Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Aralık 2022, 09:39
sallanmayan telefon tutucu önerisi olan var mı?
ön siperlikteki demirlerden yapmsıtım ama artık tutmaz oldu yenısını almam lazım.
Reklamlar
-
07 Aralık 2022, 22:09
Dostlar merhaba 0 km ns 200 aldım 100 kmde falanım motoru işyerinde dışarda bıraktım orta sehpada vardiya sonunda çalıştırdım tekte marş almadı gaz verdim gazı bırakınca istop etti sonra baya bi gaz verdim bu seferde vitese takınca istop etti baya 5 bin devirlere kadar gaz verdim boşta 2-3 dakika uğraştırdı baya canımı sıktı açıkçası malüm soğuk havadan bu kadar yapar mı? sizce rodaj bitincede böyle zor mu çalışıcak sizce bi sorun var mı kış aylarında hep 5 dakika bununla mı uğraşıcam
-
09 Aralık 2022, 20:50
Hızlı kurye adlı üyeden alıntı
Dostlar merhaba 0 km ns 200 aldım 100 kmde falanım motoru işyerinde dışarda bıraktım orta sehpada vardiya sonunda çalıştırdım tekte marş almadı gaz verdim gazı bırakınca istop etti sonra baya bi gaz verdim bu seferde vitese takınca istop etti baya 5 bin devirlere kadar gaz verdim boşta 2-3 dakika uğraştırdı baya canımı sıktı açıkçası malüm soğuk havadan bu kadar yapar mı? sizce rodaj bitincede böyle zor mu çalışıcak sizce bi sorun var mı kış aylarında hep 5 dakika bununla mı uğraşıcam
Servise gidin aküyü şarj etsinler deneyin düzelmez ise yeni akü istesin servis aküler çok iyi değildir kış ayı da geldi soğuklardan akünün gücü düşüyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
arndiol adlı üyeden alıntı
sallanmayan telefon tutucu önerisi olan var mı?
ön siperlikteki demirlerden yapmsıtım ama artık tutmaz oldu yenısını almam lazım.
Gidon kolunun iç kısma bakan her iki ucta plastik bir parça var onu çıkartıp o kısma telefon tutucuyu bağlamak için aparat satılıyor onlardan alabilirsiniz.
-
12 Aralık 2022, 09:41
kdiner adlı üyeden alıntı
Servise gidin aküyü şarj etsinler deneyin düzelmez ise yeni akü istesin servis aküler çok iyi değildir kış ayı da geldi soğuklardan akünün gücü düşüyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
Gidon kolunun iç kısma bakan her iki ucta plastik bir parça var onu çıkartıp o kısma telefon tutucuyu bağlamak için aparat satılıyor onlardan alabilirsiniz.
link var mı ne olarak geçiyor bulamadım
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
12 Aralık 2022, 14:46
arndiol adlı üyeden alıntı
link var mı
ne olarak geçiyor bulamadım
Link yokta 0 539 601 35 33 bu numaradan yazın size görsel atar ona göre karar verirsiniz. Şöyle de bir durum var o parçaya takmak için telefon tutucu da almalısınız.
-
02 Ocak 2023, 18:09
Selamün aleyküm dostlar motor bloğunun üst kısmında ucu hiçbir yere bağlı olmayan plastik bir hortum var kopmuşa yada kesilmişe benzemiyor bu nedir normal mi ciddi bir durum mu sizce
-
02 Ocak 2023, 20:54
Hızlı kurye adlı üyeden alıntı
Selamün aleyküm dostlar motor bloğunun üst kısmında ucu hiçbir yere bağlı olmayan plastik bir hortum var kopmuşa yada kesilmişe benzemiyor bu nedir normal mi ciddi bir durum mu sizce
Yere doğru bakıyorsa, tarifinizden anladığım kadarıyla tahliye hortumu
-
11 Ocak 2023, 16:36
Merhaba
2023 NS 200 Aldım
Bu ay sonu teslim edilecek
2022 ile 2023 arasında farklar var mı acaba?
-
04 Şubat 2023, 14:35
Selam arkadaşlar akü tavsiyesi isteyecektim. Orjinal akü 4 sene gitti. Gidip bayiden orjinal marka akü mü almak mantıklı yoksa boch yada yuasa gibi markalar mı almak daha mantıklı. Bazıları yüksek amperli akü takın tavsiyesinde bulunuyor.
Yardımcı yada akıl verebilecek olan ?
