Her baktığım motor biraz sorgulayınca göstergenin garantiden değiştiğini söylüyor. Akü zayıflığından olan ayrı bir olay onu önemsemem tabi ama aküyü yenilediği halde çözüm bulamayanlar yazıyor nette baya araştırdım. Eğer sıfırlanma veya kapanıp açılma oluyorsa bu bana göre kesinlikle bir sorundur (size göre değilmiş). Öyle titiz bir adam değilim ama 2-3 senelik motorda bunu yaşamak istemem. Gerçi konu bu değil Motorun km bilgisini öğrenememek asıl sorunumuz..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Haklısınız ben bunu hiç sorun etmiyorum benim motorum bu ekran sıfırlama olayını bir yada iki kere yapmıştır, bazı arkadaşlar soğuk havalarda ilk marşta özellikle yaptığını söylüyor benim motorumda böyle bir durum yok en azında şu havalarda. Oda şu şekilde tezahur ediyor; ekran gidiyor birkaç saniye sonra geri geliyor ve saat sıfırlanabiliyor, sıfırlanmayadabiliyor. Vaktin varsa saati ayarla bas gaza bu kadar.
Km bilgisini serviste öğrenebiliyorsunuz, satıcıyla anlaşırsınız beraber en yakın servise gider computere bağlarsınız motoru onun söylediği km ile asıl km uyuyor mu uymuyor mu bakarsınız. Zaten 2. el motor alıyorsanız yapacağınız ilk şeyde bu olmalı. Servisede bi 50 lira atarsınız kafa rahat. Eğer sizinle birlikte servise gelmeyi reddediyorsa kaporasını verip tekde gidebilirsiniz vakti falan yoktur belki, bunada yanaşmıyorsa zaten almayın o motoru servise göstermeden.
Şu formu ilk sayfasından beri takip ediyorum her gün okuyorum yeni mesajları daha birinin ekran sıfırlaması yüzünden göstergeyi garantiden değiştirdiğini görmedim. Ha belki girmediğim nadir günlerden birinde yazılmıştır görmemişimdir orası ayrı. Neden bu kadar net konuşuyorum eğer öyle bir şey burada yazılsaydı ben de gider benim göstergemi de değiştirin bak sıfırlıyor derdim servise dediğim gibi gözümden kaçmış olabilir..
Ayrıca bu bizim için de bir sorun zaten kimse inkar etmiyor bunu sadece çözümü yok demek istediğimiz bu.. özellikle soğuk havalarda sıfırlıyor. Yahyaonur kullanıcının sıfırlamamış mesela ama benim bu sabah sıfırladı. Çünkü hava sıcaklıkları artık çok düştü. Motoru çalıştırıp bir kaç dakika ısınmasını beklerken ekran geliyor kendine zaten.. en azından yolda olmuyor bu sıfırlama.
Yanlış anlamayın sorunu inkar etmiyorum veya başkasına suç atmıyorum ama göstergenin "sıfırlama" yüzünden garantiden değiştiğini burada hiç okumadım. Başka bir konu yüzünden değiştirmiştir garantiden buna lafım yok, hatta gittiğimde servise soracağım bu hafta
gösterge resetlemesinden dolayı hem akü hemde gösterge değiştiğini biliyorum, 14 modellerde her model gibi akü sıkıntı çıkarıyordu birde 14 modelde akü yatık vaziyette idi ve buda kusma yapmasına neden olduğu için 15 model 2. partiden itibaren dik konuma alındı, 14 modelde ne akü nede gösterge sıkıntısı yaşamadım ama 16 modelde dediğim gibi akü sıkıntılı idi değişti yine gösterge resetleme yapıyordu ama ben değiştirtmedim buna da gerek duymadım, gösterge 1-2 saniye sonra gelme yaşamadım veya belli bir zaman zonra gibi sadece soğuk hava da marşa bastığım zaman ekran tekrar kontağı çevirmişim gibi yapıyordu. göstergeye de iç kısmında saatin olduğu devreye bir parça takıp onu da çözüyorlar ama her servis bilmiyor veya uğraşmak biraz zaman alıyor.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Merhaba,
Pulsar 200NS'e ön cam olarak Pulsar 150AS'nin aşağıdaki model camını takabilir miyim, uyumluluk sorunu yaşatır mı ?
