Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Ocak 2018, 19:33
https://hizliresim.com/G9nEDb
Motoru sağ sağlim eve getirebildim (ilk vitesli tecrübem - scooterden sonra)
Ilk izlenimlerim olarak motor bana çok atık geldi. Kalkışlarda bir iki kez istop ettirdim henüz gaz debriyaj ayarını tam yapamıyorum
Hafiften zırıltı olduğunu duydum sağ bacagimla kavrayınca susuyor ama dizlik takılı olduğundan çizilir diye uzak durdum. (Alıştım sayılır gene dizlikleri rafa kaldiracam gibi görünüyor.)
Lastikler suanlik riskli gibi gelmedi ama tabi çok korkarak ıslak yerlerden gectim ve sert viraja girmedim. Ilerde değiştiririm olmadi.
Şimdilik bu kadar. Tavsiyeleriniz varsa ilk vitesli kullanıcısı olarak tavsiyelere açığım.
Hayırlı akşamlar.
Reklamlar
-
06 Ocak 2018, 20:56
Crazy Motors adlı üyeden alıntı
https://i.hizliresim.com/G9nEDb.jpg
https://hizliresim.com/G9nEDb
Motoru sağ sağlim eve getirebildim (ilk vitesli tecrübem - scooterden sonra)
Ilk izlenimlerim olarak motor bana çok atık geldi. Kalkışlarda bir iki kez istop ettirdim henüz gaz debriyaj ayarını tam yapamıyorum
Hafiften zırıltı olduğunu duydum sağ bacagimla kavrayınca susuyor ama dizlik takılı olduğundan çizilir diye uzak durdum. (Alıştım sayılır gene dizlikleri rafa kaldiracam gibi görünüyor.)
Lastikler suanlik riskli gibi gelmedi ama tabi çok korkarak ıslak yerlerden gectim ve sert viraja girmedim. Ilerde değiştiririm olmadi.
Şimdilik bu kadar. Tavsiyeleriniz varsa ilk vitesli kullanıcısı olarak tavsiyelere açığım.
Hayırlı akşamlar.
Motor cizilir diye dizlik takmamak nedir dizlerin geleceği bolgeye pad yapıştırabilirsin çizilme sorunu ortadan kalkar yada deri depo kılıflarıda bir başka çözüm olur hiç birşey senden kıymetli değildir unutma cana geleceğine mala gelsinr birde koruma demirlerini değiştirmeni tavsiye ederim çünkü o demirler kendi kendine bile kırılabiliyorlar kaldıkı korumasını sen düşün olası bir durumda lastikleri değiştirmeni öneririm bütcen yoksa çok sakin kullanmaya çalış zira o lastikler kış aylarında berbatlar ıslakta hemen kayıyorlar motosikletin hayırlı olsun birbirinize zaman tanıyın alışma sürecinde limitleri zorlamamanızda fayda olacaktır
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
08 Ocak 2018, 16:46
Selamınaleyküm arkadaşlar iyi günler. 2014 model 32 binde ns 200 üm var ancak son 2 aydır motor çok çekişten düştü. Öyleki düz yolda 120 km yi geçemez oldu ve muazzam bir yakıt artışı var böyle bir durum yaşayan sıkımtıyı çözen varmı aranızda. Yani kaçıncıya tamircciye gidiyor hala bir gelişme yok
-
08 Ocak 2018, 21:48
Onurarabaci adlı üyeden alıntı
Selamınaleyküm arkadaşlar iyi günler. 2014 model 32 binde ns 200 üm var ancak son 2 aydır motor çok çekişten düştü. Öyleki düz yolda 120 km yi geçemez oldu ve muazzam bir yakıt artışı var böyle bir durum yaşayan sıkımtıyı çözen varmı aranızda. Yani kaçıncıya tamircciye gidiyor hala bir gelişme yok
Valla benim motorda uzun zamandır dediğin şekilde 5 de 135 6 ya çekiyom hızlanıcağına yavaşlıyor 120,124 km de kalıyor bu arada benimde yakıt müthiş arttı full depo ile sakin kullanımda 400 450 km arası gidiyorken şimdi kısa mesafe işe git gel yapıyorum 154 km de depo yarı göstergede 200 250 km anca gider oldu anlam veremedim Eğim aşağı dışında hızlanması çok zor ara ara bişey oluyor uzuyor gene önceleri rüzgara karşı 154 gördüm düzde 155 160 yapan motor gitmiyor şimdi 2015 model benimde ya bujileri söktürüp baktıracağım birinde sıkıntı falan varmı diye temiz çıkarsa pompadan şüpheleniyorum ona yoğunlaşıcam
-
08 Ocak 2018, 23:45
Norton772 adlı üyeden alıntı
ne kadar anti bajaj yorumu varsa sana ait arkadas. madem sevmiyorsun girme bu konuya. ben bu motoru su an kullanmiyorum ama her yerde senin bu negatif yorumlarini gormekten biktim sen bikmadin. antipatik oldun farkindamisin?
