Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    murat 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf 250l rally
    Alıntı snrdngurme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motorda da gösterge resetleme sorunu var, onun haricinde 3 5 aydır çalıştırmıyordum motoru geçen ilk kez çalıştırdığımda 30 40 saniye gaz yemedi motosiklet.
    gaz yememesi normaldir okadar sure zarfında yag ve yakıt çöküyor tıkanıklık yapabiliyor bir süre sonra ancak kendine geliyor haftada yada onbeş günde bir marş yapsanız sıkıntı olmaz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    snrdngurme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı apokral24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba uzun yolda sürekli tapagaz hiç gaz kesmeden 130-140 ve üzeri gittiğimizde bi sıkıntı olur mu ? bajaj pulsar 200 ns
    benim motor 2016 model 900 e yakın km'si bir defa ciddi eğimli bir yolda 144 gördü onun haricinde 136' nın üzerine çıkmıyor motosiklet kolay kolay, özellikle rüzgarlı havada 120 km den sonra çok nazlı hızlanıyor tabi bunda benim 183 cm boy ve 92 kg olmamın da etkisi var. Onun haricinde özellikle 110 km ye kadar çok canlı ve şehir içi kullanım için çok ideal olduğunu düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------

Alıntı murat 60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gaz yememesi normaldir okadar sure zarfında yag ve yakıt çöküyor tıkanıklık yapabiliyor bir süre sonra ancak kendine geliyor haftada yada onbeş günde bir marş yapsanız sıkıntı olmaz.
    ben de öyle düşündüm çok da önemsemedim açıkçası, akşama kadar gezip hasret giderdik pulsar ile.

Motosikleti
    honda crf 250l rally
    Alıntı snrdngurme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motor 2016 model 900 e yakın km'si bir defa ciddi eğimli bir yolda 144 gördü onun haricinde 136' nın üzerine çıkmıyor motosiklet kolay kolay, özellikle rüzgarlı havada 120 km den sonra çok nazlı hızlanıyor tabi bunda benim 183 cm boy ve 92 kg olmamın da etkisi var. Onun haricinde özellikle 110 km ye kadar çok canlı ve şehir içi kullanım için çok ideal olduğunu düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------

ben de öyle düşündüm çok da önemsemedim açıkçası, akşama kadar gezip hasret giderdik pulsar ile.
    136 km ye kadar gayet rahat çıkıyor 2016 model 3900 km de

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    https://www.youtube.com/watch?v=TOcfk2HsdlU

Bu arıza hatasını çözen var mı? Yoksa direk servise mi gitmeliyim?

Motorun en son gösterge panelindeki ve konsoldaki hareketli yerlere WD-40 sıktım ama 1 saat önce bu ikazın olmadığına eminim. Yardımlarınızı bekliyorum. daha 860 km de. Pulsar 200ns 2016 model

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı Sütliman adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Motorun en son gösterge panelindeki ve konsoldaki hareketli yerlere WD-40 sıktım ama 1 saat önce bu ikazın olmadığına eminim. Yardımlarınızı bekliyorum. daha 860 km de. Pulsar 200ns 2016 model
    arıza ışığı 2 uzun 3 kısa yanıyorsa km saati hız sensörü arızalı yada kirlenmiş olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25

canını sıkma derim.yüzde 90 bagajdaki soketlerden birinin temassızlığı.arkadaşımda gitti manavgattan aldı yolda bunun aynısı oldu 0 km motorda.sen hangisinin olduğunu biliyorsan soketlerden bak derim ama servis 5 dakkada halleder.ışığın yanmasıda zaten alakasız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

canını sıkma derim.yüzde 90 bagajdaki soketlerden birinin temassızlığı.arkadaşımda gitti manavgattan aldı yolda bunun aynısı oldu 0 km motorda.sen hangisinin olduğunu biliyorsan soketlerden bak derim ama servis 5 dakkada halleder.ışığın yanmasıda zaten alakasız.

