Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mtgemlik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar-Rks 150s- Tvs apache rtr 200
    Sahibinden.com sitesinde gezinirken 101.000 kmde satılık 200 ns gördüm. Açıklamada yazmamış ama merak ettim acaba orjinalmi, veya bu kmye gelene kadar bir sorun yaşadımı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı atmaca5353 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------

servise gitmeyi bende biliyorum lakin bulunduğum ilde yok uğraşmaya degmicek basit bi problemse idareten bi çözüm arıyorum fikri olan söylesin. teşekkürler.
    Km okuyucusu bozulmuş olabilir bir kontrol edin veya gösterge kısmında montaj yerinde sıkıntı olabilir eliniz yatkın ise bir kontrol edin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------

Alıntı mtgemlik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sahibinden.com sitesinde gezinirken 101.000 kmde satılık 200 ns gördüm. Açıklamada yazmamış ama merak ettim acaba orjinalmi, veya bu kmye gelene kadar bir sorun yaşadımı.
    150000km olan ve üzerine geçenler var.

Motosikleti
    lifan kp 150
    slm bende ne zaman bu motordan alayım desem hergün birisi farklı sorunları paylaşıyor nedir bunun aslı astarı ben de lifan kp var torku bajaja göre düşük ama bu yazılanları görünce benim motor uzay mekiği

Motosikleti
    honda cbr 250r
    arkadaşlar biraz önce motorumla bir tur atmak için motoru çalıştırmaya kalktım ama çalışmadı 15 dakika uğraştım ama çalıştıramadım acaba soguktanmıdır diye düşündüm ama o kadar da soguk değil ama neden olabilir bu sorun ?

Motosikleti
    bajaj pulsar 200 NS
    Özellikle Ankara'da ki arkadaşlara abilere danışmak istediklerim var.
    1- Alt sakal çok güzel yakışıyor motora. Ankara'da alt sakal yapan bildiğiniz bir yer var mıdır ?
    2- sisybar takmak istiyorum. Pulsara uygun olan, önereceğiniz model var mı ?
    3- Uzun yol deneyimim olmadı henüz. Seleyi kaplatmamı mı önerirsiniz yoksa sadece uzun yol için yastık falan yeterli midir ?
    4- motorda aksesuar yok. Orijinal hali ile duruyor. Önereceğiniz aksesuarlar nelerdir ?
    Şimdiden teşekkürler.

tayfungun45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BS6 Dominar 400 UG
    Ben şu an pulsar 2017 nin fiyatına kitlenmiş durumdayım eğer uçuk bi fiyat olmassa alacam ama
    sevimsiz bir fiyatı olursa 2016 almayı düşünüyorum .Tahminin 11,150 falan malessef.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı ViraneDervis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1- Alt sakal çok güzel yakışıyor motora. Ankara'da alt sakal yapan bildiğiniz bir yer var mıdır ?
    3- Uzun yol deneyimim olmadı henüz. Seleyi kaplatmamı mı önerirsiniz yoksa sadece uzun yol için yastık falan yeterli midir ?
    4- motorda aksesuar yok. Orijinal hali ile duruyor. Önereceğiniz aksesuarlar nelerdir ?
    Şimdiden teşekkürler.
    Motorda yağ soğutucusu yok. Alt sakal gibi aksesuarlar motor yağının soğumasını azaltır. Kışın sorun değil ama yazın iyi olmaz.

KumanBayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125 --> Pulsar 200 NS
    Alıntı ViraneDervis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdiden teşekkürler.
    Alt sakal bende taktırmayı çok istiyorum fakat bulamadım yapanlar var ya el yapımı ya da CG lere takılanlardan takıyorlar oda güzel olmuyo
    sissybar motora hiç yakışmaz diye düşünüyorum
    Ön cam kesin taktır uzun yol gitmeyi planlıyorsan bir de gidon yükseltme aparatı
    ben çanakkale istanbul gidiyorum sele rahatsız etmiyor beni ama artçı olacaksa kaplama ister sayfaları karıştırırsan biraz bulabilirsin

Motosikleti
    X-Max 250
    Merhaba, Bajaj Pulsar 200NS almayı düşünüyorum, başlangıç motorum olacak ve motor kullanmayı onunla öğreneceğim, 0 almak için maddi gücüm yeterli, ama elimde ister istemez hırpalanacak motor, sizce 0 mı almalıyım yoksa 2. el mi ? 2. el fiyatları da 0 dan çok aşağıda değil çünkü...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

Bir de, şuan bayilerdeki liste fiyatı 8870TL, bunu nakit alımda en düşük kaça çekebilirim, ne kadara alınabilir bu motorun sıfırı?

