Özellikle depo kılıfı başarılı olmuş hocam hayırlı olsun. Ben de depoyu kaplamayı düşünüyordum. Acaba bu kılıfı istediğimiz şekilde dizayn edebiliyorlar mı? Ve ücretleri nasıl?
Özellikle depo kılıfı başarılı olmuş hocam hayırlı olsun. Ben de depoyu kaplamayı düşünüyordum. Acaba bu kılıfı istediğimiz şekilde dizayn edebiliyorlar mı? Ve ücretleri nasıl?
Depo kılıfı 50 tl ön sele 50 arka sele 45 diz örtüsü 100 tl elciklerde 30 tl ben 250 ye hallattim komple
Aga çok zahmetli iş valla isteğe bağlı yapılabilir tabiki ben çok uğraştırmak istemedim yaparlar ama
Merhaba Arkadaşlar,
Motoru (en son 10 Aralık'ta binip) garaja kaldırdım. Her gün metrobüste giderken yanımdan geçen motorlara bakıp iç çekiyor olduk
En son aldığım benzinden kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir gaz kesme problemi var motorda.. 7 bin devirlerde gaz kesmeye başlıyor tekliyor. Ayaküstü serviste akü değiştirirken sordum ustaya benzini kirlidir dedi. e nasıl çözülecek dedim bilmiyorum bakmamız lazım sorun nereden dedi zaten kış kullanmayacağım için askıya aldım o işi.. Maliyetini de bilmiyorum açıkcası girmedim o işe. Bir de ön far kafasından giderken ses geliyor titredikçe bir yerlere çarpıyor ve beni deli ediyor. Her servise gittiğimde oraya plastik bir parça koyup yolladılar ama artık can sıkmaya başladı tekrar söküp taktıracağım bakalım belki çözülür problem.
Bu iki problem de geçici problemler çözülmeyecek şeyler değil. Hala aklında bu motoru almak için soru işareti olan varsa ben verdiğim her kuruşa değdiğini düşünüyorum. Her binişimde keyif alıyorum uzun yolda da kısa mesafelerde de. hem görüntüsü Hem performansı gayet iyi arkadaşlar tekrar tekrar yazıyorum ki foruma sonradan giren arkadaşlar da okusun.
Lastik konusu hala soru işareti bende. üstündeki lastiklerle şu an 10.000 km'ye yaklaştım ama yaz başında değiştirmeyi düşünüyorum lastikleri mc 50 'yi çok övmüşler belki onlardan taktırırım.
Aşağı foto attım ama inşallah yükleyebilmişimdir
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------
Merhaba,
Ben de bu düşüncelere dalıp kendimi 500 tl verirken buldum ve sarı rengini aldım. Bana sorarsan kesinlikle değer çünkü diğer pulsarlar göre daha az yollarda ve daha çok dikkat çekici
Merhaba arkadaşlar .ikinci el motor almak istiyorum.7 bin tl ye pulsar 200 ns ile 10500 tl ye kawasaki z 250 sl var.ikisinin arasında bayağı fiyat farkı var.kullanan arkadaşlar ne tavsiye eder.teşekkürler
Arkadaslar merhaba, uzun suredir kardan dolayi binemedigim pulsarimi bugun bi calistirayim dedim bi sikinti olmadan te seferde makina calisti ama ariza lambasi iki kere uzun ardindan uc kere de kisa kisa yanip yanip sonuyordu. Bunun anlamini bileniniz var midir acaba?
https://youtu.be/TOcfk2HsdlU
merhaba iyi akşamlar tecrübeli arkadaşlar abilerim ben 2016 bajaj 200 ns almayı düşünüyorum size sorum
bu benim ilk motorum olacak yaklaşık 9000 lira bu motora değer mi pişmam olurmuyum sık sık arıza yapar mı çok kararsız durumdayım zar zor birikim yaptım yıllardır yardımcı olun lütfen
Dediginiz gibi olsa kirmizi yag lambasi yanmasi gerekmez mi? Dun aksam tekrar denedim marsa basmadan sadece elektrigi actigimda da yine ayni sekilde yanip yanip sonmeye devam ediyordu.
hahahah :D olabilir tabi dediğin gibi zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben sarı rengini çok sevdiğim için bana güzel geliyor
laf aramızda motoru gören arkadaşlar "bu ne olum arı maya gibi motor mu olur?" diye dalga geçiyorlar ama yeniden motor alacak olsam onu da sarı alırım muhtemelen
herkese merhaba, ben de yaklasik 3 aydir pulsar 200ns kullanicisiyim. ilk motor tecrubem o yuzden acemilik atlatma surecindeyim. yaklasik bin kmyi devirdim simdilik. halen lastikleri degistirmedim, kendi orjinal lastikleri ile kullaniyorum. baslarda rodaj nedeniyle yavas gitsem de artik lastikler guven vermemeye basladi. o yuzden lastik degistirmeye karar verdim. mevcut durumda acemi oldugum icin islak zeminde motoru kullanmamaya calisiyorum ve virajlara da haliyle cok hizli girmiyorum. arastirmalarima gore uygun fiyatli performans urunu mitas mc 50 lastikleri dusunuyorum. sizce istanbul icin cogunlukla kuru zeminde surulecegini varsayarsak yere tutus acisindan mc 50 daha mi faydali olur? bunun disinda uygun fiyatli daha cok kuru zemin icin tavsiye edebileceginiz marka model var midir? son olarak alip taktirabilecegim istanbulda nereyi onerirsiniz?
Güzel günlerde kullan hocam. Makine ateş ediyor..
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (2 üye ve 38 misafir)