Evetttt.. aynen fiyatlar açıklandı gençler , 2017 model euro4 uyumlu NS200 satış fiyatı 11,300 TL alacaklara şimdiden hayırlı olsun..
Evetttt.. aynen fiyatlar açıklandı gençler , 2017 model euro4 uyumlu NS200 satış fiyatı 11,300 TL alacaklara şimdiden hayırlı olsun..
Fakat ABS mevcut
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
Olması gereken fiyat
200ns 10.500
200rs 11.500
Dominar 400 15.000
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:02 ----------
Bajaj QUTE koyacaksın dominar 400 motorunu
Son hızı 70 yerine 100 olacak
Fiyatı 25.000 bini geçmeyecek
Gözüm kapalı alırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:07 ----------
Mobilden yazdığım için yazdığım kelimeleri otomatik düzenlemiş
Discover aynısını önerenler var aklımda fakat malzeme kalitesi 200ns gibi mi
Eğer malzeme kalitesi kötüse motorda sırıtabilir
Dörtlü garantiye çıkar dedi servis garanti bitsin dörtlü montajı yaparım dedi
Servisimiz değiştirecem hiç memnun değilim servis değil sanarsın kasap
Benzin sağ taraftan benzin deposunun altından akıtıyor bujilerede akıyor
Servisin dediğine göre benzin hortumundanmış
Şimdi ise daha vahim durum hem dediğim o yerden hemde sele plastiğinin sağ tarafı ordan da akıtıyor
Benzin akıtıtırken motor yağ ikaz lambası yanıyor
Motor yağ akıtmıyor sık sık kontrol ediyorum
5000 deviri geçince benzin daha hızlanıyor akıtıyor
Herkese selam bir adet pulsar 200 ns alarak aranıza katıldım.Umarım keyifli tecrübelerden bahsederiz.Mutlu ve güvenli sürüşler. Med Mekssss
Herkese iyi akşamlar.. 2017 model 200ns modelindeki ABS iki tekerde de mi mevcut?
Bujilere akması ve selenin sağ tarafından akması orda elektrik devreleri var
Allah korusun bu motoru kullanmam çok büyük tehlike
Stop etme sorunu vardı fakat enjeksiyondan değil debirajdan vites büyütürken motor stop ediyor neyseki o sorun debiraj baltası değiştirerek çözüldü
Pulsar 200ns tehlikeli motosiklet
Gönül isterdik japon olmak
Aynalar çok kötü defalarca tehlike atlattım
Lastikler berbat çok tehlikeli
Ne kadar ekmek o kadar köfte
Bu motordan bu fiyata ancak bu kadar oluyor
11.300'e sahibinden'de ilanlar açılmaya başlamış. Nakite özel fırsat diyor. rahat 11'e bırakırlar gibi. Şahsen abs'li modelleri bekliyordum yeni başlayacağım için. rs200'ü beğenmiyordum, mt25'te de değişiklik olmayınca ve pulsar abs ile gelince almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım.
Fiyatta yine bir güzellik için zorlayacağım şansımı. Haftasonu da mevcut modeli yine denemeyi düşünüyorum. kasko sigorta ekipman ile 15 bini geçmeyeceğini düşünüyorum. Bir tavsiyeniz olur mu acaba?
tvs apachi aynası takabilirsiniz.
servis yapınca damı garantiden cıkıyor.
servis garantiden çıkar diyor dörtlü için ama benzin akıtmasına çare bulamıyor enteresan, depo plastiğini sökün deponun etrafına bakın elbet bir yerde kaçak olduğu akıntısı göreceksiniz, hortumdan kaçırıyor ise yeni hortum taksın işi bitirsin çok mu zor onu yapmak.
yağ ikaz lambasının onunla bir alakası yok servise gidip cihaza bağlattır büyük bir sorun olmadan yoksa yağlama yapmaz ise motor başına iş alırsın.
en kısa zamanda adam akıllı bir servise baktır geç olmadan.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Arkadaşlar dominar alacağım için pulsarımı ilana koydum.Değerlendirmek isteyen irtibata geçebilir.İlan henüz yayınlanmadı ilan no 407188603.
İlanda 2015 model yazıyor trafiğe çıkışı 2016 nisan ayıdır.
Pulsarın ön frende sıkıntı yok,sıkıntı arka frende.Keşke abs arka tekerede koysalarmış daha iyi olurmuş.
birde benim pulsarı kullanın ona göre arka fren konusunda tekrar yorum yapabilirsiniz, ilk 2014 yılında sıfır aldığımda arka frene ya basmam gerekiyordu oda direk kitleme yapıyordu yada hiç kullanma bir şekilde kendini durdur diyordu taki 2. kazayı yapana kadar, kazadan sonra fren tepkisi ve lastiğin tepkisi yerine geldi oda arka frende hava yapma durumu olduğu içindi ve kazadan sonra arka fren bir müthiş oldu, şuan 16 model var üzerinde mrf lastik var hem kitlemiyor hemde tepki vermesi güzel ben ön ve arka frenden memnunum.
Bir de buraya sorayım. Normalde ns alasım var ama sırf şu abs olayından ötürü rs mi alsam diyorum. Ne dersiniz değer mi bunun için? Her ikisini de kullanan varsa bir yorum getirebilir mi?
Hocam iyi demişsin de birincisi onların daha gelmesine var. İkincisi ben ikinci el alıcam ve o kadar para vermeyi düşünmüyorum. Ns için fiyat aklımda 7.5, rs için de 9 civarı en fazla. Buna uyan motorlar buldum ama tek kafama takılan abs'li bir motorun anı frenajda önemli olduğu ve bunun dışında rs ile ns çok mu farklı sürüş olarak. Yoksa tip olarak ns hoşuma gidiyor.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)