Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    boora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motoruma serviste subap ayarı yapıldıktan sonra eskiden 3-4kez stop ediyordu ise şimdi günde 3-4 kez stop eder oldu. İnatla ondan değil diyorlar. Bende vazgeçtim stop ettiği yerde veriyorum tekrar marşı devam ediyorum. O yüzden bence 2 kez düşünün ayar yaptıracaksanız
    Ben kendim yaparım yaparsam. Yalnız değerlerini bilmem lazım egzoz ve emmenin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motoruma serviste subap ayarı yapıldıktan sonra eskiden 3-4kez stop ediyordu ise şimdi günde 3-4 kez stop eder oldu. İnatla ondan değil diyorlar. Bende vazgeçtim stop ettiği yerde veriyorum tekrar marşı devam ediyorum. O yüzden bence 2 kez düşünün ayar yaptıracaksanız
    Subap ayarınızı tekrar kontrol ettirin ve bu işlemi motor tamamen soğuk iken yapmasını sağlayın.
    Egzoz 8, emme 5 olacak şekilde yaptırın.
    boora bunu beğendi.

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    Anlas tournee marka lastik kullanan var mı ? Almayı düşünüyorum olumsuz yorum görmedim daha. Kullanan varsa performansı hakkında bilgilendirirse sevinirim

aokuyumcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF280 mod
    selam
    ben honda cbf 250 de anlas tournee lastik kullanıyorum, taktıralı 2 ay olmuştur 1- 2 bin km civarında yaptım, mevsimden dolayı motoru çok sık kullanmıyorum. islak yolda, kuru yolda, çsmurlu- sulu yolda kullandım kayma veya bir dengesizlik yaşamadım . yumuşak, soğukta sertleşmeyen kolay ısınan bir lastik çok yüksek hızlar da virajlar da diz sürtmeyeceksen veya araziye girmeyeceksen memnun kalırsın.
    boora bunu beğendi.

Crazy Motors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS ABS (2017)
    Merhabalar,
    Yeni motor alma arefesindeyim ama aklima takilan bu soğuk havalarda göstergenin geç gelmesi olayı 2017 abs'li 200NS'lerde de varmı?
    Saticiyla konuşmamızda gösterge resetleme ve sogukta geç açılma sorunu duzeltildi dedi ama emin olamadım.
    Malum havalarda soğudu ve konu hakkında guncel tecrübelerinizi aktarabilirmisiniz?
    Teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı Crazy Motors adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    Yeni motor alma arefesindeyim ama aklima takilan bu soğuk havalarda göstergenin geç gelmesi olayı 2017 abs'li 200NS'lerde de varmı?
    Saticiyla konuşmamızda gösterge resetleme ve sogukta geç açılma sorunu duzeltildi dedi ama emin olamadım.
    Malum havalarda soğudu ve konu hakkında guncel tecrübelerinizi aktarabilirmisiniz?
    Teşekkürler.
    Bu paralara başka absli 200cc motor alamayacağınız için gösterge resetleme problemini fazla kafaya takmamanızı öneririm.

Motosikleti
    Alıntı Boldpilot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu paralara başka absli 200cc motor alamayacağınız için gösterge resetleme problemini fazla kafaya takmamanızı öneririm.
    Aslında resetlemeden çok soğuk havada gösterge panelinin geç kendine gelmesine takildim. Okuduğum yorumlarda 3 5 10dk da kendine geliyormuş hava soğuksa.

Bu durum halen devam ediyor mu yenilerinde?

Fiyat yönünden bu motoru tercih edeceğim dediginiz gibi.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Ben 4,5 gündür gösterge ile sorun yaşamadım tesadüfmü bilemedim daha önce bi yorumda denk gelmiştim hem denedim odo da bırakıyordum hem bir kaçgündür trip1 de kontağı açıyorum ekran sorunsuz geliyor 10 saniye kadar bekledikten sonra çok hafif gaz verip mars yapıyorum saniyesinde çalışıyor gaz vermeden yaptığımda bazen çalışıyor normalde sadece marş ile çalışıyordu ama bu havalarda ilk marsta4,5 saniyede çalışıyor 3 saniye kadar marş alınca ekran sıfırlıyordu yada 3 saniye geçmeyecek şekilde mars basıp 2 denememde çalışıyordu birde bu şekilde denemenizi öneririm gerçekten işe yarıyormu yoksa tesadüfmü öğrenmiş oluruz gazı çok ufak verin 2000 deviri 2500 deviri geçmeyecek kadar zaten çalıştırıyorum 2000 devirde gazı kesiom soğuk olduğu için bi süre 2000 devirde çalışıyor sorun olacağını sanmıyorum

