benmde orta göbekten görünüyor azıcık.böle bı sıkıntı olabilirmiymiş enteresanmış gerçekten.bende servise uğrayınca bundan bahsedicem.bu arada baya eliniz yatkınmış böyle bir şeye bulmak tamir vs gibi bravo gerçekten.
benmde orta göbekten görünüyor azıcık.böle bı sıkıntı olabilirmiymiş enteresanmış gerçekten.bende servise uğrayınca bundan bahsedicem.bu arada baya eliniz yatkınmış böyle bir şeye bulmak tamir vs gibi bravo gerçekten.
Elektrikçiyim zaten ve sabırlıyımdırda bana denk gelmeside güzel oldu baya rahatladım motoru sökmek istemiyodum ama arıza olunca komple elektrik tesisatını görmüş oldum rahatladım.10 senedir motor kullanınca illa bişeyler tecrübe ediliyor.Ama gerçekten güzel motorsiklet belkide sprali kısa olan bana denk gelmiş olabilir en dikkat edilmesi gereken yer tek hareketli yer çünkü.
Teşekürler tavsiyen ve güzel teklifin için. Kumaş yerine ben daha çok Acerbis Tarmac gibi bir çözüm düşünüyordum, kışlık eldiven az çok etkili ama direk rüzgar yiyince o bile banamısın demiyor.
Aşağıda Pulsara takılmış hali varda ne kadar modifiye etti bu resimdeki arkadaş bilemedim.
Rüzgarlıkta şu AS 150 ki gibi birşey olması yeterli çok uzun bir adam değilim zaten ama bazen malum İstanbul'da öyle bir rüzgar oluyor ki bütün vucuduma vuracağına boyun ve kask çevresine kadar yükseltse yeterli olur.
Aküyü garantiden değiştirdiklerinde bana servisin verdiği bilgi, bu daimi yanan farları hesaba katarak iş yapmamışlar, normalde sistemin kesmesi gerekiyor ama motor kısa bir süre yatsa bile aküyü zayıflattığını bu yüzden ekranın geç gelmesi ve marşta saati sıfırladığını söylediler. Ama bizim canavar nispeten yeni o yüzden servisin yalancısıyım.
Kısaca tembel adam için bu iki çözüme benzer ürünü nerede yaptırabilirim aslında almaya çalıştığım bilgi.
edit: Bu arada cevapla kısmını beceremmişim SOL'un mesajına itafen olacaktı. Forum acemiliğine verin.
ben bu şekil elçik koruma kaktım.
Bugün sabah motoru dükkandan çıkarıp kapının önüne koydum.Gidon kilidini açtığımda kontak anahtarını üzerinde unutmuşum.Elcik ısıtmalarda açık kalmış.Benim akü öldü.Söktüm sanayide doldurttum.Şimdi süper.
Akünün yenisini alacaktım busefer 12 amper ama elektrikçi büyük olur yerine otormaz dedi.Bende almaktan vazgeçtim.Şimdilik beklemedeyim adam gibi sağlam bir akü bulunca onu alacağım.
Akşam bulup buraya link koyacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
Ve işte azımli sıçan duvarı deler misali azimle arayıp buldum
https://tr.letgo.com/tr/i/motosiklet...8-e5482c467564
Azim için tebrikler ama tam aynisi degil sanirim kdiner koruma saydam ve daha şık görünüyor. Zaten Çin'den almış, Aliexpresi kurcalayayım biraz.
Anladığım kadarıyla popüler olmasına rağmen çok sağlam bir aksesuar pazarı yok bu Pulsar'ın universal bir ürün bulup uyarlama yapmamız gerekecek.
Dostlar herkese selamlar,
700 sayfaya yaklaşmış konu. Son 20 sayfasına baktım, sorularımın cevapları var mıdır diye ama pek bulamadım. Yakın zaman içinde kısmetse pulsar alacağım. 200 NS'lerdeki stop etme sorunu çözüldü mü? 2. el 2016 model alacağım büyük ihtimalle. Karşıma böyle bir sorun çıksa çözümü var mıdır? Çok kararsız kaldım arkadaşlar. Sırf bu sorunun cevabını bulmak için üye oldum. Yeni başlayan biri için bu sorunlar hayati midir?
Çok sağolun.
Teşekkürler.
benim aldığım ürün bu ve linki bu.
https://tr.aliexpress.com/item/New-A...708.0.0.qAJRLE
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
benim aldığım sis farı tek mod, üç modlu olanlar sıkıntı yapıyor bazen biri çakıyor bazen birisi o yüzden tek mod olanı aldım ve kumandalı çakar devresine bağladım, kumanda dan mod değiştirebiliyorum.
sis farı linki bu.
https://tr.aliexpress.com/item/One-M...708.0.0.r7nN0u
bu üç modlu isterseniz bu model de alabilirsiniz.
https://tr.aliexpress.com/item/1pair...708.0.0.DrIZCK
kumandalı çakar devrem de bu.
https://tr.aliexpress.com/item/1PC-4...708.0.0.DrIZCK
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------
2016 model motoru yeni aldım henüz 45km de biraz daha kullanınca unutmaz isem cevap veririm şimdilik bir sıkıntım yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------
arkadaş benim ki gibi almış hoşuna gitmeyince sprey boya ile içerden boyamış ve resimdeki şekli almış gayet güzel duruyor.
Selam arkadaşlar,
Ay sonunda bu motordan almayı planlıyorum fakat kafamı birşey karıştırdı.
Broşürde 8250 TL diyor, web sitesi fiyatında 8800TL diyor.
Hangisi doğrudur?
Birde alacağım bayiden bayiye indirim fiyatı değişir mi?
Tuzla Üçerler ile görüşmeyi planlıyorum, Birde Kadıköy ile görüşeceğim. Anadolu yakasında iyi bir servisi olan bayiden almak isterim.
Hizmet açısından duyarlı ve hassas bir bayi tavsiyeniz olur mu?
Teşekkürler.
kardeşim motorun 0 fiyatı belli değil.isteyen istediği fiyata satıyor alanlarında elinde patlıyor benim gibi.3 aydır satamıyorum en ucuza vermeme rağmen.açık arttırma usülü ile sadece 0 motor satışında satan yani bayi karlı çıkıyor.kullanıcıların durumu vahim.yani 8890 tl olan bir motoru sen nasıl 8200 e satıyorsun ve hala kapatılmıyorsun şaşıyorum.o yüzden alıcaksan sazan gibi atlama derim diğer illeride ara en ucuz kim veriyorsa hiç üşenme git ordan al yada getirt.
yanlış mesaj
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)