Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bajaj Pulsar Ns 200
    Merhabalar. Yakın zamanda tur camlı bir Pulsar 200 ns sahibi oldum. Uzun camla rüzgar konusunda daha rahat olacağımı düşünüyordum ama hiçte umduğum gibi olmadı. Uzun camdan gelen rüzgar direk kaska çarpıyor ve kask içinde türbülans olmasına sebep oluyor. Kaç gündür uzun süre 90 km ve üstü hızlarda kullandığımda türbülans baş ağrısı yapmaya başladı. Kask rüzgarı tam vizorun altından alıyor ve elimi oraya koyduğum rüzgar basınçlı bir şekilde oraya vuruyor. Bunun için herhangi bir çözümü yok mudur ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    peyloride - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF1100 L1
    Alıntı InMyHearth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar. Yakın zamanda tur camlı bir Pulsar 200 ns sahibi oldum. Uzun camla rüzgar konusunda daha rahat olacağımı düşünüyordum ama hiçte umduğum gibi olmadı. Uzun camdan gelen rüzgar direk kaska çarpıyor ve kask içinde türbülans olmasına sebep oluyor. Kaç gündür uzun süre 90 km ve üstü hızlarda kullandığımda türbülans baş ağrısı yapmaya başladı. Kask rüzgarı tam vizorun altından alıyor ve elimi oraya koyduğum rüzgar basınçlı bir şekilde oraya vuruyor. Bunun için herhangi bir çözümü yok mudur ?
    Sanıyorum GP kompozitte uzun tur camı vardı belki işinize yarayabilir.

cengo42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Arkadaşlar ilk bakım için motor yağını kendim götüreceğim. Servis yağ filitresi kendinden takmak suretiyle 120 TL istedi fiyat normal mi.

Motosikleti
    ltr125
    Merhaba 15.xxx km ye ulaşmış olmakla beraber zincirim kopmak üzere dişli setim aşınmış durumda orijinal değişimine 500tl istediler sizin önerdiğiniz bir zincir dişli seti var mı daha uygun fiyata

cengo42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Arkadaşlar motorumu scooter geçiş yapacağımdan dolayı satıyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9035075/detay/

Performans egsozu takinca muayenede sikinti olur mu

JoeyDunlop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    selam herkese, istanbul içi grup var mı? takılak.
    Life starts after 9000 RPM's

Alıntı cengo42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motorumu scooter geçiş yapacağımdan dolayı satıyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9035075/detay/
    hocam istanbul'da 3 tane bayii elinde kalan 2017 leri 15000 e veriyor. Dolayısı ile kullandığın motora 15500 yazarsan zor satarsın.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Mecburen uzun bir süreç bekleyecek

ho2s heater control circuit bank 1 sensor 1 motor arıza ışığı

ho2s heater control circuit bank 1 sensor 1
    anlamı (ısıtıcı kontrol devresi) motor arıza ışığı yandı servis cihaza bağladığında bu arıza yazısını verdi. önemli değil siliyorum dedi ama 5 km gitmeden tekrar yandı 1 hafta arayla bir kaç sefer servise gittim önemli değil deyip yolluyorlar. yanıyor 1_2 gün sonra kendi kendine söndüğü oluyor.
    bu nedir önemlimidir ? sıkıcı olmaya başladı.

Motosikleti
    ......
    Alıntı ozz10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ho2s heater control circuit bank 1 sensor 1
    anlamı (ısıtıcı kontrol devresi) motor arıza ışığı yandı servis cihaza bağladığında bu arıza yazısını verdi. önemli değil siliyorum dedi ama 5 km gitmeden tekrar yandı 1 hafta arayla bir kaç sefer servise gittim önemli değil deyip yolluyorlar. yanıyor 1_2 gün sonra kendi kendine söndüğü oluyor.
    bu nedir önemlimidir ? sıkıcı olmaya başladı.
    Egzoz boğazındaki kızdırma müşüru/sensöru adı herneyse,onun kontrol edilmesi lazım,veya o parçanin bağlı olduğu kablonun sıcaktan/soguktan izole edilmesi.

Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Egzoz boğazındaki kızdırma müşüru/sensöru adı herneyse,onun kontrol edilmesi lazım,veya o parçanin bağlı olduğu kablonun sıcaktan/soguktan izole edilmesi.
    servise bi' kaç kere bu yüzden götürdüm yaptıkları iş arızayı silmek zorlamışsın önemsiz deyip yolluyorlar dikkat ettiğim halde trafikte 3 km de tekrar aynı arızayı verdi bidahaki sefer servisten dönerken 5 km gitmedim. servise gitmekte sıkıcı olmaya başladı velhasıl bu arızayı vermesi yolda başıma sıkıntı açarmı istanbuldan eskişehire gitmem gerekiyor.