Siz bacaci alip bas taci ettikce ben gorduklerimi yazicam ki yeni baslayacaklara yazik olmasin anladin mi pek aristokrat pulsar sevici sempatik kardes.
Adamlarin motorlari gitmiyormus ust mesajda bi el ati verde gitsin madem cok ovuyosun haybeye cozum de bulursunuz belki bu beta versiyon motorlara.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
09 Ocak 2018, 08:10
Norton772 adlı üyeden alıntı
ne kadar anti bajaj yorumu varsa sana ait arkadas. madem sevmiyorsun girme bu konuya. ben bu motoru su an kullanmiyorum ama her yerde senin bu negatif yorumlarini gormekten biktim sen bikmadin. antipatik oldun farkindamisin?
abi şuna cevap dahi verme. emin ol artık kimse sallamıyor bunu. kendi kendine ötüp duruyor sağda solda. herkes ne çeşit olduğunu gördü anladı. yeni başlayanlara yazık olmasınmış. yav bunun yazdıklarını okuyan bunu iplemiyor zaten :D insanlar yazdıklarını kaale alıyor zannediyor sadece :D gülün geçin boşverin
-
09 Ocak 2018, 09:35
enescanatar adlı üyeden alıntı
abi şuna cevap dahi verme. emin ol artık kimse sallamıyor bunu. kendi kendine ötüp duruyor sağda solda. herkes ne çeşit olduğunu gördü anladı. yeni başlayanlara yazık olmasınmış. yav bunun yazdıklarını okuyan bunu iplemiyor zaten :D insanlar yazdıklarını kaale alıyor zannediyor sadece :D gülün geçin boşverin
sen kimsin :D burda kim kimi sallıyor sallamıyor analizi mi yapıyosun ?
ben sallanma yaşımı çoktan doldurdum evlat sen sallan yerime :D
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
09 Ocak 2018, 11:23
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
sen kimsin :D burda kim kimi sallıyor sallamıyor analizi mi yapıyosun ?
ben sallanma yaşımı çoktan doldurdum evlat sen sallan yerime :D
işte söylediklerimin özeti bu cevap :D 13- yaş konuşuyorsun dostum burası sana ağır geliyor
-
10 Ocak 2018, 09:34
Siz bacaci alip bas taci ettikce ben gorduklerimi yazicam ki yeni baslayacaklara yazik olmasin anladin mi pek aristokrat pulsar sevici sempatik kardes.
Adamlarin motorlari gitmiyormus ust mesajda bi el ati verde gitsin madem cok ovuyosun haybeye cozum de bulursunuz belki bu beta versiyon motorlara.
öncelikle fikirlerine saygı duyuyorum arkadaşım ;
fakat şikayet tabi ki olacak her motorda şikayet var , yok titreşim var , yok hızlanması iyi değil,yok çok yakıyor her kötü bir yorumda firmayı kötülemek yanlış . ben mesela çok memnunum titreşim var mı ! var evet ama motor kullanıyorsan kusura bakma ama titreşime şikayet etmeyeceksin. çok yakıyor olayına gelirsek ben 50 tl ye 310 km yol yapıyorum eğer zorlarsam devirlerde 290 km filan yapıyor ki buda gayet iyi bir rakam zorlamaz isem 330 km yaptığını bile gördüm, hızlanma olayına gelirsek 135-140 km hız bence gayet makul ki kış ayındayız rüzgar motorun ısınma süresi vs gibi etkenleri göz ününe alırsak şu an için makul bir hız evet yaz ayındaki kadar seri değil ama ben 100 kiloyum kardeşim 110 kilo ikimizde 1.90 boyundayız artçı ile bindiğmde bie çok rahat 125-130 km hızı gördüm sence bu hızlanmıyor demek midir ! evet bazı sıkıntıları var ama her motorda olduğu gibi bu olaya öyle bakmak lazım biraz ön yargılardan kurtulup yorum yapmak daha doğru olur.ben aktif bir kullanıcı olarak yorum yapıyorum ve bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi motor olduğunu düşünüyorum.