Motosikleti
    honda crf 250l rally
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arıza ışığı 2 uzun 3 kısa yanıyorsa km saati hız sensörü arızalı yada kirlenmiş olabilir.
    kemal bey yamaha lı oldun ama vazgeçemiyosun bajaj dan
    kdiner bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı murat 60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kemal bey yamaha lı oldun ama vazgeçemiyosun bajaj dan
    Biz bir AİLEYİZ.
    murat 60 ve ayzek bunu beğendiler.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Motorum çalışmıyo cortladık sorun ne olabilir

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

https://www.youtube.com/watch?v=Id5ZGzfT0W4
    Benzin hiç yok gözüküyor. Yanlış hatırlamıyorsam yedek diye geçen depoda 330ml'den az kaldıysa kullanamıyor. Yakındaki servisi arayarak ekranda yazan hata kodunu söylerseniz söyleyebilirler diye düşünüyorum.

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110

https://www.youtube.com/watch?v=Id5ZGzfT0W4
    akü zayıflamış sanki..Geçmişolsun.
    The Power of The Dreams.

Motosikleti
    Var
    Benzin var aküden yemiyo
    Vurdursak olurmu

Sol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Benzin var aküden yemiyo
    Vurdursak olurmu
    bana pek aküden gibi gelmedi ama yine de vurdur bi çalıştırmayı dene.
    Yüksek viteste vurdur bişey olmaz.

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Benzin var aküden yemiyo
    Vurdursak olurmu
    Hayır sakın haa...Vurdurma; eksantrik zincirine ve subaplara zarar verebilir. Ya akünü şarj ettir yada başka bir araçtan takviye yap.
    The Power of The Dreams.

Motosikleti
    Var
    Arabadan akü takviyesi yaptık çalıştı

Motosikleti
    Cb 250 R
    Arabadan akü takviyesi yaptık çalıştı
    hocam gösterge paneliyle cam arasına ne yaptınız? titreme cızırtı sesi yapıyor diye mi yaptınız? bende ns 150 var 2-3 bin devir arası ses yapıyor sizdede mi oluyor ?

Motosikleti
    Var
    Alıntı 2wsx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam gösterge paneliyle cam arasına ne yaptınız? titreme cızırtı sesi yapıyor diye mi yaptınız? bende ns 150 var 2-3 bin devir arası ses yapıyor sizdede mi oluyor ?
    Ses yapan bi yer vardı öyle süngeri kesip biçtim faydası oldu

merhabalar hız göstergemde arıza odugunu farkttim bazen ölçüyor bazen 0da kalıyor sonra bi anda 160a çıkıyo falan sanırım yıkadıktan sonra oldu. normalde geçerdi fakat 3 gün oldu durum hala aynı. nasıl düzelir fikri olan varmı?? teşekkürler.

Motosikleti
    Alıntı atmaca5353 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar hız göstergemde arıza odugunu farkttim bazen ölçüyor bazen 0da kalıyor sonra bi anda 160a çıkıyo falan sanırım yıkadıktan sonra oldu. normalde geçerdi fakat 3 gün oldu durum hala aynı. nasıl düzelir fikri olan varmı?? teşekkürler.
    servise gidiyorsun durumu izah ediyorsun gerekli müdahaleyi yapıyor, şu servislere gitmeyi ne zaman öğreneceğiz, hadi burdan sorunun neyden kaynaklandığını söyledik yine servise gideceksin bunda kaçarın yok, servise git yardımcı olmadılar mı gel burdan yaz veya kuralkan şikayet kısmına yaz, facebook gurubunda yaz.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------

Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    servise gidiyorsun durumu izah ediyorsun gerekli müdahaleyi yapıyor, şu servislere gitmeyi ne zaman öğreneceğiz, hadi burdan sorunun neyden kaynaklandığını söyledik yine servise gideceksin bunda kaçarın yok, servise git yardımcı olmadılar mı gel burdan yaz veya kuralkan şikayet kısmına yaz, facebook gurubunda yaz.
    servise gitmeyi bende biliyorum lakin bulunduğum ilde yok uğraşmaya degmicek basit bi problemse idareten bi çözüm arıyorum fikri olan söylesin. teşekkürler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (1 üye ve 20 misafir)