Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Temmuz 2024, 10:54
Görüntüden bende muzdaribim, çamurluklar iyice matlatştı, üzeri beyaz bir şey kaplı elimle kazıyorum siyah oluyor, zımpara yaptım olmadı, depo çizik dolu, diğer grenajlar soluk, kütükler soluk, ne yapacağız bunlara ?
EDit: Gaz kelebeği de aklımda, daha önce yapmadım, videolara bakıyorum onun için.
Aşklar biter yollar bitmez dedim, ne aşk bitti ne de yollar..
Reklamlar
-
18 Temmuz 2024, 11:05
dundanbiri adlı üyeden alıntı
Görüntüden bende muzdaribim, çamurluklar iyice matlatştı, üzeri beyaz bir şey kaplı elimle kazıyorum siyah oluyor, zımpara yaptım olmadı, depo çizik dolu, diğer grenajlar soluk, kütükler soluk, ne yapacağız bunlara ?
EDit: Gaz kelebeği de aklımda, daha önce yapmadım, videolara bakıyorum onun için.
aynı durumlardan bende muzdaribim. allahtan depoyu sürekli kılıfla kullanıyorum da birşey olmadı pek ama onceki sahibinden kalma çizikler var.
devirme kaynaklı kafada ve depo alt plastiklerde çizikler var.
çamurluklar zaten ne kadar temizlersem temizleyeyim hem matlaştı hem de geçmeyen su izi gibi izler var üstünde.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
18 Temmuz 2024, 11:11
Eğer buralarda parlatma temizleme işi yapan bir yer bulabilirsem, sticklar da dahil fiyatına bakacağım, olmadı muadil ürünler ile değişim yapıcam, depo kılıfı da şart :(
-
18 Temmuz 2024, 11:34
Gaz kelebeğini sökmek biraz meşakatli, meşakatli yapan şey ise hava filtre kutusu. Hava filtre kutusunun oraları dar ve karter havalandırmayıda sökmek gerekiyor. Onun haricinde 2 tane kelepçe, sensör soketleri ve gaz teli mevcut. Tps soketi biraz far konumda oda biraz uğraştırabilir bilginiz olsun.
Siyah kaportayı parlatmaya Sonax'ın siyah cilası aşırı iyi sonuç veriyor (https://www.sonaxshop.com.tr/sonax-r...a-siyah-250-ml) kesinlikle tavsiye ederim. Bunu arabayı satın aldığımda arabanın bagajında buldum ve uyguladığımda cidden çok güzel sonuç verdi. Kütükler boyanabilir ama ışık kısımları nasıl halledilir bir fikrim yok...
-
18 Temmuz 2024, 11:40
Kelebek için bakayım, kendime güvenemezsem ellemem hiç tps sensör ve yuvayı temizler geçerim, sonax alırım, daha önce bir kaç ürün kullandım, pek başarılı olamadım, bakalım, çamurluk için ayakkabı boyası ve cilası var :D
-
18 Temmuz 2024, 18:36
Kelebek için bakayım, kendime güvenemezsem ellemem hiç
tps sensör ve yuvayı temizler geçerim, sonax alırım, daha önce bir kaç ürün kullandım, pek başarılı olamadım, bakalım, çamurluk için ayakkabı boyası ve cilası var :D
Olsun yaparsınız, bütün mesele gözde büyütmekle alakalı. Küçük görün küçük olsun .
-
20 Temmuz 2024, 13:13
Boyasız plastiklere yalap şalap lastik parlatıcı sürdüm fena olmadı geçici çözüm tabi. Egzoz vs boya lazım..
-
05 Eylül 2024, 21:40
Bu motorun diskine abus granit detecto xplus 8008 takılabilir mi yoksa 8078 modelini alacağım?
-
13 Eylül 2024, 11:52
Motoru satayım da scooter alıp totom rahat etsin diye düşündüm, ilanlarda fazla tutmadım, baktım saçma sapan şeyler geliyor, vazgeçtim bir tek pcx 150 vardı o da izmir'de göze alamadım, neyse.
Benim seleye 3 sene önce dolgu yapıldı, şu an çok işe yaramıyor ve selenin şekli değişti, yumurta gibi oldu orjinal sele alıp öyle mi kullansam yoksa düzgün dolgu yapacak bir yer önerir misiniz, veya riske girip sanayide birine yaptırabilirim,
Konfor sele aparatı denemedim, ne kadar işe yarar bilemiyorum, mesela 3/4 saat lik kullanımda nasıldır.?
-
13 Eylül 2024, 12:42
Motoru satayım da scooter alıp totom rahat etsin diye düşündüm, ilanlarda fazla tutmadım, baktım saçma sapan şeyler geliyor, vazgeçtim
bir tek pcx 150 vardı o da izmir'de göze alamadım, neyse.
Benim seleye 3 sene önce dolgu yapıldı, şu an çok işe yaramıyor ve selenin şekli değişti, yumurta gibi oldu
orjinal sele alıp öyle mi kullansam yoksa düzgün dolgu yapacak bir yer önerir misiniz, veya riske girip sanayide birine yaptırabilirim,
Konfor sele aparatı denemedim, ne kadar işe yarar bilemiyorum, mesela 3/4 saat lik kullanımda nasıldır.?
Bende konfor sele vardı fakat performans odaklı kullandığım için koltuktan geri bildirim alabilmek adına sökmüştüm, rahatlığına rahattı fakat öyle uzun yol deneyimim olmamıştı. Her Pulsar konusu geldiğinde içim kıpraşıyor, toplama vakti geldi artık.
