Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Mayıs 2014, 00:45
teşekkürler hocam saolasın hızlıresim.comdan resmi yüklemeye çalıştım ama hata verdi hocam anlamadım başka yükleyebileceğim bir site varmıdır acaba teşekkür ederim tekrar
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
[IMG][/IMG]
Reklamlar
-
03 Mayıs 2014, 00:49
pulsarns200 adlı üyeden alıntı
herkeze selamlar foruma yeni üye oldum adanadaki ilk pulsar sahibiyim 1 tane geldi onuda ben aldım parasını ödedim 7725 tl toplam çalıştıramadık bugün akü dolması gerek önce ama ilk izlenimlerimi yazacak olursam gerçekden beklediğim kadar iyi çıktı diyebilirim malzeme kalitesi gerçekden göz alıyor boyum uzun 1.94 ve biraz küçük olsada kalıbıyla arayı kapadı
risk aldım ilk ben aldım ama inşallah pişman olmayız ve çok memnun kalırız hayırlısı olsun diyelim artık
[COLOR="Silver"]
7725 derken? Plaka masrafı mı?
-
03 Mayıs 2014, 01:05
süper görünüyor on numara beş yıldız
-
03 Mayıs 2014, 01:12
aynen hocam plaka ruhsat sigorta dahil teşekkürler nottired ...
-
03 Mayıs 2014, 02:14
aynen hocam plaka ruhsat sigorta dahil teşekkürler nottired ...
Plaka ruhsat sigorta dahil bu fiyatı alabildiğimiz bayinin yerini öğrenirsem bir tane de ben satın almak isterim.
Kimi bayiler 600 lira çekiyor. (Ekrem ata bunları duymalı )
-
03 Mayıs 2014, 02:37
valla hocam aslında üşenmeyip pazartesi bende trafikde işlemleri yaptırabilirim ama malüm trafik kumpas yeri gibi ayakçıya 50 kağat verdinmi onlar 2 saat içinde plakanı çıkarıyor yok vermem dersen bir oraya bir buraya gidiyosun duruyosun zor iş az yapmadık ama dediğim gibi adanada +350 tl verdim ama içimden bir sesde yarın git motoru al diyorr
-
03 Mayıs 2014, 02:43
hocam nasıl kalıbıyla kapadı bisiklet gibi durmuş sana ya
-
03 Mayıs 2014, 02:44
Resim cekmedim.denizkinin ilk pulsari.kisaca motoru anlatayim.siyah güzel bence.sekil tam bir naked.cok hoş. Arka amortisör sert.bi inazuma wolf kadar değil. Yakit 90 km ile 11 kr.enjeksiyon Bosh marka cok iyi çalışıyor. Titreşim yolda yok.bosta gaza basarsaniz gidikliyor. Kalıbı küçük değil bence. wolf var babamda ondan büyük duruyor ozellikle deponun cizgileri heybetli gosteri yor.motoru ovmuyorum.objektif dusuncekerim bunlar.
-
03 Mayıs 2014, 02:49
kuralsızlar adlı üyeden alıntı
Resim cekmedim.denizkinin ilk pulsari.kisaca motoru anlatayim.siyah güzel bence.sekil tam bir naked.cok hoş. Arka amortisör sert.bi inazuma wolf kadar değil. Yakit 90 km ile 11 kr.enjeksiyon Bosh marka cok iyi çalışıyor. Titreşim yolda yok.bosta gaza basarsaniz gidikliyor. Kalıbı küçük değil bence. wolf var babamda ondan büyük duruyor ozellikle deponun cizgileri heybetli gosteri yor.motoru ovmuyorum.objektif dusuncekerim bunlar.
cbr satıp wolf alacak olmamdan dolayı bide wolfle kapıştırıp kimin torku daha iyi felan muhabbetlerini anlatsan süper olur iki motor yan yana zor gelir
-
03 Mayıs 2014, 02:52
aynen hocam bisiklet gibi durdu bana ama yapacak bişi yok sevdim aleti yamaha x city mi sattım 3 gün önce araba gibi yakıyordu valla hocam az yaksın güzel kaçsın gazı verdimmi gerisi boş boy uzun yapacak bişi yok
-
03 Mayıs 2014, 03:01
aynen hocam bisiklet gibi durdu bana ama yapacak bişi yok sevdim aleti
yamaha x city mi sattım 3 gün önce araba gibi yakıyordu valla hocam az yaksın güzel kaçsın gazı verdimmi gerisi boş boy uzun yapacak bişi yok
insallah dedikleri kadar az yakıyordur, aslında az yakıyordur derken öyle 90 100 le giderken değilde 110 120 ile giderken az yakıyordur :D
-
03 Mayıs 2014, 03:12
valla 90 ile 11 kuruş ise ben sırtıma alır koşarım bu mopedi
-
03 Mayıs 2014, 03:18
agrasiwe adlı üyeden alıntı
cbr satıp wolf alacak olmamdan dolayı bide wolfle kapıştırıp kimin torku daha iyi felan muhabbetlerini anlatsan süper olur
iki motor yan yana zor gelir
Abi wolf tork ve rahatlik olarak daha iyi.80 km beraber geldik babamla.bu motor pratik wolfe göre. Daha hafif. Ben wolfle degismem.ama wolf daha oturakli bir motor. Ikiside iyidir.gerci hic basmadim wolfe kafa tutabilir bazi yerlerde.ilerleyen zamanlarda belli olur. rahatliktan kastim arka amortisör ve sele biraz sert bu motorda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:14 ----------
[QUOTE=pulsarns200;3337044]valla 90 ile 11 kuruş ise ben sırtıma alır koşarım bu mopedi
cokmu azmi anlamadim. bu arada tam kesin sonuc deil yaklaşık.
