Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Mayıs 2018, 20:32
Boldpilot adlı üyeden alıntı
nakedda tur camı bi işe yaramıyor, bi tek yüksek hızda altına yatarsınız o kadar. O şekilde aynayı göremezsiniz tehlikeli olur racing gibi değil.Ben yinede takıyorum psikolojik etkisi var heralde
Şöyle söyleyeyim aynı yerde 145 bastığım yerde tur camı ile 160 basıyorum Dominar'da. Altına falanda saklanmam hiç sevmiyorum o işleri. Lakin en büyük handikapı; gidona ekstradan yük bindiriyor ve sağlıklı değil. Yan arkadan falan rüzgar geliyorsa direk rüzgar sörfü hesabı yolculağa etki ediyor. Kafada patlayan rüzgarın seside çabası.
Dominar için Pulsar camı uyduran da var. MT-07'e de Pulsar camı takanı gördüm. Daha dik ve sert hatlara sahip olduğu için daha yukarıya postalıyor rüzgarı.
Reklamlar
-
06 Mayıs 2018, 20:55
Angrypower adlı üyeden alıntı
Şöyle söyleyeyim aynı yerde 145 bastığım yerde tur camı ile 160 basıyorum Dominar'da. Altına falanda saklanmam hiç sevmiyorum o işleri. Lakin en büyük handikapı; gidona ekstradan yük bindiriyor ve sağlıklı değil. Yan arkadan falan rüzgar geliyorsa direk rüzgar sörfü hesabı yolculağa etki ediyor. Kafada patlayan rüzgarın seside çabası.
Dominar için Pulsar camı uyduran da var. MT-07'e de Pulsar camı takanı gördüm. Daha dik ve sert hatlara sahip olduğu için daha yukarıya postalıyor rüzgarı.
ben bunu taktım bu gün ama çıkarmayıda düşünmüyor değilim, metal ön siperlik var o daha güzel duruyor.
-
06 Mayıs 2018, 21:24
Yaw benim motor bayılıyor beygirleri sütçü beygiri. MT-07'de ön siperlik takmak nedir?
-
06 Mayıs 2018, 21:25
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Senin motor çok güzel MAŞALLAH.Gönül diyor dominarı sat git al hemde aynı renk kırmızısı.Kırmızısı daha güzel.Alsam elim rahat durmaz.Dominar bile çok bana diyorum.
2017 pulsarlar gerçekten güzel.Zaptedebileceğin güç ve ekonomik.
-
06 Mayıs 2018, 23:37
mavellen adlı üyeden alıntı
Senin motor çok güzel MAŞALLAH.Gönül diyor dominarı sat git al hemde aynı renk kırmızısı.Kırmızısı daha güzel.Alsam elim rahat durmaz.Dominar bile çok bana diyorum.
2017 pulsarlar gerçekten güzel.Zaptedebileceğin güç ve ekonomik.
Sağ olun hocam, Allah kat kat iyilerini size nasip etsin. Ben 12 yıldır her gün trafikteyim, sabah pj301 ile iş arkadaşlarımı toplayıp şirkete gidip symbolle sipariş toplayıp şirkete dönüp 301le arkadaşlarımı ve kendimi eve taşıyorum.ilk 7-8 yıl 5-6 kazam oldu ama sonra hiç olmadı çok şükür.
Gaza basacağım, gazı keseceğim yeri kaçmam gereken profilleri iyi biliyorum ve genelde gurup sürüşü yapıyorum, bu yüzden çok korkmadım iyikide korkmamış ve bu motoru almışım diyorum ☺️
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
Yaw benim motor bayılıyor beygirleri sütçü beygiri. MT-07'de ön siperlik takmak nedir?
vardı elimin altında nedir ne değildir diye taktım 😁
-
06 Mayıs 2018, 23:48
MT-07 olacak ve grup ile süreceğim??? Yahu Pulsar ve Dominar ile sürmedim. Vazgeçin şu grupçuluktan. Motosiklet özgürlüktür.
Şaka bir yana kafaya uygun grup varsa güzeldir. Lakin acemilerden arkaya bakmadan kaçmak lazım.
-
06 Mayıs 2018, 23:55
MT-07 olacak ve grup ile süreceğim??? Yahu Pulsar ve Dominar ile sürmedim. Vazgeçin şu grupçuluktan. Motosiklet özgürlüktür.
Şaka bir yana kafaya uygun grup varsa güzeldir. Lakin acemilerden arkaya bakmadan kaçmak lazım.
gurubun tadı başka oluyor tavsiye ederim, hem bu gurup sayesinde 1 yıllık motosiklet geçmişimde kullanmadığım motor kalmadı😀 Markaların test sürüşü gibi her seferinde başka motosiklete biniyorum.
