Ben de alacağım ikinci bir söz de benden.
Ben de alacağım ikinci bir söz de benden.
Gösterişli bir motor ama sıkıntılı. Dijital saat her açışta sıfırlanıyor. Neredeyse marşa bir basışta çalışmıyor. Yolda giderken stop ediyor, ısınmamışsa stop ediyor. Amortisörü de çok sert. Çukurlarda çok sarsıyor. Görüntüsüne aldandım ama pek memnun kalmadım.
Arkadaşlar fuar'da ön siperlik satan stand olur mu? Ucuza alma şansımız olursa bekleyeceğim fuarı. Yoksa rüzgarlık kırıldığından beridir motorla cebelleşmekten gına geldi açıkçası. Bu arada Kabataş Buz Motor lastik fiyatlarında indirim yapmış. Benim gibi Lastik alma arifesinde olanlara duyurulur...
Artık gına geldi pulsarın soğuk havada akü yetersizliğinden. Ben buna kaliteli akü taksam be değerlerde olmalıdır? Saat resetlemesinden geçtim. Adam akıllı gösterge bile çalışmıyor. Ekranda 888888 yazıp yanıp yanıp sönüyor. Dandik dundik alt tarafı km, devir ve benzini gösterecek. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Saati kullanma işini uzun zaman önce bıraktım.
Selamlar arkadaşlar pulsarımı aldım aranıza katıldım ismim Furkan Adanadayım Öğrenci - Mc Donald’s çalışanıyım.
Var kardeşim https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-yedek-parca-pulsar-ns200,ns150,rs200-akrapovic-performans-egzoz-seti-full-487102525/detay/
Arkadaşlar motoru çalıştırdıktan sonra ses düzensiz geliyor. Sanki yarım saniye gaz açıp kapanıyor ses bi yavaşlıyor bi artıyor (devir saati 1-1.5 arası gidip geliyor)bugün 10.000 bakımına gittim söyledim normal ısınınca geçer dedi ama geçmiyor. Onun dışında çalıştırınca ince bi tiz ses geliyor motora elektiriği verdiğimiz zaman ki ses gibi ama onun daha incesi başına gelen var mı acaba?
Evet kardeşim benim başıma 2 ay önce falan geldi bende soğuk hava devir dalgalanması oluyordu sanki gaz kolunu çeviriyormuşum gibi bende soğuktan diye düşündüm geçmeyince servise gittim ve enjenksyon bağlantı yerini sıktılar ve yazılım attılar sonra bir daha olmadı.
Ses>Enjeksiyon sesi. O ses bittikten sonra marş'a basacaksın.
Devir dalgalanması> Motor soğukken yapıyor evet. Motor hindistan şartlarına göre üretildiği için buradaki havalar soğuk geliyor ve beyin ona göre ayarlamaya çalışıyor. Isındıktan sonra da geçiyor. Yazın da bunun gibi sorunları yapmıyor. Kolay kolay fan bile açmıyor bendeki makine.
Sen keyfine bak. Motorunun kıymetini bil. Çünkü yeni motor almak tamamen zengin işi olmaya başladı.
Korkulacak bişey yok
Arkadaşlar yavaş hizda motoru yatırdım ardindan kaldirdim denge sensöründen dolayı calismadigini düşündüm once ama marş hiç basmiyordu sonra her tarafı kontrol ettim en son sigortalardan birini değiştirince marş alip çalıştı fakat tam binip gidicem birden komple elektrik gitti hiçbirşey yok ne ışık ne başka birşey sebebi ne olabilir acil yardım edin
Pulsar a birde bu şekilde bakın. Fuarın ilk gününden.
Vites boşa geçmiyor duran halde
Hareket halinde vites boşa geçiyor birde motor stop halinde
Debriyaja basınca rolanti devrine düşmüyor
Garantiden yaparlar mı bunu?
Arkadaşlar pulsarınıza elcik ısıtma olarak ne taktınız? Motoru satmamaya karar verdiğimden beridir ufak tefek gerek gördüklerimi takma konusuna karar verdim
Bu motordaki yağ sızdırmanın(terleme) ilerleyen dönemlerde masraf çıkarma ihtimali var mı? Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Mesela neresinden sızdırıyor?
valla tam olarak bilmiyorum şu silindir üzerindeki boru ya da kablo her neyse (sol taraftaki) dibinden sızıntı var. Motor 2014 model bu hafta satışını almayı düşünüyorum.
Geçiştirilecek bir konu değil. Bir baktırın derim. Motora pompalanan yağın basıncı kaçak nedeniyle düşüyorsa yetersiz yağlama nedeniyle motor aşınması artabilir. Bajaj benzerlerine göre aynı hacimde fakat epey daha güçlü bir motor üretmeyi başardı. Fakat bu sorunlar giderilmezse sağlanan fazla gücün hiç bir değeri olmaz.
Sormamın sebebi nereden kaçırıyor die? Benim gibi bazılarımız zinciri çok yağlamaktan sol taraftan, ön dişlinin oradan motor ısınınca yağ damlatması gibi görünmesi. Bence servise götür bir baktır. Yağsız kalmak = motorsuz kalmak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
Linkini yollamanız mümkün müdür acaba? Memnunsanız, bozulmadıysa direk ondan alayım. Malum mart ayı geldi. Kazma kürek yakmak istemiyorum :(
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (2 üye ve 34 misafir)