Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Kasım 2017, 17:11
vaybe adlı üyeden alıntı
aynı olay arka tekerleğimde var, ağustos gibi aldığımda herhangi bir şey yoktu kış yaklaştıkça arka tekerlekten gıcırtılar gelmeye başladı, orta sehpaya alıp kontrol ettiğimde arka balataların hafif şekilde diske sürttüğünü farkettim, şimdilik balata zamanla aşınır geçer diye bekliyorum.
Şimdi içim rahatladı
Eskiden bisikletlerimizden gelirdi bu tür sesler bendede var aynı ses fakat şöyleki bende motor bir müddet yol aldıktan sonra kesiliyor atıyorum 1 2 km sonra ses kalmıyor bence soğukta donuyor olabilir gerçi dondurucu soğuk yok ama artık demekki normal havalardan
Reklamlar
-
02 Kasım 2017, 18:56
Arkadaşlar slm
2017 Bajaj Pulsar NS200 sahibiyim. Henüz 200km deyim. Kronik sorunlar benim de başıma geliyor. Giderken debriyajı çekince stop etme, devir dalgalanması ve göstergenin sönmesi gibi. Servise gittim. Devir dalgalanması için yazılım gerektiğini söylediler. Şasi numarasının fotosunu çektiler ve Hindistan'dan kod isteyeceklerini söylediler. Yaklaşık 10 gündür bekliyorum. Bu prosedür normal mi? Bir de bu stop etme sorunu rodaj bitip yazılım atıldıktan sonra bitiyor mu? Gösterge problemini hiç söylemiyorum bile.
Ayrıca İstanbul Anadolu Yakası'nda en iyi Bajaj servisi hangisi sizce??
Tşk ederim
-
03 Kasım 2017, 00:48
ctoros adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar slm
2017 Bajaj Pulsar NS200 sahibiyim. Henüz 200km deyim. Kronik sorunlar benim de başıma geliyor. Giderken debriyajı çekince stop etme, devir dalgalanması ve göstergenin sönmesi gibi. Servise gittim. Devir dalgalanması için yazılım gerektiğini söylediler. Şasi numarasının fotosunu çektiler ve Hindistan'dan kod isteyeceklerini söylediler. Yaklaşık 10 gündür bekliyorum. Bu prosedür normal mi? Bir de bu stop etme sorunu rodaj bitip yazılım atıldıktan sonra bitiyor mu? Gösterge problemini hiç söylemiyorum bile.
Ayrıca İstanbul Anadolu Yakası'nda en iyi Bajaj servisi hangisi sizce??
Tşk ederim
kadikoy baymoto siddetle tavsiye ederim
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
03 Kasım 2017, 12:09
-
04 Kasım 2017, 23:01
Merhabalar ns200 aldım 1-2 hafta önce şuan 158km de daha kız gibi
ama bugun işten gelirken çalıştırdığımda turuncu olan ikaz ışığının sabit yandığını gördüm
sebebi ne olabilir ? kronikmidir ışığın ne anlama geldiğinide anlamadım lütfen yardım
-
05 Kasım 2017, 09:24
srknblr adlı üyeden alıntı
ama bugun işten gelirken çalıştırdığımda turuncu olan ikaz ışığının sabit yandığını gördüm
sebebi ne olabilir ? kronikmidir ışığın ne anlama geldiğinide anlamadım lütfen yardım
https://i.hizliresim.com/rJ5oB3.png
Bende de aynı sorun oldu. Benimki de 350 km'de. Servise götürüyorsun, makinaya bağlıyor düzeltiyor. Neden olduğuna gelince inan bilmiyorum. Ancak dün yine aynı sorun oldu. Yine götüreceğim.
-
05 Kasım 2017, 10:28
vaybe adlı üyeden alıntı
aynı olay arka tekerleğimde var, ağustos gibi aldığımda herhangi bir şey yoktu kış yaklaştıkça arka tekerlekten gıcırtılar gelmeye başladı, orta sehpaya alıp kontrol ettiğimde arka balataların hafif şekilde diske sürttüğünü farkettim, şimdilik balata zamanla aşınır geçer diye bekliyorum.
