi 600 rr denk geldi ona niyetlendik tabiki patlak cıktı ve ilanı kaldırdık hemen aksam ustamla baktık egzantrik vs vs baya bişi saydı kactık racıng alamıcam galiba
-
27 Haziran 2014, 00:59
ERROR88 adlı üyeden alıntı
düşeş bi 600 rr denk geldi ona niyetlendik tabiki patlak cıktı ve ilanı kaldırdık hemen aksam ustamla baktık egzantrik vs vs baya bişi saydı kactık racıng alamıcam galiba
Şu zamanda düşeş maldan hayır bekleme heleki RR dan
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
27 Haziran 2014, 01:53
cbf 600 alcaz kanka mecbur
-
27 Haziran 2014, 02:22
yakıp kül edecek pulsar aşkı beni dayanamıyorum artık
-
27 Haziran 2014, 02:34
Keşke yeni modellerde böyle olsaymış stickerlısından güzel duruyor
-
27 Haziran 2014, 03:01
Safahat adlı üyeden alıntı
Keşke yeni modellerde böyle olsaymış stickerlısından güzel duruyor
çok dile getirildi ama yapacak birşey yok bajaj böyle uygun görmüş... Ben alınca direk stickerları söküp profesyonel biyerde boyatacağım. Çünkü yeni kırmızının tonuda farklı tek sticker sökmek yetmiyor
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
27 Haziran 2014, 03:04
Resimdeki kirmizi renk gelmeyince, bende siyah renk almaya karar verdim. Daha asi gorunumu var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)