-
04 Şubat 2023, 14:46
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar akü tavsiyesi isteyecektim. Orjinal akü 4 sene gitti. Gidip bayiden orjinal marka akü mü almak mantıklı yoksa boch yada yuasa gibi markalar mı almak daha mantıklı. Bazıları yüksek amperli akü takın tavsiyesinde bulunuyor.
benim 2016 model motorda orjinal akü duruyor hala, anlam veremedım ancak bitecek gibi de değil problem ya da sıkıntı yaratmıyor.
ben alırsam yine aynı aküyü alırım, sonucta malın ömrünü kalitesi belli.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
04 Şubat 2023, 19:41
2021 ve sonraki modellerin akülerini servisler takmadan önce şarj etmiyorlar. Takıp teslim ediyorlar. Özellikle fazla kilometre yapmayanların yan benim gibi tatlı su motorcularının aküsü çabuk bitiyor. Bence sebeplerden birisi bu.
-
22 Şubat 2023, 11:47
2022 model NS 200 aldım dün sürüşüm esnasında motor arıza lambası yandı ama yanıp sönme yok sadece dümdüz yanıyor ciddi mi sorun var mıdır ? Motoru çalıştırmaya korkuyorum.
-
22 Şubat 2023, 16:27
Yuasa aküye bütçe yetiyorsa yuasa. Bosh akülerde nadiren de olsa ömrünü çok çabuk bitirdiğini okumuştum nette. Varta ya da Bs alırdım ben ikisi de çok pahalı değil ve kaliteli aküler. Kullandığın süre boyunca bir sıkıntı yaratmadıysa orjinalden devam da edilebilir macera aranmadan fiyatı uygunsa.
-
22 Şubat 2023, 23:27
oustn adlı üyeden alıntı
2022 model NS 200 aldım dün sürüşüm esnasında motor arıza lambası yandı ama yanıp sönme yok sadece dümdüz yanıyor ciddi mi sorun var mıdır ? Motoru çalıştırmaya korkuyorum.
Sıkıntı yok devam belli bir km kullan kontak aç kapa yap sönecektir, önemli bir sorun değil kullanıma da engel bir durum değildir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
Orjinal alırsan şansına kalmış bir durum, yuasa veya bs alabilirsin kalitelidir, fiyatı biraz daha uygun olsun dersen varta Bosch işini görür.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
TrueLove adlı üyeden alıntı
Merhaba
2023 NS 200 Aldım
Bu ay sonu teslim edilecek
2022 ile 2023 arasında farklar var mı acaba?
Fark olduğunu sanmıyorum varsa da ufak tefektir.
-
23 Şubat 2023, 11:47
Hangi durumlarda o ışık bana problem yaratır bazı arkadaşlarda yanıp söndüğünü gördüm
-
23 Şubat 2023, 12:10
oustn adlı üyeden alıntı
Hangi durumlarda o ışık bana problem yaratır bazı arkadaşlarda yanıp söndüğünü gördüm
Müşür problemi de olabilir motorda sıkıntı da olabilir. Kafanın rahat etmesi için servise götür baksınlar ne olur ne olmaz. Yolda kalmaktan iyidir.
-
23 Şubat 2023, 19:10
oustn adlı üyeden alıntı
Uzun ve kısa yanma yaparsa o zaman bir arıza vardır ama sabit yanıyor ise sıkıntı olmaz belli km sonra söner zaten.
-
11 Mart 2023, 14:48
Selamlar ahali.
2020 modeline sahibim. Aynalarını hiç sevemedim, değiştireyim diyorum. Bu model ile uyumlu, şöyle arkayı güzel gösteren, kaliteli bir ayna seti önerebilir misiniz?
Uzun, agresif görünümlü varsa çok makbule geçer.
-
11 Mart 2023, 15:41
fancydriver adlı üyeden alıntı
Selamlar ahali.
2020 modeline sahibim. Aynalarını hiç sevemedim, değiştireyim diyorum. Bu model ile uyumlu, şöyle arkayı güzel gösteren, kaliteli bir ayna seti önerebilir misiniz?
Uzun, agresif görünümlü varsa çok makbule geçer.
Tvs apaçhi aynası, mt25 aynası sağ diş ters olacak ona dikkat edin alıp kullanabilirsiniz veya ayna uzatma aparatları var onları da alıp kullanabilirsiniz.
-
24 Mart 2023, 22:12
Merhabalar,
Yeni çıkan değişik modeller mi? n250 f250 gibi ...
yoksa 2023 ns 200 veya rs 200 mü ns 200'ün sahiplerini aldığına pişman eden problemleri var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
Bende almayı düşünüyorum sıfır olarak tavsiye eder misiniz? Kronik sorunları çok okudum o yüzden çok tereddütlü yaklaştım...
Farklı modellerde çıktı kafam iyice karıştı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)