Klasik kafa üstündeki mini camı söküp bunu takabilirim gibi geldi ama emin olamadım.
Spor duruşu hoşuma gitti gerçekten.
Akü değişiminden sonrada göstergesi sıfırlayan oldumu hiç.Pulsarlara takılan aküler taze değil.Beklemiş aküler.Beklemiş akülerin ömrüde kısa olur.Ben 3 pulsar aldım üçündede akü sorunu vardı.17 modelin aküsünü şarj edip vermişlerdi.Şarjdan sonra sıfırlama yaşamadım.
Yaklaşık 728 sayfalık forumu 20 gün zaman zarfında okumayı başardım.
Değerli Atilla abiye, ANSURVA Erdem abime
Kardeşim Mengü16 ya (bana tiger kullanırken yazdığı mesajlar içinde) değerli paylaşımları için teşekkür ediyorum..
merhaba bende aranıza katıldım
forumu baştan sona okudum sayılır bir game of thrones edasıyla sürükleyici bir konu başlığı altında güzel bilgiler ve paylaşımlar yapmışsınız herkese teşekkür ederim gerçekten 200 ns alacak bir insan buradan edineceği bilgilerle baya bir bilgi sahibi olur motor hakkında.
bende birkaç izlenimimi paylaşayım;
evet stop etme sorunu var ama bu rahatsız etmiyor sürekli olan bir sorun değil soğukta oluyorki ben 2 sefer yaşadım. Aynalarını hiç sevmedim diyebilirim arkada tarafı görmek için hafif sağa veya sola eğilmeniz lazım kollar görüş açısını kapatıyor. lastikler bence ilk etap için iyi baya bir götürür.titreşim var ama motorda titreşim olur arkadaş yoksa motor kullanmanın anlamı kalmıyor oturma yerin ağrıcak,titreşiceksin,arada bir üşüyeceksin ki bir anlamı olsun
benim junior aşağıda resimlerde görüldüğü gibi elcik koruma ve telefon tutucu ve siper var extra olarak gerisi motorun allah vergisi güzelliği
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[COLOR="Silver"]
Arkadaşlar soğuklarla birlikte ön tekerden gacır gucur sesler gelmeye başladı döndükçe. Fren diski balataya sürtüyor sanırım. Neden olabilir böyle birşey? Kaza çarpma yıkama vb birşey yapmadım.
aynı olay arka tekerleğimde var, ağustos gibi aldığımda herhangi bir şey yoktu kış yaklaştıkça arka tekerlekten gıcırtılar gelmeye başladı, orta sehpaya alıp kontrol ettiğimde arka balataların hafif şekilde diske sürttüğünü farkettim, şimdilik balata zamanla aşınır geçer diye bekliyorum.
2016 Pulsar 200NS
Yakıt tüketimi Şehir içi kullanımda
21518 >> 21807 km
toplam yakıt 9,59 lt
100 km yakıt tüketimi 3,318 lt
Merhabalar, Hoşgeldin hayırlı olsun tekrardan çok güzel motor hatta elcik koruma çok hoşuma gitti aşağıdakiyle aynı mı bakabilir misin?
https://urun.n11.com/yedek-parca/motosiklet-el-koruma-4-ledli-22mm-universal-beyaz-isikli-P196340886?cid=604001&gclid=CjwKCAjwhOvPBRBxEiwAx2 nhLmf9XySklqSJ8DojLBmM5Gp_z4oOCUAQOLsYHoFjTXPja-u6XOxwhBoCFCwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
bu fiyatta mı aldın bir de bunu da sorayım da :D
hoşbuldum
ilana baktım evet aynısı ben montaj dahil o fiyata yaptırdım montajı biraz zahmetli kafa filan sökülüyor led'ler için elektrik oradan çekiliyor 1 saat filan sürüyor diyebilirim , buradan sipariş vereceğine servisinde muhakkak vardır bu elciklerden montaj dahil 150 tl ye takarlar.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (1 üye ve 20 misafir)