BLACK EAGLE MOTOVLOG
https://www.youtube.com/channel/UCGkYhbOkfNZpY4QHUHItjGg
-
10 Ocak 2018, 09:50
JOHNDOSAY adlı üyeden alıntı
fakat şikayet tabi ki olacak her motorda şikayet var , yok titreşim var , yok hızlanması iyi değil,yok çok yakıyor her kötü bir yorumda firmayı kötülemek yanlış . ben mesela çok memnunum titreşim var mı ! var evet ama motor kullanıyorsan kusura bakma ama titreşime şikayet etmeyeceksin. çok yakıyor olayına gelirsek ben 50 tl ye 310 km yol yapıyorum eğer zorlarsam devirlerde 290 km filan yapıyor ki buda gayet iyi bir rakam zorlamaz isem 330 km yaptığını bile gördüm, hızlanma olayına gelirsek 135-140 km hız bence gayet makul ki kış ayındayız rüzgar motorun ısınma süresi vs gibi etkenleri göz ününe alırsak şu an için makul bir hız evet yaz ayındaki kadar seri değil ama ben 100 kiloyum kardeşim 110 kilo ikimizde 1.90 boyundayız artçı ile bindiğmde bie çok rahat 125-130 km hızı gördüm sence bu hızlanmıyor demek midir ! evet bazı sıkıntıları var ama her motorda olduğu gibi bu olaya öyle bakmak lazım biraz ön yargılardan kurtulup yorum yapmak daha doğru olur.ben aktif bir kullanıcı olarak yorum yapıyorum ve bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi motor olduğunu düşünüyorum.
Fiyat olarak alınabilecek en iyi motor değil! artık değil, ecnebiler, not anymore der buna.
Söylediklerim yanlış anlaşıldı sanırım, üstteki mesajda gitmediği söyleyen arkadaşlar var dedim,
mesele o değil sürekli bir yakarış dolu sayfalara çözüm üretmek yerine üzerini kapatıp fütursuzca markayı göklere çıkaran bazı şahsiyetler,
kendilerini belli ediyolar zaten. Kim kimdir buradaki misyonu nedir açıklığa kavuşacak illaki
pulsarınla bir ömür sorunsuz tertemiz keyifli sürüşler yapmanı dilerim.
-
10 Ocak 2018, 10:10
JOHNDOSAY adlı üyeden alıntı
Burda mevzu gitmeyen motorun gitmesini beklemek değil ben bu motorla 2 kişi çanakkaleye gittim artı yükümüzde vardı 155-160 ları gördüm o yükle şuan tek kişiyle cidden gitmiyor eğim aşağı gidiyor düzde yığılıp kalıyor 6 vites neredeyse yok oldu şuanki tek farkı deviri rahatlatmak 5 de 135 km hıza kadar gidiyor ama 6 ya çeksen hızlanmadığı gibi 120 lere kadar düşüyor bir diğer sorun ise yakıt tüketimi full depo hemde tepeleme doldurmama rağmen şuan 2 çizgi kalmış durumda ve 163 km de motor anlam veremedim bundan daha sakin kullanılamaz 10.000 bakımda sübab ayarı yaptılar akabinde stop etme sorunu yaşadım.başka bir servise gittiğimde sübab ayarının yanlış yapıldığını bundan dolayı stop ettiğini söylediler yeniden ayar yapıldı ve yazılım atıldı 2017 yazılımıymış ondan sonra stop etme yaşamadım yazılım ilemi ilgili acaba hızlanmaması çünkü euro 4 ns ler öyle yüksek hız yapamıyor diye söyleyenleri çok duydum bilemiyorum
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
10 Ocak 2018, 17:38
sen yaziyi nerenle okuyup cevapliyorsun bilmiyorum. dikkat edersen artik bajaj kullanmadigimi yazdim orada. kullandigim surecte bir sorun yasamadim ama yasayanlar var ve uzucu elbette. fakat bunu habire burda itici bir sekilde yazmak antipatik olmaktan oteye gitmiyor. bunu anlamak zor mu yoksa algida yetmezlik mi var? ben motoru ovmuyorum bu arada ama durduk yerde de yermiyorum cunku alip kullandim zamaninda ve sorun olmadan da sattim. su anda kullanmadigim bir urun icin neden anti bir yazi yazayim? bunun icin bir sebebim yok. fakat sen bunu bir misyon edinmiscesine yaziyorsun ve acayip itici oluyorsun. sadece bunu deyince bile bunu farkli noktadan algiliyorsun yazilan cevaplardan. neyse daha da bir sey yazmicam bundan da bir sey anlamadiysan.
