Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Haziran 2017, 11:05
asuvara adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba dün Pulsar 200ns için sipariş verdim. Deneyimlerimi buradan bende sizlerle paylaşacağım.
Lastikler fabrika ebatları 100/80-17 ve 130/70-17 Anlas tournee radyal olmayan serisidir.dün 400 tl dort taksitle aldım.
hayırlı olsun erdem abi tecrübelerini bekliyorum bugün s20 evo için net bilgi alacağım sonrasında mitasın fabrikayla görüşücem mc50 soft için oradan çok daha uyguna aldıklarını söyleyen var ebatları 1 tık büyültüceğim gibi görünüyor bir süre daha bekleyeceğim senin yorumlarınıda görmek isterim abi
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Reklamlar
-
02 Haziran 2017, 12:28
ayzek adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun erdem abi tecrübelerini bekliyorum bugün s20 evo için net bilgi alacağım sonrasında mitasın fabrikayla görüşücem mc50 soft için oradan çok daha uyguna aldıklarını söyleyen var ebatları 1 tık büyültüceğim gibi görünüyor bir süre daha bekleyeceğim senin yorumlarınıda görmek isterim abi
Sağol Tamer yazıcam.
-
02 Haziran 2017, 14:15
Gidona fazla yüklenmeme ve dirsekler kırık kullanmama rağmen ellerim bazen uyuşuyor bu gidonu yükseltsek sizce çözüm olur bu
-
03 Haziran 2017, 17:01
Belfast adlı üyeden alıntı
Gidona fazla yüklenmeme ve dirsekler kırık kullanmama rağmen ellerim bazen uyuşuyor bu gidonu yükseltsek sizce çözüm olur bu
Aynı olay bende de var. 60-70 km yol yapınca ellerde uyuşma oluyor hafif. Acaba gidon yükseltmek işe yarar mı?
-
03 Haziran 2017, 19:31
Norton772 adlı üyeden alıntı
Aynı olay bende de var. 60-70 km yol yapınca ellerde uyuşma oluyor hafif. Acaba gidon yükseltmek işe yarar mı?
Belfast adlı üyeden alıntı
Bende gidona fazla yüklendiğim için taktırdım Çanakkale-İstanbul gidiyorum uyuşma hissi olmuyor
-
03 Haziran 2017, 20:18
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar yaklaşıkbin kilometre kadar önce aliexpresden egzoz getirttim egzoz taktırdım bin kilometre kadar kullandıktan sonra motor kilitledi servis e gittiğimde egzoz subapinin ısınıp koptugunu daha sonra silindir i deldiğini yani egzozdan dolayı olduğunu söyledi ama anladığım şey çevremde aynı motora sahip aynı egzozu kullanan bir çok insan var.kullanma şeklim de herkes gibi gereksiz kesici falan yapmam motor ısınmadan motora bile binmem ama neden başka kullananların başına gelmedi de benim başıma geldi anlamış değilim nerede yanlış yaptım sizce?
-
03 Haziran 2017, 21:20
KumanBayram adlı üyeden alıntı
Bende gidona fazla yüklendiğim için taktırdım Çanakkale-İstanbul gidiyorum uyuşma hissi olmuyor
Peki hocam şu gidon yükseltmeyi yapınca kablolar biraz kasıyor felan diyorlar. Bir sorun yaşadın mı hiç? Bir de tur camı kullanıyormusun? Kullanıyorsan rüzgarı çok almaya başladın mı?
-
04 Haziran 2017, 15:12
Peki hocam şu gidon yükseltmeyi yapınca kablolar biraz kasıyor felan diyorlar. Bir sorun yaşadın mı hiç? Bir de tur camı kullanıyormusun? Kullanıyorsan rüzgarı çok almaya başladın mı?
Gaz teli bazı modellerde yapabiliyor parçayı üretip montajı da kendisi yapan Muhammet teli başka bir yerden geçirip düzeltiyor.
Tur camı kullanıyorum uzun yol yaptığım için gayet memnunum dik açıyla takıldığı için rüzgarı yukarı doğru veriyor.
-
04 Haziran 2017, 16:01
Kısa kalıyo dışardan geçirilir gidon yükseltmenin faydası oluyo memnunum
-
04 Haziran 2017, 21:13
Telefon tutucu takmak istiyorum gezi planları var kullananlar nereye bağlıyor ?
