Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı asuvara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba dün Pulsar 200ns için sipariş verdim. Deneyimlerimi buradan bende sizlerle paylaşacağım.
    Lastikler fabrika ebatları 100/80-17 ve 130/70-17 Anlas tournee radyal olmayan serisidir.dün 400 tl dort taksitle aldım.
    hayırlı olsun erdem abi tecrübelerini bekliyorum bugün s20 evo için net bilgi alacağım sonrasında mitasın fabrikayla görüşücem mc50 soft için oradan çok daha uyguna aldıklarını söyleyen var ebatları 1 tık büyültüceğim gibi görünüyor bir süre daha bekleyeceğim senin yorumlarınıda görmek isterim abi
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    asuvara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 2005/Bajaj Pulsar 200 NS
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun erdem abi tecrübelerini bekliyorum bugün s20 evo için net bilgi alacağım sonrasında mitasın fabrikayla görüşücem mc50 soft için oradan çok daha uyguna aldıklarını söyleyen var ebatları 1 tık büyültüceğim gibi görünüyor bir süre daha bekleyeceğim senin yorumlarınıda görmek isterim abi
    Sağol Tamer yazıcam.

Motosikleti
    Pulsar NS 200
    Gidona fazla yüklenmeme ve dirsekler kırık kullanmama rağmen ellerim bazen uyuşuyor bu gidonu yükseltsek sizce çözüm olur bu

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Alıntı Belfast adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gidona fazla yüklenmeme ve dirsekler kırık kullanmama rağmen ellerim bazen uyuşuyor bu gidonu yükseltsek sizce çözüm olur bu
    Aynı olay bende de var. 60-70 km yol yapınca ellerde uyuşma oluyor hafif. Acaba gidon yükseltmek işe yarar mı?

KumanBayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125 --> Pulsar 200 NS
    Alıntı Norton772 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı olay bende de var. 60-70 km yol yapınca ellerde uyuşma oluyor hafif. Acaba gidon yükseltmek işe yarar mı?
    Alıntı Belfast adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende gidona fazla yüklendiğim için taktırdım Çanakkale-İstanbul gidiyorum uyuşma hissi olmuyor

Motosikleti
    Yamaha MT-07 ABS
    Herkese iyi akşamlar arkadaşlar yaklaşıkbin kilometre kadar önce aliexpresden egzoz getirttim egzoz taktırdım bin kilometre kadar kullandıktan sonra motor kilitledi servis e gittiğimde egzoz subapinin ısınıp koptugunu daha sonra silindir i deldiğini yani egzozdan dolayı olduğunu söyledi ama anladığım şey çevremde aynı motora sahip aynı egzozu kullanan bir çok insan var.kullanma şeklim de herkes gibi gereksiz kesici falan yapmam motor ısınmadan motora bile binmem ama neden başka kullananların başına gelmedi de benim başıma geldi anlamış değilim nerede yanlış yaptım sizce?

Motosikleti
    Honda Dio
    Alıntı KumanBayram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende gidona fazla yüklendiğim için taktırdım Çanakkale-İstanbul gidiyorum uyuşma hissi olmuyor
    Peki hocam şu gidon yükseltmeyi yapınca kablolar biraz kasıyor felan diyorlar. Bir sorun yaşadın mı hiç? Bir de tur camı kullanıyormusun? Kullanıyorsan rüzgarı çok almaya başladın mı?

Motosikleti
    Peki hocam şu gidon yükseltmeyi yapınca kablolar biraz kasıyor felan diyorlar. Bir sorun yaşadın mı hiç? Bir de tur camı kullanıyormusun? Kullanıyorsan rüzgarı çok almaya başladın mı?
    Gaz teli bazı modellerde yapabiliyor parçayı üretip montajı da kendisi yapan Muhammet teli başka bir yerden geçirip düzeltiyor.

Tur camı kullanıyorum uzun yol yaptığım için gayet memnunum dik açıyla takıldığı için rüzgarı yukarı doğru veriyor.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Kısa kalıyo dışardan geçirilir gidon yükseltmenin faydası oluyo memnunum

Motosikleti
    Telefon tutucu takmak istiyorum gezi planları var kullananlar nereye bağlıyor ?

Aynaya bağlandığını biliyorum
    KumanBayram ve osman ender bunu beğendiler.

