Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Simsar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bangez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rosso 2 ye gücü yetmeyenler için Mitas MC50 öneriyorum. Tam bir fiyat performans ürünü. Ayna konusunda varsa tavisyelerinizi alabilirim kendi aynaları ciddi anlamda kötü.
    Discover aynası öneririm . Tvs apache aynası takanlarıda duydum , ikisini kıyaslama fırsatım da oldu hemen hemen aynı . 2000 km falan olmuştur bu aynalarla gayet memnunum . Filtre yaparken bazen canını sıkabilir haberin olsun bu aynanın handikapı da bu .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Arkadaşlar merhaba.
    Şu aralar(artık soğuktan mıdır bilmiyorum) sabahları ilk kez çalıştırırken ateşlediğim an ekran gider oldu. Her şey normal(zaten gaz vermeden çalışmıyordu hep gaz vererek çalıştırıyordum) fakat üstüne bir durum çıktı. Boşa alıyorum motoru ve marşa dokunduğum an ekran kapanıyor işte o sıra zaten gaz veriyor oluyorum hafiften sonra motor çalışıyor normal bir biçimde ve 10 saniye içinde ekran da kendine gelip saati her zamanki gibi sıfırlıyor.
    Sorunun aküden olduğunu düşünüyorum fakat şuanki akü ya 2. akü zaten. garantiden değiştirmiştim önceden ve hala garantisi devam etmekte.
    Böyle bir sorunla karşılaşanınız oldu mu? Ne yapayım sizce kabullenip sineye mi çekiyim yoksa gidiyim tekrardan yeni akü mü taktırtiyim(1 ay sonra tekrardan olmayacağının bir garantisi de yok gerçi).
    Güvenli sürüşler.

Alıntı motoRaç adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba.
    Şu aralar(artık soğuktan mıdır bilmiyorum) sabahları ilk kez çalıştırırken ateşlediğim an ekran gider oldu. Her şey normal(zaten gaz vermeden çalışmıyordu hep gaz vererek çalıştırıyordum) fakat üstüne bir durum çıktı. Boşa alıyorum motoru ve marşa dokunduğum an ekran kapanıyor işte o sıra zaten gaz veriyor oluyorum hafiften sonra motor çalışıyor normal bir biçimde ve 10 saniye içinde ekran da kendine gelip saati her zamanki gibi sıfırlıyor.
    Sorunun aküden olduğunu düşünüyorum fakat şuanki akü ya 2. akü zaten. garantiden değiştirmiştim önceden ve hala garantisi devam etmekte.
    Böyle bir sorunla karşılaşanınız oldu mu? Ne yapayım sizce kabullenip sineye mi çekiyim yoksa gidiyim tekrardan yeni akü mü taktırtiyim(1 ay sonra tekrardan olmayacağının bir garantisi de yok gerçi).
    Güvenli sürüşler.
    git değiştir dostum kış uzun yolda kalırsın valla. garantin devam ediyorken değiştir.
    motoRaç bunu beğendi.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Ya benim de geçenlerde yağa su karışmıştı garantiden sıfır motor yapılmıştı şimdi bunun garantisi kaldığı yerdenmi devam edecek yoksa motor bölümünün garantisi yeniden 2 yılmı olacak aklıma takıldı

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya benim de geçenlerde yağa su karışmıştı garantiden sıfır motor yapılmıştı şimdi bunun garantisi kaldığı yerdenmi devam edecek yoksa motor bölümünün garantisi yeniden 2 yılmı olacak aklıma takıldı
    ömür boyu garantisi var senin motorun. sanmıyorum sıfırdan başlamasını ama yine de servise sormanda fayda var.
    ayzek bunu beğendi.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

HoodlumHavoc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200ns
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben kendi gittigim servisle benzer bir muhabbet etmistim meraktan. Servis gorevlisinin bana dedigi aynen su mesela sen garantiden veya garantisi bitmis motoruna para ile bir yedek parca aldin. Bu yedek parcanin kendi basina 2 yil garantisi var. Ama bunu uygulamayan servisler mevcutmus ama dogrusu serviscinin dedigi gibi. Bu bilgiye gore senin motor blogunun degisme tarihinden itibaren 2 yil garantisi olmasi gerekli. Ama degismeyen parcalarin garantisi eskisi gibi devam ediyor.
    kdiner bunu beğendi.

mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevgili dostlar.Aranızda kuryelik yapan arkadaşlar varsa pulsarımın sıfır orjinal lastiklerini ücretsiz verebilirim.Kuryeci arkadaşlar agresif kullanmayacakları için onlarda bir sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum.Lastikler toplamda 500km yol ya yapmıştır ya yapmamıştır.
    SAZMAN ve SweentLy bunu beğendiler.

Sol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Merhaba mavellen arkadaş.
    Lastiklerine ben talibim eğer vermek istersen günde ortalama 250 km yol yapıyorum lâstiğe ihtiyacım var

olur veririm.Özelden yazdım ama gitmedi heralde açık adresi özelden yaz göndereyim.

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Özelden yazıyorum bende ama neden se gitmiyor.
    Turgut Özal mah. Tonguçbaba cad No17/G D7 Esenyurt/ istanbul.
    Beni büyük bir dertten kurtardın allah senden razı olsun arkadaşım sağolasın..
    Ersin dönmez 0542 763 36 47

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı Sol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba mavellen arkadaş.
    Lastiklerine ben talibim eğer vermek istersen günde ortalama 250 km yol yapıyorum lâstiğe ihtiyacım var
    Günde ortalama 200 km olsa 20 gün çalışsan ayda 4000 . 12 ayda 48.000 km vay arkadaş helal olsun. Kolay gelsin.

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Motorum 2016 model temmuz 10 çıkışlı 22000 km deyim ve halaa orjinal lastikler üzerinde. Ama artık değişmesi gerek yol tutuşu ve frenleri iyice kötüleşti. Zincir dişli takımı geçen hafta değiştirdim orjinal zincir ve dişlisi.
    Zinciri normal zincir taktirdım oringli pahalı geldi buda gayet Güzel
    SAZMAN bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Zincir için ne istedi servis ? Benim de değiştirmem gerekiyor ama fiyat biraz yüksek geldi.

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Servise gitmiyorum.
    Zincir dişli seti komple 140 tl değişti

tayfungun45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BS6 Dominar 400 UG
    Merhaba pulsarcı arkadaşlar,

Sizlere birşey sormak istiyorum şu an bajaj pulsar alınırmı yoksa 2017 yi mi beklemeliyim. 2017 modellerde bi değişiklik olur mu yada fiyat olarak düşünürsek 2017 de bir fiyat süpriziyle karşılaşiabilir miyiz.

Motosikleti
    Şuan zaten zamlandı pulsar, 2017 yılında ikinci bir zam gelir mi bilmiyorum, yeni gelecek olanlar için henüz bir bilgi yok, pazar günü yeni modelin bayiler toplantısı var o zaman belki her şey ortaya çıkar.

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Muhtemelen bir değişiklik olmaz.
    Bence şuan alınır.
    2017 modeller 8870 tl den açılıyor yılbaşından sonra.
    Son 2016 modeller 8300 tl den satılıyor bazı bayilerde.
    Almak gibi ciddi bir niyetin varsa bence kaçırma fırsattır.

Motosikleti
    Abs li Ns200. Mt25 i satıp alırım bir tane.

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------

şu anki hali abs olmadan çekilmiş hali ve renk değişikliği olan resimlerdir.
    mavellen bunu beğendi.

Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abs li Ns200. Mt25 i satıp alırım bir tane.

http://<a href="http://hizliresim.co...6j.jpg</a></a>

http://<a href="http://hizliresim.co...WL.jpg</a></a>

http://<a href="http://hizliresim.co...oq.jpg</a></a>

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------

şu anki hali abs olmadan çekilmiş hali ve renk değişikliği olan resimlerdir.
    Sakalı çok klas olmuş beğendim olsa alsak kırmızısından ne güzel olur.

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    @kdiner, abs'li derken yeni modeller mi öyle gelecek yoksa kendin mi yaptın? Sakal falan güzel olmuş alet.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)