-
08 Mayıs 2018, 02:09
Şuan aynı sorun bende var nasıl halledebilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------
pulsarns200 adlı üyeden alıntı
az önce biraz otobanda gittim yanlız dikkatimi çeken şey motor 8800 9000 devir civarı kesiciye giriyor ve gitmiyor 120 ila 125 km hız arası ekrem bey bu normalmidir yoksa bunu beyin kendimi ayarlıyor çıkacağı zamanımı bekliyor erken olduğunumu düşünüyor gerçekden bukadar iyi bir beyin olabilirmi yoksa kesici erkenmi devreye giriyor açıklık getirirseniz sevinirim . teşekkürler
Bu sorun bende de var nasıl halledilebilir???
-
14 Mayıs 2018, 15:20
Merhabalar,
Motosikletim için satın aldığım GPS takip cihazının tanıtımını, kullanımını ve motosiklet üzerindeki montajını nasıl yapabileceğimizi tüm detaylarıyla bu videomda anlatmaktayım.
Takip cihazı motor blokaj özelliklidir, yani uzaktan bir sms ile motor durdurma özelliğine sahip güzel bir üründür.
Uygulamaya Ait Video: https://youtu.be/5e6Wii8hJZM
Kullandığım Ürüne Ait Link: http://s.aliexpress.com/qAzqEJRV
Saygılarımla, iyi seyirler.
-
21 Mayıs 2018, 08:46
Merhabalar,
Bu videomda motosikletlerimize uzun tur camını nasıl takabileceğimizi tüm detaylarıyla anlatmaktayım.
*Motosikletimi uzun tur camıyla satın almıştım. Bir işlem için sökmem gerekiyordu ve geri toplar iken nasıl takılabileceğini sizler için video altında gerçekleştirdim.
Uygulamaya Ait Video
Saygılarımla, iyi seyirler.
Diğer “Motosiklet Uygulamaları” videolarım için
-
21 Mayıs 2018, 18:21
merhaba arkadaşlar. pulsar 200 ns sahibi olarak aranıza katılmak üzereyim. ikinci el alıyorum motoru. kafama takılan bir konu var onu sizlere danışmak istedim. motoru alacağım arkadaş bakımların hepsinin tam olduğunu ancak kaşe falan basılmadığını sadece sisteme kaydedildiğini söyledi. böyle bir uygulama var mı gerçekten. araştırdığım heryerde kaşe basılıyor ve kullanıcıda da bakımın yapıldığına dair bir belgenin bulunduğu söyleniyor. bakımların yapıldığını teyit edebileceğim , motosikletin garantisinin devam ettiğinin onayını alabileceğim bir yer var mıdır.
-
21 Mayıs 2018, 21:51
bajajpulsar2 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar. pulsar 200 ns sahibi olarak aranıza katılmak üzereyim. ikinci el alıyorum motoru. kafama takılan bir konu var onu sizlere danışmak istedim. motoru alacağım arkadaş bakımların hepsinin tam olduğunu ancak kaşe falan basılmadığını sadece sisteme kaydedildiğini söyledi. böyle bir uygulama var mı gerçekten. araştırdığım heryerde kaşe basılıyor ve kullanıcıda da bakımın yapıldığına dair bir belgenin bulunduğu söyleniyor. bakımların yapıldığını teyit edebileceğim , motosikletin garantisinin devam ettiğinin onayını alabileceğim bir yer var mıdır.
Eğer motosiklet halen garantiliyse büyük bir ihtimal yetkili servise yaptırmıştır bakımlarını.
Yani kim garantili motosikletini periyodik bakım için yetkili servis dışında biryere götürür ki?
Haa bak şimdi yazarken aklıma geldi. Bakım masraflarını düşürmek için yağını falan kendisi değiştirmiş olabilir garanti kağıdına da tarihi kilometreyi yazar kaşe basmadılar der. Buda olabilir haliyle.
Servis kayıtları varsa eğer, gitsin kaşesini de bastırsın. Yada beraber gidin.
Servisin bakımını kendisi yapmadığı motorun evrağına kaşe basacağını sanmıyorum.
Servis kendisi yaptıysa eğer bakımları, kaşe basma konusunda sıkıntı çıkartmaz herhalde.
Benim garanti kağıdına baktım şimdi. 670 ve 4541 km de bakımları yapılmış ve kaşelenmiş.
Huzur içinde yat AEA...
Unutulmayacaksın...
-
21 Mayıs 2018, 23:17
bajajpulsar2 adlı üyeden alıntı
Servise götürüp baktırırsanız her şey ortaya çıkar ona göre hareket edersiniz.
-
31 Mayıs 2018, 11:23
Merhabalar,
Kullanım kılavuzundaki aşağıdaki bilgi doğru mudur sizce?
Zira ben 110 Kiloyum. 20 Kg benzin olsa 130 Kg eder.
Koruma demiri, çanta vs. rahat bir şekilde 150 kg'yi geçer.
