Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Nisan 2017, 16:10
Riptalon adlı üyeden alıntı
Çantanın bu kadar yakışmadığı çok fazla motor yoktur herhalde
Kafa alçak olduğundan gerçekten çok kötü duruyor Pulsar'da.
katılıyorum çok fena bozuyor görüntüyü ama çanta büyük nimetmiş çok işime yarıyor. bir sonraki ay cam da taktıracağım belki güzelleşir görüntümüz
Reklamlar
-
11 Nisan 2017, 18:04
kdiner adlı üyeden alıntı
yağ boşaltma tıpası mı yağ akıtıyor yoksa yağ filtresi olan kısım mı yağ akıtıyor, her ikisinden biri ise oringini değiştirin ve öyle takın büyük ihtimal sorun kalmaz, motor sıcak iken motor üzerinde hiçbir vida ve somun sökme sıkma yapmayın.
Yağ boşaltma tıpası yağ akıtıyor
Ayrıca vites pimi artırıcısındanda yağ akıtıyor
Motor yağ azaldığı için castrol 10 50 yağ aldım
Bügün yağını boşaltma istiyorum motordan ineli yarım saat falan oldu
Biraz daha bekleyip yağ değişimi yapmayı düşünüyorum
Fakat yağ vakasını açıp kapattığımda daha çok yağ kaçırır diye endişe ediyorum
Motorun kisi 2000 i geçti tekerleklere hiç hava basmadım ön arka teker kaç hava basmalıyım?
Motor 5. Viteste 120 km hızlarda sanzımandan sesler geliyor
8 aydan beri yağı değişmedi
5 bin km yedaha çok var yağını kendim değiştirmek istiyorum
ACİL CEVAPLARSINIZ SEVİNİRİM
-
11 Nisan 2017, 20:57
Pistonlar adlı üyeden alıntı
Yağ boşaltma tıpası yağ akıtıyor
Ayrıca vites pimi artırıcısındanda yağ akıtıyor
Motor yağ azaldığı için castrol 10 50 yağ aldım
Bügün yağını boşaltma istiyorum motordan ineli yarım saat falan oldu
Biraz daha bekleyip yağ değişimi yapmayı düşünüyorum
Fakat yağ vakasını açıp kapattığımda daha çok yağ kaçırır diye endişe ediyorum
Motorun kisi 2000 i geçti tekerleklere hiç hava basmadım ön arka teker kaç hava basmalıyım?
Motor 5. Viteste 120 km hızlarda sanzımandan sesler geliyor
8 aydan beri yağı değişmedi
5 bin km yedaha çok var yağını kendim değiştirmek istiyorum
ACİL CEVAPLARSINIZ SEVİNİRİM
5.viteste 120 km'de şanzımandan ses geliyor da ne demek? 5. Viteste 120 km hız yapmak makinaya hoşçakal demekten başka bişey olamaz.
Aşırı zorlamadan dolayı terleme baş göstermiş de olabilir.
Bence çok üst sınırlarda kullanıyorsun motoru.
Değiştir yağını filtreni yağ tapasının oringinide değiştir sızdırma yapacağını sanmam Birdaha.
Vites milinin dip kısmında gördüğün yağ muhtemelen zincirden sıçramıştır.
-
11 Nisan 2017, 21:50
gokertutas adlı üyeden alıntı
katılıyorum çok fena bozuyor görüntüyü ama çanta büyük nimetmiş çok işime yarıyor. bir sonraki ay cam da taktıracağım belki güzelleşir görüntümüz
Bence yakışıyor. Alttaki benim motor bu arada
-
11 Nisan 2017, 21:54
Riptalon adlı üyeden alıntı
Çantanın bu kadar yakışmadığı çok fazla motor yoktur herhalde
Kafa alçak olduğundan gerçekten çok kötü duruyor Pulsar'da.
uzun cam olunca sırıtmıyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
OrhanGokce adlı üyeden alıntı
Plaka katlama olyanı nasıl yaptınız ?