-
13 Eylül 2024, 12:49
açtırtıp tekrardan düzenlet konfor seleyi bence iyi sabitleyememişler.
benim ns200 de sürücü koltugunda 2 artçıda 3 extra sünger var; 600 km yol gidip popomda zerre uyuşma hissetmiyorum :D
-
13 Eylül 2024, 12:51
arndiol adlı üyeden alıntı
açtırtıp tekrardan düzenlet konfor seleyi bence iyi sabitleyememişler.
benim ns200 de sürücü koltugunda 2 artçıda 3 extra sünger var; 600 km yol gidip popomda zerre uyuşma hissetmiyorum :D
Goldwing'te yok bu konfor .
-
13 Eylül 2024, 12:53
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Goldwing'te yok bu konfor
.
popo uyuşmuyor da eller ayaklar pert
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
13 Eylül 2024, 13:55
-
13 Eylül 2024, 13:57
@arndiol o koltuktan bana da lazım
@motosever, toplamaya yardım ederim
Ayak peglerinde ve elciklerde çok az titreşim hissediyorum, yine de kalın lastikli bir peg bakıyorum, elcikler için sünger aldım daha gelmedi, üzerine de daralan makaron tarzı bir elcik şeysi var onu takacağım, bunlar +
ancak sele işte, sanayideki amcaya götüreyim bakayım ne yapacak, @arndiol sen yine de yaptırdığın yerin bilgilerini bana da ver
-
13 Eylül 2024, 13:59
@arndiol o koltuktan bana da lazım
@motosever, toplamaya yardım ederim
Ayak peglerinde ve elciklerde çok az titreşim hissediyorum, yine de kalın lastikli bir peg bakıyorum, elcikler için sünger aldım daha gelmedi, üzerine de daralan makaron tarzı bir elcik şeysi var onu takacağım, bunlar +
ancak sele işte, sanayideki amcaya götüreyim bakayım ne yapacak, @arndiol sen yine de yaptırdığın yerin bilgilerini bana da ver
Pembe kar yağsın o zaman bakarız .
-
13 Eylül 2024, 14:12
-
13 Eylül 2024, 14:20
ben teklifimi yaptım
ben yine bu hafta sonu biraz oynayacağım, elektrik tesisatına ufak tefek izolasyon yapacağım, daralan makaron aldım, geçen far değiştirdim, o ara trim sesini kesen contaların biri düşmüş, hatta kafanın sağ iki civatasını sıkmamışım, onlar cunda'ya giderken yolda düşmüştü
onları paslanmaz civata ile değiştireceğim, üşenmezsem blok kapağındakileri de paslanmaz yapabilirim, bakalım duruma göre hareket edicem
Valla tek derdim o değilki, arabamında derdi var , eski nesil ke-jetronic enjektör sistemine sahip ve lpg yüzünden emme kısmında patlatma yapabiliyor, bende önce orası işlem görmüş ve bir kaç kez daha patlayınca hava akış kelebeğini kırdı. O kelebek kırılıncada araba benzinde çalışmıyor benzinde çalışmayıncada muayneye gidemiyor . Onun derdini halledeyim sıra Pulsar'a gelecek, Pulsar nede olsa çocuk oyuncağı fakat eski nesil enjektör sistemine ilk defa giriyorum.
Farın civatasını çok sıkarsanız farın tutma ayağını kırabiliyor, ön kafayıda açarsanız oradaki tüm soketleri Wd-40 ile bakım yaparsanız çok daha güzel olur. Bloğun civatalarını kontrol etmekte fayda var eğer uzamışsa kırılıyor sonradan bir sürü uğraştırıyor.
-
13 Eylül 2024, 14:28
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Valla tek derdim o değilki, arabamında derdi var
, eski nesil ke-jetronic enjektör sistemine sahip ve lpg yüzünden emme kısmında patlatma yapabiliyor, bende önce orası işlem görmüş ve bir kaç kez daha patlayınca hava akış kelebeğini kırdı. O kelebek kırılıncada araba benzinde çalışmıyor benzinde çalışmayıncada muayneye gidemiyor
. Onun derdini halledeyim sıra Pulsar'a gelecek, Pulsar nede olsa çocuk oyuncağı fakat eski nesil enjektör sistemine ilk defa giriyorum.
Farın civatasını çok sıkarsanız farın tutma ayağını kırabiliyor, ön kafayıda açarsanız oradaki tüm soketleri Wd-40 ile bakım yaparsanız çok daha güzel olur. Bloğun civatalarını kontrol etmekte fayda var eğer uzamışsa kırılıyor sonradan bir sürü uğraştırıyor.
Farı değiştirdiğimde wd 40 ile temizlemiştim, yapabildiğim tüm soketlere makaron geçireceğim, kışın sıkıntı çıkarmasın, blok civataları kırılırsa işim iş hoşuma gitmedi bu
-
18 Eylül 2024, 08:14
Merhaba 2018 model 11 bin km de motosiklete sahibim. Bin km önce sübap vurması sebebiyle motor işlem gördü üst kapak ve piston değişti. 5 bin devirden sonra eskisi gibi ivmelediğini farkettim. Gaz veriyorum 5 bin devire kadar her şey normal. 7 bine kadar hızlanma yok gibi kasılıyor motosiklet. Bir de zorlayınca son vites gaz kolu tamamen açıkken duman atıyor. Bu duman atma olayı zaman zaman 7 bin devirden sonra 110la giderken de meydana geliyor. Gaz kesince kesiliyor. Problemi araştırdım ancak pek bişey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)