Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Özellikle depo kılıfı başarılı olmuş hocam hayırlı olsun. Ben de depoyu kaplamayı düşünüyordum. Acaba bu kılıfı istediğimiz şekilde dizayn edebiliyorlar mı? Ve ücretleri nasıl?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Depo kılıfı 50 tl ön sele 50 arka sele 45 diz örtüsü 100 tl elciklerde 30 tl ben 250 ye hallattim komple
    Aga çok zahmetli iş valla isteğe bağlı yapılabilir tabiki ben çok uğraştırmak istemedim yaparlar ama

gokertutas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    Merhaba Arkadaşlar,

Motoru (en son 10 Aralık'ta binip) garaja kaldırdım. Her gün metrobüste giderken yanımdan geçen motorlara bakıp iç çekiyor olduk

En son aldığım benzinden kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir gaz kesme problemi var motorda.. 7 bin devirlerde gaz kesmeye başlıyor tekliyor. Ayaküstü serviste akü değiştirirken sordum ustaya benzini kirlidir dedi. e nasıl çözülecek dedim bilmiyorum bakmamız lazım sorun nereden dedi zaten kış kullanmayacağım için askıya aldım o işi.. Maliyetini de bilmiyorum açıkcası girmedim o işe. Bir de ön far kafasından giderken ses geliyor titredikçe bir yerlere çarpıyor ve beni deli ediyor. Her servise gittiğimde oraya plastik bir parça koyup yolladılar ama artık can sıkmaya başladı tekrar söküp taktıracağım bakalım belki çözülür problem.

Bu iki problem de geçici problemler çözülmeyecek şeyler değil. Hala aklında bu motoru almak için soru işareti olan varsa ben verdiğim her kuruşa değdiğini düşünüyorum. Her binişimde keyif alıyorum uzun yolda da kısa mesafelerde de. hem görüntüsü Hem performansı gayet iyi arkadaşlar tekrar tekrar yazıyorum ki foruma sonradan giren arkadaşlar da okusun.

Lastik konusu hala soru işareti bende. üstündeki lastiklerle şu an 10.000 km'ye yaklaştım ama yaz başında değiştirmeyi düşünüyorum lastikleri mc 50 'yi çok övmüşler belki onlardan taktırırım.

Aşağı foto attım ama inşallah yükleyebilmişimdir

[IMG][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

Alıntı yolcu17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba pulsar 200ns alarak aranıza katılmaya karar verdim. Bugün bayiye gittiğimde renk konusuna karar verirken motorun yeşil renginin de alınabileceğini fakat bunun için 500Lira fark ödemem gerektiğini söylediler. Bu renk özel bir seri olarak mı geliyor diye sorduğumda özel olarak Türkiye'de satıldığını sipariş üzerine fabrikada kawasaki yeşiline boyandığını belirttiler. Fiyat olarak peşin alımda 8000.TL net fiyat verdiler. Yeşil istersem 8500.TL olucak. Sizce renk için 500.TL vermeye değer mi? Yok derseniz siyah almaya niyetliyim
    Merhaba,

Ben de bu düşüncelere dalıp kendimi 500 tl verirken buldum ve sarı rengini aldım. Bana sorarsan kesinlikle değer çünkü diğer pulsarlar göre daha az yollarda ve daha çok dikkat çekici

murat 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf 250l rally
    Alıntı gokertutas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar,

Motoru (en son 10 Aralık'ta binip) garaja kaldırdım. Her gün metrobüste giderken yanımdan geçen motorlara bakıp iç çekiyor olduk

En son aldığım benzinden kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir gaz kesme problemi var motorda.. 7 bin devirlerde gaz kesmeye başlıyor tekliyor. Ayaküstü serviste akü değiştirirken sordum ustaya benzini kirlidir dedi. e nasıl çözülecek dedim bilmiyorum bakmamız lazım sorun nereden dedi zaten kış kullanmayacağım için askıya aldım o işi.. Maliyetini de bilmiyorum açıkcası girmedim o işe. Bir de ön far kafasından giderken ses geliyor titredikçe bir yerlere çarpıyor ve beni deli ediyor. Her servise gittiğimde oraya plastik bir parça koyup yolladılar ama artık can sıkmaya başladı tekrar söküp taktıracağım bakalım belki çözülür problem.

