Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Haziran 2017, 08:07
[/COLOR]
iseri adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selam,
Arkaya çanta takmıştım dolayısıyla tutacakları sökmüştüm ve kaybettim. :(
Nereden bulabilirim bir öneriniz var mı? Servis 2 tane demire 70TL dedi biraz fazla geldi.
internette yazın bir çok satış linki çıkar veya facebook sayfasında varsa ikinci el satan o şekil de bulabilirsiniz.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Reklamlar
-
26 Haziran 2017, 08:40
iseri adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selam,
Arkaya çanta takmıştım dolayısıyla tutacakları sökmüştüm ve kaybettim. :(
Nereden bulabilirim bir öneriniz var mı? Servis 2 tane demire 70TL dedi biraz fazla geldi.
Nettede aynı para servisten alırsan kargo masrafın olmaz )
Bajajyedekparçaları
Kalyoncumotor
-
26 Haziran 2017, 19:33
C.Q.Legend adlı üyeden alıntı
Sabah sabah köpek ile karşılaşmamın kazananı kırılan aynamı yapacak olan Bajaj servisi oldu. Bu köpeklerin havlamalarına çare var mı ?
Sen de onlara havla! Ben öyle yapıyorum, baya işe yarıyor
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
26 Haziran 2017, 21:21
Merhaba arkadaşlar, 2014-2015 15bin kmye kadar pulsarların tahmini fiyat aralığı nedir? Sahibinden piyasası biraz saçma sapan.
-
26 Haziran 2017, 21:56
Selamlar.Foruma pek giremiyorum,fakat halen kronik sorunlardan yakınanlar var.Benim motorumda 2 sorun çıktı
1.Terleme dedikleri hafif yağ kaçağı 2.Saatin resetlemesi.(30 senedir yaz kış motor kullanıyorum ve yaşım 54)
Motorumdaki tüm sorunları kendim çözdüm.Kısaca yağ kaçağı için ilk servise gittim(Tekirdağ Polat Motor)
contanın değişmesi gerek deyip değiştiler,sonrası terleme sızıntıya dönüştü yağ akmıya başladı söylediğimde
yapmaması gerek dediler...bende garantiyi iptal edip kendim yaptım damla sızıntı yok.Resetleme olayınıda
halletttim.Ayna olayı,Tvs ayna aldım hoşuma gitmedi orjinal aynalara ek yaptım daha iyi.Arka dişliyide 37
yaptım henüz deniyorum.Forumda Bajaj Türkiye gezisi kazanan varmı? ben kazananlardan biriyim
-
26 Haziran 2017, 23:33
gezginmotor adlı üyeden alıntı
Selamlar.Foruma pek giremiyorum,fakat halen kronik sorunlardan yakınanlar var.Benim motorumda 2 sorun çıktı
1.Terleme dedikleri hafif yağ kaçağı 2.Saatin resetlemesi.(30 senedir yaz kış motor kullanıyorum ve yaşım 54)
Motorumdaki tüm sorunları kendim çözdüm.Kısaca yağ kaçağı için ilk servise gittim(Tekirdağ Polat Motor)
contanın değişmesi gerek deyip değiştiler,sonrası terleme sızıntıya dönüştü yağ akmıya başladı söylediğimde
yapmaması gerek dediler...bende garantiyi iptal edip kendim yaptım damla sızıntı yok.Resetleme olayınıda
halletttim.Ayna olayı,Tvs ayna aldım hoşuma gitmedi orjinal aynalara ek yaptım daha iyi.Arka dişliyide 37
yaptım henüz deniyorum.Forumda Bajaj Türkiye gezisi kazanan varmı? ben kazananlardan biriyim
facebook sayfasında iki kişi var Türkiye turunu kazanan tabi siz değilseniz üyemisiniz bilmiyorum.
-
27 Haziran 2017, 00:19
gezginmotor adlı üyeden alıntı
Merhaba. Saat resetleme olayı bildiğimiz marşa bastığımızda ekranın kapanıp açılmasından kaynaklı olan resetleme mi?
Eğer bu şekilde resetleniyorsa nasıl çözdüğünüzü paylaşabilir misiniz acaba?
-
27 Haziran 2017, 01:02
Akü zayiflayınca oluyor bu reset kışın özellikle
-
27 Haziran 2017, 01:40
Pulsarda farklı lastikleri kunlanıp bilgisi olan varsa paylaşabilirmi ? Anlaş tournee lastik hakkında ne diyorsunuz ? Galiba pulsar ölçüsünde radyal lastik üretmiyor.Fikirleriniz ?
