Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Mitas MC 50 lastik kullanan var mı? Memnun musunuz? Motorda şu anda Anlas kış lastiği var, havalar ısınıyor yavaştan. Yeni lastik almam lazım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    clubhit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ama satarken kimse çıkış tarihine bakmıyor 2000km de bile olsa 2018 model bu derler. 2020 modeli tercih ederler 2.elde

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı The Trouble adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,
    2020 modelinde bir değişiklik var mı acaba? Sıfır almayı düşünüyorum, 2020 modeli hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Değişiklik yoksa bayilerde kalan 2018 modellerden birini almayı düşünüyorum, 1000 TL civari fiyat avantajı var.
    2018 model 2020 cıkışlı 10 bin motor yerine Mantıken 2020 model 20 binde motoru tercih eder insanlar. Buna göre almanız lazım.

Alıntı sezarim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mitas MC 50 lastik kullanan var mı? Memnun musunuz? Motorda şu anda Anlas kış lastiği var, havalar ısınıyor yavaştan. Yeni lastik almam lazım.

valla bana en temizi Pilot Street almak dediler ama bi arkadasım f/p olarak Tornee al geç uzun süre kullanırsın dedi.
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

oldcockroach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2018 model 2020 cıkışlı 10 bin motor yerine Mantıken 2020 model 20 binde motoru tercih eder insanlar. Buna göre almanız lazım.

valla bana en temizi Pilot Street almak dediler ama bi arkadasım f/p olarak Tornee al geç uzun süre kullanırsın dedi.
    Pilot street 5 senedir motorun ayağında artık anca anca salmaya başladı arkayı ıslakta

Alıntı oldcockroach adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pilot street 5 senedir motorun ayağında artık anca anca salmaya başladı arkayı ıslakta
    benim arka lastik ölü ötesi, ince yarıklar falan var. acil değiştirmem lazım
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

oldcockroach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    belki benim sürüşüm biraz daha sertleşmiş olabilir bilmiyorum ama hafiften salıyor artık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------

zaten cuma günü lastiğe bir vida girmiş hayret edersin :D 860 kağıtlık olduk durduk yere yatıyor cıbırım param yok :D Ama yine pilot street alacağım :D

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Pilot street çok ince, hemen lastiği yiyor diyorlar ama demek ki doğru değil. tournee'nin fiyatı gerçekten çok uygun diğerlerine göre. Motorda yeniyim. O yüzden lastik konusunda çok tecrübesizim.

kurufasulye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200ns
    Pulsar ima rosso 2 lastik alacaktim cogu sitede lastik uretim tarihi 2017 olarak cikiyor. Artik uretilmiyor mu bu lastik?

Alıntı kurufasulye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pulsar ima rosso 2 lastik alacaktim cogu sitede lastik uretim tarihi 2017 olarak cikiyor. Artik uretilmiyor mu bu lastik?
    Lastik bulunmuyor maalesef

Sizce f/p olarak en iyi lastik hangisi? yaz kış kullanım için soruyorum.

Bu arada telefon tutucu önerisinde bulunacak var mıdır

Sizce f/p olarak en iyi lastik hangisi? yaz kış kullanım için soruyorum.

Bu arada telefon tutucu önerisinde bulunacak var mıdır
    Valla bana da lazım böyle bir öneri 5 gün sonra almam gerekiyor, orjinal lastikleriyle 25.000 km olmuş artık yol ortasında yarılcak diye korkuyorum. Michelin diyen var, mitas mc50 diyen var hala emin olamadım, memlekette gırla pulsar alınıp satılıyor ne kullanıyor millet bilmiyorum forumda pek aktif değil gibi artık

bütün forum 125 cc ya da 600 cc kullanıyor gibi, ara cc pek kalmadı :D

Anlas Tournee alıp gececeğim em olmadı. ya da para bulursam pilot street.

benim ön iyi de arka lastikte ince yarıklar var zaten.

telefon tutucu da gerek ama o da güzel bişi bulamadım.

Motosikleti
    Yoqhtır...

Setin tüm lastiklerin tamamı gelmiş. 1set temiz pilot street al ve sonra bana dua et. İzmir'in o yampiri yumpiri, ayna gibi asfaltında sana istediğin yardımı yapacaktır. Abs'siz model aldın. Mazallah sıkıntı çıkartması muhtemel diğer lastiklerin. Anlas'a, Mitas'a para yedireceğine 100tl daha fazla ver ama adam gibi yol ile bağını sağlam tutan lastiği tak.

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Arkadaşlar sağ aynanın üst kısmı çok oynuyor. Yukarı kaldırıyorum, yolda giderken yine aşağı düşüyor. Ayna için bir öneriniz var mı?

Alıntı sezarim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sağ aynanın üst kısmı çok oynuyor. Yukarı kaldırıyorum, yolda giderken yine aşağı düşüyor. Ayna için bir öneriniz var mı?
    değiştir

şaka gibi ama sağ aynada kronik sıkıntı olabilir mi? Benim motorda da aynı muhabbet var, baska 2 motorda da aynı şeyi gördüm

apache aynası takacağım, cok iyi oluyor diyorlar

Heidenau K80 set Alman malı bi lastik çıkmış, deseni falanda baya güzel.

gerivites - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    D400
    aynanın dibindeki lastiği aşağı çekin orada bağlantı yerinde 3 tane vida olması lazım. onları istediğiniz sertliğe gelecek kadar sıkın.
    maktama bunu beğendi.

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Alıntı gerivites adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynanın dibindeki lastiği aşağı çekin orada bağlantı yerinde 3 tane vida olması lazım. onları istediğiniz sertliğe gelecek kadar sıkın.
    Teşekkür ederim, vidaları görmüştüm. Akşam deneyeyim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------

değiştir

şaka gibi ama sağ aynada kronik sıkıntı olabilir mi? Benim motorda da aynı muhabbet var, baska 2 motorda da aynı şeyi gördüm

Eğer takarsan bir foto vs atar mısın? Duruma göre bende bakarım.

değiştir

Aynen hocam doğru benim de sağ ayna sıkıntılı hem düşüyor hem çok titriyor düşük hızlarda bile görüntü felaket bulanık, ben de devamlı Tvs Apache aynası tavsiyesi duydum sağdan soldan, ucuz galiba 40 50 lira çifti, olmadı lastikle beraber isteyip taktırıcam.

bir motorun kronik sıkıntılarından birisinin ayna olması komik olur

yapmamıs olursanız nisan başı hem lastiği hem apache aynasını deneyeceğim size yollarım fotoğrafları ve yorumları.

Dün arkadaşa sordum merak edip, acaba sağ aynaya kask asıldığı için mi böyle oluyor diye, adam kaskı motorun üstüne bile koymadığını söyledi, baya pinpirikli

ilginç bir durum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)