-
11 Nisan 2017, 22:41
gokertutas adlı üyeden alıntı
Ben çanta demiri olarak bunu aldım. Görüntüsünü çok bozmadı bence kibar duruyor diğerlerine göre. Yolcu ayaklığına kadar uzanan destek demirlerini çok beğenmiyorum kötü duruyor bunda öyle bi durum yok. Tavsiye ederim.
http://urun.n11.com/bakim-ve-koruma/bajaj-pulsar-canta-demiri-gp-P120368307
Çanta olarak da Shad SH40 aldım. Bir tam kask alıyor yanına da kullanım alanı kalıyor biraz. Tam kask+Yarım kask alıyor diyorlar ama bir şey diyemem. uzun yol için de ideal olacağını düşünüyorum fotoyu aşağıya ekledim. Büyük kolaylık sağladığı kesin
http://i.hizliresim.com/M0Rg02.jpg
Sadece çanta demiri çok arkada kalıyor çantanın alt tablasını biraz daha artçıya yakın monte etmeni tavsiye ederim ön gidonda denge kaybına yol açabilir arka ağırlaşıyor
Çok teşekkür ederim. İki kişiden de aynı marka tavsiyesi geldiğine göre içim rahat bir şekilde çanta demirini alabilirim. Geriye çanta seçmek kalıyor. Onu da artık tavsiyelerden bakacağım.
-
11 Nisan 2017, 22:44
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
uzun cam olunca sırıtmıyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Plaka katlama olyanı nasıl yaptınız ?
Hocam 55 liraya aldım çok kullanışlı bi ürün led sinyaller dahil linkini koyuyorum her motora uyumlu bir model, orjinal sinyal kablolarını kesmeniz gerekiyor takmak için
http://urun.n11.com/modifiye-urunler...mple-P87869702
-
12 Nisan 2017, 11:44
Berkays adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim. İki kişiden de aynı marka tavsiyesi geldiğine göre içim rahat bir şekilde çanta demirini alabilirim. Geriye çanta seçmek kalıyor. Onu da artık tavsiyelerden bakacağım.
çanta demiri arka grenajı da koruyabilecek modelden alırsanız daha iyi olur, bazı çanta demirleri direk arka kuyruk üstünde bazıları da norton772 arkadaşın ki gibi olan ve grenajı koruyabilen bir demirdir, motoru düşürme veya kaza anında grenajın darbe almasını önler buna dikkat ederseniz daha iyi olur.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
12 Nisan 2017, 12:21
Efendim merhabalar. 2014 model 14bin km de 2. el bajaj pulsar alacağım. Fakat motor 40-50 km hızla giderken sola yatmış. Depo grenajında far grenajında çizikler var sol koruma demiri kırılmış,yok. Bunları pek sorun etmedim. Fakat sol gidon aynanın olduğu yerden kırılmış kaynak yapılmış. Bu benim kafama takıldı. Gidon fiyatı 60 lira civarında internette ancak motorun dengesinde bi problem yaratırmı sizlere sormak istedim. Ona göre motora gidip bakmayı düşünüyorum. Motor başka ilde Teşekkürler
-
12 Nisan 2017, 13:16
turkmen38 adlı üyeden alıntı
Efendim merhabalar. 2014 model 14bin km de 2. el bajaj pulsar alacağım. Fakat motor 40-50 km hızla giderken sola yatmış. Depo grenajında far grenajında çizikler var sol koruma demiri kırılmış,yok. Bunları pek sorun etmedim. Fakat sol gidon aynanın olduğu yerden kırılmış kaynak yapılmış. Bu benim kafama takıldı. Gidon fiyatı 60 lira civarında internette ancak motorun dengesinde bi problem yaratırmı sizlere sormak istedim. Ona göre motora gidip bakmayı düşünüyorum. Motor başka ilde Teşekkürler
Kardeşim pulsar sürekli sorunları ortaya çıkan bir motor, bu yazılanlar yüzünden güvenemedim gittim 0 aldım rodajını düzgün yaptım insan gibi davrandım şükür benimki sıkıntısız sorunsuz , pulsar 2. El alınacak bir motor değil bana kalırsa herkes benim gibi davranmıyor 1 ay 2 ay geç al ama 0 al kafan rahat etsin
-
12 Nisan 2017, 14:28
turkmen38 adlı üyeden alıntı
Bilinçli biri gibiyse sorun olacağını sanmam. Çok genç biriyse biraz tereddüt ederim açıkçası çünkü sert ve dikkatsiz kullanıyorlar. Karşındaki muhatabın nasıl bir intiba bıraktı sende? Çok konuşan ve sürekli bir şeyleri öven birisiyse dikkat et. Malına güveniyorsa zaten rahat konuşur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
Berkays adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba.