-
27 Haziran 2017, 09:22
Merhaba.Evet,yazdığınız gibi.Servisler motorları apar topar topluyorlar,akü acele edilmeyecek bir parça,şarjı suyu tam olması gerek,fakat servisler ne şarjını nede suyunu tam yapıyor.Suyu eksik koyuyorlar,peteklerin üst kısmı kuru kalıyor ve akü çabuk zarar görüp bozuluyor.Aslında akülerde bir sorun yok,sorun servislerde,suyu ölçüsünde koymuyorlar.Akünüzü aşağıda örnek olarak verdiğim resimdeki kırmızı çizgiye kadar su koyun,fakat eksik sudan zarar gördüyse randıman alamıyacaksınız.Üşenmezseniz yapabileceğiniz ve mutlaka (akü ölmediyse)işe yarıyacak bir işlem:Akünüzü sükün,içindeki suyun tamamını boşaltın.Akünün yarısına kadar ılık su koyup çalkalayıp dökün,sonra isteğinize göre aküden boşalttığınız suyu temizse koyun veya yeni asitli su karışımı yapıp koyun,faydasını göreceksiniz.Kolay gelsin
[IMG][/IMG]
Not:Suyu enjektörle tam ölçüsünde koyabilirsiniz.Yazmayı unuttum 6 blümün hepsine ayrı ayrı eşit su koyulacak.
-
27 Haziran 2017, 16:12
Grantiden aküyü değiştirip resetleme sorununu çözdüğünü söyleyenler de var.
Benim motorda da kış aylarında gösterge resetliyor aküyü değiştirip sorunu çözenler var mı ?
-
28 Haziran 2017, 11:27
KumanBayram adlı üyeden alıntı
Benim motorda da kış aylarında gösterge resetliyor aküyü değiştirip sorunu çözenler var mı ?
aküyü subat ayında sarj ettırdım 5 saat sarj oldu ogunden sonra resetleme hiç yapmadı.sarj ettırmeden once her marsa basısımda ekran gıdıyordu.
akuyu otomobıl sarj aletı ıle sarj ettıler yanı kucuk bı cıhaz degıldı servıslerde bulunan kucuk amperlı sarj aletıyle sarj olunca sıkıntılar devam edebılıyor
-
28 Haziran 2017, 17:43
KumanBayram adlı üyeden alıntı
akü değişse de çözülmüyor sorun. kontaktan açtığında direk marşa basmayıp göstergelerin gelmesini beklerseniz sıcak aylarda sıkıntı olmuyor ama kışın ne yaparsak yapalım sıfırlıyor malesef
-
29 Haziran 2017, 02:03
gokertutas adlı üyeden alıntı
akü değişse de çözülmüyor sorun. kontaktan açtığında direk marşa basmayıp göstergelerin gelmesini beklerseniz sıcak aylarda sıkıntı olmuyor
ama kışın ne yaparsak yapalım sıfırlıyor malesef
Evet bende öyle yapıyorum ve dediğiniz gibi kışın her halukarda sıfırlıyor
arizona adlı üyeden alıntı
aküyü subat ayında sarj ettırdım 5 saat sarj oldu ogunden sonra resetleme hiç yapmadı.sarj ettırmeden once her marsa basısımda ekran gıdıyordu.
akuyu otomobıl sarj aletı ıle sarj ettıler yanı kucuk bı cıhaz degıldı servıslerde bulunan kucuk amperlı sarj aletıyle sarj olunca sıkıntılar devam edebılıyor
Sizin gibi sorunu aküden çözenlerde var bende o yüzden aküyü değiştirsem mi diye dusunuyorum servis çözüm olmuyor hepsinde var diyince bende değiştirmemiştim
-
29 Haziran 2017, 19:10
yoruma resmini nasıl atıyoruz arkadaslar
-
29 Haziran 2017, 22:24
Kontağı açtığınızda enjeksiyon sesinin kesilmesini mutlaka bekleyin. Bu gereksiz bir ayrıntı değil özellikle aküsü çok yeterli olmayan Pulsar için çok önemli. Aküye marş esnasında olabildiğince az ek yük binmeli.
-
29 Haziran 2017, 22:37
her seferinde bekliyorum hiç erken çalıştırmadım ama yine oluyor
-
30 Haziran 2017, 22:14
s.a Arkadaşlar çoktandır yoktum nasılsınız, birşey danışcam size, ön frene manetin fren lambasını tetiklediği sistemi nasıl biraz daha geç yanmasını sağlarım, çünki arkadaki araçlara fren yaptığımı sanıyorlar, fren yapmadan.
-
01 Temmuz 2017, 12:20
Merhabalar. 2016 model ns 200 almak istiyorum. Stop etme,yağ sızdırma problemlerini çözende de var çözemeyende. 2016 modellerde bu sorunlar ne durumda ?
-
01 Temmuz 2017, 12:21
2016 model kullanıyorum stop ve yağ sıkıntım yok gösterge resetleme var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)