-
11 Ocak 2018, 11:10
Konuyu değiştirmek adına:
Bir kaç gündür şunu fark ediyorum normalde yan ayaklık açıkken motoru çalıştırıyorum bu sürede de işte kaskımı dizliğimi falan takıyorum ısınırken. Soğuk havalarda ekran malumunuz gelmiyor. son bir kaç gündür şöyle yaptım yan ayaklığı kaldırdım motorun üzerindeyken motoru çalıştırdım ekranda "hds" tarzı yazılar çıkıp 1-2 saniye içinde ekran geldi. yan ayaklık açıkken ekran 1-2 dk içerisinde geliyordu ama ayaklık kapalıyken daha kısa sürede geldi :D
Sizce basit bir tesadüf mü yoksa gerçekten ayaklık kapalıyken ekran daha hızlı mı geliyor? Deneyenler oldu mu?
Bu arada bir kaç sayfa önce bir arkadaş yazmıştı trip 1 de bırakıyorum ekran gitmiyor diye ben onları da denedim ama açılma süresinde bir değişiklik olmadı.. ama yan ayaklığın etkisi var bence :D bi deneyin derim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------
bir zamanlar burada da paylaşmıştım gaz kesme sorunu yaşamıştım geçen sene. sizin dediğiniz olaylar oluyordu yani 6. vites ölüydü ve motor gitmiyordu. benzin-hava sensörünü (bunun gibi bir sensördü ya da) değiştirdiler düzelmişti. isterseniz bu sensörlere de bir gösterin serviste.
Ayrıca ben şu an 280 km gidiyorum en fazla daha çok da gitmiyorum ama agresif kullanıyorum. kötü bir oran değil
-
11 Ocak 2018, 11:44
gokertutas adlı üyeden alıntı
Konuyu değiştirmek adına:
Bir kaç gündür şunu fark ediyorum normalde yan ayaklık açıkken motoru çalıştırıyorum bu sürede de işte kaskımı dizliğimi falan takıyorum ısınırken. Soğuk havalarda ekran malumunuz gelmiyor. son bir kaç gündür şöyle yaptım yan ayaklığı kaldırdım motorun üzerindeyken motoru çalıştırdım ekranda "hds" tarzı yazılar çıkıp 1-2 saniye içinde ekran geldi. yan ayaklık açıkken ekran 1-2 dk içerisinde geliyordu ama ayaklık kapalıyken daha kısa sürede geldi :D
Sizce basit bir tesadüf mü yoksa gerçekten ayaklık kapalıyken ekran daha hızlı mı geliyor? Deneyenler oldu mu?
Bu arada bir kaç sayfa önce bir arkadaş yazmıştı trip 1 de bırakıyorum ekran gitmiyor diye ben onları da denedim ama açılma süresinde bir değişiklik olmadı.. ama yan ayaklığın etkisi var bence :D bi deneyin derim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------
bir zamanlar burada da paylaşmıştım gaz kesme sorunu yaşamıştım geçen sene. sizin dediğiniz olaylar oluyordu yani 6. vites ölüydü ve motor gitmiyordu. benzin-hava sensörünü (bunun gibi bir sensördü ya da) değiştirdiler düzelmişti. isterseniz bu sensörlere de bir gösterin serviste.
