Arkadaşlar bu motorun nesi kötü yazarmısınız kullandım titreşim filan yok başka ne sıkıntıları var yada varmı
Arkadaşlar bu motorun nesi kötü yazarmısınız kullandım titreşim filan yok başka ne sıkıntıları var yada varmı
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Arkadaslar herkese kazasiz surusler dilerim bende rs200 var 90 km de,motor rolantide calisirken depononun ordan vizz diye bir ses geliyor surekli,kontak açılinda gostergeden cikan sesin daha kısık hali ama devamlı, normal bisey midir bu?
Arkadaş Geçen bahsettigim bir sorun vardı rolantide çok dengesizlik vardı. Serviste güncelleme yapıldı fakat halen devam ediyor 2 bin devirin üstüne bile çıktıgı oluyor bazen. Ben tekrar servise gitmeyi düşünüyorum. Rolanti sorununu çözen oldumu? Bence motorum fazla yakmasınada sebeb olyuyor. Servise Gitmişken ara bakımla yag ve filtre deyişm yaptırmayı düşnüüyorum 5bin kmde bir yag degişimi bana fazla gibi geldi.
pulsar 200ns orjinal akü ebatları lazım bilen varmı ?
yada akü tavsiye edebilirmisiniz
yükseklik 11cm, uzunluk 14,5cm, genişlik 8cm
ebat tam olarak bu linkteki ile bire bir aynı gibi ve olur diye düşünüyorum.
http://urun.n11.com/aku/orbus-12v-9a...oji-P162505192
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Benim gittiğim servis çözemedi. Ama sorun yaratmayacağını söyledi ki yakıt tüketimi konusunda haklı olabilirsiniz. Forumda gördüğüme kadar benim motorum gereğinden fazla tüketiyor.
@MotorcuKrdeş
Cok hosuma giden bi motor kirmizisi daha iyi allah insaallah almayi nasip eder fiyatida 10000 tl gecmezse insallah.
Slm 2 Gün önce pulsarımı aldım ve arnızdayım jant şeridi olarak tavseleriniz varmı pulsar yazılı olanlar çok güzel kullanan varmı?
Lastik önerisi alabilirmiyim?ve nerden temin edip taktirabilecegimi
lastikal.com da diablo rosso 2 ler kampanyada takımı 649 tl ücretsiz kargo ile bütçe uygunca bence kaçırma derim benim lastikler 2 yılını ömrünü tamamladılar bebek geliyor bütcem yok idare edeceğim fakat bütçem olsa asla kaçırmayacağım bir lastik
http://www.lastikal.com.tr/pirelli-d...2h-takim-fiyat
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Merhaba arkadaşlar.
Yeni gelecek olan ns200 lerin ağırlıkları kaç Kilo, ns160 gibi hafiflemiş mi? Fuara giden arkadaşların bilgisi var mı?
Bu arada ns160 çok sönük kaldı, ilgilenen kimse yok gibi.
Fuara gittim ama hiçbir motoru çok incelemedim zadece gezdim, pulsar da fazla bir ağırlık artışı yoktur, sakal var birde abs, dominar a baktım lastiklerden önce koruma demiri değişmesi lazım.
Motoruna beyaz led veya xenon takan varsa tabsiye alabilirmiyiz
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (1 üye ve 41 misafir)