Herkesin nekadar çok sorun yaşadığı ve bu motorun çıkardığı sorunlar ortada. Önceki sayfaları iyi okuyun derim.
Firmalar ders alsın diye bukadar insan sorunlu motorlara 8-10 bin lira para mı saysin? sırf firma ders alsın diye sorunlu motor mu kullansın? marka fanboyluğu yapacağım diye sorunlu motosikleti nasil savunuyorsunuz pes
Tabi mühendislik falan hikaye zaten, bir araç üretirken gerekli testleri yapmak aptal işidir. Üret sal piyasaya keriz müşterilerin üzerinde dene ürünü, geri dönüşlere göre işine gelen hatalarını yavaş yavaş düzelt gelmeyenleri inkar et.
Kalite kontrol müşteri memnuniyeti falan hep Avrupa'nın terbiyesizliği, zaten bu zihniyete bu hizmet fazla bile.
İki günlük motorun bobini arzalı çıktı adamlar sıkıntıyı giremek için pervane oldu,1 saate sorunum halloldu bol yedek parça ve müşteriden anlayan kaliteli bayii.Bajaj alacam tabe Enayimiyim ben 3.pulsarı aldım.Memnuniyet varki devam.Ağzı olan konuşuyor.İşlerine gelmedimi bajaj boyfan oluyor.Eğer beğenmediğim yanlar olursa onu saklamam burda paylaşırım.
Bende ilk değil ikinci gelen sevkiyatta aldım (2014) iki bin km yakındı, şile yaptım, tabi yol uzun güzel bastım bende, eve yakın dönerken, çekiş düştü motor gitmiyor ses acayipleşti, hemen servise attım kendimi,servis çalıştırmasıyla kapatması bir oldu motoru, naptın motora zorlamışsın sen, yok zorlamıcam hatta yokuş varsa çıkmıcam elle iticem, neyse açtılar motoru, yağ pompası bozukmuş ilk aldığımdan beri, motor yağlamayı mekanik olarak yapmış galiba, neyse ekrem abiyide araya sokup garantiden değiştirdim, tabi motor yarım adama döndü, yani oluyor böyle şeyler, marka aşıklığı yapmayın burda.
1 hafta evvel bu motorla bir artçı deneyimim oldu.Hala kıçım ağrıyor.Birde titreşim var motorda.
asuvara Bugün 10:41
Arkadaşlar günaydın biraz uzun oldu bende bu arada 2000 km yol yaptım fakat uzun zamandan sonra ancak dün uzun yol yağmurda test etme şansım oldu.Bajaj pulsar 200 ns radyal olmayan versiyonu ki bu olçüler de radyal yok.Ölculer 100 80 17 ve 130. 70 17 dir.Test sonucuna gelirsek..
1. Lastiğin hamuru orta yumuşaklıkta.
2.Lastik çok güzel balans tuttu.
3.Lastiğin desenler motorun yapı ve yol şekline uygun.
4.Lastiklerin yol tutuşu ve stabilizasyonu iyi.
5.Yanaklarin canta oturmasi iyi hava kaçağı yok.
6.direksiyon stabilleşti hakimiyet arttı.
7.Frenlemede ilk 300 km arka hafif bıraktı.şimdi iyi.Önden kayma hiç olmadı.yanakların viraj ici fren kabiliyeti iyi.
8.Yumuşaklık orta yumuşak dolayısıyla konforlu ama çabuk biteceğini sanmam.
9.Dün yağışta 80 km kullandım.Yagışta hiçbir emniyetsiz durumla karşılaşmadım.Yağıştada fren kabiliyeti iyiydi ne arka nede ön özellikle denedim kaymıyor.
Diğer lastiklerle kıyaslama açısında michelen plot spoty nin tutuşuna benzer bir tutuş var.Saygılar selamlar.
Sorunsuz birşey var mı bu hayatta acaba? Adam iphone aldı 3,500 liraya ertesi gün geldi internetlerde uğraştı sorunlu cihazı nasıl hallederim diye. Adam sony ericcson aldı 3 bin liraya 4 kere servis gördü halen sorunlu. Parasını da iade alamıyor. Keza motor kitleyen çok honda denk geldi sıfırdan. Özellikle spacy. Adam 140 bin lira verdi honda crv aldı evinde yıkarken arabanın pedal takımlarından su girdi içine sevise götürdü kullanıcı kaynaklı dediler :D . EEeeeee sayayım mı daha?
