Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı Phoenixs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler iyi günler diğer başlık ölü
    Bende as150 var yağ değiştircem fakat yağ kapasitesini bulamadım bilgisi olan var mı?
    1 litre yağ konuluyor filtre dahil mi bilmiyorum servisten bilgi alabilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------

Alıntı KumanBayram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu orijinal aynaları artık değiştirmek istiyorum bazıları TVS Apache ve Discover aynası takmış hangisi daha iyi acaba fiyatları aynı
    orjinal tvs aynasında tek satır yazı vardır fiyatı 45tl üzeri olması lazım, çakma olanda ya yazı yoktur yada çift satır yazı vardır oda 30 40tl altı fiyatı olması lazım. Ben mesela orjinal pulsar aynası var fakat sap kısmı discovery aynasının sapı şimdilik bir sıkıntım yok.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KumanBayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125 --> Pulsar 200 NS
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orjinal tvs aynasında tek satır yazı vardır fiyatı 45tl üzeri olması lazım, çakma olanda ya yazı yoktur yada çift satır yazı vardır oda 30 40tl altı fiyatı olması lazım. Ben mesela orjinal pulsar aynası var fakat sap kısmı discovery aynasının sapı şimdilik bir sıkıntım yok.
    Hocam sagolasın

Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    discoverde güzel etrafta görürsen incele yada servisten bakıp inceleye bilirsin madem pulsar aynalarını gözden çıkardın kestirip araya 5 6 cm demir kaynattırabilirsinde hem daha uyguna elde etmiş olursun
    Doğru söylüyorsun hocam daha ucuz bir yol. Araştırırken ayna yükseltme civatası gördüm 10 tl ye almış bir arkadaş ondan bulamıyorum bulabilirsem oda uyguna gelecek

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Ben karaköyde civatacılarda bulmuştum tanesi 5 liraydı ama pulsarın ters diş olduğundan 1 tanesini kullanabilirsin her ne kadar metrik somun alsamda takarken dişleri yemiş herhangi bi sorun yaşamadım gayette güzel görüş saglamıştı aday düşüp maneti korınca yeni manete takmak için söktüğümde görmüştüm karaköyde bütün civatacıları tek tek gezdim ters diş hiçbirinde yoktu
    Görüş harika olmuştu ve araba aynası derdinden kurtumuştum ama dişeri yiyor birde gri renkte var siyah yok spreyboya ile boyarsın ben elektrik bandıyla kaplamıştım okadar uğraşmadım civata yerine kesip ince birşey kaynatılabilir yanlış hatırlamıyorsam mengü o tarz bir uygulama yapmıştı ama uzun zamandır formda denk gelmiyorum görürse bilgi verebilir
    [IMG][/IMG]
    KumanBayram bunu beğendi.

Motosikleti
    Karaköye gitmektense atölyede kesip parça kaynatırım hocam dediğin gibi daha kolay olur

gokertutas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    Alıntı nat675 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba.

300km kadar oldu. Yeni ABS'li modelini kullanıyorum.
    Motor henüz rodajda olduğu için bol bol incelemeye çalışıyorum doğal olarak.

Şimdiye kadar gördüğüm olumsuzluklara gelecek olursak eğer;

Birincisi malum ekran resetleme sorunu. Vu bunu 10 marştan neredeyse altısında yapıyor. Çok sinir bozucu bir durum.
    Sanırım aküyle alakalı bir durummuş. Rodaj bakımı için gittiğimde detaylı bir şekilde bilgi almaya çalışacağım.

İkincisi ise malum yine hepsinde olan ön kafadaki o alın mı siperlik mi neyse felaket derecede zırıltı yapması. Söküp fırlatasım geliyor resmen.

Bu iki sıkıntı dışında hiçbir problemle karşılaşmadım şimdiye kadar. Umarım da karşılaşmam.

Artılarına gelecek olursak eğer;

Gri siyah olan rengi çok hoşuma gitti.

Euro 4 denen olaydan anladığım kadarıyla, motosikletin sürücüsüne olan bir etkisi yok. Tamamen çevreyi daha az kirletmesiyle alakalı bir durum.

Bir diğer artısı ise ABS olayı. Ama sadece ön frende ABS var. Arkada yok malesef. Hiç ABS'li motosiklet kullanmadığım için bayağı bir hoşuma gitti.

Ön tekerleğin frenden dolayı kilitlenmeyeceğini bilerek firene abanmak bayağı bir güzel ve güven verici bir olay.

Bunların dışında bildiğim kadarıyla bir fark yok eskisiyle arasında.