Ayrıca ben şu an 280 km gidiyorum en fazla daha çok da gitmiyorum ama agresif kullanıyorum. kötü bir oran değil
Merhaba
Öncelikle ekran sorunun iki farklı çeşidi var biri kontak açıkdığında hiç gelmeyip ısınınca gelmesi bende bu durum yok ikinciside kontak açılıyor herşey geliyor mars basınca ekran gidiyor.Bende o şekilde yaptım trip 1 muhabbetini bir yerde görmüştüm muhtemel grup sayfasında falan oradan aklımda kalmış denedim şimdiye kadar sorun olmadı senin ayaklık durumada tesadüf gibi görünsede tesadüf olmayabilir denemek lazım sonuçta ayakta sensör var bi şekilde ilk açtığında akım çekiyor beyne komut vs gönderiyor buda ilk anda ekrana giden akımıda etkileyebilir kontak açınca birçok parça akım çekiyor sonuçta.
Yakıt tüketimi cidden beni üzdü yani agresif kullanımda anca bu kadar gidiyordum şuan açırı sakin kullanıyorum oranları kıyasladığımda çok ciddi yakıt sarfiyatı söz konusu deneme yanılma ile çözülecek işse ciddi maliyet sensör pahalı hadi aldın düzelmedi pompa çıkarsa ikisi kafadan 1000 lira ama muadil kullanırım araba oksijen sensörü uyuyormuş birtane modelin 160 liramı ne fiyatı varmış pompayıda bi şekilde uydururum o kadar paraya yazık günah ama sorunu bulmak lazım önce
-
11 Ocak 2018, 19:21
Merhaba arkadaşlar, 2016 model bir pulsar alarak aranıza katıldım.
Yedek parça için önerebileceğiniz bir internet sitesi var mı?
Bujileri ngk mı, bosch mu tercih etmeliyim?
-
11 Ocak 2018, 19:45
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, 2016 model bir pulsar alarak aranıza katıldım.
Yedek parça için önerebileceğiniz bir internet sitesi var mı?
Bujileri ngk mı, bosch mu tercih etmeliyim?
Hayırlı olsun, Çorum da Kalyoncu motor, adana da stilmotor var, buji orjinale devam et.
-
12 Ocak 2018, 11:06
ayzek adlı üyeden alıntı
Merhaba
Öncelikle ekran sorunun iki farklı çeşidi var biri kontak açıkdığında hiç gelmeyip ısınınca gelmesi bende bu durum yok ikinciside kontak açılıyor herşey geliyor mars basınca ekran gidiyor.Bende o şekilde yaptım trip 1 muhabbetini bir yerde görmüştüm muhtemel grup sayfasında falan oradan aklımda kalmış denedim şimdiye kadar sorun olmadı senin ayaklık durumada tesadüf gibi görünsede tesadüf olmayabilir denemek lazım sonuçta ayakta sensör var bi şekilde ilk açtığında akım çekiyor beyne komut vs gönderiyor buda ilk anda ekrana giden akımıda etkileyebilir kontak açınca birçok parça akım çekiyor sonuçta.