Bu iki problem de geçici problemler çözülmeyecek şeyler değil. Hala aklında bu motoru almak için soru işareti olan varsa ben verdiğim her kuruşa değdiğini düşünüyorum. Her binişimde keyif alıyorum uzun yolda da kısa mesafelerde de. hem görüntüsü Hem performansı gayet iyi arkadaşlar tekrar tekrar yazıyorum ki foruma sonradan giren arkadaşlar da okusun.

Lastik konusu hala soru işareti bende. üstündeki lastiklerle şu an 10.000 km'ye yaklaştım ama yaz başında değiştirmeyi düşünüyorum lastikleri mc 50 'yi çok övmüşler belki onlardan taktırırım.

Aşağı foto attım ama inşallah yükleyebilmişimdir

http://<a href="http://hizliresim.co...ZW.jpg</a></a>

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

Merhaba,

Ben de bu düşüncelere dalıp kendimi 500 tl verirken buldum ve sarı rengini aldım. Bana sorarsan kesinlikle değer çünkü diğer pulsarlar göre daha az yollarda ve daha çok dikkat çekici
    kusura bakma zevkler ve renkler tartışılmaz ama sarı renk bana hep ptt kargocularını hatırlatıyor

Merhaba arkadaşlar .ikinci el motor almak istiyorum.7 bin tl ye pulsar 200 ns ile 10500 tl ye kawasaki z 250 sl var.ikisinin arasında bayağı fiyat farkı var.kullanan arkadaşlar ne tavsiye eder.teşekkürler

pulsar_42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PULSAR 200 NS
    Arkadaslar merhaba, uzun suredir kardan dolayi binemedigim pulsarimi bugun bi calistirayim dedim bi sikinti olmadan te seferde makina calisti ama ariza lambasi iki kere uzun ardindan uc kere de kisa kisa yanip yanip sonuyordu. Bunun anlamini bileniniz var midir acaba?
    https://youtu.be/TOcfk2HsdlU

merhaba iyi akşamlar tecrübeli arkadaşlar abilerim ben 2016 bajaj 200 ns almayı düşünüyorum size sorum
    bu benim ilk motorum olacak yaklaşık 9000 lira bu motora değer mi pişmam olurmuyum sık sık arıza yapar mı çok kararsız durumdayım zar zor birikim yaptım yıllardır yardımcı olun lütfen

mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı starlord adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba iyi akşamlar tecrübeli arkadaşlar abilerim ben 2016 bajaj 200 ns almayı düşünüyorum size sorum
    bu benim ilk motorum olacak yaklaşık 9000 lira bu motora değer mi pişmam olurmuyum sık sık arıza yapar mı çok kararsız durumdayım zar zor birikim yaptım yıllardır yardımcı olun lütfen
    alacaksan 2016 alma absliler gelecekmiş onlardan al.Bu başlığı okuman milletin sana vereceği tavsiyeden daha çok faydalı olur.Oku öyle kararını ver.Ben motorumdan çok memnunum ama alıp memnun olmayanlarda var.

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı pulsar_42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar merhaba, uzun suredir kardan dolayi binemedigim pulsarimi bugun bi calistirayim dedim bi sikinti olmadan te seferde makina calisti ama ariza lambasi iki kere uzun ardindan uc kere de kisa kisa yanip yanip sonuyordu. Bunun anlamini bileniniz var midir acaba?
    https://youtu.be/TOcfk2HsdlU
    Aşırı soğuk varsa yağ katılaşmış olabilir. Yardım alarak yağ kontrol yerinden bakın yağın durumuna.

Motosikleti
    PULSAR 200 NS
    Dediginiz gibi olsa kirmizi yag lambasi yanmasi gerekmez mi? Dun aksam tekrar denedim marsa basmadan sadece elektrigi actigimda da yine ayni sekilde yanip yanip sonmeye devam ediyordu.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Dediginiz gibi olsa kirmizi yag lambasi yanmasi gerekmez mi? Dun aksam tekrar denedim marsa basmadan sadece elektrigi actigimda da yine ayni sekilde yanip yanip sonmeye devam ediyordu.
    hava soğuk olduğu için oksijen sensörü doğru bilgiyi göndermediği için hata veriyor olabilir mi.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

gokertutas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    Alıntı murat 60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kusura bakma zevkler ve renkler tartışılmaz ama sarı renk bana hep ptt kargocularını hatırlatıyor
    hahahah :D olabilir tabi dediğin gibi zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben sarı rengini çok sevdiğim için bana güzel geliyor

laf aramızda motoru gören arkadaşlar "bu ne olum arı maya gibi motor mu olur?" diye dalga geçiyorlar ama yeniden motor alacak olsam onu da sarı alırım muhtemelen
    murat 60 ve mavellen bunu beğendiler.