Motosikleti
    2017 abs li versiyonda bu sorunlar düzeltildi diyerek satıcı beni kandırıyormu bilemedim.
    8 yıldır 150Zat kullanıcısı olarak bu motor bana şahane gelmişti ve fiyatida iyiydi.
    Açıkçası kafam karışık şuan

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    2017 abs li versiyonda bu sorunlar düzeltildi diyerek satıcı beni kandırıyormu bilemedim.
    8 yıldır 150Zat kullanıcısı olarak bu motor bana şahane gelmişti ve fiyatida iyiydi.
    Açıkçası kafam karışık şuan
    Bişeyin düzeldiği yok. Düzelmez de, canını emanet ediyosun, abs varmışmış tey allahm :D
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    Göstergedeki resetleme harici sıkıntı yok.benimki 2016 model. 2017 geliştirilmiş hali. Ybr den geçtim. Çokta memnunum duruşu gidişi çekişi gayet tatminkar

serconline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt25 ABS
    Arkadaşlar 2018 fiyat listesi açıklanmadımı ?

İnternette bulamadım

07DFB18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND DİNK 150 ,tvs pep,TVS APACHİ 150
    ismi lazım değil bir bayi den bu gün 10700 (2017 yeni kasa) fiyat teklifi verildi,10500 teklif ettim bakalım cevap bekliyorum.

Motosikleti
    Yamaha Mt25 ABS
    kardeşim o motorun boş hali o para arka tutacakları orta sehpa bile yok yani üstünde hepsini içine kattığın zaman zaten gene eski fiyatına denk geliyor

07DFB18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND DİNK 150 ,tvs pep,TVS APACHİ 150
    Alıntı serconline adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim o motorun boş hali o para arka tutacakları orta sehpa bile yok yani üstünde hepsini içine kattığın zaman zaten gene eski fiyatına denk geliyor
    arka tutacağı yok mu ?

Motosikleti
    Yamaha Mt25 ABS
    Alıntı 07DFB18 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arka tutacağı yok mu ?
    Arka tutacağıda geç koruma demirleri orta sehpa arka tutacak bunların hiç birini koymuyorlar motorun üstüne ondan sonra piyasanın altın veriyuorlar
    Gerçek güç sıçrayışta değil , sarsılmaz duruştadır .

JOHNDOSAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    öncelikle merhaba ;
    ekran sorunu hakkında evet soğuk havalarda ekran ilk açılışta gelmiyor sorduğumda ekran direk geldiğinde ekranı yakma olabilir ondan dolayı kendini korumaya alıyor dediler ki bana mantıklı geldi, bu dediğim olay 10 15 dk değil 3-5 saniyelik bir olay sadece kendini resetliyor. kronik sorun yok öyle abartılan şeylere sinir oluyorum beğenmiyorsanız satın arkadaş kullanmayın kimse zorla vermiyor motoru , bir kere bu fiyata bu kalite çok iyi motor 3 ve 4 üncü viteslerde şahlanıyor resmen hisettirdiği inanılmaz artçı ile bile mükemmel bir performans sergiliyor alacak arkadaşlara tavsiyem sıfırları zamlandı 2 el 5-10 bin km arası bir pulsar almanızı tavsiye ederim ha sıfır alacaksanız bütçeniz varsa düşünmeyin alın ama 2 elde gayet mantıklı.
    benim pulsar 200 ns ile ilgili tek sıkıntım var oda ses sorunu ön taraf plastik olduğundan tek silindir motorda ses geliyor yalıtım yok oda biraz sinir bozuyor onun haricinde gayet güzel bir motor.
    [IMG][/IMG]