14-16 Temmuz arası Ankara - Amasra arası gezime ilişkin veriler şu şekilde oldu:
Motor: 2016 Bajaj Pulsar 200 NS 14.500km
Aksesuarlar: Gidon yükseltme, elcik koruma, ön tur camı,hız sabitleyici, topcase
14.07.2017 Ankara (Balgat) - Safranbolu 234,490 KM
15.07.2017 Safranbolu - Amasra (Çakraz) 93,210 KM
16.07.2017 Amasra - Çaycuma 69,979 KM
16.07.2017 Çaycuma- Ankara (Etimesgut) 235,174 KM
Toplam katedilen yol 632,853 KM
Toplam harcanan yakıt: 18,289 lt
Toplam yakıt tutarı: 93,45 TL
Ortalama tüketim: 2,89 lt/100km
Benim kilom 90 kg. Arkada 42 lt maxem topcasim, 2 adet sırt çantası, 1 adet çadır ve 5 kg ekstra alet edevat ile yolculuk ettim. Göstergede maksimum gördüğüm hız 150 km/h. En sevdiğim hız aralığı 80-100 km/h arası.
Selamlar.
Dededen itibaren evinde motosiklet bulunan bir ailenin evladı olarak (MZ251, Zealsun ZS200 ile büyüdük) ilk motorumu aldım 2016 200NS. 9500km'de olan motorum ile yaklaşık 200km yaptım birkaç günde. Önceki sahibi ön tur camı, elcik ısıtma, sis farı ve arka çanta demiri taktırmış. Kişisel olarak ön tur camının motosikleti olduğundan çok daha güzel gösterdiğini düşünüyorum, ayrıca naked motorda en çok şikayet edilen konu olan rüzgar sorununu çözmüş oluyorsunuz. Kesinlikle tavsiyemdir!
Motosikletle ilgili bu kısa süredeki düşüncem parasını hak eden, hızlanmasıyla artı alan, alt devirlerde titreşimli ancak devrinde giderken konforlu ve dengeli olduğudur.
Yakında kardeşim(CBR 250R) ile birlikte güneye doğru yol alacağız. Her şey yolunda giderse 2000km'yi aşkın yol yapacağız. Güzel hikayelerle dönmek dileğiyle
Allah utandırmasın. Hadi bakalım.
Hayat dediğin nedir; bir seccade, bir de 2 teker. Elhamdülillah!
Bahsettiğin servis gibi davranan servis bizim buralarda yok.
Bende Pulsar peşindeyim alacağım belki ama facebook grubunda durum içler acısı.
Pulsar kullanan bir kardeşim benide ekledi kendi motorunda verdi sağolsun kullandım 50 60 km ama soğudum resmen hem kullanırken hemde facebook sayfasındaki kullanıcıların yorumlarından.
Merak ettim neden 3. Pulsar aldınız hem memnunsun hemde 3. Alıyorsun.?
Hiç beğenmediğin bir yanı yok mu?
Lastik konusunda uzunca kafa yorma sonucu ve arkadaşın r25 ine de taktırıp lastiği biraz kullanınca bende dün mitas mc50 soft modelini taktırdım 110 a 140 oldu ölçüler lastik rodajda olmasına rağmen temkinli olarak biraz zorladım bugün de biraz kullandım limitlere yakın zorladım sonuç gayet başarılıydı hatta arka fren batlax a göre çok daha iyi duruma geldi tavsiye ederim
İlk 2015 modeli aldım.Hanıma araba alacağımız için satmak zorunda kalmıştım.Sonra motorsuz duramadım 2016 modeli aldım.Ona 1 sene binebildik akabinde ve detayında dominar piyasaya çıktı.Dominar alırız diye sattık baktıkki olmayacak bende 2017 euro 4 abs li pulsar alayım işimi göreyim dedim.Benim sevmediğim hiçbirşey yok bu motorda.Beni ziyadesi ile memnun ediyor.
Pulsar 200 ns hafta sonu gezimizden
https://www.youtube.com/watch?v=0YDz9XUWspA
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)