Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Sol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Merhaba arkadaşlar, şu sorun yaşayan arkadaşları okuyorum da şaşırıyorum gerçekten ya verilmiş sadakamız var veya biraz şanslıyım galiba. 2014 de sıfır cbf 150 aldım neredeyse işimden evimden çok servise gittim ne problemler yaşadım anlatamam. Bence sorun marka da değil kesinlikle montaj da.
    Geçen cuma günü motoru kapattım kar kalkana kadar binmeyeyim dedim az önce çıktım marşa bastım tam bile değil yarım marşta çalıştı. Sadece ekran gelmedi yaklaşık bir dakika oda zaten ara ara yapıyor soğuktan mütevellit.
    Bindiğin motoru tanımakla da alakalı makinanın sınırlarını bileceksin ha babam basmakla ben 150 yaptım yok ben dişli değiştim 180 yaptım demekle olmuyor demek ki. Şahsi fikrim can alıcı yerleriyle oynamamak ve kesinlikle motorun sınırlarını bilerek kullanmak. Adam motorla stunt yapıyor on maşa gitti amartisor patladı diyor. Bazen denk geliyorum yolda adam nasıl bir vites aralığında nasıl basıyorsa kafamda ki kask bile motorunun sesine engel olmuyor. Kendi motorumun sesini altımda olduğu halde o kadar duymuyorum. 5000/6000 devir aralığında vites geçişlerini yapmak ve 8000 sınırlarında yaklaşık 90/100 km hızla kullanmak bu motorun istediği şey. 6 ay oldu motoru alalı 25000 deyim hatırlatırım boş konuşmuyorum. 23000 kullandım orjinal lastik ve zincir dişli takımını. Evet lastikler kötü ancak dediğim gibi sınırları zorlamazsan gidiyor �� neyse dostlar kazasız belasız arızasız günler hepinize..
    Mr.Duke bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KumanBayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125 --> Pulsar 200 NS
    Bu soğuk havalarda tek marşta çalışan pularım seviyorum

Motosikleti
    Bajaj - Pulsar 200 RS
    Motoru sagini solunu kurcalamadan once vurdurup 15-20 dk tur atsaniz belki de hersey normale donecekti. Takviyeden sonra yine calismazsa dedigim gibi motosikleti vurdurarak calistirmayi deneyip biraz turlamayin, insallah sorununuz en kisa zamanda duzelir

Motosikleti
    Bajaj - Pulsar 200 RS
    Motosikletin servis manuel ini bulabilen var mi?

murat 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf 250l rally
    Alıntı cxe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bajaj ın sitesinde indirebilirsiniz tek seçenek bu hiç kimseye verilmiyor netten indiriyoruz

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    http://www.bajaj.com.tr/turkce/satis...m-kilavuzlari/

http://www.bajaj.com.tr/media/5247/p...4%B1lavuzu.pdf
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

hasangazili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    650 mt
    arkadaşın sorduğu servis manual i yani servislere bakım ve tamir için gönderilen kitapçık. Var mı ki?

Motosikleti
    honda crf 250l rally
    Alıntı hasangazili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşın sorduğu servis manual i yani servislere bakım ve tamir için gönderilen kitapçık. Var mı ki?
    adamlar kullanma klavuzunu vermıyor sıteden indiriyoruz servis manuel ini nerden bulucan servıse bıle sorsan belkı oda sana verırmı ayrı bır muamma

Motosikleti
    Bajaj - Pulsar 200 RS
    Bunlar owner manuel yani kullanici klavuzu bana servisin tamirde kullandigi kitapcik lazim yani servis manuel. Nette var ama pdf olarak indiremiyorum, pdf lazim

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Bunlar owner manuel yani kullanici klavuzu bana servisin tamirde kullandigi kitapcik lazim yani servis manuel. Nette var ama pdf olarak indiremiyorum, pdf lazim
    Teknik konulara zaten ulaşamazsın, normal bildiğin kullanma kılavuzu var.