Motosikleti
    PULSAR 200 NS
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hava soğuk olduğu için oksijen sensörü doğru bilgiyi göndermediği için hata veriyor olabilir mi.
    inanın hiç bir fikrim yok. Kullanım kılavuzundaki bilgiler sadece karbüratorlu modeller için hazırlandığından onda da hiç bir bilgi verilmemiş. İnternet te olsun forumda olsun motor arıza lambasının neye göre nasıl uyarı verdiği de yazmıyor...

Motosikleti
    inanın hiç bir fikrim yok. Kullanım kılavuzundaki bilgiler sadece karbüratorlu modeller için hazırlandığından onda da hiç bir bilgi verilmemiş. İnternet te olsun forumda olsun motor arıza lambasının neye göre nasıl uyarı verdiği de yazmıyor...
    eğer doğru ise km saati hız sensörü arızalı yada kirlenmiş olabilir diyor, isterseniz servise bilgi verin veya götürün cihaza takıp bir baksınlar, zaten hata kod kitapçığı yok o yüzden servise götürmeniz lazım.
    Orkidor61

herkese merhaba, ben de yaklasik 3 aydir pulsar 200ns kullanicisiyim. ilk motor tecrubem o yuzden acemilik atlatma surecindeyim. yaklasik bin kmyi devirdim simdilik. halen lastikleri degistirmedim, kendi orjinal lastikleri ile kullaniyorum. baslarda rodaj nedeniyle yavas gitsem de artik lastikler guven vermemeye basladi. o yuzden lastik degistirmeye karar verdim. mevcut durumda acemi oldugum icin islak zeminde motoru kullanmamaya calisiyorum ve virajlara da haliyle cok hizli girmiyorum. arastirmalarima gore uygun fiyatli performans urunu mitas mc 50 lastikleri dusunuyorum. sizce istanbul icin cogunlukla kuru zeminde surulecegini varsayarsak yere tutus acisindan mc 50 daha mi faydali olur? bunun disinda uygun fiyatli daha cok kuru zemin icin tavsiye edebileceginiz marka model var midir? son olarak alip taktirabilecegim istanbulda nereyi onerirsiniz?

Güzel günlerde kullan hocam. Makine ateş ediyor..

Motosikleti
    Alıntı pulsarci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese merhaba, ben de yaklasik 3 aydir pulsar 200ns kullanicisiyim. ilk motor tecrubem o yuzden acemilik atlatma surecindeyim. yaklasik bin kmyi devirdim simdilik. halen lastikleri degistirmedim, kendi orjinal lastikleri ile kullaniyorum. baslarda rodaj nedeniyle yavas gitsem de artik lastikler guven vermemeye basladi. o yuzden lastik degistirmeye karar verdim. mevcut durumda acemi oldugum icin islak zeminde motoru kullanmamaya calisiyorum ve virajlara da haliyle cok hizli girmiyorum. arastirmalarima gore uygun fiyatli performans urunu mitas mc 50 lastikleri dusunuyorum. sizce istanbul icin cogunlukla kuru zeminde surulecegini varsayarsak yere tutus acisindan mc 50 daha mi faydali olur? bunun disinda uygun fiyatli daha cok kuru zemin icin tavsiye edebileceginiz marka model var midir? son olarak alip taktirabilecegim istanbulda nereyi onerirsiniz?
    hayırlı olsun, en uygun dediğiniz lastik var, oktay motorda hem değiştirebilir hemde balans ayarı yaptırabilirsiniz. diğer markalı lastikler 600tl den başlıyor.
    Orkidor61

2017 modeli hakkında bilgi var mı ?

murat 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf 250l rally
    Alıntı YasinC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2017 modeli hakkında bilgi var mı ?
    istanbul tuzla dakı bayıı 2017 model paylaşmıştı face den abs siz 8700 tl

Alıntı murat 60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istanbul tuzla dakı bayıı 2017 model paylaşmıştı face den abs siz 8700 tl
    Fark var mı peki ?
    Facebook gibi hesaplarım yok bu tür paylaşımları kaçırıyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (2 üye ve 38 misafir)