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    8300 en düşük
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

murat 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf 250l rally
    Alıntı Alienberg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, Bajaj Pulsar 200NS almayı düşünüyorum, başlangıç motorum olacak ve motor kullanmayı onunla öğreneceğim, 0 almak için maddi gücüm yeterli, ama elimde ister istemez hırpalanacak motor, sizce 0 mı almalıyım yoksa 2. el mi ? 2. el fiyatları da 0 dan çok aşağıda değil çünkü...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

Bir de, şuan bayilerdeki liste fiyatı 8870TL, bunu nakit alımda en düşük kaça çekebilirim, ne kadara alınabilir bu motorun sıfırı?
    fıyat araştırması yapmışsın belliki öncelıkle lastıkleri degiştirmen gerekecek yeni kullanıcı isen orjınallerle çok düşer kalkarsın sıfır ve ikinci el için sana liste yapalım
    sıfır km:8870
    ruhsat: 350 tl
    lastik: son zamlarla ortalama 500 tl (bende metzeller var 800 tl cıvarı)
    aksesuar eklemiyorum kabaca sana maaliyeti:9720 tl
    rodaj dönemi var birde nekadar anlıyorsun nasıl yapacağını biliyormusun? buda bır sorun senin için

gelelim ikinci ele
    ben satıyorum şuan 2016 model 3900 km de rodajı itina ile yapıldı aksesuarları var
    fıyat 8200 tl bunun içinde
    lastık :800 tl
    tur camı:150 tl
    usb giriş çakmaklık ve tel tutucu :100 tl
    satış:120 tl
    toplam 9370 tl sana gelişi :8320 tl

aradakı fark ve artılarıyla beraber hem sıfır ayarında bir motosıklete sahip olacaksın hemde paran cebinde kalıcak: 1400 tl

benım motorumu al demıyorum sana yardımcı olmaya çalışıyorum neticede karar senin birsürü motor var hangisini istersen onu alacaksın neticede
    SAZMAN bunu beğendi.

Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı murat 60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fıyat araştırması yapmışsın belliki öncelıkle lastıkleri degiştirmen gerekecek yeni kullanıcı isen orjınallerle çok düşer kalkarsın sıfır ve ikinci el için sana liste yapalım
    sıfır km:8870
    ruhsat: 350 tl
    lastik: son zamlarla ortalama 500 tl (bende metzeller var 800 tl cıvarı)
    aksesuar eklemiyorum kabaca sana maaliyeti:9720 tl
    rodaj dönemi var birde nekadar anlıyorsun nasıl yapacağını biliyormusun? buda bır sorun senin için

gelelim ikinci ele
    ben satıyorum şuan 2016 model 3900 km de rodajı itina ile yapıldı aksesuarları var
    fıyat 8200 tl bunun içinde
    lastık :800 tl
    tur camı:150 tl
    usb giriş çakmaklık ve tel tutucu :100 tl
    satış:120 tl
    toplam 9370 tl sana gelişi :8320 tl

aradakı fark ve artılarıyla beraber hem sıfır ayarında bir motosıklete sahip olacaksın hemde paran cebinde kalıcak: 1400 tl

benım motorumu al demıyorum sana yardımcı olmaya çalışıyorum neticede karar senin birsürü motor var hangisini istersen onu alacaksın neticede
    Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Elinize sağlık.

Motosikleti
    bajaj pulsar 200 NS
    Alıntı KumanBayram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alt sakal bende taktırmayı çok istiyorum fakat bulamadım yapanlar var ya el yapımı ya da CG lere takılanlardan takıyorlar oda güzel olmuyo
    sissybar motora hiç yakışmaz diye düşünüyorum
    Ön cam kesin taktır uzun yol gitmeyi planlıyorsan bir de gidon yükseltme aparatı
    ben çanakkale istanbul gidiyorum sele rahatsız etmiyor beni ama artçı olacaksa kaplama ister sayfaları karıştırırsan biraz bulabilirsin
    Çok teşekkürler yorumunuz için. Seleyi kaplattıracağım büyük ihtimalle. Uzun yola çıkmadığım için rahatsızlık durumu olmadı ama yine de önelemimi alayım.
    Sisybar sadece bi düşünceydi. Görsel olarak yakışırsa taktırırdım
    Tur camı öneriniz varsa marka model araştırabilirim.
    Mengü tecrübesiyle yorumlarını dikkate aldığım birisin. Alt sakalı ızgara gibi havalandırmalı yapsam yine de sıkıntı olur mu ?
    Bu arada mc50 m racer lastikleri yapılan iyi yorumlarına dayanarak bugün sipariş verdim. Kullandığımda tecrübelerimi aktarırım inşallah