Motosikleti
    Bajaj - Pulsar 200 RS
    http://docslide.us/documents/200-ns-service-manual.html

Bahsettigim klavuz bu ama pdf olarak indiremedim. Download sekmelerine tikladim ama sayfa acilmiyor, belkide mobilden denedigim icin inmedi

https://www*****ibd.com/mobile/doc/1...Service-Manual

Bu linkteki de aynisi, uygulamaya yonlendiriyor, paketim az kaldigi icin uygulamayi kurup denemedim

Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    Motor soğuk havada kaldığında ekranın gitmesi 2016ların hepsinde mi var

Motosikleti
    honda crf 250l rally
    Alıntı enescanatar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayır yok benım mottor da hep dışarıda ama branda kullanıyorum 2016 model hıç yaşamadım bu sorunu

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------

http://docslide.us/documents/200-ns-service-manual.html

Bahsettigim klavuz bu ama pdf olarak indiremedim. Download sekmelerine tikladim ama sayfa acilmiyor, belkide mobilden denedigim icin inmedi

https://www*****ibd.com/mobile/doc/1...Service-Manual

Bu linkteki de aynisi, uygulamaya yonlendiriyor, paketim az kaldigi icin uygulamayi kurup denemedim
    numaranı msj at bana sana whatsapp dan atayım

Motosikleti
    Bajaj - Pulsar 200 RS
    Murat numarami kisisel sayfana yazdim, ozel ziyaretci bolumune. Bulamazsan burayada yazarim, simdiden tesekkurler

Motosikleti
    honda crf 250l rally
    Murat numarami kisisel sayfana yazdim, ozel ziyaretci bolumune. Bulamazsan burayada yazarim, simdiden tesekkurler
    tamamdır attım sana dosyayı

Motosikleti
    Alıntı murat 60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayır yok benım mottor da hep dışarıda ama branda kullanıyorum 2016 model hıç yaşamadım bu sorunu
    peki bu sorunu olanlar nasıl bir çözüm buldular acaba ya da bulabildiler mi?

Motosikleti
    honda crf 250l rally
    peki bu sorunu olanlar nasıl bir çözüm buldular acaba ya da bulabildiler mi?
    bu bır sorun degil aslında pc kullanıyorsun vırus algılayınca programı kapatıyor vs. buda onun gibi beyin korumaya alıyor motor ısınınca düseliyor zaten birde kontağı açtığınızda ekranda ışıklar sönmeden yani km ibresi hareketini tamamlamadan marş yaparsanız saati sıfırlıyor acele etmeden bir iki saniye bekleyip basmak gerekiyor sizin motorunuz sürekli sıcak yada soğuk hava farketmeden sürekli yapıyorsa servise gidin zaten ilgilenirler yazılım attıranlar var memnun olan da var olmayanda var

Motosikleti
    Alıntı murat 60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu bır sorun degil aslında pc kullanıyorsun vırus algılayınca programı kapatıyor vs. buda onun gibi beyin korumaya alıyor motor ısınınca düseliyor zaten birde kontağı açtığınızda ekranda ışıklar sönmeden yani km ibresi hareketini tamamlamadan marş yaparsanız saati sıfırlıyor acele etmeden bir iki saniye bekleyip basmak gerekiyor sizin motorunuz sürekli sıcak yada soğuk hava farketmeden sürekli yapıyorsa servise gidin zaten ilgilenirler yazılım attıranlar var memnun olan da var olmayanda var
    anladım kardeşim teşekkürler. motor 1 aydır garajda duruyor baya üşüdü bende 2014 model vardı onda olmuyordu 2016da olunca sorun olarak adlandırdım önceki yorumumda

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Kontağı acınca devir saati gidip geliyo devir saati gidip gelmeden ekran normale dönmeden çalıştırmamalıyız

Benim motorda da oluyor soğukta durduğu zaman yapıyor ama benimki 2015 model. Ben akünün zayıflamasına bağlıyorum durumu. Servise bir sormak lazım ama belki de neden başka birşeydir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)