Yakıt tüketimi cidden beni üzdü yani agresif kullanımda anca bu kadar gidiyordum şuan açırı sakin kullanıyorum oranları kıyasladığımda çok ciddi yakıt sarfiyatı söz konusu deneme yanılma ile çözülecek işse ciddi maliyet sensör pahalı hadi aldın düzelmedi pompa çıkarsa ikisi kafadan 1000 lira ama muadil kullanırım araba oksijen sensörü uyuyormuş birtane modelin 160 liramı ne fiyatı varmış pompayıda bi şekilde uydururum o kadar paraya yazık günah ama sorunu bulmak lazım önce
Ben iki ekran sorununu da yaşıyorum aslında bazen kontağı çevirdiğimde ekran hiç gelmiyor, bazen de ekran geliyor marşa basınca gidiyor ama bugün de denedim dediğiniz gibi muhtemelen ekran akımından yiyor yan ayaklık, ayaklık kapalıyken ekran hemen geliyor :D çözüm değil ama günü kurtarıyor işte
benim bu sensör olayı garanti içinden yapılmıştı, eğer sizdeki sorun da aynıysa bence garanti içinden yapılması gerekiyor sonuçta kullanıcı hatası olacak bir şey değil bence ustaya bir sorun bu konuyu
-
15 Ocak 2018, 22:09
Bugün depoyu fulledim göstergede iki çizgi vardı hala 165 km de depoyu tepeleme doldurdum bir önceki dolumda aynı şekildeydi
9.6 litre yakıt aldı litre fiyatı 5.570 kabaca hesap yaparsak
9.6 x 5.570 : 53,472 tl
53,472 / 165 : 0,324072727272727 kuruş km başına
0,324072727272727 x 100 : 32,40727272727273 tl
32,40727272727273 / 5.570 : 5,818181818181818 lt
Yani sakin kullanımda km de 32 kuruş yakmış 100 km deki yakıt tüketimim 5.8 litre oldukça fazla acaba dedim göstergedemi sorun var ama tüketime bakınca sorun başka gibi hani zorlasam falan km de 50-60 kuruş rahat yakacak bakalım sorunu ne çıkacak mt07 yi böyle kullansam daha az yakar baştan sona kontrol ettirmek istiyorum tavsiyeye açığım
-
15 Ocak 2018, 23:04
ayzek adlı üyeden alıntı
Bugün depoyu fulledim göstergede iki çizgi vardı hala 165 km de depoyu tepeleme doldurdum bir önceki dolumda aynı şekildeydi
9.6 litre yakıt aldı litre fiyatı 5.570 kabaca hesap yaparsak
9.6 x 5.570 : 53,472 tl
53,472 / 165 : 0,324072727272727 kuruş km başına
0,324072727272727 x 100 : 32,40727272727273 tl
32,40727272727273 / 5.570 : 5,818181818181818 lt
Yani sakin kullanımda km de 32 kuruş yakmış 100 km deki yakıt tüketimim 5.8 litre oldukça fazla acaba dedim göstergedemi sorun var ama tüketime bakınca sorun başka gibi hani zorlasam falan km de 50-60 kuruş rahat yakacak bakalım sorunu ne çıkacak mt07 yi böyle kullansam daha az yakar baştan sona kontrol ettirmek istiyorum tavsiyeye açığım
merhabalar, fazla yakıta sebep olabilecek bir kaç şey var;
-Tekerleriniz gerektiği kadar rahat dönebiliyor mu? frenlerin kontrolsüzce tutması yada rulman dağılması gibi bir problem var mı?
-Hava filtreniz temiz mi? Bujileriniz iti durumda mı?
-Motor FI arızası veriyor mu? oksijen sensörünün bozulması fazla yakıt yakılmasına sebep olur?
-
15 Ocak 2018, 23:22
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
merhabalar, fazla yakıta sebep olabilecek bir kaç şey var;
-Tekerleriniz gerektiği kadar rahat dönebiliyor mu? frenlerin kontrolsüzce tutması yada rulman dağılması gibi bir problem var mı?
-Hava filtreniz temiz mi? Bujileriniz iti durumda mı?
-Motor FI arızası veriyor mu? oksijen sensörünün bozulması fazla yakıt yakılmasına sebep olur?
Motor 11.150 km de 9.500 de 10 bin bakımı yapıldı herhangi bir arıza uyarısı vs yok herşey normal görünüyor bazen motor kasılıyormuş gibi oluyor birde çekme yapar gibi oluyor direksiyon hareketinde herhangi bir takılma yok lastiklerin turunu kontrol etmem lazım ona birley diyemeyeceğim daha önceki yorumlarımda 6 vites güç kaybımın olduğu yazdım hızlanma sorunum var hava filtresi bakımda değişti çıkanda kirli değildi zaten önerilerinizi kontrol edeceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
Hatta yarın işe giderken ön fren kullanmayayım diskte ısınma olup olmadığa balarım ısınıyorsa sürtünme var demektir dönüşte ise tam tersini yapar arka diskide kontrol ederim sabahta yoka çıkmadan lastik turuna bakarım herhangi bir zorlanma varmı diye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)