Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Bir arkadaş facebook sayfasında mt09 un aküsünü takarak dememişti ve göstergede gitme olmamıştı tekrar orjinal aküyü takınca yine gösterge gelmemişti buda akünün akım değerinin düşük olmasından kaynaklı idi, yüksek akımlı bir akü alınırsa yani cca değeri yüksek akü alınırsa bu sıkıntı da ortadan kalkmış olacaktır, zaten havalar da soğuk akünün değeri hepten düşüyor buda sıkıntı yapmasına neden oluyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir arkadaş facebook sayfasında mt09 un aküsünü takarak dememişti ve göstergede gitme olmamıştı tekrar orjinal aküyü takınca yine gösterge gelmemişti buda akünün akım değerinin düşük olmasından kaynaklı idi, yüksek akımlı bir akü alınırsa yani cca değeri yüksek akü alınırsa bu sıkıntı da ortadan kalkmış olacaktır, zaten havalar da soğuk akünün değeri hepten düşüyor buda sıkıntı yapmasına neden oluyor.
    Eyvallah kardeşim. Motoru salı günü falan alacam cuma günü devir işlemleri yetişmedi şimdiden önbilgi olsun diye araştırıyorum. Alır almaz oktay abi'ye teslim edecem zaten

apokral24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 cbr 600f
    Arkadaşlar merhaba uzun yolda sürekli tapagaz hiç gaz kesmeden 130-140 ve üzeri gittiğimizde bi sıkıntı olur mu ? bajaj pulsar 200 ns

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı apokral24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba uzun yolda sürekli tapagaz hiç gaz kesmeden 130-140 ve üzeri gittiğimizde bi sıkıntı olur mu ? bajaj pulsar 200 ns
    Sorun olmaz biraz fazla yakar

aksoyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 ,pulsar ns 200 , kawasaki er6n
    Herkese merhaba bugün motorun yağını değiştim yağın rengi griye donuk bi renkte çıktı soğutma suyundada eksilme var gibi tam emin değilim ama sanki zamanla seviyesi azalmış tam minimum seviyede dışardan bakınca herhangi bi kaçak gözükmüyor acaba yağa şunu karışıyor. Eğer karışıyorsa çözümü nedir. Neresine bakmalıyım

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı aksoyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba bugün motorun yağını değiştim yağın rengi griye donuk bi renkte çıktı soğutma suyundada eksilme var gibi tam emin değilim ama sanki zamanla seviyesi azalmış tam minimum seviyede dışardan bakınca herhangi bi kaçak gözükmüyor acaba yağa şunu karışıyor. Eğer karışıyorsa çözümü nedir. Neresine bakmalıyım
    devirdaim pompasının contasından kaçırıyordur çok yoğun sızdırma yoktur belkide o yüzden görememissindir motorla hareket halindeyken sıkıstırmanında etkisiyle ufak ufak sızdırıyordur bir servise göstermende fayda olacak
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Motosikleti
    Peki bunun masrafı ne kadar tutar tahmini fiyat verebilecek var mı

Motosikleti
    Dün arkadaşın aldığı ikinci el motorun yağını görseydiniz bu ne derdiniz ve bildiğiniz koyu beyaz, orjinal yağdan eser yok, su seviyesi biraz inikti, depoya su girmiş yağ bozulmuş motor çalışmıyor, benzin pompası, enjeksiyon temizliği, depo temizliği, sıfırdan motora bakım yaptık ve sıkıntısız çalıştırdım. Biraz kullanınca zaten devirdaim sıkıntılı mı değil mi ortaya çıkar, suya ekleme yaptık, yağ kısmına mazot koyup varsa içinde pisliği bir nebze de olsa temizledik, 1000 2000km sonra içinde kalan pisliği yeni yağ toplar hem ne durumda olduğunu görmüş olacağız. Şu eksilme veya yağa karışma yapıyorsa zaten durum ortaya çıkar devirdaim contası değişecek.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------

Peki bunun masrafı ne kadar tutar tahmini fiyat verebilecek var mı
    Garantili ise sorun olmaz, servise gidin baktırın duruma göre müdahale eder.

Motosikleti
    garantisi yok maalesef tahmini fiyat nedir. açıkçası kendim yapmayı planlıyorum

Motosikleti
    2006 cbr 600f
    Arkadaşlar ben 2016 model ikinci el ve 2.000-10.000 km arası almayı düşünüyorum. Alırken ilk önce nelere dikkat etmem gerekiyor ? Biliyoruz yazılım konusunda genel olarak kullanıcıların şikayetleri var ilk olarak neleri göz önünde bulundurarak ikinci el almalıyız

Motosikleti
    bajaj pulsar 200 NS
    Alıntı apokral24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben 2016 model ikinci el ve 2.000-10.000 km arası almayı düşünüyorum. Alırken ilk önce nelere dikkat etmem gerekiyor ? Biliyoruz yazılım konusunda genel olarak kullanıcıların şikayetleri var ilk olarak neleri göz önünde bulundurarak ikinci el almalıyız
    Servis kayıtlarına bakın hocam. Ustasını arayıp sorun bilgi alın motor ve kullanıcı hakkında. Sonrasında bildiğiniz, güvendiğiniz başka usta varsa ona da gösterip öyle alın.
    Bende ikinci el aldım. Serviste ki ustayı arayıp servis geçmişini öğrendim.
    Sonrasında arkadaşımın ustasına götürdüm ve usta alıp test etti, inceledi, onay verince aldık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------

Arkadaşlar debriyaj manetine gelen bir kablo var. Telin manete bağlandığı yerde kutuya giriyor ve kutu da manete bağlı.
    Ne işe yarar bu kablo ?

