Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Aralık 2017, 20:39
Arkadaşlar gösterge ilk kontağı açtığım zaman gelmiyor. 5-10dk yol yapıyorum ondan sonra devir saati bir iki kımıldıyor. Yol kenarına çekip motoru stop edip tekrar açıyorum 5-10 sn sonra ekran geliyor. Aküyü değiştirdim 9 amper akü taktım yine aynı. Çözümü var mı
Reklamlar
-
24 Aralık 2017, 00:12
Çözümü falan yok. Ben her sabah motoru 2-3dk çalıştırıp ısıtıyorum. 2 ara gaz veriyorum. Gösterge düzelene kadar kapatıp tekrar çalıştırma işlemini tekrarlıyorum. Anladımki bu hintli kardeş 15 derecenin altında çalışmağı sevmiyor. Malum kendi iklimini özlüyor. Gösterge olmadan gidince de servis zamanını kaçırma gibi bir sorunsal oluşuyor ondan göstergeyi hep canlı tutmak benim için faydalı oluyor.
-
25 Aralık 2017, 13:53
boora adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar gösterge ilk kontağı açtığım zaman gelmiyor. 5-10dk yol yapıyorum ondan sonra devir saati bir iki kımıldıyor. Yol kenarına çekip motoru stop edip tekrar açıyorum 5-10 sn sonra ekran geliyor. Aküyü değiştirdim 9 amper akü taktım yine aynı. Çözümü var mı
Çözümü yok maalesef.. soğuk havalarda bunu yapıyor ısınana kadar 5-10 dk gösterge gelmiyor..
-
25 Aralık 2017, 15:13
gokertutas adlı üyeden alıntı
Çözümü yok maalesef.. soğuk havalarda bunu yapıyor ısınana kadar 5-10 dk gösterge gelmiyor..
Garantiden akü değişimi ile servisler çözüyorlardı bunu diye biliyorum servise gösterin derim bence bi motorunuzu
-
25 Aralık 2017, 15:54
Benim Pulsar'da gösterge sadece anlık olarak sıfırlıyordu. Gidip dakikalarca gelmediği hiç olmadı. Her hangi bir akü değişimi vs. de yapılmamıştı. Tüm kış sorunsuz kullanmıştım. Gösterge toplamda 5 kere resetlememiştir. Şans işi sanırım.
-
25 Aralık 2017, 21:10
Bendede 1 haftadır resetleme durumu baş göstermiş vaziyette buğun biraz araştırayım dedim çözüme ulaşmışmıdır diye ama bir videoda yorumları çeviri yaptım orada benzin deposunun altında bir telden bahsediyorlar o telden dolayı oluyor gibisinden bir yoruma denk geldim teli izole edince sorunun çözüldüğünden bahsediyordu.
Bu videoya denk geldim henüz yorum yapan olmamış ne yapmaya çalıştıklarınıda anlamadım göstergeye şaşemi verdiyorlar yoksa sorunumu gösteriyorlar anlayamadım açıkcası sorun o teldemi acaba araştırmaya devam ediyorum
-
25 Aralık 2017, 21:51
ayzek adlı üyeden alıntı
Bendede 1 haftadır resetleme durumu baş göstermiş vaziyette buğun biraz araştırayım dedim çözüme ulaşmışmıdır diye ama bir videoda yorumları çeviri yaptım orada benzin deposunun altında bir telden bahsediyorlar o telden dolayı oluyor gibisinden bir yoruma denk geldim teli izole edince sorunun çözüldüğünden bahsediyordu.
Bu videoya denk geldim henüz yorum yapan olmamış ne yapmaya çalıştıklarınıda anlamadım göstergeye şaşemi verdiyorlar yoksa sorunumu gösteriyorlar anlayamadım açıkcası sorun o teldemi acaba araştırmaya devam ediyorum
https://www.youtube.com/watch?v=_6vhz_cx5n0
Videoda anahtar olmadan çalıştırmayı gösteriyor bence. İngilizcem olmasada key anahtar demekti sanırım. Zaten videoda kontak anahtarı takılı değil
-
25 Aralık 2017, 22:11
boora adlı üyeden alıntı
Videoda anahtar olmadan çalıştırmayı gösteriyor bence. İngilizcem olmasada key anahtar demekti sanırım. Zaten videoda kontak anahtarı takılı değil
Olabilir bende önceki videodaki depo altındaki telden bahsedilince acaba onu şeyettiriyorlar diye paylaşmıştım kontak olabilir yüksek ihtimal
-
26 Aralık 2017, 09:20
[IMG][/IMG]
Arkadaşlar yağ filtresi değişince pulsar kaç lt yağ alıyor ? Bir videoda 1400 ml diyordu tam koydum gösterge camında fazla gözüküyor. Motor net bir gündür yatıyor yani 24 saatte süzülmüş yağ bu.