-
03 Mayıs 2014, 03:29
-
03 Mayıs 2014, 04:20
Pulsarın vites koluna dikkat eden oldumu çok laçka biraz sağa sola esniyor, birde şase alüminyum çok zayıf birde aman bir yere toslamayın motorunuz pert olabilir biliyorsunuz alüminyum şase tamir olmuyor. Arka koltukta çok dar iki kişi sıkıntılı bu arada buşilerden sadece birisi bozulsa nasıl anlaşılacak öteki bujiler çakınca teklemezde motor, bu durum yolda kalmamama açısından avantaj oluşturması yanında yakıt tüketimini artırı farkına geç varılabilir.
-
03 Mayıs 2014, 10:54
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Pulsarın vites koluna dikkat eden oldumu çok laçka biraz sağa sola esniyor, birde şase alüminyum çok zayıf birde aman bir yere toslamayın motorunuz pert olabilir biliyorsunuz alüminyum şase tamir olmuyor. Arka koltukta çok dar iki kişi sıkıntılı bu arada buşilerden sadece birisi bozulsa nasıl anlaşılacak öteki bujiler çakınca teklemezde motor, bu durum yolda kalmamama açısından avantaj oluşturması yanında yakıt tüketimini artırı farkına geç varılabilir.
at çamur izi kalsın alamdın diye kin gütme bari alan arkadaşlarımız var sende inazumayla kaza yapma parçaları çok ucuz ayrıyetten koruma demiri taktır orta sepha içinde para ver ucuza satıyoz motoru japon kazığı 50 tane şey yzarım böyle kaza yapan 1 tane daha alır seninkiyle aynı paraya gelir 2 hakkı var o zaman kullananlar objektif olarak yorum yapacaklarına inanıyorum ben
-
03 Mayıs 2014, 11:08
Kuralsizlar arkadasim sende 2 motorda olduguna gore gercekten ayrintili bir karsilastirma yapman herkesin merakla bekledigi şeylere cevap olacaktir hatta farkli bir konu acabilirsin
Arka amortisör sert demissin ona sasirdim ben 70 kilo olmama ragmen tepkiler gayet yumusak ayari var altta sertligini değiştirebilirsiniz benim plaka isleri sali gununu bulacak o yuzden ilk yazdiklarim haricinde yorum yapamiyorum simdilik
-
03 Mayıs 2014, 11:08
Çocukça bir davranış, istediğini alamayınca zaten kötü tu kaka demek, arkadaşın dediği gibi inazuma iyi hoş motordur ama 1 inazuma parasıyla 2 pulsar alınır.yedek parça fiyatlarına girmiyorum bile..
-
03 Mayıs 2014, 11:30
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Ne demek toslamayın ,pert olur falan filan ne biçim bir üslup bu!Nickin de anlaşılacağı gibi Türk ahlakına ,motosiklet kültürüne çok "latin" kalmışsın .Önce bi hayırlı uğurlu olsun ,Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin deseydin kardeş .zannederler ki 3 yıldır pulsar kullanıyosun ,yazmışsın ezbere .Okuduk birilerine kızmışsın ,belki sana yanlış yapılmış olabilir ama taş gibi makineyi de bu kadar ucuz bi şekilde kötüleme.inazuma da güzel ,sana da hayırlı olsun güle güle kullan ama 5000 lira fazla verip de inazuma almam işin doğrusu...
-
03 Mayıs 2014, 11:37
arkadaşlar pulsar yakından görmek isteyenler denemek isteyenleri bekleriz pulsar 200 ns test aracı gelmiştir. ancak pazartesi günü aracın plaklası çıkacagından pazartesinden sonra denemek istyen arkadaşları bekleriz . ayrıca 10.05.2014 tarihinde büyük pulsar test sürüşü günü olacaktır. ayrıca ricam arkadaşlar motorları test etmeden denemeden yorum yapmayalım . gelin buyrun pulsar 200 ns deneyin gömrüşlerimizi deneyip test ettikten sonra paylaşalım teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)