Motosikleti
    garantisi yok maalesef tahmini fiyat nedir. açıkçası kendim yapmayı planlıyorum
    Motorun içine zarar vermedi ise sadece devirdaim contasını değiştirmeniz yeterli, iç kısma zarar verdi ise biraz sıkıntı, yağı değiştirdi iseniz biraz su haznesine saf su, antifiriz ekleyin ve yağ camından kullandıkça motoru kontrol edin, sıkıntı varsa zaten kendisini belli eder.

Motosikleti
    bajaj pulsar 200 NS
    Arkadaşlar debriyaj manetine gelen bir kablo var. Telin manete bağlandığı yerde kutuya giriyor ve kutu da manete bağlı.
    Ne işe yarar bu kablo ?

Sorumun cevabını vereyim de belki başkası da öğrenmek ister
    Dediğim kablo debriyaj müşürü imiş.
    Motor viteste iken debriyajı sıkmadan çalıştırmak istersek çalışmamasını sağlayan parça imiş.
    BattalGazi bunu beğendi.

Motosikleti
    Motorun içine zarar vermedi ise sadece devirdaim contasını değiştirmeniz yeterli, iç kısma zarar verdi ise biraz sıkıntı, yağı değiştirdi iseniz biraz su haznesine saf su, antifiriz ekleyin ve yağ camından kullandıkça motoru kontrol edin, sıkıntı varsa zaten kendisini belli eder.
    Motora zararının tespitini bilmiyorum lakin hararet yapmadı hiç hararet ışığı yanmadı hiç antifiriz seviyesinde bi azalma var azda olsa Devirdaim keçesini değiştireceğim sonrada antifiriz artı safsu ekleyip takip edeceğim. Devirdaim keçesini değiştirirken dikkat etmem gereken herhangi birşey var mı
    Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT

Motosikleti
    Şöyle yapsanız, sanırsam siz zaten yeni yağ değişimi yaptınız, antifiriz veya saf su ekleyin, bindikce kısa aralıklarla yağı kontrol edin yağda değişim yoksa sıkıntı yok demektir ama siz yine de kontrol edin. Keçeyi değiştirmek için zaten yeri belli elinizden geliyorsa yapabilirsiniz, veya yarın bana telefonla ulaşın bende videosu vardı devirdaim kısmının sökülmesi ile ilgili, telefon numaram zaten yazıyor görürsünüz, veya özel mesaj yazın dönüş sağlarım.

volkanmet86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 200 MCX / CG Cafe Racer / Pulsar 200 NS
    merhaba arkadaşlar. bir süredir benim ns200 apartmanın içinde yatıyordu. dün bi marşına basayım dedim doğal olarak akü bitmiş. ben de hazır bitmişken şöyle iyi bi kuru akü alayım takayım diyorum. malum üstündeki akü dandik. hangi marka / model önerirsiniz?

Motosikleti
    Alıntı volkanmet86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar. bir süredir benim ns200 apartmanın içinde yatıyordu. dün bi marşına basayım dedim doğal olarak akü bitmiş. ben de hazır bitmişken şöyle iyi bi kuru akü alayım takayım diyorum. malum üstündeki akü dandik. hangi marka / model önerirsiniz?
    alacağın akünün cca değeri yüksek olsun yoksa aldığın akü de sıkıntı yapar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------

şu linkte 190cca değeri yazıyor, bu değer gibi olandan alırsanız daha iyi olur. link sadece örnek.
    http://urun.n11.com/aku/yamaha-mt09-...aku-P147729840[COLOR="Silver"]

Motosikleti
    Dominar D400
    Alıntı volkanmet86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alacağın akünün cca değeri yüksek olsun yoksa aldığın akü de sıkıntı yapar.

şu linkte 190cca değeri yazıyor, bu değer gibi olandan alırsanız daha iyi olur. link sadece örnek.
    http://urun.n11.com/aku/yamaha-mt09-...aku-P147729840
    Ben vlm akü aldım 8 ay önce, gayet de güzel kullanıyorum. LİNK
    unibat aküler çok güzel ve kaliteliler ancak hep söylediğim gibi; ona o parayı vereceğime heryıl yeni akü alır, 3.yılın başında 2 yıllık bir unibat akümün olması yerine sıfır vlm akümün olmasını tercih ederim.

Motosikleti
    2006 cbr 600f
    Reis zaten 2.000-3.000 km olanı alıcam servis bakımı yaptırılmaz ki o kmlerde. Sadece ilk 500 km bakımı var onun dışında yok

snrdngurme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim motorda da gösterge resetleme sorunu var, onun haricinde 3 5 aydır çalıştırmıyordum motoru geçen ilk kez çalıştırdığımda 30 40 saniye gaz yemedi motosiklet.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)