-
26 Aralık 2017, 10:48
harun27 adlı üyeden alıntı
Garantiden akü değişimi ile servisler çözüyorlardı bunu diye biliyorum servise gösterin derim bence bi motorunuzu
geçen kış garantiden değiştirdiler akümü bu sorun için, ama soğuk havalarda sıfırlamaya devam etti maalesef.. servise sordum kronik sorunu diyorlar çözüm bulamıyorlar..
hatta başka bir motorcu abi vardı yanımda "artık saç kurutma makinası tutacam göstergeye ısınsın diye" bir yöntem söylemişti şakayla aman denemeyin :D
-
26 Aralık 2017, 11:38
boora adlı üyeden alıntı
1,2 Litre alıyor.
-
26 Aralık 2017, 13:49
boora adlı üyeden alıntı
orta sehpada yağ kontrolü yapmayın sadece motoru düz tutabilmek için hafif destek alın, yağ değişim yapacağınız zaman tam boşaltma yaptığınıza emin olun ve yağ filtresini de değiştirin, arkadaş yazmış 1,2 veya 1,25ml koyman yeterli olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
gösterge gidip gelmesi ile ilgili sorunu gidermek için çalışma yapıldığı ve dönüş yapılacağı bilgisi yapıldı bekleyip göreceğiz.
-
26 Aralık 2017, 14:08
kdiner adlı üyeden alıntı
orta sehpada yağ kontrolü yapmayın sadece motoru düz tutabilmek için hafif destek alın, yağ değişim yapacağınız zaman tam boşaltma yaptığınıza emin olun ve yağ filtresini de değiştirin, arkadaş yazmış 1,2 veya 1,25ml koyman yeterli olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
gösterge gidip gelmesi ile ilgili sorunu gidermek için çalışma yapıldığı ve dönüş yapılacağı bilgisi yapıldı bekleyip göreceğiz.
Motoru hafif ısıtıp 15 dk civarı bekledim. Yarım saat kadarda yağın boşalmasını bekledim. Bir bardak kadar boşaltıcaz artık
-
26 Aralık 2017, 14:27
yağı boşaltırken yağ koyma kapağını da çıkartırsanız daha rahat boşalır, iki çizgi arasında olmasına dikkat edin.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
26 Aralık 2017, 14:47
Daha önce cg vardı motoruna kadar yardım.ybr vardı onunda bütün bakımlarını kendim yapardım.nasipse pulsarda da kendim yaparım. Yağ değiştirmesi felan kolay iş. Yalnız akan yağlar hep egzoz borusuna geliyor oraya kağıtla felan koruma yapmak lazım
-
26 Aralık 2017, 14:59
ayzek adlı üyeden alıntı
Olabilir bende önceki videodaki depo altındaki telden bahsedilince acaba onu şeyettiriyorlar diye paylaşmıştım kontak olabilir yüksek ihtimal
adam kontağa giden kabloları gidon altından kesip düz kontak yapmış.
yani 2 kablo kesip bu motor rahatlıkla çalıştırılabilir.
-
26 Aralık 2017, 21:31
antifiriz sıvısını değiştirmeyi düşünüyrum arkadaşlar nasıl değiştiriliyor bilgisi olan var mı? kendim yapmak istiyorum. Birde ne kadar antifiriz ve su karışımı koymalıyım ?
-
26 Aralık 2017, 23:46
Arkadaşlar pulsarla alakalı sticker uygulama videolarım youtube kanalımda, videolarımı izlemeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın,
ben de pulsar kullanıcısıyım birbirimize destek olalım
https://youtu.be/lLhKY81Tj9g
-
30 Aralık 2017, 21:19
Subap ayarı kaç numara 0.10 mu bilen var mı ? Subaplardan ses geliyor benim çıt çıt
-
30 Aralık 2017, 21:53
Benim motoruma serviste subap ayarı yapıldıktan sonra eskiden 3-4kez stop ediyordu ise şimdi günde 3-4 kez stop eder oldu. İnatla ondan değil diyorlar. Bende vazgeçtim stop ettiği yerde veriyorum tekrar marşı devam ediyorum. O yüzden bence 2 kez düşünün ayar yaptıracaksanız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)