Merhaba arkadaşlar bu 2017 ns200 de abs ve euro 4 harici bir takım daha değişimler oldu deniyor bu değişimler neler acaba nereden öğrenebilirz bilen var mı ?
Merhaba arkadaşlar bu 2017 ns200 de abs ve euro 4 harici bir takım daha değişimler oldu deniyor bu değişimler neler acaba nereden öğrenebilirz bilen var mı ?
kemal diner arkadaş var kdiner üye adı muhammed kandemirle arkadaşlar zaten kemal ile görüşüp kemal ayarlamıştı bana ücreti tam hatırlamıyorum indirim falan yapmışlardır montajıda kemal yapmıştı sağolsun sadece bir iki gün bu ne ya demiştim tuhaf gelmişti sonradan alıştım bazen gaz teli debriyaj teli ufak müdahale istiyor kemal ile iletişime geçin yardımcı olur
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
gidon yükseltme ile ilgili muhammet ile iletişime geçebilirsiniz numarası bu:05396013533
linkte bu
https://www.sahibinden.com/listing/y...3090596/detail
2017 model euro4 ABS'li modellerimiz sahiplerine ulaşmaya başladı. Resimler de gelmeye başladı.
Arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum.
İnşallah güzel günlerde kullansınlar...
Beyler-bayanlar, pulsarda arka tekeri 140 yapıp ne gibi farklar yaşandığını söyleyecek olan var mı. Malum arka fren çabuk kitliyor ve kayıyor. Acaba arkaya 140'lık mitas mc50 alsam sürüşü daha stabil yapar mı? Yakıta ve ekonomiye ne gibi bir etkisi olur? Amacım gösteriş değil, sadece arka fren ve stabilite durumu ne olur diye merak ediyorum. Hız meraklısı değilim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
Hocam ben de düşündüm şu gidon yükseltmeyi de içindeki kablo biraz kısa olduğu için direksiyon çevirme işi biraz sıkıntılı oluyor diyorlar. Bileğe binen yük azalıyor mu?
Kesinlikle azalıyor hem gidon yukseliyor hem de yaklaşıyor
Bazı modellerde gaz teli gergin oluyormuş o zamanda muhammed depoyu sokup gaz telini baska bir yerden geciriyor montajı sagolsun ucretsiz yapmıstı
Arka tekeri bende mitas mc 50 taktım yaklaşık 4000 km oldu ıslak kuru farketmez muhteşem performans.
İlk bir iki km sonra çok güzel yol tutuşu var benim arka tekerim neredeyse hiç kitlemiyor. Tabi çok sert frenlememek kaydıyla. Bence mc 50 tam pulsarlık lastik, tavsiye ederim..
Pulsarın 11300 den satılıp alıcı bulacağını rüyamda görsem inanmazdım . Demekki oluyormuş olmaz dediklerinde
hava filitresi yağ içinde :(
2500km de yağ degiştirdim filitre ile çıkan yağı ölçtüm 1150 çıktı ve takibe başladım
5000 bakımında yine eksik ama serviste ölçmeye birşey yoktu ama yine eksik dedi hava filitreini değiştirdik ama hava filitresinin içi yağ içinde idi fazla sıkıştırdysan olur dedi Yok dedim ama ondandır dedi
Abi dün 7500 km yine yağ yağ filitresi hava filitresi değiştim yağ gene eksik bu sefer hava filitresine bulaşmamış ama hava filitresinin kutusunun içinde yarım su bardağı kadar yağ çıktı 7.5 devir i geçmedim 100 ü geçmeden 5 devirde vites değiştirdim 150 km yol yaptım biraz önce tahliye yi bir açtım yine çay bardağının dibini bir parmak dolduracak kadar pırıl pırıl yağ aktı
Şimdi ben ne yapmalıyım sorun nedir motor açtırmak istemiyorum
Yepyeni motor sekmanlarda sorun olması imkansız diye düşünüyorum rodajı çok özenerek yaptım bir anlam veremiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------
6 aylık motor bu arada hep uzun yolda kullanıyorum
arkadaşlar merhaba herkeze kazasız belasız bir sezon diliyorum.
başka bir motora geçtiğim için çok sevdiğim pulsarımı satıyorum dosta gidecek bir makinadır
2015 model siyah servis bakımlı 3 ay daha garantili aksesuarlı pulsar satılık
AKSESUARLAR: YENİ SAWA-MİTAŞ LASTİK TAKIMI 3000 KM OLDU TAKILALI
ORJİNAL ÖN CAM
SERVİS ORJİNALİ ARKA ÇANTA TAŞIYICI
LED ARKA STOP VE LEDLİ REFLEKTÖR STOP
ÇOK TEMİZDİR 13 YILLIK MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜYÜM İLK SAHİBİYİM
İLETİŞİM NUMARAM:0507 882 73 33 İSMİM YUNUS
Merhaba arkadaşlar, Benim Pulsar 200ns 15000 km olduğu için bakıma sokacağım ne yapılıyor ne takılıyor İstanbul için hangi ücretlere yaptırdınız?
Yeni Pulsar alan arkadaşlar yorum yaparlarsa çok sevinirim, merak edende çoktur zannedersem teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar merhaba, Soracağım soruyu lütfen tecrübeli arkadaşların hassasiyetle cevaplamasını rica edeceğim.
33 yaşındayım. 15 yıllık B sınıfı ehiyet var ve tecrübeliyim.
Motosiklet ehliyetine yeni yazılıyorum. İlk motorumda pulsar aldım. Şimdi yaşımdan ötürü A2 ye yazılmak yerine direk A sınıfı almam mantıklı mı?
Önerileriniz nedir? Yoksa hiç sınav riskine girmeden A2 mi? A2 ile 600 cc ye kadar kullanabiliyor muyum?
Dediğim gibi sadece yaşı büyük tecrübeli üstadların bilinçli bir şekilde cevaplamasını rica edeceğim. Saygılarımla.
harbiden 11 küsür veren olmuş pulsara.ben hayatta satılmaz diyordum baya yanılmışım.bari pulsar alıcağınıza rs200 2016 model alsaydınız aynı paraya rs200 almış olurdunuz.ayrıca euro 4 nedeniyle 2016 2015 2014 modellerinin bariz bir şekilde daha hızlı ve performanslı olucağı kanağatindeyim.aslında euro uyumları her arttığında performans düşüyüyor.tek kazanan çevre ve doğa
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler olsun. pulsar 200 serisi 2014 yılından beri kullanılmakta ve iyisi ve kötüsü ile berber düşük bütçe ile alacağınız güzel ve sağlam motor olduğunu kanıtlamıştır. Bu yüzden forum bu kadar ilerledi. Bence dominar da geldiğinde çoğu kullanıcının gönlünde taht kuracak. Umarım çoğumuzun faha önce yaşadığı küçük sıkıntıları kuralkan yöneticileri yeni serilerde dikkate alırlar.
bence de öyle olacak Pulsarın ilk serilerde sorunları olmasına rağmen satışları muazzamdı bundan ders çıkartıp Dominarda bu sorunlar olmayacaktır diye düşünüyorum olsa bile çözümü daha kolay olacaktır.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)