Gidon yükseltme ile bi kaç bilgi vereyim
    Aparatı Muhammet kandemir arkadaştan aldım. Taktım gayet memnunum. Fark hissediyorsunuz. Görüntüde iyi nikelaj alın. Gelelim kablo olayına 2017 benim makina da montajı kendim yaptım gaz teli ve debriyaj kastı sola dönüşte gaz veriyor sağa dönüşte debriyaj kablosu sikistiriyordu gaz teli için sağ gidon dan teli söküp direksiyon altından demirin içinden geçirip mesafe kisallttim debriyaj da aynı şekilde teli söküp en kısa yerden geçirip bağladım çok memnunum takacaklar Muhammed ile yada beni arayabilir 544 342 67 44

fero. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben buraya takıyorum,

KumanBayram bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı fero. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam sanırım bu tutucuyu kullanıyorsunuz

Aynaya bağlantı yeri küçük sağlam değil sanki dışarıdan bakınca titreşim çok oluyor mu

fero. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayır benim kullandığım cırtlı sök tak çok basit.

Motosikleti
    Honda Dio
    Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Sabah ben de taktırdım gidon yükseltme. Biraz kullanayım farklarını anlatırım uzun yolda. Benim kablolarda sorun olmadan taktı Birol usta 5 dakikada.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------

Hocam sanırım bu tutucuyu kullanıyorsunuz
    https://i.hizliresim.com/vpYPv6.jpg

Aynaya bağlantı yeri küçük sağlam değil sanki dışarıdan bakınca titreşim çok oluyor mu
    Benim ki bu telefon tutucu ve tur camında ortada yatay duran demire vida ile tutturdu usta ve böyle görünüyor. Çok kullanışlı bu şekilde.

Motosikleti
    Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Sabah ben de taktırdım gidon yükseltme. Biraz kullanayım farklarını anlatırım uzun yolda. Benim kablolarda sorun olmadan taktı Birol usta 5 dakikada.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------

Benim ki bu telefon tutucu ve tur camında ortada yatay duran demire vida ile tutturdu usta ve böyle görünüyor. Çok kullanışlı bu şekilde.
    https://i.hizliresim.com/7N215N.jpg

Hocam güzelmiş sizinkide sizinki attığım fotoğraftaki ile aynı sanırım.

Alıntı fero. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır benim kullandığım cırtlı sök tak çok basit.
    Sormak istediğim bağlantı demiri aynı mı şu kısım

Motosikleti
    Honda Dio
    Hocam güzelmiş sizinkide sizinki attığım fotoğraftaki ile aynı sanırım.

Sormak istediğim bağlantı demiri aynı mı şu kısım

https://i.hizliresim.com/29v41L.jpg
    Benimki o telefon tutucunun aynısı. Dediğim gibi vida ile tutturdum.

Motosikleti
    Bajaj pulsar 200ns
    Herkese selamlar. 2. el aldığım motorumdan memnunum 1 ayda 1500 km yaptım şuanlık her şey güzel gidiyor. Fakat şöyle bir sorunum var. Yan yana 200 ns koyunca benim motorun alcak olduğunu fark ettim diğeri daha kalıplı yüksek duruyodu benimki daha alçak. Servise gittim dedim bunu yükseltebilirmiyiz amortisör ayarından. Yükselmez ordan dedi. (Sertleştirme yumuşatma kısmından) Ama deneyelim dedi. Deneyince amortisörümün patlak olduğunu fark ettik. Bu yüzden alçak duruyor dedi. Sorum şu orjinal amortisör almak mantıklı olur mu yoksa parçalarını satan kişilerden mi alsam ve yenisini takınca motor yükselir mi. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler

asuvara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 2005/Bajaj Pulsar 200 NS
    Alıntı RoseLuslie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese selamlar. 2. el aldığım motorumdan memnunum 1 ayda 1500 km yaptım şuanlık her şey güzel gidiyor. Fakat şöyle bir sorunum var. Yan yana 200 ns koyunca benim motorun alcak olduğunu fark ettim diğeri daha kalıplı yüksek duruyodu benimki daha alçak. Servise gittim dedim bunu yükseltebilirmiyiz amortisör ayarından. Yükselmez ordan dedi. (Sertleştirme yumuşatma kısmından) Ama deneyelim dedi. Deneyince amortisörümün patlak olduğunu fark ettik. Bu yüzden alçak duruyor dedi. Sorum şu orjinal amortisör almak mantıklı olur mu yoksa parçalarını satan kişilerden mi alsam ve yenisini takınca motor yükselir mi. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
    Kesinlikle orjinalini alin ve hep öyle devam edin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)