Motosikleti
    Pulsar NS200
    O2 sensör hatası, garanti dolmadıysa değiştirsinler. Yakıtı fazlalaşır ve de zamanla çekiş sorunu yaşarsın.
    Garantisi dolduysa piyasadan arabalar için olanlarından bakabilirsin.OEM parça bayağı pahalıdır.
    Ama yine de değişimden önce soket kontrolü yapmanız iyi olur. Sinyal alamadığı zamanda arıza gösterir.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    servise bi' kaç kere bu yüzden götürdüm yaptıkları iş arızayı silmek zorlamışsın önemsiz deyip yolluyorlar dikkat ettiğim halde trafikte 3 km de tekrar aynı arızayı verdi bidahaki sefer servisten dönerken 5 km gitmedim. servise gitmekte sıkıcı olmaya başladı velhasıl bu arızayı vermesi yolda başıma sıkıntı açarmı istanbuldan eskişehire gitmem gerekiyor.
    Hangi ilde hangi servise gidiyorsun? Belirt ki oraya gitmesin kullanıcılar. İşleri önemli veya önemsiz die bakma değil, arızanın tespiti ve onarımını yapmaktır...

Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangi ilde hangi servise gidiyorsun? Belirt ki oraya gitmesin kullanıcılar. İşleri önemli veya önemsiz die bakma değil, arızanın tespiti ve onarımını yapmaktır...
    bu şekilde yargılamam doğru olmaz işini yapmayana insanlar bir sefer gider zaten.
    @serdartaha o2 sensor hatası demiş bu eksozun üstünde bulunan bujiye benzer olan parça sanırım forumda böyle bir yazı buldum oksijen sensorü bakımı diye
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...emizlenir.html
    bu hatadan dolayı servise gitmek sıkmaya başladı. motorum garantili ama yinede kendi işimi kendim görmem gerekecek gibi kendim müdahalede garantiden düşer mi? Ya da istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz servis hangisidir.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    bu şekilde yargılamam doğru olmaz işini yapmayana insanlar bir sefer gider zaten.
    @serdartaha o2 sensor hatası demiş bu eksozun üstünde bulunan bujiye benzer olan parça sanırım forumda böyle bir yazı buldum oksijen sensorü bakımı diye
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...emizlenir.html
    bu hatadan dolayı servise gitmek sıkmaya başladı. motorum garantili ama yinede kendi işimi kendim görmem gerekecek gibi kendim müdahalede garantiden düşer mi? Ya da istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz servis hangisidir.
    Bilakis böyle olması lazım. Başakşehir'de Oktay Motor'a götür. Bakalım onlarda seni bişey olmaz die gönderecekler mi? Açıkçası merakla bekliyorum sonucunu.

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    motorumun 5000 km bakımını yakın zamanda yaptırdım. servise girmeye bir iki gün kala 1-2 saniye çok kısa tekleme ve motor arıza ışığı yanması durumu oluştu. bakımda sabit hızda hafif silkeleme ve sebepsiz yere stop etmede sıklaşma şikayetleri ile birlikte motor arıza ışığının yandığınıda belirttim. yazılım atılacak denildi. hafta içi servise tekrar bırakıp yazılım attırdım. aldığımda rölantide biraz yükselme olduğunu gördüm. stop etme, hafif silkeleme şikayetleri baya azaldı. bakımdan sonra 400 km kadar yol yaptım. pazar günü hava güzel diyip yola koyuldum. 60 km civarı yol yapmıştımki motor arıza lambası gene yandı ve sönmedi. bir iki defa mola verip stop ederek motor soğusun diye bekledim. ama işe yaramadı. 30 km civarı mesafe kat edip eve geldim, lamba yanarken çekişte sorun yoktu. akşam tekrar marş yaptığımda motor soğumuş ve arıza lambasıda sönmüştü. bugün servise götürüp cihaza bağlattım. oksijen sensöründen geçici arıza kaydı aldığını belirtti. aktüel arıza olmadığı için işlem yapılmadı, arıza kaydı silinip işlem sonlandırıldı. oksijen sensörü bildiğim kadarı ile 700 tl civarı fiyatı olan parça. muhtemelen arıza tekrarı gerçekleşecektir. bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.

Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilakis böyle olması lazım. Başakşehir'de Oktay Motor'a götür. Bakalım onlarda seni bişey olmaz die gönderecekler mi? Açıkçası merakla bekliyorum sonucunu.
    servis tavsiyesi için teşekkür ederim.
    @vlad1452 arkadaşta benzer problemden bahsetmiş banada geçici arıza deyip sildiler her seferinde 3/5 km sonra tekrar yandı ertesi gün sönüyor genelde tekrar yanıyor belli km sonrasında

bende böyle bağladım gayet kullanışlı.

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    bu akşam iş çıkışı motorun marşına bastım, tek marşta çalıştı ve motor ikazı hemen yandı. muhtemelen yarın sönmüş olacaktır. haftaya cumartesiden önce servise gitmeye de zamanım olmayacak. bakalım ne bahane bulacaklar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)