Motosikleti
    Alıntı JOHNDOSAY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle merhaba ;
    ekran sorunu hakkında evet soğuk havalarda ekran ilk açılışta gelmiyor sorduğumda ekran direk geldiğinde ekranı yakma olabilir ondan dolayı kendini korumaya alıyor dediler ki bana mantıklı geldi, bu dediğim olay 10 15 dk değil 3-5 saniyelik bir olay sadece kendini resetliyor. kronik sorun yok öyle abartılan şeylere sinir oluyorum beğenmiyorsanız satın arkadaş kullanmayın kimse zorla vermiyor motoru , bir kere bu fiyata bu kalite çok iyi motor 3 ve 4 üncü viteslerde şahlanıyor resmen hisettirdiği inanılmaz artçı ile bile mükemmel bir performans sergiliyor alacak arkadaşlara tavsiyem sıfırları zamlandı 2 el 5-10 bin km arası bir pulsar almanızı tavsiye ederim ha sıfır alacaksanız bütçeniz varsa düşünmeyin alın ama 2 elde gayet mantıklı.
    benim pulsar 200 ns ile ilgili tek sıkıntım var oda ses sorunu ön taraf plastik olduğundan tek silindir motorda ses geliyor yalıtım yok oda biraz sinir bozuyor onun haricinde gayet güzel bir motor.
    http://<a href="https://hizliresim.c...62.jpg</a></a>
    Tüm arkadaşların cevabı için teşekküler, cevabiniz için sizede ayrı teşekkür ediyorum

Bütçeme göre bu motor mantığıma yatmıştı. Ve aldım çok şükür teslim almaya gidiyorum şuan

Daha doğrusu burdaki yazılanlardan kafam karışmıştı ve beklemeye almıştım. Aslında kapora vermeden 11500 e (karta 11 taksit) uzun tür cami ve çanta demiri dahil anlaşmıştım.

Sonra fiyatlar zamanında 1 gün sonra gittim ilk 12bin 'den aşağı vermek istemediler sonra anlaştık vs deyince kapora vermedin deselerde madem söz verdik diyip aynı fiyata taksitli aldım.

Bu son şansım diyip aldım 200ns sonunda çünkü 150 zati sattıktan sonra herşey çok pahalanınca motoru almak bugüne nasip oldu.

Hayırlısı bakalım heyecanla gidiyorum almaya birazda tırsıyorum şu lastikler çok dandik muhabbetinden. O korkuyla tüm korumalillarimi aldım (5 yıl önceden kalma inşallah çürümemişlerdir) halbuki sadece task ve mont takarken

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    Tüm arkadaşların cevabı için teşekküler, cevabiniz için sizede ayrı teşekkür ediyorum

Bütçeme göre bu motor mantığıma yatmıştı. Ve aldım çok şükür teslim almaya gidiyorum şuan

Daha doğrusu burdaki yazılanlardan kafam karışmıştı ve beklemeye almıştım. Aslında kapora vermeden 11500 e (karta 11 taksit) uzun tür cami ve çanta demiri dahil anlaşmıştım.

Sonra fiyatlar zamanında 1 gün sonra gittim ilk 12bin 'den aşağı vermek istemediler sonra anlaştık vs deyince kapora vermedin deselerde madem söz verdik diyip aynı fiyata taksitli aldım.

Bu son şansım diyip aldım 200ns sonunda çünkü 150 zati sattıktan sonra herşey çok pahalanınca motoru almak bugüne nasip oldu.

Hayırlısı bakalım heyecanla gidiyorum almaya birazda tırsıyorum şu lastikler çok dandik muhabbetinden. O korkuyla tüm korumalillarimi aldım (5 yıl önceden kalma inşallah çürümemişlerdir) halbuki sadece task ve mont takarken
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın İnşallah. Yaza doğru iyi bir lastik alırsınız. Mrf olanlar çok kötü. Başka bir marka ile çıkıyormuş artık heralde onlar nasıl bilmiyorum. Hızlı veya lastiklere güvenerek viraj yapmadıktan sonra çokta sıkıntı çıkmaz

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bişeyin düzeldiği yok. Düzelmez de, canını emanet ediyosun, abs varmışmış tey allahm :D
    ne kadar anti bajaj yorumu varsa sana ait arkadas. madem sevmiyorsun girme bu konuya. ben bu motoru su an kullanmiyorum ama her yerde senin bu negatif yorumlarini gormekten biktim sen bikmadin. antipatik oldun farkindamisin?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (1 üye ve 27 misafir)