Çeviri ya da yazım hatası olabilir mi?
Kullanım klavuzunun 6. sayfası (pdf'de 7. sf):
MAKSİMUM YÜKLEME KAPASİTELERİ
Arka taşıyıcı : 3 kg
Maksimum yükleme kapasitesi : 155 kg
Maksimum yükleme kapasitesine sürücü, yolcu, yakıt, yük,
ekstra takılan aksesuar dahildir.
UYARI
Yukarıda belirtilen maksimum yükleme kapasitelerini
geçmeyiniz. Aksi taktirde ürününüzde fazla yüklemeden dolayı
oluşacak hasarlardan üretici hiçbir şekilde sorumlu değildir.
-
31 Mayıs 2018, 11:46
yokon adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
Kullanım kılavuzundaki aşağıdaki bilgi doğru mudur sizce?
Zira ben 110 Kiloyum. 20 Kg benzin olsa 130 Kg eder.
Koruma demiri, çanta vs. rahat bir şekilde 150 kg'yi geçer.
Çeviri ya da yazım hatası olabilir mi?
Kullanım klavuzunun 6. sayfası (pdf'de 7. sf):
MAKSİMUM YÜKLEME KAPASİTELERİ
Arka taşıyıcı : 3 kg
Maksimum yükleme kapasitesi : 155 kg
Maksimum yükleme kapasitesine sürücü, yolcu, yakıt, yük,
ekstra takılan aksesuar dahildir.
UYARI
Yukarıda belirtilen maksimum yükleme kapasitelerini
geçmeyiniz. Aksi taktirde ürününüzde fazla yüklemeden dolayı
oluşacak hasarlardan üretici hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Benzin 20 kg olamaz; Depo zaten 12-13 litre,kitapçığın 14 litre dediğine bakmayın siz, benzinin yoğunluğu da 0.8 g/cm^3 civarıdır). Toplam 10kg falan yani benzin. Buradan bi 10 kg kazandınız. :D Orjinal ingilizce kitapçık vardı bende, aradım ama bulamadım. Ancak çeviride bir hata olduğunu sanmıyorum.
-
31 Mayıs 2018, 13:21
maktama adlı üyeden alıntı
Benzin 20 kg olamaz; Depo zaten 12-13 litre,kitapçığın 14 litre dediğine bakmayın siz, benzinin yoğunluğu da 0.8 g/cm^3 civarıdır). Toplam 10kg falan yani benzin. Buradan bi 10 kg kazandınız. :D Orjinal ingilizce kitapçık vardı bende, aradım ama bulamadım. Ancak çeviride bir hata olduğunu sanmıyorum.
Selam olsun, "motor yaptık alın binin" diyen Bajaj üreticilerine.
-
01 Haziran 2018, 10:04
Arkadaşlar bir sorum olacak ;
Bu pulsar'ın katalizörü garantiden değişiyormu bilginiz varmı sandki paslanmış gibi biraz fazla olarakmotosiklet daha yeni 2017 model 7-8 aylık motosiklet önceki motosikletimde aynısının 2016 model olanıydı fakat onda böyle birşey yoktu sizce servise götürsem bunu söylesem klasik bajaj servis cevabı olan ''sorun yok abicim devam et hepsi aynı birşey olmuyor'' cevabını alırmıyım :D
-
02 Haziran 2018, 19:55
Arkadaşlar Merhaba,
Benim motorum ns160, Gp kompozit markalı 3cm gidon yükseltme aparatı almıştım ancak servisim bugün takamadı, aparatın ns200 için olduğunu söyledi. Oysa internette Ns 200, 150 ve 160 için uygun olduğu yazıyor. Satın aldığım Kalyoncu Motoru aradım ama mesai dışı diyor sesli yanıt sistemi yani görüşemedik. Sizler gidon yükseltme ne taktınız? Bu modelden kullanan ns150/160 sahibi varmı?
İnternete bakıyorum ama Ns 150/160 için başka bir ürün de yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
Servis bana ns200 ün ön maşası (kaval) daha kalın olduğu için bunun yerine oturduğunda boşluk kaldığını söyledi
-
02 Haziran 2018, 22:52
Saçmalamış sanki. Onlar zaten aynı kasa farklı motora sahipler. İnternette tonla video var. Kendinde montajlayabilirsin. Gaz telini düzgün ayarla yeter. Onu da gösteriyorlar. Yahu bu şark çakalları ne zaman bitecek çok merak ediyorum.
-
03 Haziran 2018, 16:55
Zaten Adamın deneyip denemediğini de bilmiyorum. Bakım esnasında orada yoktum. Internetten video baktım biraz, ns150 için montaj yapan yok galiba. Kafam bozulmaya başladı, en Son kendim yapacağım galiba bunu da diğer tüm işlemleri de.
Cloud un sözünü dinleyip ns200 alsaydım Keşke.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)