Motosikleti
    pulsar 200 ns
    merhabalar arkadaşlar. Aramızda arka teker için 140 taban lastik takan var mı? varsa tecrübelerini paylaşırsa çok faydası olur. Biliyorum fabrika lastik ölçüler ölçümler sonucunda ortaya çıkmış en iyi lastik ama ynede kullanan varsa bilgi edinmek isterim. şimdiden teşekkürler

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Bu 2 uzun 3 kısa bir kod sanırsam bu kodların listesi veya tanımlarına nereden ulaşabilirim ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------

Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arıza ışığı 2 uzun 3 kısa yanıyorsa km saati hız sensörü arızalı yada kirlenmiş olabilir.

Bu 2 uzun 3 kısa bir kod sanırsam bu kodların listesi veya tanımlarına nereden ulaşabilirim ?

Motosikleti
    honda crf 250l rally
    merhaba arkadaşlar 2016 model pulsar ns 200 motosikletimi satıyorum 3900 km de istanbul tuzladayım metzeller lazertek lastık,ön cam,usb şarj girişi, tel tutucu ekstralarıdır. düşünen arkadaşlar bana ulaşabilirler. 0541 852 97 26

http://i.hizliresim.com/9gDPno.jpg
    arkadaşlar motor satılmıştır. herkese teşekkürler.

Motosikleti
    Alıntı Sütliman adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------

Maalesef ulaşamazsınız, belki servislerden alabilirsiniz ama belki.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------

arkadaşlar motor satılmıştır. herkese teşekkürler.
    Hayırlı olsun, gelsin ralli diyorsun yani.

Motosikleti
    honda crf 250l rally
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maalesef ulaşamazsınız, belki servislerden alabilirsiniz ama belki.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------

Hayırlı olsun, gelsin ralli diyorsun yani.
    aynen kemal bey bu arada motorsuz kaldık biran önce gelse bari diyecegım ama mart ayı kesin gibi görünüyür perşembe günü honda güngör de crf yi denedim baya yuksek geldi bana ayak uçlarıyla zor durdum ayaklıgı kapatamadım alçaltma yapıcaz anlaşılan

Motosikleti
    aynen kemal bey bu arada motorsuz kaldık biran önce gelse bari diyecegım ama mart ayı kesin gibi görünüyür perşembe günü honda güngör de crf yi denedim baya yuksek geldi bana ayak uçlarıyla zor durdum ayaklıgı kapatamadım alçaltma yapıcaz anlaşılan
    Alçaltma kiti için bana özelden yaz seni arkadaşa yönlendirme yaparım, hem yükseltme hem alçaltma özelliği var 4 5 kişi crf sinde kullanıyor bir sıkıntı da yaşamadılar bilgin olsun, ne kaldı ki şurda gelip geçer geç olsun ama güç olmasın.

merhaba,

2016 model 8800km de bajaj pulsar 200ns motorum bugun büyük ihtimalle motor kitleyip beni yolda bıraktı. hala garantisi var. ben yağ değişimi için 10bin km bakımını beklerken başıma gelene çok şaşırdım açıkçası. Allahtan debriyajı sıktım da arka teker kitleyip beni yola atmadı. hızım70 5. viteste 6bin devirde izlerken başıma gelen olay baya can sıkıcı. Garantiden karşılanır mı hatası?

bu arada göstergesi de soğuklar başladı başlayalı yola çıktıktan 3 5 dakika sonra çalışmaya başlıyordu ve radyatördeki su 3 4 günde bir max seviyeye kadar doldurmama rağmen minimumum altına iniyordu. 10 bin bakımını bekledim hepsi için ama motor elimde kaldı. yzf r125 le 15bin km yapan biri olarak aldığıma pişmanım...[COLOR="Silver"]

dün yağ lambası bir kez yandı söndü. sabahta 90km sabit hızda bir kez gaz tepkisi azaldı. oktay motoru aradım pazar kapalıyız yarın getir dedi. okleştik. bugun motor kitlendi. ayna tutacağını aleminyum yapmışlar dişleri hemen rüzgardan bozulmuştu yaptırdım serviste. hayır binip Allah ne verdiyse kullanan biri olsam ok. bakımı yaparım dikkat ederim zorlamam. ben de yapmasın bari. daha ne kadar narin kullanıcaz bu makinaları.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------

yarın ya da ertesi gün oktay motora çekicem pulsarı. durumdan haberdar ederim. ilk moral bozukluğu mu bilmiyorum ama gözü kapalı alınacak makine değil artık gözümde

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (1 üye ve 24 misafir)