-
04 Haziran 2017, 23:36
Aynaya bağlandığını biliyorum
-
05 Haziran 2017, 03:22
Gidon yükseltme ile bi kaç bilgi vereyim
Aparatı Muhammet kandemir arkadaştan aldım. Taktım gayet memnunum. Fark hissediyorsunuz. Görüntüde iyi nikelaj alın. Gelelim kablo olayına 2017 benim makina da montajı kendim yaptım gaz teli ve debriyaj kastı sola dönüşte gaz veriyor sağa dönüşte debriyaj kablosu sikistiriyordu gaz teli için sağ gidon dan teli söküp direksiyon altından demirin içinden geçirip mesafe kisallttim debriyaj da aynı şekilde teli söküp en kısa yerden geçirip bağladım çok memnunum takacaklar Muhammed ile yada beni arayabilir 544 342 67 44
-
05 Haziran 2017, 09:02
Ben buraya takıyorum,
-
05 Haziran 2017, 09:26
fero. adlı üyeden alıntı
Hocam sanırım bu tutucuyu kullanıyorsunuz
Aynaya bağlantı yeri küçük sağlam değil sanki dışarıdan bakınca titreşim çok oluyor mu
-
05 Haziran 2017, 09:33
Hayır benim kullandığım cırtlı sök tak çok basit.
-
05 Haziran 2017, 14:25
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Sabah ben de taktırdım gidon yükseltme. Biraz kullanayım farklarını anlatırım uzun yolda. Benim kablolarda sorun olmadan taktı Birol usta 5 dakikada.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------
Benim ki bu telefon tutucu ve tur camında ortada yatay duran demire vida ile tutturdu usta ve böyle görünüyor. Çok kullanışlı bu şekilde.
-
05 Haziran 2017, 16:17
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Sabah ben de taktırdım gidon yükseltme. Biraz kullanayım farklarını anlatırım uzun yolda. Benim kablolarda sorun olmadan taktı Birol usta 5 dakikada.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------
Benim ki bu telefon tutucu ve tur camında ortada yatay duran demire vida ile tutturdu usta ve böyle görünüyor. Çok kullanışlı bu şekilde.
https://i.hizliresim.com/7N215N.jpg
Hocam güzelmiş sizinkide sizinki attığım fotoğraftaki ile aynı sanırım.
fero. adlı üyeden alıntı
Hayır benim kullandığım cırtlı sök tak çok basit.
Sormak istediğim bağlantı demiri aynı mı şu kısım
-
05 Haziran 2017, 17:01
Benimki o telefon tutucunun aynısı. Dediğim gibi vida ile tutturdum.
-
05 Haziran 2017, 20:28
Herkese selamlar. 2. el aldığım motorumdan memnunum 1 ayda 1500 km yaptım şuanlık her şey güzel gidiyor. Fakat şöyle bir sorunum var. Yan yana 200 ns koyunca benim motorun alcak olduğunu fark ettim diğeri daha kalıplı yüksek duruyodu benimki daha alçak. Servise gittim dedim bunu yükseltebilirmiyiz amortisör ayarından. Yükselmez ordan dedi. (Sertleştirme yumuşatma kısmından) Ama deneyelim dedi. Deneyince amortisörümün patlak olduğunu fark ettik. Bu yüzden alçak duruyor dedi. Sorum şu orjinal amortisör almak mantıklı olur mu yoksa parçalarını satan kişilerden mi alsam ve yenisini takınca motor yükselir mi. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
-
05 Haziran 2017, 23:12
RoseLuslie adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar. 2. el aldığım motorumdan memnunum 1 ayda 1500 km yaptım şuanlık her şey güzel gidiyor. Fakat şöyle bir sorunum var. Yan yana 200 ns koyunca benim motorun alcak olduğunu fark ettim diğeri daha kalıplı yüksek duruyodu benimki daha alçak. Servise gittim dedim bunu yükseltebilirmiyiz amortisör ayarından. Yükselmez ordan dedi. (Sertleştirme yumuşatma kısmından) Ama deneyelim dedi. Deneyince amortisörümün patlak olduğunu fark ettik. Bu yüzden alçak duruyor dedi. Sorum şu orjinal amortisör almak mantıklı olur mu yoksa parçalarını satan kişilerden mi alsam ve yenisini takınca motor yükselir mi. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
Kesinlikle orjinalini alin ve hep öyle devam edin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)