İlk izlenimler iyi yönde diyebilirim özetle.
    O cızırtı için kurye arkadaşın biri şeffaf silikonlardan sık komple temas eden yerlere geçiyor demişti. ama gerçekten sinir bozucu durum motor sürerken müzik dinlediğimden pek duymuyorum ama dinlemediğim zamanlar yumruk atasım geliyor ön cama

duykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı KumanBayram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Telefon tutucu takmak istiyorum gezi planları var kullananlar nereye bağlıyor ?

ben buraya taktım çok kullanışlı... asıl önemliolan aparat
    ben aliexpressten aldım şu

mavellen bunu beğendi.

mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=duykan;4164825]https://i.hizliresim.com/1gYMVN.jpg

Senin motorda son gidonda kırmızı düğme var 2 tane alt alta on of gibi birşeyler yazıyor,daha önce görmemiştim.Yeni pulsarlar bu şekildemi?

nat675 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar NS 200
    Alıntı duykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://i.hizliresim.com/1gYMVN.jpg

https://i.hizliresim.com/bGlJLm.jpg
    Merhaba.
    Bu tutucudan ben de aldım bekliyorum bakalım.
    Telefonu tutan kısımları yaylı mı yoksa fotoğraflarından anladığım kadarıyla telefonu yerleştirip arkadan sıkarak mı sabitliyoruz?

Motosikleti
    Alıntı duykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://i.hizliresim.com/1gYMVN.jpg

https://i.hizliresim.com/bGlJLm.jpg
    Güzelmiş hocam sizinkide şehirler arası yol gittiğim için su geçirmez olanını aldım ben de

Bir sorum olacak size apache aynası takmışsınız memnun musunuz bende apache ve discovery aynası arasında kaldım

Motosikleti
    Ybr esd 125-x max 250
    Pulsar a yapılmış minder ben xmax e yaptiricam belki arkadaşların ilgisini çeker
    mavellen bunu beğendi.

Motosikleti
    Uzun yolda kesinlikle gerekli pulsara

Motosikleti
    yamaha mt 25
    herkeze merhaba ben naked 250cc motor almayı düşünüyorum 10 bin civarı bütçem var daha önce hiç 125 cc üstü sürmedim pulsarıda alternatifler arasına aldım sizce bu motor beni tatmin edecekmi uzun yol yapmayı düşünüyorum uzun yolda sabit 110 120 ile gidebilirmiyim yoksa 10 bin liraya daha iyi motor alabilirmiyim şimdiden teşekkürler cevapladığınız için

Arkadaşlar merhaba. 2 ay boyunca yaptığım araştırma neticesinde pulsar 200ns almaya karar verdim ve dün 2016 model 9 binde motosikletimle aranıza katıldım. Forumu sayfa sayfa her detayıyla okudum sayılır. Neredeyse birçok bilgi var forumda sayfalar dolusu yazıp bilgi veren arkadaşlara teşekkürlerimi borç bilirim. İlk vitesli motorum olmasından ötürü olacak kibana çok zevk verdi. Boyum 1.90 olduğundan ötürü gidona eğilmem gerekiyor. Tek beni yoran konu eğilip uzun süre kullanınca fiziksel bir yorgunluk vermesi oldu. Aldığım gün istanbuldan bursaya kadar yolculuk yaptım zevkliydi sıkıntısızdı çok şükür. Motoruma birkaç ufak modifikasyon yapmak niyetindeyim. İlk olarak manet ve elcik almayı düşünüyorum. Ekte gördüğünüz manet ve elciklerden nerede bulurum acaba yardımcı olur musunu?

[/COLOR][COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

Alıntı Eypcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkeze merhaba ben naked 250cc motor almayı düşünüyorum 10 bin civarı bütçem var daha önce hiç 125 cc üstü sürmedim pulsarıda alternatifler arasına aldım sizce bu motor beni tatmin edecekmi uzun yol yapmayı düşünüyorum uzun yolda sabit 110 120 ile gidebilirmiyim yoksa 10 bin liraya daha iyi motor alabilirmiyim şimdiden teşekkürler cevapladığınız için