Ben motoru aldıktan kısa bir süre sonra on tekerden aynı şekilde ses gelmeye başladı. Motor sogukken daha çok geliyordu. Isınınca azalıyordu ses. Servise gittim. Sıcak olduğu için duyamadilar sesi. Bir hafta sonra ses iyice arttı ve sürekli hale geldi Videoya çektim. Videoyu görünce bir daha incelediler. Ön disk yamuktu ve ön balata sürtüyordu. Garantiye başvurduk motor daha rodajda olduğu için belki de kabul ettiler. Disk ve balata garantiden değişti. Ben bir tek bende oldu sanıyordum ama sizin yazdıklarınızı görünce paylaşmak istedim.
-
07 Kasım 2017, 02:59
selamünaleyküm arkadaslar pulsar ns200 2017 almayi düsünüyorum tavsiye edermisiniz
-
07 Kasım 2017, 09:55
motoserdar adlı üyeden alıntı
Ben motoru aldıktan kısa bir süre sonra on tekerden aynı şekilde ses gelmeye başladı. Motor sogukken daha çok geliyordu. Isınınca azalıyordu ses. Servise gittim. Sıcak olduğu için duyamadilar sesi. Bir hafta sonra ses iyice arttı ve sürekli hale geldi Videoya çektim. Videoyu görünce bir daha incelediler. Ön disk yamuktu ve ön balata sürtüyordu. Garantiye başvurduk motor daha rodajda olduğu için belki de kabul ettiler. Disk ve balata garantiden değişti. Ben bir tek bende oldu sanıyordum ama sizin yazdıklarınızı görünce paylaşmak istedim.
ben de 500 bakımına götürdüğümde sıcak olduğu için sürtme sesi gelmiyordu o yüzden bir şey yapamadılar. gözle görünür bir yamukluk yok gibi diskte ancak yine de yakın zamanda bir servise götüreyim ne olur ne olmaz, teşekkürler.
ayrıca bu aralar sabahları çok sık gösterge sönmesi olmaya başladı, soğuklar pek iyi gelmedi gibi
-
07 Kasım 2017, 14:31
srknblr adlı üyeden alıntı
https://i.hizliresim.com/rJ5oB3.png
Motor arıza ışığı.Bu ışık yandığında motorda sorun var ve sorunun çözülmesi lazım.Işığı söndürmek sorunu çözmüyor.2017 modeller arıza tespit cihazına bağlanıp arızası belirlenebiliyor.Her servisde bu cihaz yok her servisde bu cihazı kullanmayı bilmiyor.
-
07 Kasım 2017, 14:47
vaybe adlı üyeden alıntı
ben de 500 bakımına götürdüğümde sıcak olduğu için sürtme sesi gelmiyordu o yüzden bir şey yapamadılar. gözle görünür bir yamukluk yok gibi diskte ancak yine de yakın zamanda bir servise götüreyim ne olur ne olmaz, teşekkürler.
ayrıca bu aralar sabahları çok sık gösterge sönmesi olmaya başladı, soğuklar pek iyi gelmedi gibi
Servise uğranacak orası kesin ama büyük ihtimalle sensör arızasıdır, umarım sensör arızasıdır, o yapar öyle arada
-
10 Kasım 2017, 13:26
gezgin0055 adlı üyeden alıntı
selamünaleyküm arkadaslar pulsar ns200 2017 almayi düsünüyorum tavsiye edermisiniz
Aleykümselam şu anda piyasada bence bu fiyata alınabilecek en mantıklı motor
-
15 Kasım 2017, 09:50
Merhaba,
bu tip koruma demiri kullanan var mı aramızda? sanki yanlardan çok çıkıyor gibi geldi bana arabaların aralarından geçerken kapıyı götürmeyelim sonra ama koruma olarak daha sağlam gibi geldi bana
http://www.bajajyedekparcalari.com/bajaj-pulsar-200ns-yan-koruma-demiri-takimi-takozlu-tip.html
-
16 Kasım 2017, 01:18
Selamlar arkadaşlar, bizim motorların ayna vidasi kaclik? Ona göre telefon tutucu almayı planlıyorum da
-
16 Kasım 2017, 12:21
gokertutas adlı üyeden alıntı
Merhaba,
bu tip koruma demiri kullanan var mı aramızda? sanki yanlardan çok çıkıyor gibi geldi bana arabaların aralarından geçerken kapıyı götürmeyelim sonra
ama koruma olarak daha sağlam gibi geldi bana
http://www.bajajyedekparcalari.com/bajaj-pulsar-200ns-yan-koruma-demiri-takimi-takozlu-tip.html
Aralardan geçerken pek bi sorun olmuyor onu dert etme ben aynayı dıscover aynası yaptım o daha cok zoruluyor benı eskısı gıbı dar aralara gıremıyorum demırden yana sıkıntı yok birde o demir yeşilyurtmotorda kampanyadaydı sanırım 150 160 tl gibi fiyata çekmişlerdi hala kampanya varmı bilmiyorum ama 150 tl ise hala 50 tl cebinde kalır
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
16 Kasım 2017, 13:19
EmirE adlı üyeden alıntı
Selamlar arkadaşlar, bizim motorların ayna vidasi kaclik? Ona göre telefon tutucu almayı planlıyorum da
10,
şöyle bir aparatta var mesela sol gidon kolunda gözüken beyaz parça.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
16 Kasım 2017, 17:23
gezgin0055 adlı üyeden alıntı
He ederim piyasada ucuz motor alıp zırt pırt stop eden deviri dalgalanan bişey istiyosan daha neyi bekliyosun.