Topcase ve demir önerisinde bulunabilecek var mı acaba? Genelde uzun yola çıkacağım zaman kullanacağım birde artçımın da rahat etmesi için. Çok büyük birşeye ihtiyacımın olacağını düşünmüyorum. Tavsiye hatta imkanı olan varsa kullandığınız çanta resimlerini atabilirseniz çok memnun olurum. Hem çanta hem demiri değişik tip ve fiyat aralığında çok geniş bir yelpaze fena kararsız kaldım kafam karıştı. Şimdiden çok teşekkür ederim. Kazasız sürüşler.
Önceki motorumda gaff marka kullanmıştım ve memnundum. Fiyatı uygun 200 tl'ye 52 lt olanları bulunuyor. Ufakları daha uygundur.
-
12 Nisan 2017, 15:17
cevabınız için teşekkür ederim fakat şu anda sıfır alacak bütçem yok
-
13 Nisan 2017, 20:42
Arkadaslar 2017ns200 icin bayii ile iletisime gecen veya kapora veren var mi
-
13 Nisan 2017, 20:47
Motorum yağ akıttığı için yağ ekledim
Yağ seviyesi fullendi
Galiba biraz yağı fazla koydum
Bir zararı var mıdır motora?
-
14 Nisan 2017, 16:18
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
15 Nisan 2017, 09:46
Harika olmuş, fiyat nedir acaba.
Nasıl temin edebilirim.
-
15 Nisan 2017, 10:25
kdiner adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun crf250 yede bu tarz radyatör koruma taktırdı arkadaş taktığımızdan beri motor sürekli fan açar oldu hava kanalları düz olduğundan hava akışını sekteye uğratmıştı söktüğümüzde fan açma durumu düzeldi görüntüsü gayet güzel hayırlı olsun
-
15 Nisan 2017, 18:38
ayzek adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun crf250 yede bu tarz radyatör koruma taktırdı arkadaş taktığımızdan beri motor sürekli fan açar oldu hava kanalları düz olduğundan hava akışını sekteye uğratmıştı söktüğümüzde fan açma durumu düzeldi görüntüsü gayet güzel hayırlı olsun
tşk ederim, bu gün çamlıca kadıköy yaptım biraz trafik vardı bir sıkıntı yaşamadım fan açma falan yapmadı zaman ne gösterir görmek lazım, pulsar facebook sayfasında var fiyatı 80tl.
-
16 Nisan 2017, 03:17
sağ ön amortisörün keçesi patlamıştı uzun zaman sürmedim ama bir miktar yağ kaçırması söz konusu şimdi amortisöre yağ eklemem gerekir mi gerekliyse ne kadar ve nasıl bir yağ koymalıyım bilen arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim.
-
16 Nisan 2017, 10:30
Şu camdan kullandım fazlaca siyah beyenmedim tam siyah deyilde daha açık renkli ön cam kullanan varmı irfanınki olamayacak
kullandığım ürün bu
http://urun.n11.com/yedek-parca/baja...yah-P173368797
http://www.kayalarmotor.com/pulsar-2...m-urun368.html
Almak istediklerim füme olanı var ama kullanan varsa yorumlarını almak isteriz
http://urun.n11.com/modifiye-urunler...g&gclsrc=aw.ds
http://urun.n11.com/yedek-parca/sipe...200-P110025215
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)