İstanbuldan bursaya kadar yaklaşık 350 km yol geldim yolu uzatarak. Düz yolda 156 km gördüm son hız. Stabil 100-130 arası geldim hiç sıkıntı yaşamadım. Eğer boyun uzunsa gidon yükseltme takıp daha da keyifli hale getirebilirsin gezilerini. Ben ilk iş gidon yğkseltmeye yöneldim bayağı işime yarar diye düşünüyorum.
    AttilaXtreme bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR 500
    Alıntı KMuhammet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba. 2 ay boyunca yaptığım araştırma neticesinde pulsar 200ns almaya karar verdim ve dün 2016 model 9 binde motosikletimle aranıza katıldım. Forumu sayfa sayfa her detayıyla okudum sayılır. Neredeyse birçok bilgi var forumda sayfalar dolusu yazıp bilgi veren arkadaşlara teşekkürlerimi borç bilirim. İlk vitesli motorum olmasından ötürü olacak kibana çok zevk verdi. Boyum 1.90 olduğundan ötürü gidona eğilmem gerekiyor. Tek beni yoran konu eğilip uzun süre kullanınca fiziksel bir yorgunluk vermesi oldu. Aldığım gün istanbuldan bursaya kadar yolculuk yaptım zevkliydi sıkıntısızdı çok şükür. Motoruma birkaç ufak modifikasyon yapmak niyetindeyim. İlk olarak manet ve elcik almayı düşünüyorum. Ekte gördüğünüz manet ve elciklerden nerede bulurum acaba yardımcı olur musunu?

[/COLOR]https://i.hizliresim.com/YNvX3l.png[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

İstanbuldan bursaya kadar yaklaşık 350 km yol geldim yolu uzatarak. Düz yolda 156 km gördüm son hız. Stabil 100-130 arası geldim hiç sıkıntı yaşamadım. Eğer boyun uzunsa gidon yükseltme takıp daha da keyifli hale getirebilirsin gezilerini. Ben ilk iş gidon yğkseltmeye yöneldim bayağı işime yarar diye düşünüyorum.
    Hocam öncelikle hayırlı olsun tekeriniz düz bassın.

Benimde 8-9 bin tl civarında bütçem var motor için fakat aklımda başından beri CBR 125 var ilk motorum olacak NS 200 de kafamı kurcalıyor. Alırsam bir sorun çıkarsa filan diyede korkuyorum biraz bu motorlardan sürekli baktığım zaman düşük kmli ilanlar çok kafam o yüzdende ayrı bir karışıyor yani sorunluda elden çıkartmayamı çalışıyor acaba diyorum, biraz bilgi verebilir misiniz, siz bir sorun yaşadınız mı?

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Alıntı Eypcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O hızlarda rahat rahat gidersin merak etme. Ben sürekli olarak Antalya-side -kemer yapıyorum bu motorla. Yani mesafeler 35-75 km arası her gün sadece gidiş. Gidon yükseltme ile süper oldu. Uzun mesafede sadece öne eğilmeden kaynaklı ellerde uyuşma oluyordu, şimdi o da kalmadı.

Alıntı Emron adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam öncelikle hayırlı olsun tekeriniz düz bassın.

Benimde 8-9 bin tl civarında bütçem var motor için fakat aklımda başından beri CBR 125 var ilk motorum olacak NS 200 de kafamı kurcalıyor. Alırsam bir sorun çıkarsa filan diyede korkuyorum biraz bu motorlardan sürekli baktığım zaman düşük kmli ilanlar çok kafam o yüzdende ayrı bir karışıyor yani sorunluda elden çıkartmayamı çalışıyor acaba diyorum, biraz bilgi verebilir misiniz, siz bir sorun yaşadınız mı?
    adamlar motorları sattıkları fiyatın çok altında sıfır aldılar. Şimdi satınca bindikleri yanlarına kar kalacak ayrıca kar bile edecekler belki. Yani adam aldı 2016 yılında 8bine. Şimdi 9a satıyor. Satamazsam binerim satarsam da karlıyım mantığı. Kafa kurcalayan bir yanı yok. Keza 250 bin bindn var bu motora.

Motosikleti
    Honda CBF 600
    Merhaba, gidon yükseltmenin ne gibi bir etkisi oluyor? Nerede yaptırılır?

Alıntı brnkrc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, konuyla alakalı bilgi geçmiş sayfaşarda mevcut. Bulabilirsiniz.

mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı brnkrc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gidon yükselince sürüş konforu artıyor.Ben yükseltmiştim.Formdan bir arkadaşdan satın aldım.Yeni aldığım pulsarada yine alıp takacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------

Arkadaşlar daha önce bridgestone batlax kullanmıştım.Kışın performansını beğenmiştim ama bu sefer Pirelli Diablo Rosso II almak istiyorum.Bizim buralarda kışında çok rahat motor kullanılabiliyor.Yani kışında aktif kullanacağım o nedenle bu lastik kışın tehlike arzedermi?4 mevsim kullanabilirmiyim?Yoksa sadece yazlıkmıdır?Kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirsem ona göre sipariş edeceğim.Kışın yol tutuşu kötü ise yine bridgestone batlax almak zorunda kalacağım.

15bin bakım ücreti ne kadar tutuyor bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (1 üye ve 23 misafir)