bak yukarda daha rodajı bitmeden ekrem abi diye geziniyorlar sen bilirsin, şaka gibisiniz yeminlen.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
17 Kasım 2017, 08:57
ayzek adlı üyeden alıntı
Aralardan geçerken pek bi sorun olmuyor onu dert etme ben aynayı dıscover aynası yaptım o daha cok zoruluyor benı eskısı gıbı dar aralara gıremıyorum demırden yana sıkıntı yok birde o demir yeşilyurtmotorda kampanyadaydı sanırım 150 160 tl gibi fiyata çekmişlerdi hala kampanya varmı bilmiyorum ama 150 tl ise hala 50 tl cebinde kalır
Evet Fiyat biraz pahalı bu sitede, benim serviste 170 tl takması dahil dediğiniz fiyata geliyor. görüntüsü ve koruması daha iyi gibi geldi bana. kışın kayma riskine karşı ucuz bir önlem olarak düşünüyorum :D
-
17 Kasım 2017, 21:45
Merhaba. 2017 ns200 sahibiyim.Bugün sabah rodaj bakımına giderken yağ ikaz lambası yandı. Motoru susturup çalıştırdığımda bayiye gidene kadar bir daha yanmadı.Bayide yağ seviyesi normaldi. Yağ ve filtre değişimi oldu.Dönüş yolunda yine sıkıntı yoktu. Ancak akşam tekrar motoru kullandığımda 2 km sonra yine yandı ve yine aynı şekilde susturup çalıştırınca ikaz söndü.Motorum 690 km de . Bu durum için yorumunuz ne olur? Sabah ve akşam saatlerinde hava serindi.Yağın akıcılığının azalması mı etkilemiştir?
-
20 Kasım 2017, 17:03
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
He ederim piyasada ucuz motor alıp zırt pırt stop eden deviri dalgalanan bişey istiyosan daha neyi bekliyosun.
bak yukarda daha rodajı bitmeden ekrem abi diye geziniyorlar sen bilirsin, şaka gibisiniz yeminlen.
11bin liraya ABS'li 200cc motosiklet alıp 22500 liralık (duke 250 ABS)performansı almak istersen elbette üzülürsün, ancak piyasadaki diğer markalarla kıyasladığında f/p olarak üst sıralarda bir ürün dememiz hatalı olmaz diye düşünüyorum, forumlarda ve facebook sayfalarında yazan bütün iyi ve kötü yorumları okuyarak aldım, havalar soğuyana kadar hiç sıkıntı yaşamadım, havalar soğuyunca sabah çalıştırırken bazen ekran kapanıp tekrar açılıyor, bunun haricinde bir sorun yaşamadım. Bunun sebebi de kullandıkları akünün tam şarj edilmemesi ya da zayıf kalması.
marka babamın oğlunun değil ancak tarafsız gözle bakarsak ürünlerinde fabrika çıkışı sorunlarda çoğunlukla marka arkasında durup sorununu bir şekilde çözüyor. genelde insanlar dertsiz olduklarında değil bir sorunla karşılaşınca forumlara yazıp çözüm arıyorlar, bu nedenle buralarda sorunlu konuların fazla olması çok normal.
en sonunda her şey bütçe meselesi, eğer en kalitelisini alacak paran varsa onu al, yok düşük bütçe ile maksimum performansı almak istiyorum dersen tavsiye edebilirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (2 üye ve 12 misafir)